Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha önce 9. takımda yer alan arkadaşlar vardı. Hanımlar sizler izne ayrıldı olarak mı gösterildiniz?

9. Takım Üye Listesi

1-eskigramafon
2-celudar
3-nagieymen
4-btlbetul
5-zehra_s
6-lethem
7-masumm
8-fadime02
9-saches84
10-yavruz

tansal42 ayrıldığını söylemişti. o yüzden eklemedim.Listenin şu an ki hali bu.Ama paylaşımda sorunu olanlar var. onlara önümüzdeki hafta deneme haftası olacak.

9. Takım üyelerinin yapması gerekenler:

1-Bu hafta mesaj hedefimiz 80. Günde en az 7 mesaj yazılacak. Perşembe gecesi 23:59a kadar yazılan mesajlar sayılacaktır.
2-Günlük raporları unutmayalım.Ve yorumlamayı.

Aklıma şimdilik bunlar geldi.Pazartesiye hazır olur.Kurallara ben de dahilim.Sorulmuş eğer sizler içinde uygunsa evet kaptan benim

hedefimi 65e çektim.... 65 olursam şayet 60 a çekicem... 60 olursam 55 e çekicem...
İnş. canım allah herkese nasip etsin hedefe ulaşmayı...
in cin top oynuyo.... kıssss nagişş nirdesiin..... fadimeeee nirdesin adını bilmediğim takım üyeleri nirdesiniiiz... kaptan nirde.......
nagiş iyidir umarım
canım sen bilirsin ben yinede memnun oldum tanıdığıma.gerçi tam tanışmadık ama olsun.başarılar sana...
kız ben bugün tahlilerim için hastaneye gittim sabah 8.30 gelişim 15.30 oldu
umarım iyi şeyler çıkar..

aç durmuyorum tam tersi bu hafta yiyorum..
olsun biz yeteriz bize onlarda haklı bir yerde takım yeni açılıyor güvenemiyorlar.

1.mesaj
günaydın kızlar bu sabah diyetimin ilk günü çok heyecanlıyım bu sefer başarıcagıma yürekten inanıyorum
sabah 1 .5 saat tempolu yürüyüp geldim birazdan kahvaltımı yapıcam

Son düzenleme:

canım günaydın sonuçlarımda fazla kötü bişe çıkmadı sadece demir depolarım boşmuş ilaç yazdı bu gün gidip alıcam

Bugün kurs bir seferlik öğlene alındı. çıkıcam birazdan.Ama gelirim yine ..
sabah 1 saat yürüdüm. klasik kahvaltı yaptım. menüyü akşam veririm..
İyi günler herkese..

okuya okuya geldiim....

mesaj saymaya başlamışız iyi olmuş.... yukardaki birinci mesajım bu da ikiii ... umarım herkez katılır da takım amacına ulaşır... niye burdayız demii paylaşım için....

sabahtana beri sil süpür ellerim bazırdadı vallaa yaaa banada yazıık amaa.... ama misss gibi kokuyor her bir yer.... ben hariç.... her yer temizlenince ben pisleniyorum öööfff...

neyse
bu günkü menüm....

09:00 sabah
3 parça kare bitter
1 şekersiz tadelle -- diyabetikler için çıkmış deneme amaçlı aldım ravak gibi tadı var... diyabetikleri şeker komasına sokmak için herhalde
1 b form çayı

ara yok

13:00 öğlen
3 parça minik haşlama tavuk baget
1 b yeşil çay....

15:00 ara
1 elma
1 b yeşil çay

17:00 ara
1 avuç ceviz içi
1 b yeşil çay

19:00 akşam
1 elma
1 b yeşil çay

finişşş...

Geçmiş olsun canım. Sonuçlar iyi çıkar umarım..

Yeni kararlar alınmış iyi olmuş bencede 2 gündür akşam açabiliyorum interneti bakıyorum kimsecikler yok yazmak gelmiyordu içimden. Motive olamıyor insan.
Bu yeni kararlara sevindim gerçekten.. İnşallah faydalı olur.Beraber hareket etmemiz ve birbirimize destek olmamız çok motive eder bizi..

Herkese iyi hafta sonları..

Ben de menümü yazayım..

Sabah:
Yarım haşlanmış yumurta (oğlumla paylaştık)
Yarım kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
Yarım salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan rezene çayı

Ara: 1 fincan az şekerli Türk kahvesi
1 kare parça çikolata

Öğlen 3 yemek kaşığı kabak yemeği ve 2 kaşık yoğurt

Ara yok

Akşam:
Fırında ızgara köfte
3 kaşık makarna ve yağsız salata olacak..

Afiyet olsun canım menün gayet güzel ama sabah normal kahvaltını yapsan daha sağlıklı olurdu sanki..

Afiyet olsun canım menün gayet güzel ama sabah normal kahvaltını yapsan daha sağlıklı olurdu sanki..

bencede iyi olurdu planım öyleydi taa ki bakkala girene kadar.... neyse gene de abartılı bir durum yok çok şükür.... hevesimi aldım yoluma devam.... şimdi onları atacak akdar çok yeşil çay içiceem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…