- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.861
Tabiki emek verdin gurur duymak hakkin cnmBende bugün kendimlen gurur duydum onu anlatıyım3 ay önce 90.9 la diyete başlarken komşumla birlikte basliyalim dedik o ha bugün ha yarın derken başlamadı ben ise emin adımlarla istikrarla mikemmel bir şekilde devam ettim komşum beni komşuların yanında takdir etti yanlarındaki komsularimda övgüler yağdırdı Bende aman simartiyorsun beni diyerek orayı terk edim
Allahım havalara bakBende bugün kendimlen gurur duydum onu anlatıyım3 ay önce 90.9 la diyete başlarken komşumla birlikte basliyalim dedik o ha bugün ha yarın derken başlamadı ben ise emin adımlarla istikrarla mikemmel bir şekilde devam ettim komşum beni komşuların yanında takdir etti yanlarındaki komsularimda övgüler yağdırdı Bende aman simartiyorsun beni diyerek orayı terk edim
Güya yüzde 2 mi yapicaktiniz ikinizde
ozamn orta yerinden catlat onuBirini çatlatmam lazım zayıflayıp. Hiç çekemiyor beni
disarda kapinin onunde.ama biliyorlar benim oldugunu.kizimin ogretmeni hediye etmistiSenin evindekinimi kopariyolar
tipe goremi
boyle bi basariyla tabiki gurur duyulurBende bugün kendimlen gurur duydum onu anlatıyım3 ay önce 90.9 la diyete başlarken komşumla birlikte basliyalim dedik o ha bugün ha yarın derken başlamadı ben ise emin adımlarla istikrarla mikemmel bir şekilde devam ettim komşum beni komşuların yanında takdir etti yanlarındaki komsularimda övgüler yağdırdı Bende aman simartiyorsun beni diyerek orayı terk edim
Daha bu neki 65 dusuyum eve gitmiycem hergun mahalleyi turluycam sırf eş dost beni görüp nasıl zayıfladığıma hayran hayran baksınlar diyeAllahım havalara bak
benimde ilk aklima o geldi
Aynen ya iyi sallamışımGüya yüzde 2 mi yapicaktiniz ikinizde
Hayal kurmak cok güzel dimi ponicim
Bak birbirimizi tuttuğumuz dan beri aynı seyler aklımızdan geçiyorozamn orta yerinden catlat onu
disarda kapinin onunde.ama biliyorlar benim oldugunu.kizimin ogretmeni hediye etmisti
tipe goremi
o nasil oluyo
boyle bi basariyla tabiki gurur duyulur
insaalh dahada zayiflayip tek komsun degil butun mahalle senin basarini konuscak
Sende eve koy cnm :)disarda kapinin onunde.ama biliyorlar benim oldugunu.kizimin ogretmeni hediye etmisti
Yok ya onun için 100 gram bile vermem
Sen yüzde 2 yapabilin cnm benim için bi mahsuru yokAynen ya iyi sallamışım
Gerçi bu hafta neden olmasın potansiyelim var
Eee kim kiz seni cekemeyenYok ya onun için 100 gram bile vermem
2021 girmeden 65 olmalıyım abla çünkü 2021 çok güzel olucak şişko şişko girmemem lazımTabiki emek verdin gurur duymak hakkin cnm
Hele bi 65 e düs, daha ne iltifatlar alican
Bak birbirimizi tuttuğumuz dan beri aynı seyler aklımızdan geçiyor
saksi baya bi buyuk.bide evde koyacak hic yerim yokSende eve koy cnm :)
Buldum eltin içinYok ya onun için 100 gram bile vermem
Tam 3 ay var cnm2021 girmeden 65 olmalıyım abla çünkü 2021 çok güzel olucak şişko şişko girmemem lazım
Yani en azSen yüzde 2 yapabilin cnm benim için bi mahsuru yok
Ay o istese verirdim de hiç umrunda değil onun, o göbekli ben basenli yaşayp gidelim istiyoEee kim kiz seni cekemeyenesinmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?