Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

afiyet olsun güzel bence
güzel menü afiyet olsun canım
canım bu yüzde nasıl hesaplanıyor demi benimki yanlış
Güncelleme: şimdi baktım doğruymuş bı an yanlış hesaplanmışm ben
Teşekkürler canim
Çok geçmis olsun canım inşallah önemli bişey yoktur
Yol odem yapmisdir cnm ona ragmen eksidesin tbrkler
Teşekkürler canım
Afiyet olsn cnm aksam gec ama enazindan az olmus guzl bence
Dışardaydım canım eve gelir gelmez bari hafifte olsa yiyeyim dedim

Gece gece kaktüslerimin saksılarını değiştirdim. Şimdi uzandım nasıl sırtım ağrıyor. Menülere bakayım
kolay gelsin canim.
benimde aloveralarim var kokunden yenileri cikiyo hep onlari dikmek icin benimde saksi almam lazim.sozde maske felan yapmak icin buyutuyorum ama dalindan koparmaya kiyamiyorum:)

ne guzelll kac senede vermis o kadar kiloyu
sanada biraz motive olur birazda azim

Ya şapşik kaşık kadar ağzım vardır benim minnacık tamam buldum iri zeytinlerin boyutundaydi umarım aytinlatabilmisimdir

İnşallah önümüzdeki hafta girersin cnm
@Pnrrr-20 ama o bu hafta az verdi haftaya beni çiğ çiğ yemesin
sen icindeki azimli sıçani cikar yeter
Gece gece kaktüslerimin saksılarını değiştirdim. Şimdi uzandım nasıl sırtım ağrıyor. Menülere bakayım
gündüzler neye girdimi denirdi
Valla ablam gitmesim pazara doldurmusum cephaneyiBol sebzeli yeşillikli kabaklı bir hafta planlıyorum sporda yapicam 4 gün ben daha ne ediyim
işte dilekten beklenen hareketler
Bu hafta iyi bi yüzde yapacagindan eminim
azmin elinden bisey kurtulamaz diye boşa dememisler cnm
Sloganimiz neydi verilemicek kilo yoktur :))
kolay gelsin canim.
benimde aloveralarim var kokunden yenileri cikiyo hep onlari dikmek icin benimde saksi almam lazim.sozde maske felan yapmak icin buyutuyorum ama dalindan koparmaya kiyamiyorum:)
Aynenn benimkide büyüdü
Koparsam cirkin görünecek

İnşallah abla şartlar iyi bir yüzde yapmak icin çok uygun bu hafta

Bende bugün kendimlen gurur duydum onu anlatıyım 3 ay önce 90.9 la diyete başlarken komşumla birlikte basliyalim dedik o ha bugün ha yarın derken başlamadı ben ise emin adımlarla istikrarla mikemmel bir şekilde devam ettim komşum beni komşuların yanında takdir etti yanlarındaki komsularimda övgüler yağdırdı Bende aman simartiyorsun beni diyerek orayı terk edim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…