- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.921
Aha ben ilk hafta 4.1 kg vermiştim5 olmasada 4 verdigini gördük
Abla tabikide seni tutuyorum üzgünüm ponicim 2 sayfadır kadını övüyorsun
Allah korusun yaaaben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
Yok onun gece yemeleri var tuzlu döneri de pek severAbla tabikide seni tutuyorum üzgünüm ponicim 2 sayfadır kadını övüyorsun
Kız takıntın 4 kilomu allah seni emi keşke benimde öyle olsaherkes zaten zayifsin diyo ama ben aynaya bakinca rahatsiz oldugum bolgelerim var
Hadi yaaa bak o zaman olmadı şimdi. Poni bu işte benim karım ne kulağıma söyleseneYok onun gece yemeleri var tuzlu döneri de pek sever
Ciddimisin canım tat koku Alman nasıl ordan anlarsınAyy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart olduçok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
Zuhal abla seni tutuyor sende beni tutarsan bnde seni tutarım ikimizde seni tutmuş olur anladın mıHadi yaaa bak o zaman olmadı şimdi. Poni bu işte benim karım ne kulağıma söylesene
Haaaa iki tane ponpon kız tamam kabul ediyorum kusura bakma Zuhal abla teklif cazip geldiZuhal abla seni tutuyor sende beni tutarsan bnde seni tutarım ikimizde seni tutmuş olur anladın mı
Yok maalesefffCiddimisin canım tat koku Alman nasıl ordan anlarsın
Gerçi Zuhal ablayı tutmazsan tek tek yolar papatyanın yapraklarını demeyi unutmuşumHaaaa iki tane ponpon kız tamam kabul ediyorum kusura bakma Zuhal abla teklif cazip gelditüribün ne kadar çok o kadar iyi seninleyim poni
Kaç gündür tereddutludum sürekli nane kokluyodum. Ama maaalesef bugün tat ve koku tamamen gitti. Temasliydim zaten ama geç gösterdiCiddimisin canım tat koku Alman nasıl ordan anlarsın
Geçmiş olsun canım. İnşallah en hafif şekilde atlatırsınYok maalesefff
Nasıl temaslıydın bilmek için soruyorum canım. Geçen kan alan hemşire olmuş bizde bişey yoktu. Sende temaslılarına haber ver bence.Kaç gündür tereddutludum sürekli nane kokluyodum. Ama maaalesef bugün tat ve koku tamamen gitti. Temasliydim zaten ama geç gösterdi
Gecmis olsun cnm da niye öyle düşündünAyy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart olduçok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
cok sagol canim. InsallahGeçmiş olsun canım. İnşallah en hafif şekilde atlatırsın
Ama ponicim gurubu daha tanımıyorum diye sende beni kandırmaGerçi Zuhal ablayı tutmazsan tek tek yolar papatyanın yapraklarını demeyi unutmuşum
Bende farkli bi cevap beklemiyordum zaten minik kuşumAbla tabikide seni tutuyorum üzgünüm ponicim 2 sayfadır kadını övüyorsun
Canim dayım la temasliydik ve sonra kimseyle temas olmadi çıkmıyorumNasıl temaslıydın bilmek için soruyorum canım. Geçen kan alan hemşire olmuş bizde bişey yoktu. Sende temaslılarına haber ver bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?