- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.201
tabiki olur ya benim olmuştu fark yüzümde de vücudumda da kilomu göstermediğini söylerler genldeAy ne kadar çok fark varben 6 kilo verdim11 daha verince bakalım fark bu kadar olacak mı
aaa heyecanla bekliyorumBenim de 17 ye az kaldi 16 civarindayim bi incesi sonrasi da yapayim 100 un altina ininca 117.8 ken cekilmistim diyetin 2. Haftasi
Ayyy darısı bana insAllah ablaben 20 küsür kiloyu verdikten sonra yüzümden anlaşılmaya başlandı 30 kiloya ulaşmak üzereyken bir gün aynada bakıp aa benim boynum varmış demiştim :))
Az mı kız tabi evrim olurMuhtesem boyle seyler gormek insana motive oluyor aslinda 26kg verdigimde bendeki degisimde evrim gecirmia gibiydi
Benimde boyun kemiklerimin cikmasi cok hosuma gitmiştiben 20 küsür kiloyu verdikten sonra yüzümden anlaşılmaya başlandı 30 kiloya ulaşmak üzereyken bir gün aynada bakıp aa benim boynum varmış demiştim :))
Ay ben de çok sevinmiştim boyun kemiklerimi görünceBenimde boyun kemiklerimin cikmasi cok hosuma gitmişti
Evet abla inanmak başarmanın yarısı diye boşa dememişleryapabilirim ... bunu yapmak-başarmak için hangi yollar var (soru sormak) demek anın da bilinç altını tetikler ve olması için çözümler üretmeye başlar ,sen şu an da gerçekten kalpten inanarak her derin nefes alış verişim de benim de yağlar eriyip gidiyor , desen gerçekten erir , püf noktası inanarak kalbi işin içine dahil etmek:)
Canım sporda yaptığınız için incelmede oluyortabiki olur ya benim olmuştu fark yüzümde de vücudumda da kilomu göstermediğini söylerler genlde
aaa heyecanla bekliyorumbende çektim fotoğraf bklm öncesi sonrası yapmak icin
Ayyy darısı bana insAllah abla
İnsanın kilolu olunca her yeri büyüyortabiki olur ya benim olmuştu fark yüzümde de vücudumda da kilomu göstermediğini söylerler genlde
aaa heyecanla bekliyorumbende çektim fotoğraf bklm öncesi sonrası yapmak icin
Ayyy darısı bana insAllah abla
Nasl atcm silinmiyor sonradn diye biliyormAz mı kız tabi evrim oluratsana varsa fotoğrafın bı bakayım farka
Piste seni alalim ozmn once kedicikkTüm şişkolar toplanmış aman şöyle zayıfladım aman 20 gitti aman 10 gitti hadi daaa icraat görelim hani fotiler hani hani atın biz diyek elmacık kemiği çıkmış köprücük kemiği hellö demiş basenler vefat etmiş göbeklere helva okutulmuş
Öncesi sonrası fotileri atın hepimize moral motivasyon olsun az laf çok iş
Benim ne kilomu gördünüz üç beş kilo anca gitti evrim geçirirsem ilk ben atarımPiste seni alalim ozmn once kedicikk
Tüm şişkolar toplanmış aman şöyle zayıfladım aman 20 gitti aman 10 gitti hadi daaa icraat görelim hani fotiler hani hani atın biz diyek elmacık kemiği çıkmış köprücük kemiği hellö demiş basenler vefat etmiş göbeklere helva okutulmuş
Medyadan siliniyor artık canım, eğer yine değişmediyse. Alırız bi fotonuNasl atcm silinmiyor sonradn diye biliyorm
Eski before after olurmuTüm şişkolar toplanmış aman şöyle zayıfladım aman 20 gitti aman 10 gitti hadi daaa icraat görelim hani fotiler hani hani atın biz diyek elmacık kemiği çıkmış köprücük kemiği hellö demiş basenler vefat etmiş göbeklere helva okutulmuş
Olur, merak ettimEski before after olurmu
Okula toplantıya gittim.Ne yapiyosunuz kizlar
Bizim minik kizin balesi var bugun
Bikac sefer prova olarak gidecek, severse devam edecek
O yüzden oglani buraya birakti gelin
Bugün hic enerjim yok
Daha yemek yapmam lazim
Ne yapiyosunuz kizlar
Bizim minik kizin balesi var bugun
Bikac sefer prova olarak gidecek, severse devam edecek
O yüzden oglani buraya birakti gelin
Bugün hic enerjim yok
Daha yemek yapmam lazim
Ovvv cok uzun. Meb mi karar vermis sizin okulmu canim .Okula toplantıya gittim.
Haftaya hergün sabah 8 'den 3:30 'a kadar ekran karşısında ders yapacağız.
Artık böyle devam edecekmiş..
Yola git-gel başım ağrıdı.
Benim de yemek yapacak halim yok, evdekilere ne yerseniz yiyin dedim.
Bende maydonozlu yoğurt yedim.
aynen cnmCanım sporda yaptığınız için incelmede oluyor
evet kesinlikle farkediyor cnm benimde bollasan spor ayakkbim daraldı yine bollasacak ama eminimİnsanın kilolu olunca her yeri büyüyorbenim kocaman bi yüzüm olmuştu. 38 numara ayaklarım 40 olmuştu neyse ki 38 düştü yine ayacıklarım 20 gitti 10 kilo kaldı doğumdan o da gider inşallah tez zamanda sağlıkla
düzenleme süresinde siliniyor cnm akşam herkes burdayken atsanNasl atcm silinmiyor sonradn diye biliyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?