- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.881
yeni yila nasil girersen butun sene oyle gecermis2021 girmeden 65 olmalıyım abla çünkü 2021 çok güzel olucak şişko şişko girmemem lazım
Kv için 50 gr verirm gene de ama elti için 10 gramda vermem cıksBuldum eltin için
Veririm ya bu hafta bı 5 veriyim olmazsa birikmesinTam 3 ay var cnm
Aylik 5 kilo desek 15 kilo yapar
85 kötümü boyumuz uzun 85 bizde 75 gibi duruyor bilerekYilbasina kadar 15 kilo versem anca 85 oluyorum
3 ayda sen 7leri görürsün ki istesenYilbasina kadar 15 kilo versem anca 85 oluyorum
AnaaaKv için 50 gr verirm gene de ama elti için 10 gramda vermem cıks
Aylik 7 kilo yapiyor cnm3 ayda sen 7leri görürsün ki istesen
Yok önce kilo verip çatlatınca gelip anlatıcam özelden yüz ifadesini de atarım kızıma foto çektirirsemAnaaa
O degil bu degil
Km o zamnan
ne guzel ablaYilbasina kadar 15 kilo versem anca 85 oluyorum
Şu anki halime göre tabiki kötü degil85 kötümü boyumuz uzun 85 bizde 75 gibi duruyor bilerek
Sen kimi tutuyosn ben mi Zuhal ablayı mı ileriyi de düşün cvplarkenCanımsın teşekkürler
Bana aynı gün hem kusur hem bulgur pilavı ağır gelirmo yüzden dedim canım sen kendini daha iyi bilirsin tabiyaaa çok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur insAllah
sağol canım
☺off baharın menüleri de süper çok dikkat etmem lazım çok
sağol canım
yok canım bence gerek yok şu dönemlerde daha
sağol canım
normalde ana öğünde 4 kaşık öneriyorlar bildiğim ben bı kaşık fazla yemişim o da normal bence sağol canım ☺
hadi bklm sen ye Bahar güçten düşmeyelim lütfen
Kolaylıkla atlatırsnz insAllah cnm
Abla sen 6 ay kaçamak yapmamış birisin ayda 7 kilo ne ki senin içinAylik 7 kilo yapiyor cnm
demekki baya hirslandin senYok önce kilo verip çatlatınca gelip anlatıcam özelden yüz ifadesini de atarım kızıma foto çektirirsem
5 olmasada 4 verdigini gördükVeririm ya bu hafta bı 5 veriyim olmazsa birikmesin
Bende hadi eski rakibemi tutayımValla ablam gitmesim pazara doldurmusum cephaneyiBol sebzeli yeşillikli kabaklı bir hafta planlıyorum sporda yapicam 4 gün ben daha ne ediyim
Aynen ya demek ki fesatlık düşünmem lazımmş kilo vermem içindemekki baya hirslandin sen
onceden plan dusundugune gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?