Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

biraz önce 1.5 saat fitnes yapıp geldim karnım acıktı birazdan ögle yemegimi yerim menümü boş zamanımda yazarım zaten 1 ay liste dışına çıkmıcagım için hep aynı şeyler yemeliyim ilk ay çok önemli benim için motivasyon için

merhaba kızlar,
ben yeni aldım davetimi. sabırsızlanıyorum kilo vermek için artık yeter!
yalnız tam olarak ne yapmam gerekiyor biri açıklayabilir mi? anladığım kadarıyla yenilenme süreci geçiriyor dokuzuncu takım. kurallar nelerdir?
öpüyorum sizi :)

merhaba kızlar bnide aranıza aldığınız için teşekkür ederim umarım beraber güzel güzel kilo veririz
bn 110 kiloyum 170 boyundayım öğrenciyim

aynen :) ben de aranıza yeni katıldım. kuralları ve ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim. umarım güzel güzel zayıflarız :))

selam beybiler,

kurallar şöyle

1 - her gün en az 7 mesajınız olcak sayfada...
2 - yediklerinizi mutlaka paylaşın bişzimle
3 - spor yaptıysanız onuda paylaşın

şimdilik bu kadaar....

kaptan seng bu arada.....

ben bugünkü menümü paylaşamayacağım. malum günlerdeyim ve inanılmaz tatlı yedim. bir insanın isteyemeyeceği kadar canım tatlı istiyor ve yiyemeyeceği kadar çok yiyorum. tatlı isteğini azaltan bir nebze olsun engelleyen bir şey biliyor musunuz? çay, sebze meyve ne olursa? rejimimin önündeki en önemli engel de bu çok tatlı abur cubur yiyorum. verecek 17 kilom var o yüzden kalıcı bir çözüm bulmam lazım.

Benim menüm gun icinde değişmekte maalesef çünkü oglenleri ve bazı aksam yemeklerini dışarıda yemek zorunda kalıyorum :/

Ama sabahım aynı
Biraz beyaz peynir, roka, maydonoz ve zeytin, sekersiz çayla birlikte

Öğlen
İki gündür salata, yagsiz kereviz yemeği ve ızgara tavuk

Aksam
Çorba, fırında lor peynirli yagsiz kabak.

10 gibi de 1 Amasya elması

Bügünde. Benzer menuydu ancak cok yogun spor yaptıgım için 1 muz daha ekledim listeme

Cts gunü 5.5 km bugun 6.5 km kosu bandında yürüdüm

Ve bugun 1 saat Pilates te ekledim.

Yarından itibaren proteinimi biraz arttırmam lazım ki kas eritmeyelim yağ yerine :))

Herkese günaydın arkadaşlar..
Dün tüm gün evde yoktum bol bol gezdik o yüzden gelemedim..
Ayrıca sadece pazarları eşim evde o yüzden dün rejim yapamadım.. Bugün sabah 1 bardak süt ile başladım..
Hepinize güzel bir gün dilerim okula gidiyorum..

Canım bende senin gibiyim sadece tatlıyı yemesem zaten istediğim kiloda kalırım.. Malesef bunu azaltan bir çözüm yok.. Sadece iradeli ve azimli olacaksın. Eğer kilo vermeyi gerçekten istiyorsan nefsine hakim olacaksın. Zaten dikkat et neyi zevkle yiyorsak o kilo yapıcı, neyi beğenmeyerek yiyorsak oda sağlıklı gıdalar

günaydınnnn
bende bu sabah bir kase k-fleksle başladım güne ama öğlen dışardan söylicem mecbur çünkü pazartesi günü çıkan yemek midemi deliyo sanki (

şimdiiiiii bu msja kızdım ve burdan yola çıkarak herkese yazıyorum
takıma yeni gelen yada takımdaki arkadaşlar 9.takım şuanda yeniden küllerinden toparlanmaya çalışan bir takım geçen hafta yarım hafta olarak ilkti bu hadta ikinci hafta bize biraz zaman lazım bu birrrrrrrr
2.si topiğin önünü sonunu okumadan direk yorumda bulunmakta neyin nesi kaptan geçen hafta hastaydı ara ara girip durumu bildirdi çok şükür kaptanda var bizlerde varız

bu güzel olmuş sengcim haftasonuna bir çare bulalım çünkü kendimden yola çıkarsam haftasonu ve akşamları giremiyorum evde bir paşa var benden öte benden ziyade ee ütü falan filan ee bide gezmekler eklenince tadından yenmiyo

evet arkadaşlar şimdi (son 2 gün yazamadımya ondan yazacaklarım çok )
takımda herkesin yüksek katılımı ve herkesin (başta ben) en üst düzeyde boğazına sahip çıkması lazım,
topiği boş bırakmıyoruzzzzzzzzzz
düzenli besleniyoruzzzzzz
mümkünse spor yapıyoruzzzzzzz yada iş-okul dönüşü eve 1-2 durak kala inip yürüyoruzzzzzzzzzzzzzzz
bol su içiyoruzzzzzzzzzzzzz

sengcim ben kendime deneme süresi koydum balım geçen seferki gibi takımda 2-3 kişi çalıp söylerse motive olmazsa paylaşım olmazsa takımdan ayrılırım bunuda baştan söleyeyim efemmm bu sefer 2 ileri 5 geri gitmek istemiyorummmmmmm

Son düzenleme:
günaydın beybiler,

hafta sonu kaçamaksız olmaz bitterleri lüplettim.... kararlıyım her pazar bitter yicem.... ama hafta içi asla çaklıt yok...

neyse kendimi şikayet ettim şimdik gönül rahatlığıyla menüme geçebilirim...

sabah
1 elma
1b form çayı

ara
1 avuç ceviz
1 b yeşil çay

öğlen
fırınlanmış et el kadar
yanına fırında patates yaklaşık bir orta boy patates kadar...

ara
3 kayısı
1 b yeşil çay

akşam
1 elma
1 b yeşil çay

yatarken 1 b form çayı

işte büülee....

2. mesajımda da sporumu yazmış oliim

dün akşam 40 mekik ve 40 sağ bacak 40 sol bacak geriye atma, 20 ayakta sağa sola bacak esnetme..... az oldu ama inşallah toparlıcaz....

günaydın kızlar bu sabah 1 saat yürüyüşümü yapıp geldim galiba ben kilo veriyorum
2 gündür liste dışına çıkmıyorum cumaya süpriz bir rakam bekliyorum

kanal d bir bayan günlük 5 lt kola içiyormuş 1 yaş pasta yiyormuş 110 kilo olmuş

bende günde 1,5 - 2 lt içiyodum pasta değil ama envai çeşit çaklıtı löpletiyodum.... bu bünyem iyi dayanmış... 5 lt içenede şaşırmam... ablamın bi arkadaşı bi gün 32 lt içmiş sonra hastanelik olmuş.... su içilmez laa o kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…