Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Merhabalar bende geldim:))

Verilecek 6 kilom var 3 gun oldu basliyali ve tabii sdc 700 gr. Verdim :/

Bu sabah
Beyazpeynir. Zeytin, limonlu bol roka ve maydonoz yedim.

Öğlen
Domates çorbası, yeşil salata ve yoğurt

Aksamda

Tavuk göğüs ızgara yagsiz ve kereviz yemeği

Aksam eve gelince de yapacagım sporu yazarım( sabah erken çıkıyorum ve maalesef saçlarıma fon çektirmek zorunda oldugum için sabah yapamadım aksama kaldı spor :/)

:26::26::26::26::26::26::26::26::26:
hiç beğenmedim bu ifadeyi
Davetımı aldım yarın başlıyorum dımı arkadaslar
başlayacağın şeyi yarına bırakma.. en azından başladım de ki yarın da ertelemeyesin...hoşgeldin

hoşgeldiiin....

hiç beğenmedim bu ifadeyi

başlayacağın şeyi yarına bırakma.. en azından başladım de ki yarın da ertelemeyesin...hoşgeldin

hoşgeldiiin....

valla bende begenmiyorum kendimide ifadelerimide ama bi türlü kafamı toparlayıp diyete başlayamıyorum malesef((
yarın bildirim yapıcaz mıı:26::26::26:

hadi bakalımmm 1300-1400 kalorilik bi liste verir sanırım

bence 1700 kalorilik verir kilom 98 di en son tartıldıgımda 2 hafta önceydi
6 ay önce dr teki bana 1700 kalorilik liste verdi 6 ay sonra gel demişti içimden diyet yapmak gelmedi bıraktım .mantıklı olan ayda yada 2 haftada bir kontrole çagırması

valla bende begenmiyorum kendimide ifadelerimide ama bi türlü kafamı toparlayıp diyete başlayamıyorum malesef((
yarın bildirim yapıcaz mıı:26::26::26:

5-6 kişi olduk sanırım sizlr yapabiliriz diyorsanız püsküüte söyleyecğim... ben girmiyorum listeye hanımlar bu arada..

5-6 kişi olduk sanırım sizlr yapabiliriz diyorsanız püsküüte söyleyecğim... ben girmiyorum listeye hanımlar bu arada..
oylama alalım mı?

oylama alalım mı?

yaparız yaa... hepimizin hedefine daha çooook var.... illa ki bir düzen lazım... ben burdayımmm sizde biraz katılsanız muhabbet yürüse iyi olur....

bende geldim kızlar şimdi neler yapıcaz ben ilk kez katılıyorum bu arada 1.64 boyunda 69 kiloyum hedefim 58 olmak bir süredir diyet yapıyorum

bende yaprım bildirim ama grupta kimse yok gördügüm kadarıyla
betülünde dedigi gibi muhabbet ilerlese iyi olurr..
benimde 7 kilom kaldııı bi düzene girmekk şartt..

betüll sen ne diyeti uyguluyorsun?

bende yaprım bildirim ama grupta kimse yok gördügüm kadarıyla
betülünde dedigi gibi muhabbet ilerlese iyi olurr..
benimde 7 kilom kaldııı bi düzene girmekk şartt..

betüll sen ne diyeti uyguluyorsun?

şu an elma detoksu yapıyorum.... bana iyi geliyo.... menülerimi yazıyorum zaten... elma elma elma :))) ve yeşil çay ve peynir ....... kafama göre takılıyorum herhangi bir şeye uyamam ben... bana en uygun neyse ona göre ayarlıyorum kendimi....

canım ben mezunum zaten..çok şükür koruma dönemindeyim..

oooooooo tebrikler kaç kilosuuuuun........ bizede nasip olur inşallah Amin....

vay arkadaş.... alem mezun olmuş halaa burda iyi iyi burda kal.... nerlerden geldiğini unutma :)))

merhabalarrr :) oooo ne güzel çoğalmışız :) hepiniz hoşgeldinizzzz :)
iyiki geldiniz :) ayyy bir an önce veriririz inşallah bu kiloları :)
şu ara benim yazılı dönemim bu hafta içinde 1.35 kg verdim stresten geri almam yakın ama inşallah almam
bu arada size bi tavsiye vereyim evde spor aletiniz varsa ama spor yapamıyorsanız hemen bol heyecanlı alt yazılı bi dizi bulun sonraaaaa spor aletini tv veya bilgisayarın karşısına getirin ve bir de bakmışsınız ki dizinin heyecanıyla 1 saat 1 buçuk saat spor yapmışsınız babam ben çok yapıyorum diye spor aletini başkasına verdi ama bende buraya geldim :) sizinle vereceğim bu kiloları :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…