- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.681
Biri çuku mu dedi. Eyvah! :18:
merhaba kızlar,
ben yeni aldım davetimi. sabırsızlanıyorum kilo vermek için artık yeter!
yalnız tam olarak ne yapmam gerekiyor biri açıklayabilir mi? anladığım kadarıyla yenilenme süreci geçiriyor dokuzuncu takım. kurallar nelerdir?
öpüyorum sizi :)
ben bugünkü menümü paylaşamayacağım. malum günlerdeyim ve inanılmaz tatlı yedim. bir insanın isteyemeyeceği kadar canım tatlı istiyor ve yiyemeyeceği kadar çok yiyorum. tatlı isteğini azaltan bir nebze olsun engelleyen bir şey biliyor musunuz? çay, sebze meyve ne olursa? rejimimin önündeki en önemli engel de bu çok tatlı abur cubur yiyorum. verecek 17 kilom var o yüzden kalıcı bir çözüm bulmam lazım.
Kızlar katılımdan dolayı acayıp motıve oldum anlatamam bu kadar motıvasyona dayanamıyorum sıze ıyı kılo vermeler boyle motıvasyonmu olur kaptan yok kımse yok bu takımdan olmaz :) hepınızı cok cok öperım byeeeee
9. Takım üyelerinin yapması gerekenler:
1-Bu hafta mesaj hedefimiz 80. Günde en az 7 mesaj yazılacak. Perşembe gecesi 23:59a kadar yazılan mesajlar sayılacaktır.
2-Günlük raporları unutmayalım.Ve yorumlamayı.
Aklıma şimdilik bunlar geldi.Pazartesiye hazır olur.Kurallara ben de dahilim.Sorulmuş eğer sizler içinde uygunsa evet kaptan benim
kanal d bir bayan günlük 5 lt kola içiyormuş 1 yaş pasta yiyormuş 110 kilo olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?