- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.641
in cin top oynuyo.... kıssss nagişş nirdesiin..... fadimeeee nirdesin adını bilmediğim takım üyeleri nirdesiniiiz... kaptan nirde.......
:18: şu manzara çok üzdü beni
Dershanede baş dönmesinden ders dinleyemedim, telefondada net paketim bitmişti. sonra annem gelip acile götürdü. gidiş o gidiş. tahliller serular muayeneler ne ararsanız.. yeni geldim ben hastaneden.
Bu hafta bildirim yapmayacağımızı da söyleyemedim dolayısıyla. Ne yapıcam ben şimdi.kaldım yine ortada...
Dershanede baş dönmesinden ders dinleyemedim, telefondada net paketim bitmişti. sonra annem gelip acile götürdü. gidiş o gidiş. tahliller serular muayeneler ne ararsanız.. yeni geldim ben hastaneden.
Bu hafta bildirim yapmayacağımızı da söyleyemedim dolayısıyla. Ne yapıcam ben şimdi.kaldım yine ortada...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?