- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 1.123
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.181
kızın yüzü ne güzel incelmiş daha da gençleşmiş resmen maşallah hem de 6 ayda
Ben hiç sallamadım kiBebeğim sen de mi listeye girdin yoksa free mi takılıyor sunn...
oo masallahhh büyüyor senin kuzucukta. Olur,o kadar çok normal.
aynı ay doğumlular ya aralık grubunu pek takip edemiyorum ama merak ediyorum acaba gelişimleri nasil benimki ne durumda diye.. Tabiki her çocuk kendine has ama insa i rahatlatan şeyler oluyor illaki. Senin bebeğin benim oğlum gibi yataga koyardimm ohh be uyudu derdim odadan cikardim basatdi çığlığı çoğu gece biraz uyuyayim diye ayağımda sallayarak uyurduk ikimizde o yuzden bir bebeğim daha olursa asla sallamiycam diyordum çok şükür sallamadim. Diş donemleri dışında uyku problemi yasamadik
becerikli insanın hali başka :)Ay ay kış demek masraf demek kızıma kışlık alışverişi lazım doğalgaz derdi başlayacak ohhooo bı sürü borç Rabbim cümle ile beraber yardımcımız olsun,
Örcem artık insAllah ona da bı ceket oğlanınki bitsin
bunu benim kiza okudum simdi :)) sagolasin cnmkelimeler büyüdür ağzından her çıkan söze kafandan geçen her düşünceye kalbinden dolanan her hisse dikkat etmek lazım eğer alışkanlık haline getirirsen sözcüklerinin duygularının ve düşüncelerinin sürekli farkın da olursan yarınının geleceğinin efendisi olursun
her şey enerji yayar canlı cansız fark etmez ,duygu ve düşünceler de enerji yayar(iç organlarının bile yaydığı farklı enerji dalgaları var) , benzer enerjiler birbirini çeker buna çekim yasası denir yani sen kesin kilo alıcam dediğin zaman gerçekle hayali doğruyla yanlışı şimdiyle geçmiş ya da geleceği ayırt edemeyen saf-salak bilinç altı buna inanır ve gerçekten kilo alırsın , ben şanssız biriyim dersen şanssızlık olacak olayları mıknatıs gibi çekersin (çekim yasası ) olayları , hayatını ve bedenini iyi yönde enerjilerle etkileşim haline getirmek (rezonansına girmek için) düşünce ve sözcükleri , duyu organlarımızı da (sesler kokular gibi) kullanarak yaptığımız imajinasyona(hayal etmeye) de afirmasyon denir
hücre çekirdeğinin için de kuark denen enerji vardır yan insanlar , ışık -enerji ve bilinç-bilgiden oluşur gülüm
düşüncelerine hükmeden hayatına hükmeder tek yapman gereken en büyük enerji titreşim dalgasını yayan kalbi (inanmak- inançlar) bilinç altıyla ortak kullanabilmek
özeti verdim gitti gülüm :))
sagolasin tatlim iyi sayilirimçok şükür iyiyim mefkuşum sen nasılsın dün eltinlere gitmişsiniz ne zamandır gitmiyordun iyi olmuştur :)
taçsız biraz daha iyi aramızda kalsın 2 gündür aramadım geçenlerde akşam görüntülü aramış ben de yatarken telefonu rahatsız etmeyin moduna alıyorum duymadım tabii:))
Kac yasinda, niye korkuyormuski
Gunaydinlarrr
Benim yuruyusler iptal oldu ortanca cadi kizim korkuyorum dedi cikamiyorum artik.
Aksama da esimin gonlu olmaz zaten bende evde lesli yapiyirum artik..
Bugun persembe kac gundur tartiya cikmadim bakalim yarin ne gosterecek bana
Emzirme olmasa denerdim kesin yaaazehra söylemiş zaten
Ondanda mahrum kalmayim diye bi ara ketojenik diyet yapmistim cnm3 hafta kadar
sagolasin cnm
benimde cogu zaman en büyük hatam az yiyip, vucudu kitliga sokmak
Dün aksam attigim viedoyoyu dinlesene cnm
10.ay geldi artik dahami sogumasin
Ör tabi ya onunda hakki :))
aynen canım boyu da var MaşAllahYa yüzü nasıl küçülmüş 80 kilo ama nasıl sıkı duruyor nasıl toparlanmış vücudu
insAllah canımAynen öyle canım Allah sağlık versin inşallah gerisi hallolur
amin abla evet o sistem de güzel aslında sağol ablacımAllah dar gelirlinin yardimcisi olsun cnm
Biz gaz parasini tüm sene icin aylik ödüyoruz
Ne guzel beceriklisinde bazi seyleri kendin hallediyorsun
Ben el işi yapmayali seneler oldu :))
aynen canımoo masallahhh büyüyor senin kuzucukta. Olur,o kadar çok normal
yaaa niye korkuyormus ki
Gunaydinlarrr
Benim yuruyusler iptal oldu ortanca cadi kizim korkuyorum dedi cikamiyorum artik.
Aksama da esimin gonlu olmaz zaten bende evde lesli yapiyirum artik..
Bugun persembe kac gundur tartiya cikmadim bakalim yarin ne gosterecek bana
aynen abla benim de fark olmuştu yüzümde ne güzel şimdi yeniden yanaklar forakızın yüzü ne güzel incelmiş daha da gençleşmiş resmen maşallah hem de 6 ayda
Amin ablacım insAllahbecerikli insanın hali başka :)
rabbim bu kış kimseyi darda koymasın inşallah , borca harca girmeden yaza kavuştursun inşallahh
Mesajı aldım ablakelimeler büyüdür ağzından her çıkan söze kafandan geçen her düşünceye kalbinden dolanan her hisse dikkat etmek lazım eğer alışkanlık haline getirirsen sözcüklerinin duygularının ve düşüncelerinin sürekli farkın da olursan yarınının geleceğinin efendisi olursun
her şey enerji yayar canlı cansız fark etmez ,duygu ve düşünceler de enerji yayar(iç organlarının bile yaydığı farklı enerji dalgaları var) , benzer enerjiler birbirini çeker buna çekim yasası denir yani sen kesin kilo alıcam dediğin zaman gerçekle hayali doğruyla yanlışı şimdiyle geçmiş ya da geleceği ayırt edemeyen saf-salak bilinç altı buna inanır ve gerçekten kilo alırsın , ben şanssız biriyim dersen şanssızlık olacak olayları mıknatıs gibi çekersin (çekim yasası ) olayları , hayatını ve bedenini iyi yönde enerjilerle etkileşim haline getirmek (rezonansına girmek için) düşünce ve sözcükleri , duyu organlarımızı da (sesler kokular gibi) kullanarak yaptığımız imajinasyona(hayal etmeye) de afirmasyon denir
hücre çekirdeğinin için de kuark denen enerji vardır yan insanlar , ışık -enerji ve bilinç-bilgiden oluşur gülüm
düşüncelerine hükmeden hayatına hükmeder tek yapman gereken en büyük enerji titreşim dalgasını yayan kalbi (inanmak- inançlar) bilinç altıyla ortak kullanabilmek
özeti verdim gitti gülüm :))
Ust kattakilerin torunlar var sanirim ses geliyor diyo.yaaa niye korkuyormus ki
Himm bak bklm çok sıkıntı yapacak olursa çıkma bari o içine atar bı de herşeyiUst kattakilerin torunlar var sanirim ses geliyor diyo.
Anlatiyorum tamam dedi dun ama icim rahat etmedi cikmadim bende.
Birkac gune unutursa cikarim yine
Ay ne kadar çok fark var
Seninde boyuna göre aslinda cok aşırı degil kilonAy ne kadar çok fark varben 6 kilo verdim11 daha verince bakalım fark bu kadar olacak mı
Bende basen var malesef ve kiloyu ordan alıp veriyorumSeninde boyuna göre aslinda cok aşırı degil kilon
70 altinda gayet iyi duruyosundur
Ablacim sabah kalktin sen aklima geldin ekim ayina girdik ya
Benim de 17 ye az kaldi 16 civarindayim bi incesi sonrasi da yapayim 100 un altina ininca 117.8 ken cekilmistim diyetin 2. Haftasi
ana kız beraber zayıflayacaksınız ne güzel yaa evde aynı şekil beslenip aynı hedeflere koşacağın bir yoldaşının olmasıbunu benim kiza okudum simdi :)) sagolasin cnm
sagolasin tatlim iyi sayilirim
Takıl tokmak gidiyorum işte :))
Aksam benim kiz geldi, salıya kadar burda
O da kilo vermeye calisiyor :)
İnşallah daha iyidir kardeş :)
ben 20 küsür kiloyu verdikten sonra yüzümden anlaşılmaya başlandı 30 kiloya ulaşmak üzereyken bir gün aynada bakıp aa benim boynum varmış demiştim :))aynen canım boyu da var MaşAllah
insAllah canım
amin abla evet o sistem de güzel aslında sağol ablacım
aynen canım
yaaa niye korkuyormus ki
aynen abla benim de fark olmuştu yüzümde ne güzel şimdi yeniden yanaklar fora
Amin ablacım insAllah
yapabilirim ... bunu yapmak-başarmak için hangi yollar var (soru sormak) demek anın da bilinç altını tetikler ve olması için çözümler üretmeye başlar ,sen şu an da gerçekten kalpten inanarak her derin nefes alış verişim de benim de yağlar eriyip gidiyor , desen gerçekten erir , püf noktası inanarak kalbi işin içine dahil etmek:)Mesajı aldım ablaHaklısın beyne ne gönderirsen onu kabullenir. Ben bunu çok yapıyorum aslında sürekli düşünüyorum bunu yapabilirim diyorum gerisi geliyor zaten
seni yaradana kurbaannnnnAblacim sabah kalktin sen aklima geldin ekim ayina girdik ya
Listeye bi tur daha girmek istiyorum kedinin gazıylaBebeğim sen de mi listeye girdin yoksa free mi takılıyor sunn...
Muhtesem boyle seyler gormek insana motive oluyor aslinda 26kg verdigimde bendeki degisimde evrim gecirmia gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?