Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Keşkeee abla bende cok isterdim elimden gelenide yapardım ama cok zor cunku okadar kötu insanlar varki dünya da

aminnn
tek aşıyla olsaa keşke yediğin elmanın üzerini mumluyorlar portakalı ilaçlayıp soğuk hava deposun da bekletip rengini almasını sağlıyorlar kirazı çiçekken çok ilaçlayıp içine sirayet ettiriyorlar domates kesiyorsun ne yapıyorlarsa içinden çekirdeğinden yeşillenmiş ağaç gibi bir şeyler çıkıyor tavuklara antibiyorikli yem veriyorlar hangi birini yemeyeceksin açlıktan ölürüz kız , şükür rabbim bedenlerimizi muhteşem yaratmış da hala sağlam yaşıyoruz:)

Benimkise öyleydi abla em son ağzıma meyve veriyordu bencede sen istikrarlı ol alışacaklar bizimki alıştı artık

Keşkeee abla bende cok isterdim elimden gelenide yapardım ama cok zor cunku okadar kötu insanlar varki dünya da
insan kullanıldıkça ve nankörlüğü gördükçe iki yüzlü insanlara tahammülü kalmıyor, işte o zaman bile insanlara güvenimiz kaybolmaya başladığın da bile , iyi kalabiliyorsak iyilik kötülüğe üstün gelir allahın izniyle
keşke şöyle özel güçlerimiz olsa, yada sihirli değneğimiz insanların kalplerine ya da alınlarına dokunarak ne yaptıklarının farkına vardırıp kalplerini kötülükten iyiliğe çevirebilsek ama yok o zaman biz olabildiğince iyi kalmaya çalışıp zalimlerden olmamaya uğraşıcaz bu da bizim sınavımız olacak gülüm

Benim 40 ım çıktı 5 gün sonra adet oldum. O zamandandan beri üç aşağı beş yukarı düzenli sayılır. Bünyeden bünyeye değişiyor bence
Yeşil fasulye de ye ama o kadar da değil
Allah zorunu kolaylaştırsın canım

Benimkise öyleydi abla em son ağzıma meyve veriyordu bencede sen istikrarlı ol alışacaklar bizimki alıştı artık
gülüm benim ki 100 lü kilolardayken bak şunu ye sana faydalı bak bunu ye diyordu troid ameliyatı olalı 6 seneyi geçti bu tarz gün de 2 öğün beslenmeye başlayalı 4 sene olmuştur herhalde hem zayıflamamı istiyordu hem de bana iyi gelen yöntemi eleştiriyordu kendisi akşam ekmeği azalttı mı zayıflıyor bak benim gibi yap diyordu en son senin gibi yesem iyice şişerim dedim bak gün boyu ben ne yiyorum sen ne yiyorsun bir takip et dedim bir kaç gün sonra senin gibi yiyeyim mi dedim , adam yok sen kadınsın benden az yemen lazım zaten, benim gibi yeme dedi

Aynen öyle abla her yanımız sıkıntı ameller niyetlere göredir diyorum ne diyim vala

Amin sağol Ekim abla. ❤
Bıktırmadim kan tahliline.
Artık yaşanan sıkıntılardan mi vitamin eksikliğinden mi bilemiyorum.
Bi bildiğim çok psikolojimin bozuldugu

o kadar işte gülüm çok nadir normal yemek yiyorum misal en son karnıyarığı 2 seneden çok daha fazla oldu yiyeli ,pilavı aylarca yemeyip memlekette ablamın yaptığından bir kere yedim (muhteşem yapıyor yavvf) sonrası hiç yemedim canım da hiç çekmiyor ki , fasulye yemek v.s. canım çok çekerse onu da öğle ilk öğün de yerim

Amin sağol Ekim abla. ❤
Bıktırmadim kan tahliline.
Artık yaşanan sıkıntılardan mi vitamin eksikliğinden mi bilemiyorum.
Bi bildiğim çok psikolojimin bozuldugu
biliyorum gülüm psikolojin çok bozuldu çocuklara bile sabrın gelmiyor , ama sürekli sinirli olmak da normal değil bence sen yaptırabiliyorsan bir tahlil yaptır online görüşeceğin bir de uzman bul yoksa durumunu kendi başına halledemeyeceksin hem ne diye kendi kendine çekesin uzun süre , yardım alıp kısa süre de çözüm bulmak varken , sana da yazık değil mi gülüm

Handandandan ve kızlar biseyler yedim aslında ama demin tartıldım eksim daha çok güncelleyim mi yoksa haftaya mi kalsın sizce
Listedeysen güncelle. Değilsen nasıl istersen öyle yap
Ama beslenmeni bi gözden geçirmeni tavsiye ederim canım. Hatta bi diyetisyene git bence. Gerekli besinleri çoğunu almıyorsun gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…