Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canımsınız seviyorum sizi

Ben hiç sallamadım ki Beceremiyorum belim ağrıyor zaten bu gece de uyandı 3 ten sabah 9 a kadar fıldır fıldır göndü durdu. Ağlamıyor. Oyun oynamak istiyor Ama neden gece onu ben anlamıyorum
Gece uykusuna kaçta yatırıyorsun canım ? Bir de gündüz hangi saat aralıklarında kaç saat uyuyor ?

tabiki olur ya benim olmuştu fark yüzümde de vücudumda da kilomu göstermediğini söylerler genlde
aaa heyecanla bekliyorum bende çektim fotoğraf bklm öncesi sonrası yapmak icin

Ayyy darısı bana insAllah abla
Kaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende

Kaçla mezun olmuştun canim iyi yapmışsın tekrar başlamakla. Ne kadar zayig hamule kalsan o kadar iyi olur
64.7 idi yanlış hatırlamıyorsam
Benim klavyede mi sorun var ya. Yanlış bir şey yazdığımda bir harf siliniyor sonra klavye katboluyor. Her seferinde bi harf silip kayboluyor
Bi ara birkaç kişi daha yaşamıştı bu sorun Pembe Lotus nasıl çözmüştün canım ?
Yürüyüş şansım hiç yok canım evde spor sadece ağrı sızı olursa bırakırım zaten
Yürüyüş bandı mı alsan yerin varsa canım görümcenin odası boşalmışken hatta

Benim kiz yarin gelecekti normalde
1 hafta izini var
Bugün is den sonra yola cikmis
Aksam aniden karsima cikti :))

O da basladi zayiflamaya
3 haftada 6 kilo vermis
Baya belli oluyor, incelmis
N3 guzel supriz yapmis sana
Zayıflama konusuda iyi olmus beraber verirsniz. Kac kilo ki abla varmi cok yolu

Ben hiç sallamadım ki Beceremiyorum belim ağrıyor zaten bu gece de uyandı 3 ten sabah 9 a kadar fıldır fıldır göndü durdu. Ağlamıyor. Oyun oynamak istiyor Ama neden gece onu ben anlamıyorum

Aaa baya da uzun şaştım acaba iyice artık huy mu edindi

sen at bacım motive olur

Medyadan siliniyor artık canım, eğer yine değişmediyse. Alırız bi fotonu

Dur bi ara deniycem ozaman Mefkurem abla sen attinmi U UcanSupurge sendende isteriz bi after before

Benim klavyede mi sorun var ya. Yanlış bir şey yazdığımda bir harf siliniyor sonra klavye katboluyor. Her seferinde bi harf silip kayboluyor
Canm nasilsin basin sagolsn iyimisin sen toparladnmi kilo nasl gidiyor.

Kaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende
Ben 1.68 boyla 65 kiloyu beğendirememişim zalım kediye Fit mutlu anne işin zor

Kızlar oglan acayip yoruyor artk ya hep koltuk tepelerinde ha dustu ha duscek stressiyle hicbi is de yapamiyom, neyi yapma desem inatla yapiyor guzellikle aliyorm kandirmaya calusuyorm 2dk sonra gene buluyor bi yaramazlık bugun cok zordu onu uyuturken bende uyumusm smdi bi uyandm ama hemen yaticam devam. Yarin cok guzel eksiler gorelim inşallah hepberaber

bugünlerde gececek insallah canim, benimde agzim yüregime gelirdi oyun yapiyorlar onu.. yapma dedinmide tam inat oluyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…