- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.841
emin ol pisman olmayacaksinnMedine seni tutasim geldigoster bacım neler yapabileceğini süpürgeli cadıya
Teşekkürler canimafiyet olsun güzel bence
güzel menü afiyet olsun canım
canım bu yüzde nasıl hesaplanıyor demi benimki yanlış
Güncelleme: şimdi baktım doğruymuş bı an yanlış hesaplanmışm ben
Çok geçmis olsun canım inşallah önemli bişey yokturKızlar yürüyüşe gittim geldim, tavukçu dükkanı yıkıyordu, buz pistinde kayar gibi kayıp yan düştüm.
Kafayı, dizi ve kolu fena çarptım, baş parmağımında tırnağı çıktı çıkacak
Çok sakarım çok
Teşekkürler canımYol odem yapmisdir cnm ona ragmen eksidesin tbrkler
Dışardaydım canım eve gelir gelmez bari hafifte olsa yiyeyim dedimAfiyet olsn cnm aksam gec ama enazindan az olmus guzl bence
kolay gelsin canim.Gece gece kaktüslerimin saksılarını değiştirdim. Şimdi uzandım nasıl sırtım ağrıyor. Menülere bakayım
ne guzelll kac senede vermis o kadar kiloyuKızlar 4 yıl önce yaşadığımız şehirden bi arkadaşım vardı beraber yürüyüş yapardık. Troidleri çalışmamasına rağmen 38 kilo verdi. Bugünde 54 bedenden 38 bedene kıyafeti paylaştı çok duygulandım yaa azıcıkta kıskandım tabi
daha nolsunnValla ablam gitmesim pazara doldurmusum cephaneyiBol sebzeli yeşillikli kabaklı bir hafta planlıyorum sporda yapicam 4 gün ben daha ne ediyim
2 senede verdi canm. Kız ben zaten motiveyim bi sebep var söylemem amane guzelll kac senede vermis o kadar kiloyu
sanada biraz motive olur birazda azim
Afiyet olsun canım kusur biraz fazla geldi bana
Afiyet olsun canım akşam da yemiyorsun metebolizmanı yavaşlatan biçey var ama ne anlamadım
Afiyet olsun canım benim 3 lokmalık kurabiye nasıl bi ölçüdür belki ağzın çok büyük lokmada öyle büyük olurkafam da deli sorular aydınlat beni
Afiyet olsun canım
Ozaman sende beni tut takipe takip hesabıdaha nolsunn
bu hafta da eksi olcan kesin
İnşallah önümüzdeki hafta girersin cnmbende eminim abla da iste listeyi etkiledigim icin giremiyorum daha
burdan duyuru yapiyim listedeki kizlara
ha gayret soyle yuzdelerinizi en az 1.5 yapinda hem birinci olalim bu hafta hemde bende listelere doneyim allah rizasi icin
varya su an acayip gaza geldim
cok buyuk konustun simdii
sen icindeki azimli sıçani cikar yeter@Pnrrr-20 ama o bu hafta az verdi haftaya beni çiğ çiğ yemesin
gündüzler neye girdimi denirdiGece gece kaktüslerimin saksılarını değiştirdim. Şimdi uzandım nasıl sırtım ağrıyor. Menülere bakayım
işte dilekten beklenen hareketlerValla ablam gitmesim pazara doldurmusum cephaneyiBol sebzeli yeşillikli kabaklı bir hafta planlıyorum sporda yapicam 4 gün ben daha ne ediyim
azmin elinden bisey kurtulamaz diye boşa dememisler cnmKızlar 4 yıl önce yaşadığımız şehirden bi arkadaşım vardı beraber yürüyüş yapardık. Troidleri çalışmamasına rağmen 38 kilo verdi. Bugünde 54 bedenden 38 bedene kıyafeti paylaştı çok duygulandım yaa azıcıkta kıskandım tabi
Aynennkolay gelsin canim.
benimde aloveralarim var kokunden yenileri cikiyo hep onlari dikmek icin benimde saksi almam lazim.sozde maske felan yapmak icin buyutuyorum ama dalindan koparmaya kiyamiyorum:)
niyee soyle giiii artik meraktan catlarim valla2 senede verdi canm. Kız ben zaten motiveyim bi sebep var söylemem ama
İnşallah abla şartlar iyi bir yüzde yapmak icin çok uygun bu haftaİnşallah önümüzdeki hafta girersin cnm
sen icindeki azimli sıçani cikar yeter
gündüzler neye girdimi denirdi
işte dilekten beklenen hareketler
Bu hafta iyi bi yüzde yapacagindan eminim
azmin elinden bisey kurtulamaz diye boşa dememisler cnm
Sloganimiz neydiverilemicek kilo yoktur :))
Aynennbenimkide büyüdü
Koparsam cirkin görünecek
varya su an acayip gaza geldim
cok buyuk konustun simdii
Medine seni tutasim geldigoster bacım neler yapabileceğini süpürgeli cadıya
Aaaa utanmaza bakkk2 senede verdi canm. Kız ben zaten motiveyim bi sebep var söylemem ama
Birini çatlatmam lazım zayıflayıp. Hiç çekemiyor beniniyee soyle giiii artik meraktan catlarim valla
tabiki bende seni tutuyorumOzaman sende beni tut takipe takip hesabı
ben kiyamiyorum ama benden baska herkes kopariyoAynennbenimkide büyüdü
Koparsam cirkin görünecek
Senin evindekinimi kopariyolarkiyamiyorum ama benden baska herkes kopariyo
diyorum biraz daha buyusunler
dinleyen yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?