- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.561
sağol canım teşekkürler sizinde bence haftaya düzelecek ve toplu gidecek morelini bozmaKotu bi haftamiydi yoksa gitmedi mi, insallah haftaya daha iyi olur cnm
Abla odemdir adet olmussun haftaya guzel eksi gelicek insallah
Nedenini biliyorsundur cnm haftaya dha iyi olur insallah
Listeye girme durumun vardi aslinda
Tbeklee cnm genede eksidesin
Cok iyi cnm artilar gitmis ekside guzel
Haftaya telafi edersn cnm
Katiliyorum sonuna kadar senin kafadaym bende
Oda guzel cnm sonucta korumadasn
North River muhtesemm tebrikler cnm
Evet olabillr cnm haklisin ama ben sadece yuruyus ve bikac hareket yaptm evde bukadar odem yaparmi bilmiyorm ama pazartesi belli olur baklm bu hafta eksiyle baslamak iatiyorm insallah
Cok guzel tbrkler cnm
Tabiki ama o bu hafta 2 gundu cnm sonradn hatami anladm neyseki :)
yasak koyunca insanin o isi daha cok yapasi geliyoBitmiyoki bitmiyor trenyoldan hergun biseyle geliyor babasini bunu alabilirmiyim diyegeçen göbeği açık ama büyük beden alicakmis tişört almak istedi kaç gün babasının peşinden gezdi babasıni ikna edemedi bende böyle durumlarda babaya paslamayi seviyorum
Yani doğru ne bilemiyorum çocukken heveslerini almasımi yoksa net baştan kuralları cizmekmi
Kendi adıma kurallar bende işlememişti bekarken yapmadığım halt kalmamıştı 15 yıldan fazls sigara içmişligim var babam bilmez suphenmemistir bile yani
Ama her hevesini alsin dersende önüne geçilir mi ☹
Rabbim iyilerle karşılaştırsın doğru yoldan ayırmasın diye dua etmek lazım bol bol yavrularımıza
benim etrafimdada var boyle baskin karek karekterde kadinlarher karı kocanın farklı ilişkisi var , başta kadın sessiz sadece hizmet edeyim ayy koca ses etmesin diye uğraşınca aradan 25-30 sene geçtiğin de erkek kendini karısının çocuğunun efendisi gibi görüp öyle muamele edebiliyor , eskiden daha fazlaymış şimdi az da olsa var gülüm , karısından gizli dışarıda sigara içen adamları da gördüm , misal çok baskın karakterde kadın misafirinin konu komşunun yanın da bile adamı azarlayıp, aşağılayıp kendini övebiliyor adam da yanında sessizce oturuyor daha uç nokta gözümle gördüğüm örnekler de var ama boş veeerrr:))
dun esimin dogum gunuydu.menude lahmacun vardi listede olmadigim icin ondan yedimya abla niye artı geldi. morelini bozma bu hafta gidecek inşallah
bence kızın emmesiyle v.s. ilgisi yok hem burada hem etraftan duyduğum doğum sonrası adeti normal olan yok denecek kadar az , komplo teorileri kurmaya başlıycam yenilen içilen kullanılan her şey de oynama var onların etkilerinden olma ihtimali yüksekvala ne bilim yasaklar hep tatlı gelir katılıyorum ama işte herşeyden hevesini aldirmakta doğru müdür bilmiorum Rabb'im doğru yoldan ayırmasın amin cnm
insAllah cnm
saol cnm aynen eksi eksidir
Benim bekarken uzun sürerdi evlendim özellikle çocuk istediğim dönem stresten mi başka birşeyden mi çok kısa sürüyordu 3-5 gün anca bilmiyorum ki abla pek hayra da yoramiyorum açıkçası ne bilim yediğimiz ictigimzden mi artk nasıl bı gizli oyunlar var yine de olumlu bakmaya çalışıyorum benden bı ay önce doğum yapan komsumda olmadım diyor bişey aramalı miyiz altında acabakızımda emmedigi için devamlı oldum acaba bu sefer emdiği için mi olmuyorum diyorum bende
Tmm canım, listedesin o zamansöz söz kaptanım nereye gideyim asla gitmem vallaha billaha gitmem alsana beni listeye
Ben karıştırmışsa olabilirim gerçek isimleri bilmiyorumdun esimin dogum gunuydu.menude lahmacun vardi listede olmadigim icin ondan yedim
bu arada kac yasindaydin canim burda ilkkez biri abla dedi bana
Tişikkirler kaptanım sağolasın. Amin inşallah canım hepimiz görelim şimdi daha çok gaza geldimTmm canım, listedesin o zaman
Hayırlı olsun
Mezuniyetini de görelim İnşallah
gün de 2 öğün yiyorum gülüm istesem de 3 olmaz ki ,benim her akşam hafif oluyor zaten dün salata yapasım yoktu erindim o yüzden 3-4 kaşık yoğurda salatalık doğrayıp 2 kaşık kadar yulaf ezmesi karıştırdım onu yedimmaşşallah cAnım tebrikler
tebrikler canım çok güzel maşallah
kaptanım inşallah haftaya düzelir
tebrikler rakibemmm
tebrikler canım
hey maşallah canım aynıyız seninle yani kilolara değil keşke olsa çok isterdim ama verilen kilo olarak
baxen bana da oluyor canım bozma morelini düzene giriyor sonra
poni pon nettinn. haftaya bence düzene girer canımm
abla bende iki öğünü sağşam yersem çok geliyor birini haifi birini iyi yap. ben akşamı hafif geçiriyorum
tebrikler canım
tebrikler canım
ya abla niye artı geldi. morelini bozma bu hafta gidecek inşallah
inşallah canım az kalmış seksene. bence yaparsın morellini bozma
tebrikler canım yavaş yavaş gidecek ben de keşke o kiloda olsam
canım tarçın bayağı kesşyor ben bazen stetvia ile kaynatıp içiyorum
teşekkürler canım
benim kız 5 yaşında o bile istiyor allah yarcımımız olsun canım
sağol bebeğim arkamda ol bekliyorum seni. haftaya geçersin sen beni
ben 27Ben karıştırmışsa olabilirim gerçek isimleri bilmiyorum32 yaşındayım
her zaman maalesef bazen 13-14 gün bile sürüyor kadın doğum doktoru tahlil muayene v.s. yapıyor bende sıkıntı yok sadece kansızlık oluyor sürekli memleketteyken reg bitti 8-10 gün sonra tekrar oldum arada ayda 2 kere bile oluyor ama görünürde sıkıntı yok
son yıllarda fark ettin mi bebeği olan kadınlar lohusa sonrası uzun süre regl olmuyor bazısı 3 ay basısı neredeyse 1 yıl olmadık diyor sebebi ne acaba cidden merak ediyorum
vala ne bilim yasaklar hep tatlı gelir katılıyorum ama işte herşeyden hevesini aldirmakta doğru müdür bilmiorum Rabb'im doğru yoldan ayırmasın amin cnm
insAllah cnm
saol cnm aynen eksi eksidir
Benim bekarken uzun sürerdi evlendim özellikle çocuk istediğim dönem stresten mi başka birşeyden mi çok kısa sürüyordu 3-5 gün anca bilmiyorum ki abla pek hayra da yoramiyorum açıkçası ne bilim yediğimiz ictigimzden mi artk nasıl bı gizli oyunlar var yine de olumlu bakmaya çalışıyorum benden bı ay önce doğum yapan komsumda olmadım diyor bişey aramalı miyiz altında acabakızımda emmedigi için devamlı oldum acaba bu sefer emdiği için mi olmuyorum diyorum bende
ciddi misin kız sen de öyle olmak ister miydinyasak koyunca insanin o isi daha cok yapasi geliyo
sahsen ben oyleyim misal eskiden hic pantalon giymezdim binde bir giyerdim.ama esim pantalon giyme istemiyorum dediginden belli hep pantalon giyyorum etekle rahat edemiyorum artik
benim etrafimdada var boyle baskin karek karekterde kadinlar
ozenmiyorda degilim
Artık ne kadar dalgınsam 65.0 olacak sabitim. Namazın üzerinde aklıma geldi. Ne yazdığımı bilmeyerek yazıyorum. Bu aralar psikolojim aşırı bozuk. Çok çabuk sinirleniyorum herkese atarlaniyorum. Hep oturup ağlamak istiyorum.Hayırlı cumalar
Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
allah hayırlı sağlıklı seninle, tüm aileyle beraber uzun ömürler versin eşine gülümdun esimin dogum gunuydu.menude lahmacun vardi listede olmadigim icin ondan yedim
bu arada kac yasindaydin canim burda ilkkez biri abla dedi bana
haftaya daha fazla eksi olursun inşallah cnm eksi eksidirKızlar dün şehir dışındaydım. Çok yorgun ve uykusuzdum. Sabah kalktım az daha uyuyayım dedim az önce uyandım kusura bakmayın
Bildirimim
Geçen hafta:102.3
Bu hafta:101.9
Fark :-0.4
Yüzde:%0,40
Dün eksim daha fazlaydı sanırım yol ödemi falan var
çok iyi cnm tebrik ederm afiyet olsun kime görüşüyorsn kaçırmışım orayı benSlm kızlar neyini cocuklar yemiş çok az tekrar dene sağolsun iletmiş birde ben söyleyim 82.3 . Bugün ki menü cislarla dolu olacak yılda bir kere görüşüyoruz coguyla onun için yeme günü bugun
insAllah cnm saolinşallah canım az kalmış seksene. bence yaparsın morellini bozma
bencede öyle abla da vala ne bilim neye guvencegimizi şaşırdık yeminle misal aşı konusunda kızımda hiç tereddütum yoktu çünkü hiç kafam karışık değildi oğlumda çok düşündüm hamilelikte dahil geceleri uyuyamadım o derece ama sonunda çareyi istihareye göre karar vermekte bulduk yaptırdım Rabbim yardımcımız olsun hepimizinbence kızın emmesiyle v.s. ilgisi yok hem burada hem etraftan duyduğum doğum sonrası adeti normal olan yok denecek kadar az , komplo teorileri kurmaya başlıycam yenilen içilen kullanılan her şey de oynama var onların etkilerinden olma ihtimali yüksek
Sağol canım emeğine sağlıkSpor listesi Sonuclar
1. denizbenimadim (1.080 puan)
2. Fit mutlu anne (1.029 puan)
3. Namaria (930 puan)
4. Pembe Lotus (677 puan)
Tebrikler kizlar
bak ben uyanığım avatar resminin altına yaşımı da yazdımBen karıştırmışsa olabilirim gerçek isimleri bilmiyorum32 yaşındayım
maşallah abla haftaya ikili rakamları gör inşallahGunaydinnnn
Gonlumuzce bi cuma olsun insallah
Bebisler uyuyormu daha
Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)
Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
inşallah haftaya ucundan yakalarsın ikileriGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221
Az kaldi ikililere
haddime değil ama regl ödemide vardır.. ama beslenmendende alakalı bence.. az beslenmek belkide yaramıyor.. sabahları sağlıklı kahvaltı edip, öğlede bi ara öğün olsa.. akşamda abartmadan yasaklı şeyler olmadan beslensen yanınada spor.. çok güzel gidebilirGünaydın kızlar
Ben sabitim
Bugün yada yarın adet olacam onun ödemimi eksilememe mi bilmiyorum
bi kaç günde hal olur canımgünaydın kızlar,
geçen hafta:60
bu hafta:60,5
(not: listede değilim)
yinede güzel canımGünaydın sevgili takım arkaslarim
Dün az yiyince sabahta erken kalkınca çok acıktım biseyler atistirmadan tartıldım ilerleyen saatlerde tartilsaudim dahada bı eksi görürdüm ama bunsda şükür
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.4
Eksi 0.9
Yüzde 1.16
cok güZelGünaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim
Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
süpersinGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
uykusuz mu kaldın belki ondandır canım moral bozma devamı gelcek inşKızlar acayip moralm bozldu ya bu hafta hele cok daha motiveydim spor da yaptım ama olmadısanirim benim kaderm 1 hafta iyi gittiyse illaki duraksiyor
Gecen cuma: 71.2
Bugun: 71.0
Fark - 200gr
Yuzde: 0.28%
en azından artı değil canım, haftaya inşallah gidecek vurma kafanı taşlaraGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
haftaya inşallah fazlasıyla eksi olsunkilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
güzel canımGeçen hafta 78.2
Bu hafta 77.5
Fark 700gr
Yüzde %0.89
süpersinGunaydinlarrrrr
Kahvaltimi yaptim kizlar canli derslere girdikleri icin ancak giriyorum .
Gecen cuma 76.5
Bu cuma 75.0
Odemler gitmis canlar eksi gormek mutlu etti
çok kötü ya bişeyi gizli yapmakkorkusuna ölüyor kız :))bir kere yakalanmış çarşıda bir kafede tek başına oturmuş sigara içiyormuş tesadüf kocası da oralardaymış görmüş içeri girdiği gibi bunun sigaraları alıp parçalamış atmış evde de bir daha içersen seni boşarım demiş kaç gün de küsmüş konuşmamış
bizim hatun sigarayı içer parfümü direk suratına, kafasına sıkar naneli şeker yer öyle gider eve evde de hemen dişini fırçalayıp naneli şeker yiyormuş , bana da çok özenir ne güzel senin kocan biliyor gizli içmiyorsun ki der :)
telafi edeceksin inş haftaya canımgecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
artıdan iyi canımKilo bildirimimi yapayım ev işi yapmam lazım bugün her yer her yerdejet hızıyla bitirip 14-15:00 gibi de yürüyüşe çıkarız insAllah
Geçen hafta: 90.6
Bu hafta: 90.3
Fark: -300
Yüzde:%0.27 bu hafta menüleri daha güzel planlıycam Seksenler gorucem insAllah az gitti bu hafta veremedm
okadar artıdan sonra çok iyi eksi benceHellöööög
Geçen cuma : 64.6
Bu hafta : 64.1
Giden : 0.5
Yüzde : 0.773
P.tesi +2 ydim töbeler töbesi
büyük ihtimal regl den, haftaya fazla fazla gitsin inşGunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
hayırlı cumalar canım, inş eksi gelir ozaman WC den sonraHayırlı cumalar
Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
sağol canım, spor yapamıyorum sanırım böyle gram gram gidecekArtı olmayan her cuma candır cnmtebrik ederim
evetcanım, en azından kontrol altına alabildim sonundaKilon düşük canım normal
gayet güzel gitmişHandandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
maşallah canımcuma :77,9
bugün:76,2
fark:1,6
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
bizdede böyle ne görürse istiyor, hayır diyorum acıklıyırumda neden hayır dediğimi.. sonra yine aynı..Bitmiyoki bitmiyor trenyoldan hergun biseyle geliyor babasini bunu alabilirmiyim diyegeçen göbeği açık ama büyük beden alicakmis tişört almak istedi kaç gün babasının peşinden gezdi babasıni ikna edemedi bende böyle durumlarda babaya paslamayi seviyorum
Yani doğru ne bilemiyorum çocukken heveslerini almasımi yoksa net baştan kuralları cizmekmi
Kendi adıma kurallar bende işlememişti bekarken yapmadığım halt kalmamıştı 15 yıldan fazls sigara içmişligim var babam bilmez suphenmemistir bile yani
Ama her hevesini alsin dersende önüne geçilir mi ☹
Rabbim iyilerle karşılaştırsın doğru yoldan ayırmasın diye dua etmek lazım bol bol yavrularımıza
kilon az oldigu icin boyle az gitmistir
almimde daha gram grama razıyımOda guzel cnm sonucta korumadasn
En azından artı değil canım güzelKızlar dün şehir dışındaydım. Çok yorgun ve uykusuzdum. Sabah kalktım az daha uyuyayım dedim az önce uyandım kusura bakmayın
Bildirimim
Geçen hafta:102.3
Bu hafta:101.9
Fark :-0.4
Yüzde:%0,40
Dün eksim daha fazlaydı sanırım yol ödemi falan var
Yok stres yapmıyorum artık hamilelik için uğraştıgim sıra öyleydim arada ağrım olunca ordan aklıma geliyor zaten ne zmn gelirseBende dogumdan sonra 8 ay olmadm doktorum 1 seneye kadar normal demisti. Emzirmede buyuk rol oynuyor bence bilemiyorm tabiki. Ama sen kendini stresse sokma gelirse gelir gelmezsede normal zatn bekleme bence bende ilk aylar hep bekledm sonra bosverdm senesi dolunca giderm doktora diyordm 8 ayda geldi sukur simdide duzenli oluyor 3-4 gun oynuyor bazen sadece
Aynen canım alıntı yarım çıkmışartıdan iyi
rabbim ferahlık kapılarını seniin için sonuna kadar açsın gülümmArtık ne kadar dalgınsam 65.0 olacak sabitim. Namazın üzerinde aklıma geldi. Ne yazdığımı bilmeyerek yazıyorum. Bu aralar psikolojim aşırı bozuk. Çok çabuk sinirleniyorum herkese atarlaniyorum. Hep oturup ağlamak istiyorum.
Çocuklara hep bağırıyorum kendime engel olamıyorum. Ruh halim hiç iyi değil ya.
Kafam çok dolu ne yapacağımı bilmiyorum.Allahim iyi etsin.
Yine dert yandım kızlar kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?