- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.621
Tatlim eşin evliliginizin devam etmesini istiyorsa terapiyi kabul etmek zorundaTerapist buldum abla eşim kabul etmiyor görüşmeyi.
Aile terapistiyle görüşelim dedim eşime hem senin adına hem de benim için yok kabul etmiyor. Tahlil için de çok üşengecim hastane konusunda bide pandemiden için mecbur olmadıkça gitmek istemiyorum.
Böyle giderse mecburi gideceğim. Artık hicbiseyi kaldıramıyorum.
oh süperO zmn güncelleyim kaptanım hngisini baz alırsanız
Geçen hafta: 90.6
Bu hafta: 89.8
Fark: -800
Yüzde: %0.72
500 Gr fark etti ben sabahları odemim oluyor snrm hareket edince iniyor ev supurdum sadece oysa
bazilarinda olabiliyor böyle canim bence düsünme fazlaYok cnm kırkım çıktıktan sonra ardından hemen olmuştum ondan sonra olmadım bir daha bilmiyorum ki
git canim Carene bakTerapist buldum abla eşim kabul etmiyor görüşmeyi.
Aile terapistiyle görüşelim dedim eşime hem senin adına hem de benim için yok kabul etmiyor. Tahlil için de çok üşengecim hastane konusunda bide pandemiden için mecbur olmadıkça gitmek istemiyorum.
56.5 kg ablaartin fazlami da cnm
Cadalozlarimi almaya gidecem birazdanBen gelene kadar herkes kaybolmuş
Nerdesiniz kizlar
Bu kiloda o kadar eksi normal56.5 kg abla
Allah razı olsun ablacım :) beraberce 7leri 6ları görürüz inşallahharikasinnnn kuzummmmasallah kac haftadir cok güzel gidiyor
Harikasın ablaGunaydinnnn
Gonlumuzce bi cuma olsun insallah
Bebisler uyuyormu daha
Ben erkenden tartildim :)) haftaya mecbur erken olacagi icin beklemedim
Tam hedef tutmasada iyi sayilir :)
Gecen hafta 103
Bugun 100.2
Fark 2.8
Hem de çok azGünaydın arkadaşlar mutlu huzurlu cumalar
Kilo bildirimi
Gecen cuma 103.1
Bu cuma 101.8
Fark 1.3
Yuzde 1.26
Eki Görüntüle 2699221
Az kaldi ikililere
Yazdım %2yiGünaydın kızlar
Ben sabitim
Bugün yada yarın adet olacam onun ödemimi eksilememe mi bilmiyorum
Girmeye de niyetin yok galiba canımgünaydın kızlar,
geçen hafta:60
bu hafta:60,5
(not: listede değilim)
GüzelGünaydın sevgili takım arkaslarim
Dün az yiyince sabahta erken kalkınca çok acıktım biseyler atistirmadan tartıldım ilerleyen saatlerde tartilsaudim dahada bı eksi görürdüm ama bunsda şükür
Geçen hafta 77.3
Bu hafta 76.4
Eksi 0.9
Yüzde 1.16
Harikasın canımGünaydın kızlar
Geçen cuma:68.1
Bugün:66.5
Fark:1.6
Yüzde:2.35
Aslında gönlümden geçen düz 66 dıydı ama kısmet
Direnç gösteriyor başka açıklaması olamazKızlar acayip moralm bozldu ya bu hafta hele cok daha motiveydim spor da yaptım ama olmadısanirim benim kaderm 1 hafta iyi gittiyse illaki duraksiyor
Gecen cuma: 71.2
Bugun: 71.0
Fark - 200gr
Yuzde: 0.28%
Tekrar vereceğimkız uçan supurgeli cadı kilo verirkende idolumdur kilonu korurkende idolum oldun
Teşekkürler canımsen bu işi çözmüşsün canim maşallah
Gidecek Poni sıkma canınıGünaydın kızlar
Geçen hafta 79.7
Bugün 79.7
Regl bitsin hepsi gidecek inşallahkilo bildirimim
geçen cuma 81.6
bu cuma 82.6
fark +1 kilo
İnşallah canımU UcanSupurge tebrik ederim canım, bu hızda devam edersen 2 hafta sonra listedesin inşallah
Gayet güzel canım sıkma canınıGeçen hafta 78.2
Bu hafta 77.5
Fark 700gr
Yüzde %0.89
Sonunda canım artık istikrar zamanıGunaydinlarrrrr
Kahvaltimi yaptim kizlar canli derslere girdikleri icin ancak giriyorum .
Gecen cuma 76.5
Bu cuma 75.0
Odemler gitmis canlar eksi gormek mutlu etti
gecen cuma 64.7
bu cuma 65.5
+800
5 gün regl dönemim gecikmişti onun ödemi de vardı bilmiyorum canım bu hafta göreceğiz gerçekleri benceMuhtesem ne guzel gitmis baslar baslamaz
Zalım kedi 5 günde 2 buçuk kilo gitti yani bu hafta yarışıyor muyuz ?Hellöööög
Geçen cuma : 64.6
Bu hafta : 64.1
Giden : 0.5
Yüzde : 0.773
P.tesi +2 ydim töbeler töbesi
Haftaya güzel bir eksi bekliyoruz canım %2 yazdım sana daGunaydın kızlar bu hafta sabıt geldim ama regl olacagım ıcın canım herseyı cekıyor yıne sabıtte kaldım sukurlerdeyım
Gecen hafta 67.8
Bu hafta 67.8
Şimdi gidip bir dolabı kurcalayacagım tatlı krızımı gıderecek bır meyve yulafbar faln var mı
Vereceğim beni anca liste paklarefsane geri dondu diyorsun. Geldigim gibi kiloda veririm diyon masalah
Kuş kadar kilonla 200 gram çok normal değil mi beybi?Herkese hayırlı cumalar
Maşallah güzel kilolar verilmişDevamına bakamıyorum acil cıkmam lazım.. gelince bakarım inş..
Bende niyeyse 200 gr cik verebilmişim
Teşekkürler canımHandandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
Şifa olsun canım tebrik ederimcuma :77,9
bugün:76,2
fark:1,6
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
Kızkardeşim de öyleydi tişört giyerdi de askılı kola izin vermezdi erkek kardeşim üstüne tişört giyer çıkar merdivende tişörtü çıkarır Askılıyla gezmeye giderdi yine anne baba olmak çok zor hakikatenBitmiyoki bitmiyor trenyoldan hergun biseyle geliyor babasini bunu alabilirmiyim diyegeçen göbeği açık ama büyük beden alicakmis tişört almak istedi kaç gün babasının peşinden gezdi babasıni ikna edemedi bende böyle durumlarda babaya paslamayi seviyorum
Yani doğru ne bilemiyorum çocukken heveslerini almasımi yoksa net baştan kuralları cizmekmi
Kendi adıma kurallar bende işlememişti bekarken yapmadığım halt kalmamıştı 15 yıldan fazls sigara içmişligim var babam bilmez suphenmemistir bile yani
Ama her hevesini alsin dersende önüne geçilir mi ☹
Rabbim iyilerle karşılaştırsın doğru yoldan ayırmasın diye dua etmek lazım bol bol yavrularımıza
Muhtemelen canım haftaya daha güzel bi sonuç gelecek inşallahKızlar dün şehir dışındaydım. Çok yorgun ve uykusuzdum. Sabah kalktım az daha uyuyayım dedim az önce uyandım kusura bakmayın
Bildirimim
Geçen hafta:102.3
Bu hafta:101.9
Fark :-0.4
Yüzde:%0,40
Dün eksim daha fazlaydı sanırım yol ödemi falan var
Kuzum 14e kadar bildirim yapabilirsin ödem oluyorsa uyandığında biraz geç bildirim yapO zmn güncelleyim kaptanım hngisini baz alırsanız
Geçen hafta: 90.6
Bu hafta: 89.8
Fark: -800
Yüzde: %0.72
500 Gr fark etti ben sabahları odemim oluyor snrm hareket edince iniyor ev supurdum sadece oysa
İzindeyiz ablamvayyy istikrar kraliçem geri dönmüş
amin ablam hiç birimiz görmeyelim insAllahinşallah en fazla 1-2 ay o 80 li rakamları görürsün hemen aşağı 70 lere inersin , sonrada da ömrün boyunca bir daha 80 li rakam görmezsin
kolay gelsin abla başla bı yerden ben gibi toplu cevapAnacim bi susun daa
Gecmisi zor bitirdim
Gece doğru dürüst uyumayinca sabah yattim biraz
Bugün terasin yan camlarini kapatmak icin işçiler var
Onlara kahvalti hazirladik kizla
Arada buraya baktim
Alintilara basmaya korkuyorum
sağol abla aynen öyle yapicam artıkguncellenmis hali cok güzel cnm
Demekki sabahlari biraz beklemen gerekiyor
sağol canımoh süper
bazilarinda olabiliyor böyle canim bence düsünme fazla
Tmm canımKuzum 14e kadar bildirim yapabilirsin ödem oluyorsa uyandığında biraz geç bildirim yap
eşin kabul etmiyorsa tek kendin için bul gülüm baksana hiçbir şey kaldıramıyorum diyecek duruma gelmişsinTerapist buldum abla eşim kabul etmiyor görüşmeyi.
ben gitmişim sen gelmişsin mefkuşum , sabah yazamadım şimdi yazayım efsanelerin kadınııııııı bu hafta da efsaneni yazmışsın maşallahh süphanallah minnacık kaldı 2 hanelereeeAnacim bi susun daa
Gecmisi zor bitirdim
Gece doğru dürüst uyumayinca sabah yattim biraz
Bugün terasin yan camlarini kapatmak icin işçiler var
Onlara kahvalti hazirladik kizla
Arada buraya baktim
Alintilara basmaya korkuyorum
Dinleyeceğim inşallah ablacımbenimde cogu zaman en büyük hatam az yiyip, vucudu kitliga sokmak
Dün aksam attigim viedoyoyu dinlesene cnm
Benim 40 kiloda 1 numara büyüdüAyak çok ilginç de mi her 10 kiloda benimde 1 numara farkediyor
Ahaha senin için kötü olmuş canım. Kaynına birilerini ayarla artıkKv 30 yıl önce eşini kaybetmiş 3 oğlu ile dubleks bı evde yaşıyorlardı büyük evlenince eltim oturmaya başlamış 3 sene beraber yaşadılar .. ben evlendim onlar ayrı çıktı hesabım küçük kaynım evlenince ben ayrı cikarim diye düşündüm ama plan elimde patladı kaynım hiç evlenmedi
Jillian bence de çok ağır. Benim annem yaptı bir dönem çok ceremesini çektiArkadaşlık samimiyet bu abloş jillian çok ağır gelmiştir hep bana 2 ay benim nazarımda da erken
Bence de herkes istediği kiloda olmalı.herkes bişey der canım sen kendini kaçta iyi hissediyosan o kiloya inmelisin :)
ben 102 küsürlerdeyim yüzün kaşık kadar kaldı diyo annem
Bence de kim kendini hangi kiloda iyi hissediyorsa öylesi güzelMillet fazla kilolu halini görünce, biraz zayiflayinca gözleri alismiyor :))
Banada leylek gibi oldun diyordu gorumcem
Ben 72-75 de falan kendimi iyi hissediyorum
Ama rakam takintim var6 larda olmak daha güzel :))
Bence de benim için de 51 bilemedin 53 ne güzel olurbenim de rakam takıntım var tek olacak 5li olacak 57 ne güzel olur
Sana katılıyorum canım. Defalarca diyet yaptım . Neredeyse her diyeti de denedim. Şok diyet yapmadım bu sefer kendimi çok daha iyi hissediyorum.canım milyon çeşit diyet bulursun ama önemli olan kendi vücudunu tanıyarak ona uygununu seçmek bence. örneğin ben bu kiloda IF başlasam (çok araştırdım) uzun açlıktan sonra akşam saldıracağım yemeklere hiçbir katkısı olmayacak karatay denedim karbonhidrat krizine girip 1 kilo baklava alıp yedim :)) neler neler önemli olan sana neyin iyi geldiğini bilmek bence canım
uzun bir süre daha gidemem büyük ihtimal hastanelerin durumu iyi değil ..harikasinnnn kuzummmmasallah kac haftadir cok güzel gidiyor
insallah haftaya telafi edersin cnm
Hesabini yapmişsindir
yogun bi haftayi yinede yüzde 1 den fazla vererek atlatman cok güzel cnm
vayyy istikrar kraliçem geri dönmüş
sana guvenebilecegimi biliyordum tatlimmuhtesemm bi yüzde
sözzzzz bitanecim
sagolasin tatlimfree olunca yüzde hesaplamadim
kuzum herhafta cok eksi olacaz diye bi kural yokki, hep diyoruz makine degiliz diye
Vazgecmeden devam edenler kazananlardir
İnşallah cnm
en azindan hala 7 lerdesin cnm
hatice odaklandigi zaman güzel verir
Pinar uçuk rakamlar vermesede yiyerek bep eksi olur
Seninde yavaş olsa 3 kilo veremezdin
Menulerin ya abartili yada az oluyor bence cnm :)
seninkinin yeme kaynakli olmadığını biliyoruz cnm
Bayadir kontrolede gitmedin ya, degerlerin ne alemde acaba
sagol cnm, insallah
mutsuz olmani gerektirecek bi durum yok cnm yüzden gayet güzel
hatice dikkat edince güzel verir biliyorumaynen devam cnm :)
dün yediklerin seni bugün tirmalamis:))))
insallah cnm
guncellenmis hali cok güzel cnm
Demekki sabahlari biraz beklemen gerekiyor
okadar niye arti olduydunki cnm
Şükür Eksiye düşmüşsün
birazdaha dikkat et tatlicim
baya vermişti ama rakami hatırlamıyorum cnm
sagol cnm
neyseki arti degilsin cnm
artin fazlami da cnm
yine harika bi sonuç
İnşallah cnm
yol odemi olabilir cnm, gerisi haftaya bonus olsun
Teşekkür ederim tatlim
İnşallah cnm
yatak odasıyla hurçların olduğu odası mekik dokudum sonra bir baktım her yer kurumuş mum dün elektirik kesildiğin de benim koca mumla heryeri dolanmış kazıdım sildim ancak bitti geldim :)Ben gelene kadar herkes kaybolmuş
Nerdesiniz kizlar
Tiroit bezin niye yoköğleni iyi yiyorum gülüm bir iki haftadır yumurtadan soğumuştum şükür bu gün onu da yedim sebzesi proteini kalsiyumu yağı mutlaka alıyorum yoksa benim beden bir yerlerden tekliyor , ellerde kollarda uyuşmalarım arttığın da muz ve bildiğin ay çekirdeği yiyorum hem de kaseyle ,
akşam salata yiyeceksem yeşil salatayı daha çok seviyorum beni tok tutuyor içine ne varsa semiz otu marul dereotu maydanoz yeşil soğan mutlaka ekliyorum üzerine ton balığı, peynir , börülce , kuru bambunya hiç olmadı haşlanmış fasulye ekliyorum bunlardan biri mutlaka oluyor için de tuz koymadan z. yağı limonla yiyorum ,
diyetisyenleri de sevmiyorum , benim yeme tarzıma uymayan şeyler veriyor pc den çıktı alıp önüme koyuyorlar deli oluyorum ben sabah kuru üzüm sevmem diyorum dinlemiyorlar asıl işinin ehlini bulmak lazım da işte ona da eriniyorum galiba
aaa bu arada ben takviye vit. v.s. de kullanıyorum troid bezim olmadığı için virüs çıkana kadar düzenli tahliller yaptırıyordum 3 ayda bir en geç 6 ayda bir d. vit ve kan eksikliği hariç sorunum yoktu son 1 senedir çok şükür
sana guvenebilecegimi biliyordum tatlimmuhtesemm bi yüzde
gördüm gülüm kendi kendime hay maşallah dedim de yazamadım , benim oğlan kime diyorsun yine diye sordu bile mefkuşuma dedim , şaşırmadı seni biliyor çünkü:) benim oğlan babası annem kız kardeşim, ablam tontişim seni baya baya biliyor çok bahsediyorum senden :)))
fasulye tek sana yetecek kadar mı kaldı evdekilere yok mu varsa yanına bol salata pilav yesinler yoksa da kızın zaten patitisss baskısı yapacak yemeğini de sen onlara yap olmaz mı :)))))))))Evet yürüyüşümü yaptım geldim kızlar
Dün tartıyı etkilemesin diye kuru fasulye yememistim bugün yemeğim hazır yani yanına ne yapsam acaba
Oğlumu emziriyorum şimdi sonra kız patates baskısı istiyor parktanda değişik yapraklar topladık baskı yapacak nasıl yorulmuşum var ya ağırlık çöktü bugün aldığım kumaşları keserim yarın da dikeerim herhlde yavaş yavas
bedenim troid bezimi yabancı madde zannedip yok etmeye çalışıyordu 4 sene haşimato -hipertroidiyi çektim en son mecbur ameliyat oldum kökünden aldılar rahatladım :))Tiroit bezin niye yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?