- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.901
Mesele sadece kacamak yapmamak degil cnmAbla sen 6 ay kaçamak yapmamış birisin ayda 7 kilo ne ki senin için
Hiç inandırıcı gelmedi gayet doymuş gibisin öyle olsa biraz daha isterdinYa şapşik kaşık kadar ağzım vardır benim minnacık tamam buldum iri zeytinlerin boyutundaydi umarım aytinlatabilmisimdir
Tabiki beni tutuyorSen kimi tutuyosn ben mi Zuhal ablayı mı ileriyi de düşün cvplarken
insallah en kisa zamanda gorursunAynen ya demek ki fesatlık düşünmem lazımmş kilo vermem içino günü 4 gözle bekliyorm
Sen normal diyet yapsan eskisi gibi perşembe sadece bişeyler yapsan bence ayda 7 garantiMesele sadece kacamak yapmamak degil cnm
Artik cok az yiyipte vücudu kitliga sokmak istemiyorum
Bende onlardan çok var liste kalabalık canımBirini çatlatmam lazım zayıflayıp. Hiç çekemiyor beni
İnşallah, yasayip görecezSen normal diyet yapsan eskisi gibi perşembe sadece bişeyler yapsan bence ayda 7 garanti
ben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beniBende onlardan çok var liste kalabalık canım
Yok artık niye? Bi hastalığın veya üzüntüsünü çektiğin birşey mi varben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
Senin kilon aşırı degil, göze batmiyordda ondan :))ben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
kizimdan dolayi bide kv beraber oturuyoruzyaYok artık niye? Bi hastalığın veya üzüntüsünü çektiğin birşey mi var
herkes zaten zayifsin diyo ama ben aynaya bakinca rahatsiz oldugum bolgelerim varSenin kilon aşırı degil, göze batmiyordda ondan :))
İnsanlar düşünür canım normal hele de kilolularkizimdan dolayi bide kv beraber oturuyoruzya
herkes beni mutsuz saniyo galiba
oyle zaten takmiyorum kimseyiİnsanlar düşünür canım normal hele de kilolular
Bene yoldaşına kadar 15 kilo hedefledim yeni yıla koruma ile girmek istiyorum ama tabi hayal buYilbasina kadar 15 kilo versem anca 85 oluyorum
Nasılda bildinn
Ayy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart oldu
Hahaha şimdi şöyle deyim ben gerçek isimleri bilmiyorum ama bahsettiğin kişi mekfurem ise anladığım kadarıyla kadının bi geçmişim var ponicimmmm ne desem bilemedim şimdiSen kimi tutuyosn ben mi Zuhal ablayı mı ileriyi de düşün cvplarken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?