Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı cumalar

Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
bahane guzel canim . bence sana stres yaramiyor ve veremiyorsun
Handandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
guzel eksi tebrikler North River
cuma :77,9
bugün:76,2
fark:1,6

yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
twbrikler canim
abla benim kv de de oyle olmus . ilk cocukta 1 yil adet olmamis sonraki cocujlarda birer ikiser ay dusmus en son cocukta 6 ay adet olmadim sonra oldum der. Bazisini sut koruyor heralde . gorumcemde anasina cekmis oda 1 yil falan olmadi. Yani eskiden beri olan bisey bence bu. Rabbimin dogal korunma yontemi tabi bazilarinda tutmayabiliyor
yapi meselesi bence altinda bisey arama canim. Olmazsanda rahatligin tadini cikar
demi gülüm , cidden bıktırıyor yaavf
hemde nasil abla yaa. Su 5 gune temizlenenlere nasil imreniyorum
tebrikler canim
Spor listesi Sonuclar

1. @hadikonusalim (1.080 puan)

2. Fit mutlu anne (1.029 puan)
3. @Namaria (930 puan)

4. @Beyazkugu87 (677 puan)

Tebrikler kizlar

eline saglik canim
sen su meshur mamayi diyorsun.
Benim komsuda onu yapiyor simdi gecen sene 7 kilo verdim almadim simdi de 6 kiloy yakin verdim diyor. Ama ne kdar saglikli bilemiycem canim. Tam anlamiyla uy bi dene bakalim
cok gecmis olsun canim. Simdi nasilsin
2 senede verdi canm. Kız ben zaten motiveyim bi sebep var söylemem ama
yazismalari okudum meraktan catladim ha soyledi ha soyleyecek sonuc soylememissin
Ayy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart oldu çok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
gecmis olsun canim.

Temasliymissin tat kokuda yok diyorsun. Hastahaneye basvirdunmi canim. Esinde yada cocuklarda bisyler varmi.
Hafifce gecip gidecek pozitifsen bile merak etme hic korkma ins.

hay maşAllah Rabbim bize de bize de nasip et
havanı seveyim
Bana aynı gün hem kusur hem bulgur pilavı ağır gelirmo yüzden dedim canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi
ha o yönden şimdi anladım ben bulgur tüketmeyi seviyorum ya genelde de listemde olur pirinç tüketmem pek vazgeçemiyorum yani bugün tek kahvaltıda bı dilim ekmeğim var o yüzden sıkıntı olmaz diye düşündüm cnm bklm
ben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
kıskançlıktan mi öyle söylüyorlar acaba
Ayy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart oldu çok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
Çok geçmiş olsun canım hafif atlatırsın insAllah

Bugüne kadar belki normal grip falandir diyodum da kas eklem ağrılarım var birde tat koku sıfır. Yediği. Şeylerin ne oldugunu gormesem asla anlamam
Bunlar ayni zamanda grip belirtileri cnm
Kimisinde öyle oluyor

Yinede daha kötü hissedersen mutlaka git dr a

Yok canim basvurmiycam şimdilik eşim de çocuklarda bır şey yok. Hiç korkmuyorum nedense ama hastalim yoruyor iki yaramaz bebeyle

Inşallah canim cok sagol

Bunlar ayni zamanda grip belirtileri cnm
Kimisinde öyle oluyor

Yinede daha kötü hissedersen mutlaka git dr a
Ben kolay kolay grip olmam nerden cik ti şimdi durup dururken diye bi düşününce acabami oluyo

cuma şerefine olmuş cidden afiyet olsun canım
2 Ekim Cuma

09:00=== 3 yk yağda yumurta
Domates, salatalık, biber

15:30=== 1 adet tavuk but
2 kase salata (5 kepçe salata desem kızarsınız diye masumlaştırdım)

Su=== 2 lt
afiyet olsun kaptanım
afiyet olsun canım güzel bence
afiyet olsun canım güzel menü bence
soru olsun canım süper menu ve Spor
afiyet olsun canım
02.10.2020

11:00
Peynır
5 zeytın
2dılım cavdar ekmegı

18:30
4 yk pilav
7 yk et sote

Su 2lt
Spor yarım saat yuruyus 60 puan @Pnrrr-20
afiyet olsun canım süper menü
Afiyet olsun canım hafif güzel bi menü olmuş

Grupta covid li yok demi
Biz gecirdik canim. Dedigin gibi koku tat yoktu. Eklem agrisi ama benim sadece baaklarimdaydi.
Esiminse sadece bel ve sirt bolgesinde.
Esimde hafif oksurum ve 2 gun ates oldu.

Cokkkm sukur hafid atlattik. Sende oyle olacaksin ins.

Meyve ye bol bol. Kekik ictil biz genelde .
Turk kahvesini doktor onermisti sade toksin atici diye.

İlac emzirdigin icin zaten sana vermeyebilirler. Ha biz kullandik ama cogu faydali gormedigi icin kullanmadan atlatanda oldu cevremde. Bakis acisi yani

Ya gerçekten mi. Siz test yaptirdiniz mi. Ayy iyi cok şükür hafif geçmiş. evet ilaçlar a bende biraz ön yargılayım. Çok başım ağrırsa parol aliyorum. Kekik az önce içtim. Kahve hergün iciyorum normaldede. Benim omuz kol ve bakaclar hem eklem hem kas baya kötü oluyor.

Bu saatte niye ayaktayiz biz.
Ozellikle gec bebesi memeye uyananlar. Yurekmi yedinizde oturuyonuz hala
Benim ki uyandı şimdi. Maskemi taktim emziriyom. Aşırı temasliyiz bebemle ama nefesimi kapmasin diyorum

Sende ateş olmusmuydu cnm

Esim ise gidip ditmemekte kararsiz kalinca mecbur yaptirdik biz canim.
İlaclari kullandik ama parol agrilari dindirmedi pek arveles ictim bir kac gun.
Dinlenmek onemli birazcik sende iki kucuk bebe var . bende de 3 tane bebe bide es derken sukur ayakta atlattik
Yedik ictik dagittik evi 18 gun .

Cok şükür canim. Baya uzun sürmüş sizin. Hiç dinlenemiyorum sürekli koltuk tepesinde olan iki bebem var. Bogaz ağrısı falan oldu mu benim şimdi oldu sanki boğaz yutkunurken bi zorlaniyorum şu an. Sürekli yeni bir şey çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…