- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.301
İç dikişlerde esneme olablir canm sonra sıkıntı çekersin Allah korusunS
Sadece bacakları ağrıyor çok şükür dikişlerde bişey yok şimdilik
Şnşallah olmaz canım ağrı olursa bırakırım zatensen bilirsin yine tatbiki, ama dikkatli ol sıkıntı olmasın ilerde
a.selam canım, bahcemi yordu
Meşhurdur fırtınalarımız
Şimdilik ağrı yok belki yarına çıkar bugğn bi deneyim dedim bayağı yaptım ama bazı hareketleri yapmadım zaten onzaman zorlarİç dikişlerde esneme olablir canm sonra sıkıntı çekersin Allah korusun
CanımsınızBenimki yapmıyor canım. Başta biraz gıcırdadı servis gelip yapmayınca geçti
Biz de yakınız kızıma baktığı için avantaj benim için ama alt üst fenaymış
Yarın eksinin dibini sıyırıcan yani
He görcem seni
Sorma direkt büyüdü
Hepimiz senin için endişeleniyoruz
Gece uykusuna kaçta yatırıyorsun canım ? Bir de gündüz hangi saat aralıklarında kaç saat uyuyor ?Ben hiç sallamadım kiBeceremiyorum belim ağrıyor zaten bu gece de uyandı 3 ten sabah 9 a kadar fıldır fıldır göndü durdu. Ağlamıyor. Oyun oynamak istiyor Ama neden gece onu ben anlamıyorum
Kaçla başladın şuan canım diyete ?tabiki olur ya benim olmuştu fark yüzümde de vücudumda da kilomu göstermediğini söylerler genlde
aaa heyecanla bekliyorumbende çektim fotoğraf bklm öncesi sonrası yapmak icin
Ayyy darısı bana insAllah abla
keske bizde yapsakta pisman etseler bizi ne güzel olurKiz bi spor yapti, yaptigina pisman ettik
64.7 idi yanlış hatırlamıyorsamKaçla mezun olmuştun canim iyi yapmışsın tekrar başlamakla. Ne kadar zayig hamule kalsan o kadar iyi olur
Bi ara birkaç kişi daha yaşamıştı bu sorunBenim klavyede mi sorun var ya. Yanlış bir şey yazdığımda bir harf siliniyor sonra klavye katboluyor. Her seferinde bi harf silip kayboluyor
Yürüyüş bandı mı alsan yerin varsa canım görümcenin odası boşalmışken hattaYürüyüş şansım hiç yok canım evde spor sadece ağrı sızı olursa bırakırım zaten
Arkadaşlık samimiyet bu abloş jillian çok ağır gelmiştir hep bana 2 ay benim nazarımda da erkenKiz bi spor yapti, yaptigina pisman ettik
N3 guzel supriz yapmis sanaBenim kiz yarin gelecekti normalde
1 hafta izini var
Bugün is den sonra yola cikmis
Aksam aniden karsima cikti :))
O da basladi zayiflamaya
3 haftada 6 kilo vermis
Baya belli oluyor, incelmis
Ben hiç sallamadım kiBeceremiyorum belim ağrıyor zaten bu gece de uyandı 3 ten sabah 9 a kadar fıldır fıldır göndü durdu. Ağlamıyor. Oyun oynamak istiyor Ama neden gece onu ben anlamıyorum
sen at bacım motive olur
Medyadan siliniyor artık canım, eğer yine değişmediyse. Alırız bi fotonu
Canm nasilsin basin sagolsn iyimisin sen toparladnmi kilo nasl gidiyor.Benim klavyede mi sorun var ya. Yanlış bir şey yazdığımda bir harf siliniyor sonra klavye katboluyor. Her seferinde bi harf silip kayboluyor
Sen sus süt oğlankeske bizde yapsakta pisman etseler bizi ne güzel olur
Ben 1.68 boyla 65 kiloyu beğendirememişim zalım kediyeKaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende
Sen sus süt oğlan
Geldi çırpı bacak moral bozmaya
bugünlerde gececek insallah canim, benimde agzim yüregime gelirdi oyun yapiyorlar onu.. yapma dedinmide tam inat oluyorlar..Kızlar oglan acayip yoruyor artk ya hep koltuk tepelerinde ha dustu ha duscek stressiyle hicbi is de yapamiyom, neyi yapma desem inatla yapiyor guzellikle aliyorm kandirmaya calusuyorm 2dk sonra gene buluyor bi yaramazlık bugun cok zordu onu uyuturken bende uyumusm smdi bi uyandm ama hemen yaticam devam. Yarin cok guzel eksiler gorelim inşallah hepberaber
Hala ne diyor neyini beğeneyim hophopacık toparlacıkBen 1.68 boyla 65 kiloyu beğendirememişim zalım kediyeFit mutlu anne işin zor
Kız ben atmıştım mezuniyetimdeDur bi ara deniycem ozamanMefkurem Mefkurem abla sen attinmi U UcanSupurge U UcanSupurge sendende isteriz bi after before
bendede o boy olsa ya :) gayet iyi bu boyda o kiloBen 1.68 boyla 65 kiloyu beğendirememişim zalım kediyeFit mutlu anne işin zor
Hey maşallah anlaşıyorsunuz o zaman canımHemde 17 yıldır2 sene daha yaşarsa anamdan çok onla yasamis olucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?