- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.601
Bunu baz alıyorum canımO zmn güncelleyim kaptanım hngisini baz alırsanız
Geçen hafta: 90.6
Bu hafta: 89.8
Fark: -800
Yüzde: %0.72
500 Gr fark etti ben sabahları odemim oluyor snrm hareket edince iniyor ev supurdum sadece oysa
Ellerine emeğine sağlık canım ❤Spor listesi Sonuclar
1. @hadikonusalim (1.080 puan)
2. Fit mutlu anne (1.029 puan)
3. @Namaria (930 puan)
4. Pembe Lotus (677 puan)
Tebrikler kizlar
GüncelledimListedeysen güncelle
TamamBunu baz alıyorum canım
Canım ben bu hafta 1.6 verdim o 4 kilo geçen haftaydıKız sen 4 kilo mu verdin 1.6 mi kafam karıştı
kolay gülüm , üstte sağ köşede bildirimlerin yanın da kendi kullanıcı adına tıkla çıkan kutucukta hesap detaylarına tıkla , açılan sayfa da avatar reminin altında özel başlık yazan yerdeki kutucuğa istediğini yaz :)Guruba sonradan girmenin zararları işte zamanla alışıcam. Ben o resmin altına yazı yazmayı bile bilmşyorumbulursam bende yazıcam
bu haftaya bırakılacak fark mı iyi ki yazdın kızO zmn güncelleyim kaptanım hngisini baz alırsanız
500 Gr fark etti ben sabahları odemim oluyor snrm hareket edince iniyor ev supurdum sadece oysa
Canım benimde öyle oluyor hemen kaldığında biraz hareket etmem arasında nerdeyse 200 He fark var vücut anca kendime geliyor demekkiO zmn güncelleyim kaptanım hngisini baz alırsanız
Aynen abla şükür 89.8 de olsa 8li rakamı gördümbu haftaya bırakılacak fark mı iyi ki yazdın kız
Maşallah canım maşallah darısı 70 lereAynen abla şükür 89.8 de olsa 8li rakamı gördüm
Aynen cnm bı daha hareket etmeden tartilmyim bende bariCanım benimde öyle oluyor hemen kaldığında biraz hareket etmem arasında nerdeyse 200 He fark var vücut anca kendime geliyor demekki
Ay insAllah 8ler çabucak biter insAllahMaşallah canım maşallah darısı 70 lere
öğleni iyi yiyorum gülüm bir iki haftadır yumurtadan soğumuştum şükür bu gün onu da yedim sebzesi proteini kalsiyumu yağı mutlaka alıyorum yoksa benim beden bir yerlerden tekliyor , ellerde kollarda uyuşmalarım arttığın da muz ve bildiğin ay çekirdeği yiyorum hem de kaseyle ,Listedeysen güncelle. Değilsen nasıl istersen öyle yap
Ama beslenmeni bi gözden geçirmeni tavsiye ederim canım. Hatta bi diyetisyene git bence. Gerekli besinleri çoğunu almıyorsun gibi
inşallah en fazla 1-2 ay o 80 li rakamları görürsün hemen aşağı 70 lere inersin , sonrada da ömrün boyunca bir daha 80 li rakam görmezsinAynen abla şükür 89.8 de olsa 8li rakamı gördüm
Terapist buldum abla eşim kabul etmiyor görüşmeyi.biliyorum gülüm psikolojin çok bozuldu çocuklara bile sabrın gelmiyor , ama sürekli sinirli olmak da normal değil bence sen yaptırabiliyorsan bir tahlil yaptır online görüşeceğin bir de uzman bul yoksa durumunu kendi başına halledemeyeceksin hem ne diye kendi kendine çekesin uzun süre , yardım alıp kısa süre de çözüm bulmak varken , sana da yazık değil mi gülüm
harikasinnnn kuzummmGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221
Az kaldi ikililere
insallah haftaya telafi edersin cnmGünaydın kızlar
Ben sabitim
Bugün yada yarın adet olacam onun ödemimi eksilememe mi bilmiyorum
yogun bi haftayi yinede yüzde 1 den fazla vererek atlatman cok güzel cnmGünaydın sevgili takım arkaslarim
Dün az yiyince sabahta erken kalkınca çok acıktım biseyler atistirmadan tartıldım ilerleyen saatlerde tartilsaudim dahada bı eksi görürdüm ama bunsda şükür
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.4
Eksi 0.9
Yüzde 1.16
vayyy istikrar kraliçem geri dönmüşGünaydın Kızlar bugün il milli eğitimde okulun projesiyle ilgili işlerim var çok gözükmeyebilirim
Pazartesi:68
Bugün:66.8
Fark:1.2
Yüzde:1.76
sana guvenebilecegimi biliyordum tatlimGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
sözzzzz bitanecimMefkusum tebrik ederim cok güzel iş cikarmissin
Haftaya ikili rakamlara inip bir dahada üçlü rakamlara çıkmiycagina söz ver abla bize
sagolasin tatlimyüzde 2.72 gitmiş ablacım harika mükemmel enfes şahane :))) maşallah
kuzum herhafta cok eksi olacaz diye bi kural yokki, hep diyoruz makine degiliz diyeKızlar acayip moralm bozldu ya bu hafta hele cok daha motiveydim spor da yaptım ama olmadısanirim benim kaderm 1 hafta iyi gittiyse illaki duraksiyor
Gecen cuma: 71.2
Bugun: 71.0
Fark - 200gr
Yuzde: 0.28%
İnşallah cnmTebrikler abla masalllah haftaya ikili rakamlardasin
en azindan hala 7 lerdesin cnmGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
hatice odaklandigi zaman güzel verirBendensin
Sıkma canını
Takımda 3-5 kişinin metabolizması birbirine çok benziyor.
Sen, ben,Pembe Lotus , @Pnrrr-20, @Ucmelekannesi
Sizce de öyle mi, bana mı öyle geliyor
seninkinin yeme kaynakli olmadığını biliyoruz cnmkilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
sagol cnm, insallahMefkurem tebrik ederim, haftaya ikili rakamlardasın inşallah...
89.9 'u gördüğün gün motivasyonun tavan yapacak, o zamana kadar kendini bırakmazsan sonuca ulaşacaksın İnşallah
mutsuz olmani gerektirecek bi durum yok cnm yüzden gayet güzelGeçen hafta 78.2
Bu hafta 77.5
Fark 700gr
Yüzde %0.89
hatice dikkat edince güzel verir biliyorumGunaydinlarrrrr
Kahvaltimi yaptim kizlar canli derslere girdikleri icin ancak giriyorum .
Gecen cuma 76.5
Bu cuma 75.0
Odemler gitmis canlar eksi gormek mutlu etti
dün yediklerin seni bugün tirmalamis:))))gecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
insallah cnmSuperr abla tbrkler pazartesi ikili rakamlar geluyor insallah :)
guncellenmis hali cok güzel cnmKilo bildirimimi yapayım ev işi yapmam lazım bugün her yer her yerdejet hızıyla bitirip 14-15:00 gibi de yürüyüşe çıkarız insAllah
Bu hafta: 90.3
Fark: -300
Yüzde:%0.27 bu hafta menüleri daha güzel planlıycam Seksenler gorucem insAllah az gitti bu hafta veremedm
okadar niye arti olduydunki cnmHellöööög
Geçen cuma : 64.6
Bu hafta : 64.1
Giden : 0.5
Yüzde : 0.773
P.tesi +2 ydim töbeler töbesi
birazdaha dikkat et tatlicimGunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
baya vermişti ama rakami hatırlamıyorum cnmpeki sonucu ne olmustu
sagol cnmmasallah ablam guzel gitmis
neyseki arti degilsin cnmHayırlı cumalar
Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
artin fazlami da cnmHerkese hayırlı cumalar
Maşallah güzel kilolar verilmişDevamına bakamıyorum acil cıkmam lazım.. gelince bakarım inş..
Bende niyeyse 200 gr cik verebilmişim
yine harika bi sonuçcuma :77,9
bugün:76,2
fark:1,6
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
İnşallah cnmvayyy pazartesi bile 2li rakamlari gorruz abla
yol odemi olabilir cnm, gerisi haftaya bonus olsunKızlar dün şehir dışındaydım. Çok yorgun ve uykusuzdum. Sabah kalktım az daha uyuyayım dedim az önce uyandım kusura bakmayın
Bildirimim
Geçen hafta:102.3
Bu hafta:101.9
Fark :-0.4
Yüzde:%0,40
Dün eksim daha fazlaydı sanırım yol ödemi falan var
Teşekkür ederim tatlimmaşşallah cAnım tebrikler
İnşallah cnmmaşallah abla haftaya ikili rakamları gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?