Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bi rus kızı vardı sankim ne oldu o evlenip rusyaya gitti dersen şaşırmam sendeki şanssızlıkla

Mefkurem senin cimcime baleyi sevmiş mi ne yapmışlar hevesli hevesli anlattı mı sana
Sevmiş cnm
Ilk sefer olmasina ragmen cok iyi yapti demis hocasi
Kiyafetiylede pek tatliydi :))

Sen neler yaptin bugun
Tontis geldimi

Demekki bu ev sizin kismetinminiz degilmis :)

Begendigimiz oldumu

hosbuldum abloşum. Allah razı olsun. Annem çok kötüydü ilk günler. Baya uzun zamandir kötüydu. Zayif bir beden içinde öylece yatakta kimseyi de tanımıyor du artık. Bekliyorduk ölümünü ama yine de insan cok kötü oluyor. Aynen 5.6. Diş geldi. Tesekkur edeiz guzel dileklerin icin. devamida hızlı gelecek gibi yiprandi kuzum ama Allah sag lik versin.
Ben hiç sallamadım ki Beceremiyorum belim ağrıyor zaten bu gece de uyandı 3 ten sabah 9 a kadar fıldır fıldır göndü durdu. Ağlamıyor. Oyun oynamak istiyor Ama neden gece onu ben anlamıyorum
Canim gündüz uykusu nasil. Acaba gündüz mu alıyor uykusunu. Gerçi uyku uykuyu getirir diyorlar gündüz cok uyusa bile gece uykusuda devam ediyormuş normalde.
Listeye bi tur daha girmek istiyorum kedinin gazıyla mezuniyet kilomun altına düşmem lazım tabi önce
Ayy cok mu aldin ki. Kaç kilosun şu an
Ay ben de çok sevinmiştim boyun kemiklerimi görünce
En cok görmek istediğim yer.
Cok sagil canim Allah razı olsun

Aslinda ev, arabadan daha onemli

Sizin evi sattinizmiydi
Sattıkta abla orası kenar mahalle olduğu için değerlenmiyodu. Gene çıkarsa burdan istiyorum. Bıraksam eşimi annesigilin ordan almak istiyo hem çocuklara bakıyo hem fiyatlar uygun diye. Orası da kenar mahalle

Geçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedim allahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
Herkes söylemiş ben eksik kalmiyim dedim Kesinlikle şu an yapma. Yürüyüş falan olur ama bence leslie ve jullian iç dikişlerine de zarar verir.

68 idim Zühal ablanın ısrarıyla tartı bildirimi yaptım Lusinin kışkırtmasıyla diyete yeniden başladım bakalım yarın kaç çıkacağım
Kaçla mezun olmuştun canim iyi yapmışsın tekrar başlamakla. Ne kadar zayig hamule kalsan o kadar iyi olur

malum dönem geldiyse iyi bi eksi gelir belkide
Yok canm almam hiç. Bel çevrem çok geniş ordan incelme oldu baya
ozaman sevinmelisin
68 idim Zühal ablanın ısrarıyla tartı bildirimi yaptım Lusinin kışkırtmasıyla diyete yeniden başladım bakalım yarın kaç çıkacağım
İnşallah güzel bi rakam görürsün

doktoruma göre Leslie bile yapmamam gerekiyor ama ben bir ay sonra başladım
Neden bu kadar takıntı yaptın ki canım? Doktorum yapma dedi ben başladım biraz riskli bi cümle değil mi sonuçta orayı kesip diken ve yıllardır bu işi yapan o Neden bu acele. Kendine zarar verirsin
Diyet spor iyi gidiyor. Regl, ödem yok. İncelmem gözle görünür şekilde ama tartı oynamıyor bu nasıl iş kızlar
Kas mi yaptın acaba
Canim gündüz uykusu nasil. Acaba gündüz mu alıyor uykusunu. Gerçi uyku uykuyu getirir diyorlar gündüz cok uyusa bile gece uykusuda devam ediyormuş normalde.
Gündüz 1 defa maks 2 saat uyuyor

Sattıkta abla orası kenar mahalle olduğu için değerlenmiyodu. Gene çıkarsa burdan istiyorum. Bıraksam eşimi annesigilin ordan almak istiyo hem çocuklara bakıyo hem fiyatlar uygun diye. Orası da kenar mahalle
İnşallah gönlüne göre cikar cnm

Ağrım sızım yok şimdilik canım haftaya kontrole gidicem zaten sorarım yine doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…