- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.661
Bi çözüm bulmalıyız. Bu hafta mesajla ilgili bi yarışma yapalım aramızda. Bu hafta bildirımde iyi bi sonuç elde edelim gösterelim. Piyasaya çıkaralım takımı..
Nasıl bir yarışma ?
İnş. canım allah herkese nasip etsin hedefe ulaşmayı...hedefimi 65e çektim.... 65 olursam şayet 60 a çekicem... 60 olursam 55 e çekicem...
nagiş iyidir umarımin cin top oynuyo.... kıssss nagişş nirdesiin..... fadimeeee nirdesin adını bilmediğim takım üyeleri nirdesiniiiz... kaptan nirde.......
canım sen bilirsin ben yinede memnun oldum tanıdığıma.gerçi tam tanışmadık ama olsun.başarılar sana...Kızlar katılımdan dolayı acayıp motıve oldum anlatamam bu kadar motıvasyona dayanamıyorum sıze ıyı kılo vermeler boyle motıvasyonmu olur kaptan yok kımse yok bu takımdan olmaz :) hepınızı cok cok öperım byeeeee
umarım iyi şeyler çıkar..kız ben bugün tahlilerim için hastaneye gittim sabah 8.30 gelişim 15.30 oldu
geçmiş olsuun... anacım sen geçen günde böyle dedin aç mı duruyonn bakeem... ne diye ha bire bayılı duruyoon... dikkat et kendine...
şekerim bu hafta problem deil toparlanma sürecindeyiz...ama ekşıın şart ben diyiim.... bi benim çenemle yürümez... takım arayanlar varmış bize gelin dedim kimse beğenip gelmedi valla :))) rezillerdeyiz...
neyseee haftaya toparlanırız inşallah....
İnş. canım allah herkese nasip etsin hedefe ulaşmayı...
nagiş iyidir umarım
canım sen bilirsin ben yinede memnun oldum tanıdığıma.gerçi tam tanışmadık ama olsun.başarılar sana...
umarım iyi şeyler çıkar..
aç durmuyorum tam tersi bu hafta yiyorum..
olsun biz yeteriz bizeonlarda haklı bir yerde takım yeni açılıyor güvenemiyorlar.
canım günaydın sonuçlarımda fazla kötü bişe çıkmadı sadece demir depolarım boşmuş ilaç yazdı bu gün gidip alıcam
Doktor kulağımdaki iltihaba bağladı.
:18: şu manzara çok üzdü beni
Dershanede baş dönmesinden ders dinleyemedim, telefondada net paketim bitmişti. sonra annem gelip acile götürdü. gidiş o gidiş. tahliller serular muayeneler ne ararsanız.. yeni geldim ben hastaneden.
Bu hafta bildirim yapmayacağımızı da söyleyemedim dolayısıyla. Ne yapıcam ben şimdi.kaldım yine ortada...
okuya okuya geldiim....
mesaj saymaya başlamışız iyi olmuş.... yukardaki birinci mesajım bu da ikiii ... umarım herkez katılır da takım amacına ulaşır... niye burdayız demii paylaşım için....
sabahtana beri sil süpür ellerim bazırdadı vallaa yaaa banada yazıık amaa.... ama misss gibi kokuyor her bir yer.... ben hariç.... her yer temizlenince ben pisleniyorum öööfff...
neyse
bu günkü menüm....
09:00 sabah
3 parça kare bitter
1 şekersiz tadelle -- diyabetikler için çıkmış deneme amaçlı aldım ravak gibi tadı var... diyabetikleri şeker komasına sokmak için herhalde
1 b form çayı
ara yok
13:00 öğlen
3 parça minik haşlama tavuk baget
1 b yeşil çay....
15:00 ara
1 elma
1 b yeşil çay
17:00 ara
1 avuç ceviz içi
1 b yeşil çay
19:00 akşam
1 elma
1 b yeşil çay
finişşş...
Afiyet olsun canım menün gayet güzel ama sabah normal kahvaltını yapsan daha sağlıklı olurdu sanki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?