Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eve geldim yemeğimi yedim 21 den 10:30 arası spor yapıcak. Kosu bandında 5.5 km ve Pilates hareketlerimi yapicagim. Bende bilgisayara film koyuyorum. Onu izliyorum :))

gunaydın kızlar gunaydın yarışa katılamk ıcın çok heyecanlıyım ınş sızlerle başarırım bu işi
boy.1,63
kılo 74
yaş 30

Hayırlı cumalar beybiler,

Efenim kilom 67.2 olarak bu cumaya erdik çok şükür... detoks bana iyi geldi....

hedefimi 65e çektim.... 65 olursam şayet 60 a çekicem... 60 olursam 55 e çekicem...

Kızlar nerdesınız takım kaptanımıza seslenıyorum :) sayın kaptanım sesıme ses verın kılo bıldırımler falan nerde :)

in cin top oynuyo.... kıssss nagişş nirdesiin..... fadimeeee nirdesin adını bilmediğim takım üyeleri nirdesiniiiz... kaptan nirde.......

Kızlar katılımdan dolayı acayıp motıve oldum anlatamam bu kadar motıvasyona dayanamıyorum sıze ıyı kılo vermeler boyle motıvasyonmu olur kaptan yok kımse yok bu takımdan olmaz :) hepınızı cok cok öperım byeeeee

Kızlar bu takımın kaptanı Seng değil miydi? :44:

Neden herkes kaptanın olmadığından bahsediyor; geçmişi de okudum ama bı konuyla ilgili hiçbir şey görmedim. Nedir durum, bilgilendirebilir misiniz beni?

:18: şu manzara çok üzdü beni
Dershanede baş dönmesinden ders dinleyemedim, telefondada net paketim bitmişti. sonra annem gelip acile götürdü. gidiş o gidiş. tahliller serular muayeneler ne ararsanız.. yeni geldim ben hastaneden.
Bu hafta bildirim yapmayacağımızı da söyleyemedim dolayısıyla. Ne yapıcam ben şimdi.kaldım yine ortada...

geçmiş olsun canım neyin varmış dr ne dedi

geçmiş olsuun... anacım sen geçen günde böyle dedin aç mı duruyonn bakeem... ne diye ha bire bayılı duruyoon... dikkat et kendine...

şekerim bu hafta problem deil toparlanma sürecindeyiz...ama ekşıın şart ben diyiim.... bi benim çenemle yürümez... takım arayanlar varmış bize gelin dedim kimse beğenip gelmedi valla :))) rezillerdeyiz...

neyseee haftaya toparlanırız inşallah....

Canim benim yaa cooook gecmis olsun bol bol dinlen cook iyi bak kendine :)

Bi çözüm bulmalıyız. Bu hafta mesajla ilgili bi yarışma yapalım aramızda. Bu hafta bildirımde iyi bi sonuç elde edelim gösterelim. Piyasaya çıkaralım takımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…