- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.221
Saol canısı sabah hızla evden cıkmam gerektı canım kahvaltıya zamanım kalmadı bugun duzenledım kahvaltımı yaptımafiyet olsun cnmda çok az ve dengesiz olmuş sanki saabah niye kahvaltı yapmiyorsn
Hiç sevmedim onu ben yapamadımGeçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedimallahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
Bende bacaklarımin arası aynaya bakınca açıldığını görünce çok sevinmiştimAy ben de çok sevinmiştim boyun kemiklerimi görünce
Ne yiycenMerhaba kızlar bende birazdan günü kapatacağım
Tavuk salata ayranNe yiycenBenim yemeğin yok küçüğüm keyifsiz kucağımdan inmiyor evdekilere dışardan soyliycem ben ne yesem bilemedim
Senin menün mü bu canımTavuk salata ayran
Uzun zamandır ilk defa iştahım yokTavuk salata ayran
Sende izgara kanat yiyebilirsin canım
bende cok seviyorum tempolu yuruyusu.yururken yanimda olan kisi yavas yurudumu sinir oluyorum.oyuzden spor amacli yavas yuruyen kisiyle yurumemTakımdan bana yakın olan olsa ne deli yürüyüşler yapardık ama
bende mavi gozlu siyah sacli olsun dediydimBen saf dalgali sacli renkli gözlü olsun dediydim
hayirli olsun yeni osin canim:)İnşallah güzel olur, şu an maaşı çok gözüm görmüyor, 1,5 yıldır evdeyim çok sıkıldım inan
Pozitif bakmaya çalışıyorum, piyasanın şu halinde 1 ayda iş bulmak bence çok güzel, vardır bir hayır, hele başlayalım bakalım:)
yuruyus bandi kadar cok ses yapiyomuCanım benimki bu. 4 senedir kullanıyorum. Eliptic zordur ama alışınca kolay geliyor. Baya terletiyor ve bana normal spordan daha pratik geliyor. Hergün çıkıyorum üstüne masterchef izlerken yarım saat yapıyorum. Tabi bebem uyumuşsa. Aradan çıkıveriyor spor. Ama dizlerin çok ağrıyorsa bi şey diyemem. Doktora danışmanda fayda olabilir. Koşu bandı daha çok yük bindiriyormuş dizlere
basin sagolsun allah sabir versinAyyy cokk büyük zevkle dinledim. Canim yaa uzun zamandir hiç bakamıyorum. Dedem vefat etti ona çok üzüldük anneme destek için gittim. Kızım cok hızlı büyüyor maşallah diyeyimartık emeklemiyor yürüyor ve sürekli diş çıkarıyor. Şu 5.ve6. Dişi birlikte geliyor ve hiç bir şey yemiyor. Surekli huysuz uykusuz geçiyor. Yoksa çok özledim burda olmayı sizlerle sohbet etmeyi. Zaten normal hayatimda çok arkadaşım yok 2 3 tane o yuzden burasi cok iyi geliyordu. Ama sanirim daha zaman var
send resim koysana abla.bende cok merak ettimmAhhh bilmemmi cnmben zayifladigim dönemde bütün şehir beni konusuyordu
Aldim deyince 5-10 kilo aldin sandim
Bikac kilo arti bile sayilmaz
Gel de benim eridigime sen de şahit ol
Bilirsin cok severim atıp tutmayi
bende kv altli ustlu oturuyoruzKız sen kaynananla mı kalıyorsun
benimde boynun alt kismindaki kemikler cok hosuma gidiyoBenimde boyun kemiklerimin cikmasi cok hosuma gitmişti
allah kolaylik versin ablaOkula toplantıya gittim.
Haftaya hergün sabah 8 'den 3:30 'a kadar ekran karşısında ders yapacağız.
Artık böyle devam edecekmiş..
Yola git-gel başım ağrıdı.
Benim de yemek yapacak halim yok, evdekilere ne yerseniz yiyin dedim.
Bende maydonozlu yoğurt yedim.
a.slm canim")Selam kızlar
bende seviyorum oyleBende bacaklarımin arası aynaya bakınca açıldığını görünce çok sevinmiştim
Allah canını alıyorHiç sevmedim onu ben yapamadımLeslie abla ile pek sevisiriz biz
Rakibemmmmm nassın iyimisinUzun zamandır ilk defa iştahım yokyulaf ezmesi düşünüyorum
Belki alışkın olmadığım için değişik geldi canımbende cok seviyorum tempolu yuruyusu.yururken yanimda olan kisi yavas yurudumu sinir oluyorum.oyuzden spor amacli yavas yuruyen kisiyle yurumem
bende mavi gozlu siyah sacli olsun dediydim
mavi goz tutmadi
hayirli olsun yeni osin canim:)
yuruyus bandi kadar cok ses yapiyomu
basin sagolsun allah sabir versin
send resim koysana abla.bende cok merak ettimm
bende kv altli ustlu oturuyoruz
benimde boynun alt kismindaki kemikler cok hosuma gidiyo
bide iki ust bacaklar birbirine degmedigi zaman
allah kolaylik versin abla
a.slm canim")
bende seviyorum oyle
Heheh olur abloşum çikelatam büskevitim senin her türlü biforun aftırın kabulumüzEski before after olurmu
Bebeğin ne kadarlık canım ? Hangi hastanede doğum yapmıştın ?Geçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedimallahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
2 aylık canım Ankara’da koru hastanesinde yaptımBebeğin ne kadarlık canım ? Hangi hastanede doğum yapmıştın ?
Ben de ilk doğumu Koru da yapmıştım ikincini de Liv de. Gerçi benimkinin ikisi de planlı sezeryan.2 aylık canım Ankara’da koru hastanesinde yaptım
İnşaatçıların mimarların böyle huyları var ofiste sıkılmak gibiMerhaba arkadaşlar eve geldim ogleden sonra antakya ici santiye kontrolüne gittik iyi oldu hep ofiste sıkılıyorum
Kapattim bugünü erkenden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?