- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.541
her karı kocanın farklı ilişkisi var , başta kadın sessiz sadece hizmet edeyim ayy koca ses etmesin diye uğraşınca aradan 25-30 sene geçtiğin de erkek kendini karısının çocuğunun efendisi gibi görüp öyle muamele edebiliyor , eskiden daha fazlaymış şimdi az da olsa var gülüm , karısından gizli dışarıda sigara içen adamları da gördüm , misal çok baskın karakterde kadın misafirinin konu komşunun yanın da bile adamı azarlayıp, aşağılayıp kendini övebiliyor adam da yanında sessizce oturuyor daha uç nokta gözümle gördüğüm örnekler de var ama boş veeerrr:))Yap canım. Süreç hızlanır
ne kadar özel alana saygısızlık yapılan bir davranış
Çok sinir bozucu ama sıkma canını devam et. Gidecek illa ki
Çok saygısızca ve sinir bozucu. Karı koca bunlar ebeveyn çocuk değil ki
Doğru çok az yemek de metabolizmayı yavaşlatıyor. Ben bugün tartı var diye dün çok az yedim hala tuvalete çıkamadım mesela
demi gülüm , cidden bıktırıyor yaavfpeki sonucu ne olmustu.
aman iyi bari bisey olmamis.
Oyle oyle ogreneceksin canim.
Batti ciktida usta soferler bile istop ettirebiliyor. Kulenin orayi diyorsun sabirim sikintili bi batti cikti orasi zaten .
hay masallah ablam guzel gitmis
tebrikler canim cok iyi
niye artisin acaba menu sayfasina hic bakmiyorum. Adet donemi falanmi acaba
tebrikler canim guzel eksi
efsane geri dondu diyorsun. Geldigim gibi kiloda veririm diyon masalah
tebrikler canim yuzden sahane
yinede eksidesin canim bozma moral. Haftaya cok guzel gelecek ins
ben motive olma suremi uzatamiyorum malesef ya. Cok cabuk pes edip nefsime yeniliyirum hep.
abla regldendir ve haftaya eksi gelecek gecen hafta bendede aynisi oldu.
Benimde 10 gun suruyor abla biktiriyor resmen
aynen canim ya kilo vermeye odaklanamadim bir turlu
tebrikler canim eksi guzel
canim neden boyle oldu acaba. Regl mi acaba.
yuruyus yaptin onun sisligide olabilir canim. Ama menulerde etkendir tabi menu sayfasina hic bakmadim bu hafta ben
arti 2ye gire guzel eksi o zaman canim
cok kurcalama kiz dolaplari onune hic iyi olmayacak seyler cikabilir
Haftaya bomba gibi gelirsin ins
kalben istediğim o niyetim o bakalım haftaya baskül ne diyecek :)Sen avantaja çevirip hafta iyi bir eksiye düşersin ekimmm appplllaamm
6 ay regli azaltsın diye ilaç kullandım kan için demir ilacı da kullandım işe yaramadı doktora da bir daha gidemedim virüs yüzünden zaten yapacakları bir şey de yok senelerdir böyleNiye böyle oldu cnm sence
off abla ozaman sende kan can kalmamıştır o ne öyle
pinarcigim gecenki kilo verme sürecimde hani spor salonuna gidiyordum ya ozaman Bende çok zorlanmistir tartıda hafta içi artı görüyor yada istediğim eksi gelmiyordu bebisimden dolayı sıkıntıli bir dönemimdi ..Şimdi düşününce spor yaparken tartıyı çok baz almamak gerekiyor galiba müthiş ödem oluşuyor ve stresli iken vucud kendini kitliyor diye düşünüyorum
Haftaya sahne senin o zaman canisi
o ne artiymis öyle danami devirdimiyi kurtarmissin helal olsun pisi pisim
haftaya iyi eksi getirecrj bir kişi daha
söz söz kaptanım nereye gideyim asla gitmem vallaha billaha gitmem alsana beni listeyepapatya_2014 yarışma listemize girmek ister misin canım.
Listeye girmek istiyorsan; takım kurallarımıza sıkı sıkıya uyup, aniden ortadan kaybolmayacağına söz verir misin
Yok canım 8 de uyandım biraz daha uyursam daha çok eksi görürüm dedim bişey de değişmemiş88prenses22 bugünün Cuma olduğunu unutmamışsındır İnşallah
Birşeyler yemeyeceksen biraz daha bekleyebilirizKızlar dün şehir dışındaydım. Çok yorgun ve uykusuzdum. Sabah kalktım az daha uyuyayım dedim az önce uyandım kusura bakmayın
Bildirimim
Geçen hafta:102.3
Bu hafta:101.9
Fark :-0.4
Yüzde:%0,40
Dün eksim daha fazlaydı sanırım yol ödemi falan var
Dün de takıma gelmeyince korktum açıkçası.Yok canım 8 de uyandım biraz daha uyursam daha çok eksi görürüm dedim bişey de değişmemiş
Dışarı çıkacam canım tartılamamBirşeyler yemeyeceksen biraz daha bekleyebiliriz
Dün hem şebekem neredeyse hiç yoktu hem de çok yoğundum. Gece de geçmiş yapayım diye telefonu elime aldım uyumuşumDün de takıma gelmeyince korktum açıkçası.
Rabbim şifa versin6 ay regli azaltsın diye ilaç kullandım kan için demir ilacı da kullandım işe yaramadı doktora da bir daha gidemedim virüs yüzünden zaten yapacakları bir şey de yok senelerdir böyle
maşşallah cAnım tebriklerGunaydinnnn
Gonlumuzce bi cuma olsun insallah
Bebisler uyuyormu daha
Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)
Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
tebrikler canım çok güzel maşallahGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221
Az kaldi ikililere
kaptanım inşallah haftaya düzelirGünaydın kızlar
Ben sabitim
Bugün yada yarın adet olacam onun ödemimi eksilememe mi bilmiyorum
tebrikler rakibemmmGünaydın sevgili takım arkaslarim
Dün az yiyince sabahta erken kalkınca çok acıktım biseyler atistirmadan tartıldım ilerleyen saatlerde tartilsaudim dahada bı eksi görürdüm ama bunsda şükür
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.4
Eksi 0.9
Yüzde 1.16
tebrikler canımGünaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim
Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
hey maşallah canım aynıyız seninle yani kilolara değil keşke olsa çok isterdim ama verilen kilo olarakGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
baxen bana da oluyor canım bozma morelini düzene giriyor sonraKızlar acayip moralm bozldu ya bu hafta hele cok daha motiveydim spor da yaptım ama olmadısanirim benim kaderm 1 hafta iyi gittiyse illaki duraksiyor
Gecen cuma: 71.2
Bugun: 71.0
Fark - 200gr
Yuzde: 0.28%
poni pon nettinn. haftaya bence düzene girer canımmGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
abla bende iki öğünü sağşam yersem çok geliyor birini haifi birini iyi yap. ben akşamı hafif geçiriyorumkilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
tebrikler canımGeçen hafta 78.2
Bu hafta 77.5
Fark 700gr
Yüzde %0.89
tebrikler canımGunaydinlarrrrr
Kahvaltimi yaptim kizlar canli derslere girdikleri icin ancak giriyorum .
Gecen cuma 76.5
Bu cuma 75.0
Odemler gitmis canlar eksi gormek mutlu etti
ya abla niye artı geldi. morelini bozma bu hafta gidecek inşallahgecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
inşallah canım az kalmış seksene. bence yaparsın morellini bozmaKilo bildirimimi yapayım ev işi yapmam lazım bugün her yer her yerdejet hızıyla bitirip 14-15:00 gibi de yürüyüşe çıkarız insAllah
Geçen hafta: 90.6
Bu hafta: 90.3
Fark: -300
Yüzde:%0.27 bu hafta menüleri daha güzel planlıycam Seksenler gorucem insAllah az gitti bu hafta veremedm
tebrikler canım yavaş yavaş gidecek ben de keşke o kiloda olsamHellöööög
Geçen cuma : 64.6
Bu hafta : 64.1
Giden : 0.5
Yüzde : 0.773
P.tesi +2 ydim töbeler töbesi
canım tarçın bayağı kesşyor ben bazen stetvia ile kaynatıp içiyorumGunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
teşekkürler canımTebrikler cnm çoook güzel vermissin
benim kız 5 yaşında o bile istiyor allah yarcımımız olsun canımBen kaciyim bugün kız saçını kestirmek istiyor hatta aralarına yeşil attırmak istiyormuş11 yaşında ve herşeye heveslenme dönemi başladı boya konusunda YouTube baktım krapom kağıdı ile saç boyanabiliyormus onunla ikna ettim hevesini alsin
Pazara gidicem turşuluk alicam akşamda kırmızı odayı izlerken turşu yapicam
sağol bebeğim arkamda ol bekliyorum seni. haftaya geçersin sen beniGectin ya la beniTebrik ederim canım benim hakettin aldin sıramı
Ama sadece bu haftalık haftaya arkamda olmaya mahkumsun bebeğim
canım ödemdir bazen bendede oluyor bu hafta düzelir inşşallahKızlar dün şehir dışındaydım. Çok yorgun ve uykusuzdum. Sabah kalktım az daha uyuyayım dedim az önce uyandım kusura bakmayın
Bildirimim
Geçen hafta:102.3
Bu hafta:101.9
Fark :-0.4
Yüzde:%0,40
Dün eksim daha fazlaydı sanırım yol ödemi falan var
bende sızmışım şimdi baktım geçmişe atladığım var mı bilmiyorum yaDün hem şebekem neredeyse hiç yoktu hem de çok yoğundum. Gece de geçmiş yapayım diye telefonu elime aldım uyumuşum
ayy şu zilloşların heveslerine bak yaaa şimdi ki nesil her şeyi görüyor onlar da istiyor heves ediyor bari bir tutamını yeşile boyayın benim yeğen boyatmıştı bir kaç sene önce o zaman 20 yaşındaydı galiba yosun yeşili gibiydi ama pek güzel yakışmıştı daBen kaciyim bugün kız saçını kestirmek istiyor hatta aralarına yeşil attırmak istiyormuş11 yaşında ve herşeye heveslenme dönemi başladı boya konusunda YouTube baktım krapom kağıdı ile saç boyanabiliyormus onunla ikna ettim hevesini alsin
Pazara gidicem turşuluk alicam akşamda kırmızı odayı izlerken turşu yapicam
sağol canım teşkkürlervayyy pazartesi bile 2li rakamlari gorruz abla
masallah cok iyi tebrikler canim
sebebi belliymis abla
haftaya ekside olursun:)
tebrikler canim
tzbrikler canim mezun kilona son 2
daha nolsunn yuzden super
amin insallah
7 kasik yulaf coktu gercekten
ondan olabilirmi
haftaya duser belkide kirilma noktasidir bu kilo
malum sebeptenmis abla.haftaya eksi olur
superr canimm masalalah
haftaya daha cok gider ozaamn:)
+2 yi halledip bide eksidesin super
off tehlikeli zamandasin simdi.bi kacamaksiz halledersin insallah.tarcinli sut felan icsen
dun esimin dogum gunuydu pek dikkat edemedim
bahanede iyiymiss
kilon az oldigu icin boyle az gitmistir
masallhh cok iyi tebrik ederimmNorth River
dun esimin dogum gunuydu kv lahmacun felan yapti onlarin etkisi
masalalhh supersin canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?