- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.261
Yok tatlım ev mevzusu vardı ya. İki hafta ipotek kalkmasını bekledik kalktı tapuya gideceğimiz günden bir gün öncesi adam fiyatı arttırdı. Karaktersiz işte bizde almadık. Eşimde tuttu kolumdn kredi oranları artmadan ev araba baktırdı tüm gün. Adam borca girince çok mutlu oluyo deli mi nesen bilirsin yine tatbiki, ama dikkatli ol sıkıntı olmasın ilerde
a.selam canım, bahcemi yordu
Meşhurdur fırtınalarımız
Geçen chnnmkiz da sormuştu böyle bir soru net bi cevabım yok kas yapmış olabilirsin diyebillrimDiyet spor iyi gidiyor. Regl, ödem yok. İncelmem gözle görünür şekilde ama tartı oynamıyor bu nasıl iş kızlar
Gerçekten karaktersizmişYok tatlım ev mevzusu vardı ya. İki hafta ipotek kalkmasını bekledik kalktı tapuya gideceğimiz günden bir gün öncesi adam fiyatı arttırdı. Karaktersiz işte bizde almadık. Eşimde tuttu kolumdn kredi oranları artmadan ev araba baktırdı tüm gün. Adam borca girince çok mutlu oluyo deli mi ne
Ölçülerini almışmıydın? Bence incelme oluyor ve bu kilodan daha iyi benceDiyet spor iyi gidiyor. Regl, ödem yok. İncelmem gözle görünür şekilde ama tartı oynamıyor bu nasıl iş kızlar
Evet kaptanımSenin menün mü bu canım
Hemde 17 yıldırKız sen kaynananla mı kalıyorsun
30 Eylül Çarşamba
09:00=== 3 adet domates
50 adet siyah zeytin
16:00=== 2 bardak ayran
Su=== 2 lt
Afiyet olsun ama gerçekten çok az yediklerin1 Ekim Perşembe
09:00=== 3 haşlama yumurta
14:30=== 2 kase maydanozlu yoğurt
Su=== 2 lt
Afiyet olsunÇarşamba
Sabah(8:30)
1 dilim ekmek
1 cay kaşığı bal 1 cay kaşığı tereyağı
1 yumurta
2 kk peynir yeşillik
Ara (11:00)
Sütlü kahve
2 kare bitter
Öğle (15:30)
Fırında karışık sebze 5yk üstüne yoğurt
1 dilim ekmek çay sınırsız
Akşam(19:00)
1 kase yoğurt 1 orta boy közlenmiş patates
Su:2lt
Persembe
Sabah(9:30)
1 dilim ekmek
2 kk peynir
Yeşillik
3yk menemen
Ara(12:30)
1 Nescafe 2im 1
Akşam(16:00)
1 kase çorba domates
1 kase yoğurt
4yk patates salatası bol yesilli
Su: 3lt
Afiyet olsunHeellööögg
1 Ekim Menüsü
Saat 10
Detoks suyu (74 cal )
Saat 12
Krep (2 yumurta+1 kaşık nohut unu+ yarım ç.bardağı süt+ çay kaşığı tereyağı)
Saat 18
Bir tepeleme çorba kasesi bol ekşili salata
Yarım nal dan az somon balığı ( kuş kadar yiyebildim bebeler saldırdı)
Saat şimdi (19.30)
8 er badem+ fındık
Sütlü filtre kahve
9 bin adım
2 lt
1 Ekim Perşembe
11:00
Tarçınlı Türk kahvesi
14:30
1 muz, 3 kaşık yoğurt, 3 ceviz 1 çay kaşığı tarçın karışımı birazına kızım da eşlik etti
18:30
8 kaşık mantarlı tavuk sote
yarım bardak ayran
Su:2 buçuk litre
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan 300 ip atlama 60 puan
Toplam:165 puan @Pnrrr-20
Maşallah diyeyimHemde 17 yıldır2 sene daha yaşarsa anamdan çok onla yasamis olucam
Bencede de türümün son örneği olabilirimMaşallah diyeyim
Hep mi sende kalıyorBencede de türümün son örneği olabilirim
Tartı bozukturDiyet spor iyi gidiyor. Regl, ödem yok. İncelmem gözle görünür şekilde ama tartı oynamıyor bu nasıl iş kızlar
Kv 30 yıl önce eşini kaybetmiş 3 oğlu ile dubleks bı evde yaşıyorlardı büyük evlenince eltim oturmaya başlamış 3 sene beraber yaşadılar .. ben evlendim onlar ayrı çıktı hesabım küçük kaynım evlenince ben ayrı cikarim diye düşündüm ama plan elimde patladı kaynım hiç evlenmediHep mi sende kalıyor
Kesinlikle katıliyirum sana şuan bekarlık bana nekadar cazip geliyor mesalaBana da evde bebis bakmak cok cekici geliyor
İnsan hep olamadigi yeri ortami yasantiyi istiyor
bende sendenimmmmmKesinlikle katıliyirum sana şuan bekarlık bana nekadar cazip geliyor mesala
Yok canm almam hiç. Bel çevrem çok geniş ordan incelme oldu bayaÖlçülerini almışmıydın? Bence incelme oluyor ve bu kilodan daha iyi bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?