- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.281
Ahh ahhhKesinlikle katıliyirum sana şuan bekarlık bana nekadar cazip geliyor mesala
Bi rus kızı vardı sankim ne oldu o evlenip rusyaya gitti dersen şaşırmam sendeki şanssızlıklaKv 30 yıl önce eşini kaybetmiş 3 oğlu ile dubleks bı evde yaşıyorlardı büyük evlenince eltim oturmaya başlamış 3 sene beraber yaşadılar .. ben evlendim onlar ayrı çıktı hesabım küçük kaynım evlenince ben ayrı cikarim diye düşündüm ama plan elimde patladı kaynım hiç evlenmedi
Sevmiş cnm
Demekki bu ev sizin kismetinminiz degilmis :)Yok tatlım ev mevzusu vardı ya. İki hafta ipotek kalkmasını bekledik kalktı tapuya gideceğimiz günden bir gün öncesi adam fiyatı arttırdı. Karaktersiz işte bizde almadık. Eşimde tuttu kolumdn kredi oranları artmadan ev araba baktırdı tüm gün. Adam borca girince çok mutlu oluyo deli mi ne
BilemedimDiyet spor iyi gidiyor. Regl, ödem yok. İncelmem gözle görünür şekilde ama tartı oynamıyor bu nasıl iş kızlar
Yok abla çok nadir iyi ev çıkıyor kalsın dedik bi arabayı beğendk yarın kesinleşir artık. Adam cimrilik yapa yapa galeri açacak yakındaDemekki bu ev sizin kismetinminiz degilmis :)
Begendigimiz oldumu
Aslinda ev, arabadan daha onemliYok abla çok nadir iyi ev çıkıyor kalsın dedik bi arabayı beğendk yarın kesinleşir artık. Adam cimrilik yapa yapa galeri açacak yakında
hosbuldum abloşum. Allah razı olsun. Annem çok kötüydü ilk günler. Baya uzun zamandir kötüydu. Zayif bir beden içinde öylece yatakta kimseyi de tanımıyor du artık. Bekliyorduk ölümünü ama yine de insan cok kötü oluyor. Aynen 5.6. Diş geldi. Tesekkur edeiz guzel dileklerin icin. devamida hızlı gelecek gibi yiprandi kuzum ama Allah sag lik versin.
Canim gündüz uykusu nasil. Acaba gündüz mu alıyor uykusunu. Gerçi uyku uykuyu getirir diyorlar gündüz cok uyusa bile gece uykusuda devam ediyormuş normalde.Ben hiç sallamadım kiBeceremiyorum belim ağrıyor zaten bu gece de uyandı 3 ten sabah 9 a kadar fıldır fıldır göndü durdu. Ağlamıyor. Oyun oynamak istiyor Ama neden gece onu ben anlamıyorum
Ayy cok mu aldin ki. Kaç kilosun şu anListeye bi tur daha girmek istiyorum kedinin gazıylamezuniyet kilomun altına düşmem lazım tabi önce
En cok görmek istediğim yer.Ay ben de çok sevinmiştim boyun kemiklerimi görünce
Cok sagil canim Allah razı olsunbende cok seviyorum tempolu yuruyusu.yururken yanimda olan kisi yavas yurudumu sinir oluyorum.oyuzden spor amacli yavas yuruyen kisiyle yurumem
bende mavi gozlu siyah sacli olsun dediydim
mavi goz tutmadi
hayirli olsun yeni osin canim:)
yuruyus bandi kadar cok ses yapiyomu
basin sagolsun allah sabir versin
send resim koysana abla.bende cok merak ettimm
bende kv altli ustlu oturuyoruz
benimde boynun alt kismindaki kemikler cok hosuma gidiyo
bide iki ust bacaklar birbirine degmedigi zaman
allah kolaylik versin abla
a.slm canim")
bende seviyorum oyle
Sattıkta abla orası kenar mahalle olduğu için değerlenmiyodu. Gene çıkarsa burdan istiyorum. Bıraksam eşimi annesigilin ordan almak istiyo hem çocuklara bakıyo hem fiyatlar uygun diye. Orası da kenar mahalleAslinda ev, arabadan daha onemli
Sizin evi sattinizmiydi
Herkes söylemiş ben eksik kalmiyim dedimGeçen sene jillian yapıyordum hiç zorlanmıyordum. Sezeryandan sonra ilk defa bugğn denedimallahım one yarabbim ben bunu nasıl yapmışım dedim. Bıgün iyi olursam yatın devam edicem inşallah
68 idim Zühal ablanın ısrarıyla tartı bildirimi yaptım Lusinin kışkırtmasıyla diyete yeniden başladım bakalım yarın kaç çıkacağımAyy cok mu aldin ki. Kaç kilosun şu an
Kaçla mezun olmuştun canim iyi yapmışsın tekrar başlamakla. Ne kadar zayig hamule kalsan o kadar iyi olur68 idim Zühal ablanın ısrarıyla tartı bildirimi yaptım Lusinin kışkırtmasıyla diyete yeniden başladım bakalım yarın kaç çıkacağım
malum dönem geldiyse iyi bi eksi gelir belkideöğlen azıcık bir karnım ağrıdı arası 2 saat sürmedi malum dönem pat diye başladı , hayret önden bel ağrısı karın kıvrandırması 3-5 gün olmadan olunca şaşırdım ama iyi oldu, şükür hala belim ağrımıyor ama karnım kendini her an hatırlatıyor ben buradayııım unutmaaa der gibi
yarına tartı ne diyecek bakalım:)
ozaman sevinmelisinYok canm almam hiç. Bel çevrem çok geniş ordan incelme oldu baya
İnşallah güzel bi rakam görürsün68 idim Zühal ablanın ısrarıyla tartı bildirimi yaptım Lusinin kışkırtmasıyla diyete yeniden başladım bakalım yarın kaç çıkacağım
Neden bu kadar takıntı yaptın ki canım? Doktorum yapma dedi ben başladım biraz riskli bi cümle değil midoktoruma göre Leslie bile yapmamam gerekiyor ama ben bir ay sonra başladım
Kas mi yaptın acabaDiyet spor iyi gidiyor. Regl, ödem yok. İncelmem gözle görünür şekilde ama tartı oynamıyor bu nasıl iş kızlar
Gündüz 1 defa maks 2 saat uyuyorCanim gündüz uykusu nasil. Acaba gündüz mu alıyor uykusunu. Gerçi uyku uykuyu getirir diyorlar gündüz cok uyusa bile gece uykusuda devam ediyormuş normalde.
İnşallah gönlüne göre cikar cnmSattıkta abla orası kenar mahalle olduğu için değerlenmiyodu. Gene çıkarsa burdan istiyorum. Bıraksam eşimi annesigilin ordan almak istiyo hem çocuklara bakıyo hem fiyatlar uygun diye. Orası da kenar mahalle
Sadece bacakları ağrıyor çok şükür dikişlerde bişey yok şimdilik2 aylık bi sezeryanlı olarak çok erken canım
Bende bisey yok cnmBenim klavyede mi sorun var ya. Yanlış bir şey yazdığımda bir harf siliniyor sonra klavye katboluyor. Her seferinde bi harf silip kayboluyor
Yürüyüş şansım hiç yok canım evde spor sadece ağrı sızı olursa bırakırım zatenDoktorun yapma demişse yapma canım yürüyüş yap birkaç ay çok zorlama kendini
Ağrım sızım yok şimdilik canım haftaya kontrole gidicem zaten sorarım yine doktoraokul açık olsa daha iyi olacak sizin icin
Branş ogretmenlerinin o kadar saati oluyormu
Sen kac sinifa giriyorsun cnm
sevmiş bakalim simdilik sadece disiplin biraz zorlamis :)
En kolay yumurtali salata falan yapabilirsin cnm
tatlim gercekten sezeryanliysan biraz erken gibi
İç dikislerine bisey olmasin
Allah felakettten korusun cnm
İnşallah kötü bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?