Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Herkes söylemiş ben eksik kalmiyim dedim Kesinlikle şu an yapma. Yürüyüş falan olur ama bence leslie ve jullian iç dikişlerine de zarar verir.
Sağol canım teşekkürler bu arada görmediğim gözden kaçırdığım olabilir cevap vermediysen kusura bakmayın. Canısı Leslie 1 aydır yapıyorum. Bugğn jillanı denedim ama bazı hareketleri yapmadım. Haftaya doktora gidicem sorarım tekrar öpüyorum

Zaten bana da niye diyet yapıyorsun diyorlar ama ben zayıflık fitlik seviyorum yıllarca 60 bandında yaşadığım için kılık kıyafetime girmek istiyorum artık
diledigin kiloya düsersin canim insallah.. insan rahat ettigi kiloda olmali ama ölcülerde önemli

Kaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende
herkes 50 kilo olacak diye bi kuralmi var belki balık etli seviyordur
Arkadaşlık samimiyet bu abloş jillian çok ağır gelmiştir hep bana 2 ay benim nazarımda da erken
Bende 1.sini yapmistim 70 kilolarda hic sevemedim :))

Ben sezeryan olmadim tam bilmiyorum
Ama 2 ay daha taze dikişli sayilir heralde

herkes 50 kilo olacak diye bi kuralmi var belki balık etli seviyordur

Bende 1.sini yapmistim 70 kilolarda hic sevemedim :))

Ben sezeryan olmadim tam bilmiyorum
Ama 2 ay daha taze dikişli sayilir heralde
Sevilcek gibi değil abla 20 dakika bi yerinden ter şıp şıp aka aka küfür repertuarını gelişletiyorsun
Balık da bişi yok piliç daha yerinde ımmhh

guzel supriz yapmis sana
Zayıflama konusuda iyi olmus beraber verirsniz. Kac kilo ki abla varmi cok yolu
var cnm
Şu anda 93 civari.
Dur bi ara deniycem ozaman Mefkurem Mefkurem abla sen attinmi U UcanSupurge U UcanSupurge sendende isteriz bi after before
yok cnm atmadim
Sen zaten gorduydun beni :)
Ben 1.68 boyla 65 kiloyu beğendirememişim zalım kediye @bi prenses annesi işin zor
Ben 68 de 60 gibi duruyodum sen ona bakma, kendini nasil güzel hissediyorsan öyle ol :))
Kadin dediginde biraz hatli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…