Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben de ilk doğumu Koru da yapmıştım ikincini de Liv de. Gerçi benimkinin ikisi de planlı sezeryan.
Bebeğin minnacıkmış ayyy 18 aylık benim küçük deccal Allah kolaylık versin canım.
Canım ben korudan o kadar çok sıkıntı yaşadım ki anlatamam sana. Bütün tahlilleri yanlış çıktı hep dışarda tekrar yaptırdım. Zahide küçüğü duymuşsundur ilk ona başlamıştım ana hayatımda gördüğüm en kötü doktor. Sadede sosyal medya doktoru. Çok dertliyim bu konuda sonda Özlem hocaya geçtim ve çok memnunum hala da gidiyorum canım. Şimdi live çocukları götürüyorum Emel hocaya. Allah bağışlasın canım. Bizde o günleri görelim inşallah

Ne yapiyosunuz kizlar

Bizim minik kizin balesi var bugun
Bikac sefer prova olarak gidecek, severse devam edecek
O yüzden oglani buraya birakti gelin

Bugün hic enerjim yok
Daha yemek yapmam lazim
belki havadandır hava yağmurlu.
Sever inş
Bende gün yoğun geçti düşünüyorum ne yesem diye
Geçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedim allahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
doğumun üzerinden fazla geçmedi canım dikişlerin zorlanmasın, Dr a danıştın mı?
a.selam canım
bende cok seviyorum tempolu yuruyusu.yururken yanimda olan kisi yavas yurudumu sinir oluyorum.oyuzden spor amacli yavas yuruyen kisiyle yurumem
Bide insan öyle daha çok yoruluyor

Leslie yapıyordum zaten bunu da denedim eğer bişey olmazsa devam doktoruma göre Leslie bile yapmamam gerekiyor ama ben bir ay sonra başladım

Geçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedim allahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
Canım jilianin nasıl bir spor olduğu konusunda bilgim yok a bebeğin 2 aylık olduğu için ağır gelebilir mi acaba, karın bölgende ağrı oluyorsa asla yapma

okul açık olsa daha iyi olacak sizin icin
Branş ogretmenlerinin o kadar saati oluyormu
Sen kac sinifa giriyorsun cnm
Vucudu esnek o zaman prensesin.

Senin fotoyuda bekliyorum abla biz yoktuk o zamanlar ya hani merak ettim.

Yemekte kizlar makarna istediler ben ne yesem bilmiyorum artik daha dusunmedim
sevmiş bakalim simdilik sadece disiplin biraz zorlamis :)

En kolay yumurtali salata falan yapabilirsin cnm
tatlim gercekten sezeryanliysan biraz erken gibi
İç dikislerine bisey olmasin
Allah felakettten korusun cnm
İnşallah kötü bisey olmaz

Ayak çok ilginç de mi her 10 kiloda benimde 1 numara farkediyor

Canım jilianin nasıl bir spor olduğu konusunda bilgim yok a bebeğin 2 aylık olduğu için ağır gelebilir mi acaba, karın bölgende ağrı oluyorsa asla yapma
Şuan ağrım yok canım olduğu zaman zaten hemen keserim yavaş yavaş yapıyorum zorlamam zaten.

Yavaş yaptım canım ağrım olursa hemen bırakıcam yarın belli olur

yuruyus bandi kadar cok ses yapiyomu
Benimki yapmıyor canım. Başta biraz gıcırdadı servis gelip yapmayınca geçti
bende kv altli ustlu oturuyoruz
Biz de yakınız kızıma baktığı için avantaj benim için ama alt üst fenaymış
Merhaba arkadaşlar eve geldim ogleden sonra antakya ici santiye kontrolüne gittik iyi oldu hep ofiste sıkılıyorum
Kapattim bugünü erkenden
Yarın eksinin dibini sıyırıcan yani
Bana da evde bebis bakmak cok cekici geliyor
İnsan hep olamadigi yeri ortami yasantiyi istiyor
He görcem seni
Ayak çok ilginç de mi her 10 kiloda benimde 1 numara farkediyor
Sorma direkt büyüdü
Şuan ağrım yok canım olduğu zaman zaten hemen keserim yavaş yavaş yapıyorum zorlamam zaten.
Hepimiz senin için endişeleniyoruz

Leslie yapıyordum zaten bunu da denedim eğer bişey olmazsa devam doktoruma göre Leslie bile yapmamam gerekiyor ama ben bir ay sonra başladım
sen bilirsin yine tatbiki, ama dikkatli ol sıkıntı olmasın ilerde
Selamm herkese. Ne yorucu bi gündü hala burnumdn başıma doğru şimşek çakıyor
a.selam canım, bahcemi yordu
Meşhurdur fırtınalarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…