- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.321
Listeye girdiğimde en az 58 hedef koyabiliyorum 58 olduğumda beni beğenecek misin zalım ?
Zaten bana da niye diyet yapıyorsun diyorlar ama ben zayıflık fitlik seviyorum yıllarca 60 bandında yaşadığım için kılık kıyafetime girmek istiyorum artıksanki sen cok kilolusun deli :))) senin boyun var sensin cirpi bacak
senin uzun canim 60 bile güzel durur sende
Sağol canım teşekkürler bu arada görmediğim gözden kaçırdığım olabilir cevap vermediysen kusura bakmayın. Canısı Leslie 1 aydır yapıyorum. Bugğn jillanı denedim ama bazı hareketleri yapmadım. Haftaya doktora gidicem sorarım tekrar öpüyorumHerkes söylemiş ben eksik kalmiyim dedimKesinlikle şu an yapma. Yürüyüş falan olur ama bence leslie ve jullian iç dikişlerine de zarar verir.
Mesele 58 olmak değil yeğen mesele 58 de kalabilmekteListeye girdiğimde en az 58 hedef koyabiliyorum 58 olduğumda beni beğenecek misin zalım ?
60 iken 55 deyolladısenin uzun canim 60 bile güzel durur sende
diledigin kiloya düsersin canim insallah.. insan rahat ettigi kiloda olmali ama ölcülerde önemliZaten bana da niye diyet yapıyorsun diyorlar ama ben zayıflık fitlik seviyorum yıllarca 60 bandında yaşadığım için kılık kıyafetime girmek istiyorum artık
bana göre uzun o :)) vucut yapisi ve ölcümleri iste büyük rol oynuyor 60 iyidir sende bu boyda :)60 iken 55 deyolladı
uzun değilim yav 165 im
Aynen canım bi ay önce ölçü almıştım fırsat bulduğumda alıp hemen kıyaslayacağım yazarım buraya dadiledigin kiloya düsersin canim insallah.. insan rahat ettigi kiloda olmali ama ölcülerde önemli
herkes 50 kilo olacak diye bi kuralmi varKaçla başladın şuan canım diyete ?
Etin sıkıdır kilonu göstermiyosundur o nedenle bu bir avantaj ama son hedef nasıl 70 kilo boyun kısa 70 her durumda tospalak durur sende
Bende 1.sini yapmistim 70 kilolarda hic sevemedim :))Arkadaşlık samimiyet bu abloş jillian çok ağır gelmiştir hep bana 2 ay benim nazarımda da erken
İyi ama bir manken değil ehh işte mood onbana göre uzun o :)) vucut yapisi ve ölcümleri iste büyük rol oynuyor 60 iyidir sende bu boyda :)
Ortalama Türk kadını boyu 1.60 canım ortalama üstüsün uzun sayılırsın60 iken 55 deyolladı
uzun değilim yav 165 im
Sevilcek gibi değil abla 20 dakika bi yerinden ter şıp şıp aka aka küfür repertuarını gelişletiyorsunherkes 50 kilo olacak diye bi kuralmi varbelki balık etli seviyordur
Bende 1.sini yapmistim 70 kilolarda hic sevemedim :))
Ben sezeryan olmadim tam bilmiyorum
Ama 2 ay daha taze dikişli sayilir heralde
Sağol canım gel sana çay ısmarlayam kıtlamalar bendenOrtalama Türk kadını boyu 1.60 canım ortalama üstüsün uzun sayılırsın
afiyet olsuniyi akşamlar arkadaşlar anneleri gezdirdik gene :) manzaralı bir yerlere götürdük çaya menümü yazayım
yas bas gitmis bu saatten sonra ne mankenligi :))İyi ama bir manken değil ehh işte mood on
Daha dur yav 32 yaşimdayım daha iş var bende töbe deafiyet olsun
yas bas gitmis bu saatten sonra ne mankenligi :))
yok yok yariladik biz yoluDaha dur yav 32 yaşimdayım daha iş var bende töbe de
Küfür etseydin daha iyiydibas gitmis bu saatten sonra ne mankenligi
var cnmguzel supriz yapmis sana
Zayıflama konusuda iyi olmus beraber verirsniz. Kac kilo ki abla varmi cok yolu
yok cnm atmadimDur bi ara deniycem ozamanMefkurem Mefkurem abla sen attinmi U UcanSupurge U UcanSupurge sendende isteriz bi after before
Ben 68 de 60 gibi duruyodumBen 1.68 boyla 65 kiloyu beğendirememişim zalım kediye @bi prenses annesi işin zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?