- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.241
Bana da evde bebis bakmak cok cekici geliyorİnşaatçıların mimarların böyle huyları var ofiste sıkılmak gibiEvde zalım bebe olsa ofis de cennet gelir arazi de şantiye de
Canım ben korudan o kadar çok sıkıntı yaşadım ki anlatamam sana. Bütün tahlilleri yanlış çıktı hep dışarda tekrar yaptırdım. Zahide küçüğü duymuşsundur ilk ona başlamıştım ana hayatımda gördüğüm en kötü doktor. Sadede sosyal medya doktoru. Çok dertliyim bu konudaBen de ilk doğumu Koru da yapmıştım ikincini de Liv de. Gerçi benimkinin ikisi de planlı sezeryan.
Bebeğin minnacıkmış ayyy 18 aylık benim küçük deccal Allah kolaylık versin canım.
belki havadandır hava yağmurlu.Ne yapiyosunuz kizlar
Bizim minik kizin balesi var bugun
Bikac sefer prova olarak gidecek, severse devam edecek
O yüzden oglani buraya birakti gelin
Bugün hic enerjim yok
Daha yemek yapmam lazim
doğumun üzerinden fazla geçmedi canım dikişlerin zorlanmasın, Dr a danıştın mı?Geçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedimallahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
a.selam canımSelam kızlar
Bide insan öyle daha çok yoruluyorbende cok seviyorum tempolu yuruyusu.yururken yanimda olan kisi yavas yurudumu sinir oluyorum.oyuzden spor amacli yavas yuruyen kisiyle yurumem
Leslie yapıyordum zaten bunu da denedim eğer bişey olmazsa devambelki havadandır hava yağmurlu.
Sever inş
Bende gün yoğun geçti düşünüyorum ne yesem diye
doğumun üzerinden fazla geçmedi canım dikişlerin zorlanmasın, Dr a danıştın mı?
a.selam canım
Bide insan öyle daha çok yoruluyor
Canım jilianin nasıl bir spor olduğu konusunda bilgim yok a bebeğin 2 aylık olduğu için ağır gelebilir mi acaba, karın bölgende ağrı oluyorsa asla yapmaGeçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedimallahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
Doktorun yapma demişse yapma canım yürüyüş yap birkaç ay çok zorlama kendiniLeslie yapıyordum zaten bunu da denedim eğer bişey olmazsa devamdoktoruma göre Leslie bile yapmamam gerekiyor ama ben bir ay sonra başladım
okul açık olsa daha iyi olacak sizin icinOkula toplantıya gittim.
Haftaya hergün sabah 8 'den 3:30 'a kadar ekran karşısında ders yapacağız.
Artık böyle devam edecekmiş..
Yola git-gel başım ağrıdı.
Benim de yemek yapacak halim yok, evdekilere ne yerseniz yiyin dedim.
Bende maydonozlu yoğurt yedim.
sevmiş bakalim simdilik sadece disiplin biraz zorlamis :)Vucudu esnek o zaman prensesin.
Senin fotoyuda bekliyorum abla biz yoktuk o zamanlar ya hani merak ettim.
Yemekte kizlar makarna istediler ben ne yesem bilmiyorum artik daha dusunmedim
tatlim gercekten sezeryanliysan biraz erken gibiGeçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedimallahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
Allah felakettten korusun cnmKızlar menümü yazıp kacacagim Karadeniz kudurdu aşırı yağmur gökgürültüsü fırtına bayılıyorum ya kızı uyutup bı kahve içeyim balkonda şimdinet çekmiyor pek hatta dün hatta gitti ama yarın yine böyle olursa Zuhal ablaya bildiririm tartıyı
Abla dedigin gibi yumurtali marul salatasi yaptim ve yedim. Senin yazini okuyunca gulumseme geldi bana kalpler birEn kolay yumurtali salata falan yapabilirsin cnm
Olur, merak ettim
resim koysana abla.bende cok merak ettimm
Artik hükümsüz oldugu icin bi onemi yokHeheh olur abloşum çikelatam büskevitim senin her türlü biforun aftırın kabulumüz
Kalp kalbe karsiymisAbla dedigin gibi yumurtali marul salatasi yaptim ve yedim. Senin yazini okuyunca gulumseme geldi bana kalpler bir
Ayak çok ilginç de mi her 10 kiloda benimde 1 numara farkediyorİnsanın kilolu olunca her yeri büyüyorbenim kocaman bi yüzüm olmuştu. 38 numara ayaklarım 40 olmuştu neyse ki 38 düştü yine ayacıklarım 20 gitti 10 kilo kaldı doğumdan o da gider inşallah tez zamanda sağlıkla
Şuan ağrım yok canım olduğu zaman zaten hemen keserim yavaş yavaş yapıyorum zorlamam zaten.Canım jilianin nasıl bir spor olduğu konusunda bilgim yok a bebeğin 2 aylık olduğu için ağır gelebilir mi acaba, karın bölgende ağrı oluyorsa asla yapma
Yavaş yaptım canım ağrım olursa hemen bırakıcam yarın belli olurokul açık olsa daha iyi olacak sizin icin
Branş ogretmenlerinin o kadar saati oluyormu
Sen kac sinifa giriyorsun cnm
sevmiş bakalim simdilik sadece disiplin biraz zorlamis :)
En kolay yumurtali salata falan yapabilirsin cnm
tatlim gercekten sezeryanliysan biraz erken gibi
İç dikislerine bisey olmasin
Allah felakettten korusun cnm
İnşallah kötü bisey olmaz
2 aylık bi sezeryanlı olarak çok erken canımGeçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedimallahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
Bebek varlığı keyifli sevmek mıncıklamak paha biçilemez lakin gel gör ki bakmak zor meşakkatli zalımca ve fettancaBana da evde bebis bakmak cok cekici geliyor
İnsan hep olamadigi yeri ortami yasantiyi istiyor
Benimki yapmıyor canım. Başta biraz gıcırdadı servis gelip yapmayınca geçtiyuruyus bandi kadar cok ses yapiyomu
Biz de yakınız kızıma baktığı için avantaj benim için ama alt üst fenaymışbende kv altli ustlu oturuyoruz
Yarın eksinin dibini sıyırıcan yaniMerhaba arkadaşlar eve geldim ogleden sonra antakya ici santiye kontrolüne gittik iyi oldu hep ofiste sıkılıyorum
Kapattim bugünü erkenden
He görcem seniBana da evde bebis bakmak cok cekici geliyor
İnsan hep olamadigi yeri ortami yasantiyi istiyor
Sorma direkt büyüdüAyak çok ilginç de mi her 10 kiloda benimde 1 numara farkediyor
Hepimiz senin için endişeleniyoruzŞuan ağrım yok canım olduğu zaman zaten hemen keserim yavaş yavaş yapıyorum zorlamam zaten.
Yok be canim dun aksami yaktim diyelimYarın eksinin dibini sıyırıcan yani
sen bilirsin yine tatbiki, ama dikkatli ol sıkıntı olmasın ilerdeLeslie yapıyordum zaten bunu da denedim eğer bişey olmazsa devamdoktoruma göre Leslie bile yapmamam gerekiyor ama ben bir ay sonra başladım
a.selam canım, bahcemi yorduSelamm herkese. Ne yorucu bi gündü hala burnumdn başıma doğru şimşek çakıyor
Meşhurdur fırtınalarımızKızlar menümü yazıp kacacagim Karadeniz kudurdu aşırı yağmur gökgürültüsü fırtına bayılıyorum ya kızı uyutup bı kahve içeyim balkonda şimdinet çekmiyor pek hatta dün hatta gitti ama yarın yine böyle olursa Zuhal ablaya bildiririm tartıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?