- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.581
Keşkeee abla bende cok isterdim elimden gelenide yapardım ama cok zor cunku okadar kötu insanlar varki dünya daciddi misin kız sen de öyle olmak ister miydin
kendi adıma asla öyle olmak istemem ben herkesin birbirine saygılı olmasından ,kimsenin hakkına özeline girmemesinden yanayım , beni kimse değiştirmeye ezmeye kalkmasın ben de kimseye aynını yapmayayım , yapamam da kimse benim malım değil ki eşim de oğlum da,, başkalarını eleştirmeye bile hakkımız yok aslın da ama bazen yapıyoruz
herkes iyi mutlu sevgi ve saygılı olsa keşkeee benim hayalim deki yaşam böyle biri düşse ona yüzlerce el kaldırmak için uzansa birinin eksiği olsa onun kapısı hiç durmadan çalsa yardım gelse daha çok aranıp sorulsa iyi misin bir şeye ihtiyacın var mı dense , insanlar samimi bir şekil de üzgünsen sarılsa , mutluysan seninle beraber gülse ,borcu olana tüm mahalle 3-5 lira demeden toplasa yardım etse , sokakta gariban hayvan gördüğün de ona en azından bir kartondan barınak yapsa kuru ekmek de olsa verse ayyyy bak yine heveslendim kız , dünya çook güzel bir olacak çünkü benim hayallerim de böyle bir dünya var
aminnnhaftaya daha fazla eksi olursun inşallah cnm eksi eksidir
çok iyi cnm tebrik ederm afiyet olsun kime görüşüyorsn kaçırmışım orayı ben
insAllah cnm saol
bencede öyle abla da vala ne bilim neye guvencegimizi şaşırdık yeminle misal aşı konusunda kızımda hiç tereddütum yoktu çünkü hiç kafam karışık değildi oğlumda çok düşündüm hamilelikte dahil geceleri uyuyamadım o derece ama sonunda çareyi istihareye göre karar vermekte bulduk yaptırdım Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
Sağol canım emeğine sağlık
Benimkise öyleydi abla em son ağzıma meyve veriyordugün de 2 öğün yiyorum gülüm istesem de 3 olmaz ki ,benim her akşam hafif oluyor zaten dün salata yapasım yoktu erindim o yüzden 3-4 kaşık yoğurda salatalık doğrayıp 2 kaşık kadar yulaf ezmesi karıştırdım onu yedim
eşim önce çok kızıyordu ailenin düzenini bozuyorsun yemek ye ekmeksiz 2 kaşık pilavdan ne olur v.s. diye ciddi kavga bile çıkarmıştı bir kaç kez adam bile alıştı çok ses çıkarmıyor dün onlara etli yeşil fasulye pişirmiştim bundan yesen ya hafif işte diyor yoook olmazzz dedim daha ses etmedi :)
Karışıklık olmuş canım o zamanben 27
listeye girisin hayirli olsun canim.en kisa zamandada mezuniyetini gorruz insalalh
insan kullanıldıkça ve nankörlüğü gördükçe iki yüzlü insanlara tahammülü kalmıyor, işte o zaman bile insanlara güvenimiz kaybolmaya başladığın da bile , iyi kalabiliyorsak iyilik kötülüğe üstün gelir allahın izniyleKeşkeee abla bende cok isterdim elimden gelenide yapardım ama cok zor cunku okadar kötu insanlar varki dünya da
Benim 40 ım çıktı 5 gün sonra adet oldum. O zamandandan beri üç aşağı beş yukarı düzenli sayılır. Bünyeden bünyeye değişiyor bencebence kızın emmesiyle v.s. ilgisi yok hem burada hem etraftan duyduğum doğum sonrası adeti normal olan yok denecek kadar az , komplo teorileri kurmaya başlıycam yenilen içilen kullanılan her şey de oynama var onların etkilerinden olma ihtimali yüksek
Yeşil fasulye de ye ama o kadar da değilgün de 2 öğün yiyorum gülüm istesem de 3 olmaz ki ,benim her akşam hafif oluyor zaten dün salata yapasım yoktu erindim o yüzden 3-4 kaşık yoğurda salatalık doğrayıp 2 kaşık kadar yulaf ezmesi karıştırdım onu yedim
eşim önce çok kızıyordu ailenin düzenini bozuyorsun yemek ye ekmeksiz 2 kaşık pilavdan ne olur v.s. diye ciddi kavga bile çıkarmıştı bir kaç kez adam bile alıştı çok ses çıkarmıyor dün onlara etli yeşil fasulye pişirmiştim bundan yesen ya hafif işte diyor yoook olmazzz dedim daha ses etmedi :)
Allah zorunu kolaylaştırsın canımArtık ne kadar dalgınsam 65.0 olacak sabitim. Namazın üzerinde aklıma geldi. Ne yazdığımı bilmeyerek yazıyorum. Bu aralar psikolojim aşırı bozuk. Çok çabuk sinirleniyorum herkese atarlaniyorum. Hep oturup ağlamak istiyorum.
Çocuklara hep bağırıyorum kendime engel olamıyorum. Ruh halim hiç iyi değil ya.
Kafam çok dolu ne yapacağımı bilmiyorum.Allahim iyi etsin.
Yine dert yandım kızlar kusura bakmayin
Kız sen 4 kilo mu verdin 1.6 mi kafam karıştıKarışıklık olmuş canım o zamanteşekkürler tatlı inşallah görürüz. Bu sene sonuna hedef koydum bakalım ne olacak
gülüm benim ki 100 lü kilolardayken bak şunu ye sana faydalı bak bunu ye diyordu troid ameliyatı olalı 6 seneyi geçti bu tarz gün de 2 öğün beslenmeye başlayalı 4 sene olmuştur herhalde hem zayıflamamı istiyordu hem de bana iyi gelen yöntemi eleştiriyordu kendisi akşam ekmeği azalttı mı zayıflıyor bak benim gibi yap diyordu en son senin gibi yesem iyice şişerim dedim bak gün boyu ben ne yiyorum sen ne yiyorsun bir takip et dedim bir kaç gün sonra senin gibi yiyeyim mi dedim , adam yok sen kadınsın benden az yemen lazım zaten, benim gibi yeme dediBenimkise öyleydi abla em son ağzıma meyve veriyordubencede sen istikrarlı ol alışacaklar bizimki alıştı artık
Aynen öyle abla her yanımız sıkıntı ameller niyetlere göredir diyorum ne diyim valaaminnn
tek aşıyla olsaa keşke yediğin elmanın üzerini mumluyorlar portakalı ilaçlayıp soğuk hava deposun da bekletip rengini almasını sağlıyorlar kirazı çiçekken çok ilaçlayıp içine sirayet ettiriyorlar domates kesiyorsun ne yapıyorlarsa içinden çekirdeğinden yeşillenmiş ağaç gibi bir şeyler çıkıyor tavuklara antibiyorikli yem veriyorlar hangi birini yemeyeceksin açlıktan ölürüz kız , şükür rabbim bedenlerimizi muhteşem yaratmış da hala sağlam yaşıyoruz:)
Amin sağol Ekim abla. ❤rabbim ferahlık kapılarını seniin için sonuna kadar açsın gülümm
demir veya omega3 eksikse bu belirtiler oluyor gülüm haberin olsun bildiğin depresyon belirtileri ortaya çıkıyor uyku düzenin de bozuktur senin değil mi
o kadar işte gülüm çok nadir normal yemek yiyorum misal en son karnıyarığı 2 seneden çok daha fazla oldu yiyeli ,pilavı aylarca yemeyip memlekette ablamın yaptığından bir kere yedim (muhteşem yapıyor yavvf) sonrası hiç yemedim canım da hiç çekmiyor ki , fasulye yemek v.s. canım çok çekerse onu da öğle ilk öğün de yerimBenim 40 ım çıktı 5 gün sonra adet oldum. O zamandandan beri üç aşağı beş yukarı düzenli sayılır. Bünyeden bünyeye değişiyor bence
Yeşil fasulye de ye ama o kadar da değil
Allah zorunu kolaylaştırsın canım
Rabbim ferahlık versin cnm insAllahAmin sağol Ekim abla. ❤
Bıktırmadim kan tahliline.
Artık yaşanan sıkıntılardan mi vitamin eksikliğinden mi bilemiyorum.
Bi bildiğim çok psikolojimin bozuldugu
bence güncelle gülümHandandandan ve kızlar biseyler yedim aslında ama demin tartıldım eksim daha çok güncelleyim mi yoksa haftaya mi kalsın sizce
Guruba sonradan girmenin zararları işte zamanla alışıcam. Ben o resmin altına yazı yazmayı bile bilmşyorumbak ben uyanığım avatar resminin altına yaşımı da yazdım
Sen regl oldun mı canım bende daha tık yokRabbim ferahlık versin cnm insAllah❤
biliyorum gülüm psikolojin çok bozuldu çocuklara bile sabrın gelmiyor , ama sürekli sinirli olmak da normal değil bence sen yaptırabiliyorsan bir tahlil yaptır online görüşeceğin bir de uzman bul yoksa durumunu kendi başına halledemeyeceksin hem ne diye kendi kendine çekesin uzun süre , yardım alıp kısa süre de çözüm bulmak varken , sana da yazık değil mi gülümAmin sağol Ekim abla. ❤
Bıktırmadim kan tahliline.
Artık yaşanan sıkıntılardan mi vitamin eksikliğinden mi bilemiyorum.
Bi bildiğim çok psikolojimin bozuldugu
Listedeysen güncelle. Değilsen nasıl istersen öyle yapHandandandan ve kızlar biseyler yedim aslında ama demin tartıldım eksim daha çok güncelleyim mi yoksa haftaya mi kalsın sizce
Ama beslenmeni bi gözden geçirmeni tavsiye ederim canım. Hatta bi diyetisyene git bence. Gerekli besinleri çoğunu almıyorsun gibio kadar işte gülüm çok nadir normal yemek yiyorum misal en son karnıyarığı 2 seneden çok daha fazla oldu yiyeli ,pilavı aylarca yemeyip memlekette ablamın yaptığından bir kere yedim (muhteşem yapıyor yavvf) sonrası hiç yemedim canım da hiç çekmiyor ki , fasulye yemek v.s. canım çok çekerse onu da öğle ilk öğün de yerim
Yok cnm kırkım çıktıktan sonra ardından hemen olmuştum ondan sonra olmadım bir daha bilmiyorum kiSen regl oldun mı canım bende daha tık yokolunca daha kolay gidiyor kilolar diyorlar öyle mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?