- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.941
Evettt abloşş. Dayım yengem kız kardeşimGecmis olsun cnm da niye öyle düşündün
Temas durumumu vardi
Annaaaa bu rüşvetçi ciktiHaaaa iki tane ponpon kız tamam kabul ediyorum kusura bakma Zuhal abla teklif cazip gelditüribün ne kadar çok o kadar iyi seninleyim poni
Aaa inşaallah hafif geçirirsin canımCanim dayım la temasliydik ve sonra kimseyle temas olmadi çıkmıyorum
kızkardeş im negatif şu an ama tam iyileş medi.Evettt abloşş. Dayım yengem kız kardeşim
Inşallah ponim.Aaa inşaallah hafif geçirirsin canım
Anladım canım çok çok geçmiş olsun tekrarsan. Kaç gün oldu saydın mı 10 güne geçiyormuşCanim dayım la temasliydik ve sonra kimseyle temas olmadi çıkmıyorum
Belki psikolojiktir cnmEvettt abloşş. Dayım yengem kız kardeşim
Abla poni kanıma girdi yaaaaBende farkli bi cevap beklemiyordum zaten minik kuşum
Hadi sana bi şans daha veriyorum, tazeligine acidimAbla poni kanıma girdi yaaaa
10.gun canimAnladım canım çok çok geçmiş olsun tekrarsan. Kaç gün oldu saydın mı 10 güne geçiyormuş
Oyleyse bile insallah hafif, cabuk atlatırsın cnmSoğuk algınlığı gibi geçiriyorum. Tat ve koku bugün gitti. Eklem ve kas ağrısı oluyor. Ama fibromiyalji olduğum için alışkınım ağrıya. Surekli vucutta gezen bir ağrı var. Diş eti kulak heryerde
Aramiycam ablaa. . Evden çıkmıyorum hiç. Ilaç kullanmoycam. Emziriyorum. Hastane ye falan da yatamam 2 küçük bebeyle. Evde gecircem geçerseBelki psikolojiktir cnm
Hastaneyi aradinmi
Daha seni övmeyeceğim ablaHadi sana bi şans daha veriyorum, tazeligine acidim
Son kararin nedir baby
Aynen öyle yapıyorum. Psikolojik değil bildiğin dokuluyorum. Sesfalanda gitti öksürük ateş yok simdilikOyleyse bile insallah hafif, cabuk atlatırsın cnm
Bagisiklik kuvvetlendirici seylere dikkat et
Zaten agirlasmadan hastaneye yatirmiyorlar bildigimAramiycam ablaa. . Evden çıkmıyorum hiç. Ilaç kullanmoycam. Emziriyorum. Hastane ye falan da yatamam 2 küçük bebeyle. Evde gecircem geçerse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?