- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.961
Evde odaZaten agirlasmadan hastaneye yatirmiyorlar bildigim
Eşin calisiyormuydu cnm
bahane guzel canim . bence sana stres yaramiyor ve veremiyorsunHayırlı cumalar
Kilom sabit 65.5
Bahanem de olsun wc ye çıkamadım.
guzel eksi tebriklerHandandandan North River internet sıkıntısı olduğu için takıma göremiyor.. kilosunu bildiriyorum
Geçen hafta 83.6
Bu hafta 82.3
Fark 1.3
Yüzde 1.55
twbrikler canimcuma :77,9
bugün:76,2
fark:1,6
yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkürler annemle kahvaltı yapıp geliyorum
abla benim kv de de oyle olmus . ilk cocukta 1 yil adet olmamis sonraki cocujlarda birer ikiser ay dusmus en son cocukta 6 ay adet olmadim sonra oldum der. Bazisini sut koruyor heralde . gorumcemde anasina cekmis oda 1 yil falan olmadi. Yani eskiden beri olan bisey bence bu. Rabbimin dogal korunma yontemi tabi bazilarinda tutmayabiliyorher zaman maalesef bazen 13-14 gün bile sürüyor kadın doğum doktoru tahlil muayene v.s. yapıyor bende sıkıntı yok sadece kansızlık oluyor sürekli memleketteyken reg bitti 8-10 gün sonra tekrar oldum arada ayda 2 kere bile oluyor ama görünürde sıkıntı yok
son yıllarda fark ettin mi bebeği olan kadınlar lohusa sonrası uzun süre regl olmuyor bazısı 3 ay basısı neredeyse 1 yıl olmadık diyor sebebi ne acaba cidden merak ediyorum
yapi meselesi bence altinda bisey arama canim. Olmazsanda rahatligin tadini cikarvala ne bilim yasaklar hep tatlı gelir katılıyorum ama işte herşeyden hevesini aldirmakta doğru müdür bilmiorum Rabb'im doğru yoldan ayırmasın amin cnm
insAllah cnm
saol cnm aynen eksi eksidir
Benim bekarken uzun sürerdi evlendim özellikle çocuk istediğim dönem stresten mi başka birşeyden mi çok kısa sürüyordu 3-5 gün anca bilmiyorum ki abla pek hayra da yoramiyorum açıkçası ne bilim yediğimiz ictigimzden mi artk nasıl bı gizli oyunlar var yine de olumlu bakmaya çalışıyorum benden bı ay önce doğum yapan komsumda olmadım diyor bişey aramalı miyiz altında acabakızımda emmedigi için devamlı oldum acaba bu sefer emdiği için mi olmuyorum diyorum bende
hemde nasil abla yaa. Su 5 gune temizlenenlere nasil imreniyorumdemi gülüm , cidden bıktırıyor yaavf
tebrikler canimKızlar dün şehir dışındaydım. Çok yorgun ve uykusuzdum. Sabah kalktım az daha uyuyayım dedim az önce uyandım kusura bakmayın
Bildirimim
Geçen hafta:102.3
Bu hafta:101.9
Fark :-0.4
Yüzde:%0,40
Dün eksim daha fazlaydı sanırım yol ödemi falan var
eline saglik canimSpor listesi Sonuclar
1. @hadikonusalim (1.080 puan)
2. Fit mutlu anne (1.029 puan)
3. @Namaria (930 puan)
4. @Beyazkugu87 (677 puan)
Tebrikler kizlar
sen su meshur mamayi diyorsun.Evet o benim. Satarken bir ayda 8 kilo dediler ama yok yok gitmiyor. Hayatimda yaptigim en aptalca sey. Sabah aksam mama yiyorum. Para verdim diye harfi harfine uyguluyorum. Az kaldi biyiyor aldiklarim. Cok pis hirs yaptim. Bu kilolar gidecek. Az once eve girdim tartildim 71.1 aksam kilosu. Mamami yiyorum suan bikac cevizle. Biseyler tirtiklamazsam sabaha 70 e duserim bence. Ekim ablanin dedigi gibi sabaha 69 bile olabilirim beyincim diyorum. Beynim beynim duy beni.
cok gecmis olsun canim. Simdi nasilsinKızlar yürüyüşe gittim geldim, tavukçu dükkanı yıkıyordu, buz pistinde kayar gibi kayıp yan düştüm.
Kafayı, dizi ve kolu fena çarptım, baş parmağımında tırnağı çıktı çıkacak
Çok sakarım çok
yazismalari okudum meraktan catladim ha soyledi ha soyleyecek sonuc soylememissin2 senede verdi canm. Kız ben zaten motiveyim bi sebep var söylemem ama
gecmis olsun canim.Ayy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart olduçok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
hay maşAllah Rabbim bize de bize de nasip etKızlar 4 yıl önce yaşadığımız şehirden bi arkadaşım vardı beraber yürüyüş yapardık. Troidleri çalışmamasına rağmen 38 kilo verdi. Bugünde 54 bedenden 38 bedene kıyafeti paylaştı çok duygulandım yaa azıcıkta kıskandım tabi
havanı seveyimBende bugün kendimlen gurur duydum onu anlatıyım3 ay önce 90.9 la diyete başlarken komşumla birlikte basliyalim dedik o ha bugün ha yarın derken başlamadı ben ise emin adımlarla istikrarla mikemmel bir şekilde devam ettim komşum beni komşuların yanında takdir etti yanlarındaki komsularimda övgüler yağdırdı Bende aman simartiyorsun beni diyerek orayı terk edim
ha o yönden şimdi anladım ben bulgur tüketmeyi seviyorum ya genelde de listemde olur pirinç tüketmem pek vazgeçemiyorum yani bugün tek kahvaltıda bı dilim ekmeğim var o yüzden sıkıntı olmaz diye düşündüm cnm bklmBana aynı gün hem kusur hem bulgur pilavı ağır gelirmo yüzden dedim canım sen kendini daha iyi bilirsin tabi
kıskançlıktan mi öyle söylüyorlar acababen zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
Çok geçmiş olsun canım hafif atlatırsın insAllahAyy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart olduçok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
Aynen cnm bklm nasipyapi meselesi bence altinda bisey arama canim. Olmazsanda rahatligin tadini cikar
Bunlar ayni zamanda grip belirtileri cnmBugüne kadar belki normal grip falandir diyodum da kas eklem ağrılarım var birde tat koku sıfır. Yediği. Şeylerin ne oldugunu gormesem asla anlamam
Yok canim basvurmiycam şimdilik eşim de çocuklarda bır şey yok. Hiç korkmuyorum nedense ama hastalim yoruyor iki yaramaz bebeylebahane guzel canim . bence sana stres yaramiyor ve veremiyorsun
guzel eksi tebriklerNorth River
twbrikler canim
abla benim kv de de oyle olmus . ilk cocukta 1 yil adet olmamis sonraki cocujlarda birer ikiser ay dusmus en son cocukta 6 ay adet olmadim sonra oldum der. Bazisini sut koruyor heralde . gorumcemde anasina cekmis oda 1 yil falan olmadi. Yani eskiden beri olan bisey bence bu. Rabbimin dogal korunma yontemi tabi bazilarinda tutmayabiliyor
yapi meselesi bence altinda bisey arama canim. Olmazsanda rahatligin tadini cikar
hemde nasil abla yaa. Su 5 gune temizlenenlere nasil imreniyorum
tebrikler canim
eline saglik canim
sen su meshur mamayi diyorsun.
Benim komsuda onu yapiyor simdi gecen sene 7 kilo verdim almadim simdi de 6 kiloy yakin verdim diyor. Ama ne kdar saglikli bilemiycem canim. Tam anlamiyla uy bi dene bakalim
cok gecmis olsun canim. Simdi nasilsin
yazismalari okudum meraktan catladim ha soyledi ha soyleyecek sonuc soylememissin
gecmis olsun canim.
Temasliymissin tat kokuda yok diyorsun. Hastahaneye basvirdunmi canim. Esinde yada cocuklarda bisyler varmi.
Hafifce gecip gidecek pozitifsen bile merak etme hic korkma ins.
Inşallah canim cok sagolhay maşAllah Rabbim bize de bize de nasip et
havanı seveyim
ha o yönden şimdi anladım ben bulgur tüketmeyi seviyorum ya genelde de listemde olur pirinç tüketmem pek vazgeçemiyorum yani bugün tek kahvaltıda bı dilim ekmeğim var o yüzden sıkıntı olmaz diye düşündüm cnm bklm
kıskançlıktan mi öyle söylüyorlar acaba
Çok geçmiş olsun canım hafif atlatırsın insAllah
Aynen bekleyip göreyim diyorum. Değilsem boşuna o ortama girmiyimBunlar ayni zamanda grip belirtileri cnm
Kimisinde öyle oluyor
Yinede daha kötü hissedersen mutlaka git dr a
Ben kolay kolay grip olmam nerden cik ti şimdi durup dururken diye bi düşününce acabami oluyoBunlar ayni zamanda grip belirtileri cnm
Kimisinde öyle oluyor
Yinede daha kötü hissedersen mutlaka git dr a
cuma şerefine olmuş cidden afiyet olsun canımCuma günü serefine esnetilmis menüm
Kalkınca 8 .30 gibi neskafe 3 ceviz
11.00 Kahvalti da çeyrek bazlama eşliğinde kahvaltıliklardan keyifle yedim miktar saymadım bugün
Arada neskafe 5 çilek
Kuaför dönüşü komşular kahve ikram etti 18 gibiydi kahve ve 3 lokmalık kurabiye
Akşam 20
1 kepce şehriye çorbası
4 kanat 2 dilim patates
Yarım tabak bulgur pilavı
Salata
2,5 lt su
afiyet olsun kaptanım2 Ekim Cuma
09:00=== 3 yk yağda yumurta
Domates, salatalık, biber
15:30=== 1 adet tavuk but
2 kase salata (5 kepçe salata desem kızarsınız diye masumlaştırdım)
Su=== 2 lt
afiyet olsun canım güzel benceMENUM:
19:30 kahve yanına 1 kucuk muffin
12:00 2 dilim beyaz ekmek, 1,5 dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 1 hasl yumurta, 1tk ballı fındık ezmesi
15:30 sütlü kahve, 1 kare cikolata
18:00 1 dolu tabak sebzeli, makarnalı tavuk sote, 1 bardak Ayran
2. 5 lt Su
Spor yok
afiyet olsun canım güzel menü bence2 ekim menü
Kahvaltı 12.30
Bir dilim ekmek
1 Kk peynir
1 tk bal
1 tk kuşburnu
Ara öğün 15.00
3 çatal waffel (uzun zamandır kaçamağım yok.beyim çok ısrar etti kıyamadım )
akşam :18.00
Karnım hiç acıkmadı Nestle nesfit ile yoğurt yedim biraz hala acıkmadım
su :2.5 litre
Spor :daha yapmadım
soru olsun canım süper menu ve Spor2 Ekim
7.40
2 yk cokelek
2 ceviz
Domates salatalik yesillik
1 dilim tam buğday ekmeği
12.30
6 yk mercimekli salata
1 bardak kefir
15.30
1 bardak ayran
2 grissini
1 avuc beyaz leblebi
18.00
6 yk sebzeli tavuk sote
Domates salatalik söğüş
1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
75 dk tempolu yürüyüş 225 puan @Pnrrr-20
afiyet olsun canımDikkat aşırı karbonhidrat içerir gözlerinizi kanatabilir
Sabah(9:00)
1.5 tane tereyağında alabalık
Domates salatalık
3 zeytin
2kk peynir
Akşam(16:00)
4yk karalahana ezmesi
1 açma
2 elmalı kurabiye
3 YK makarna salatası
Sınırsız çay
Su:2 lt havalar soğuttu burda su icemiyorum
afiyet olsun canım süper menü02.10.2020
11:00
Peynır
5 zeytın
2dılım cavdar ekmegı
18:30
4 yk pilav
7 yk et sote
Su 2lt
Spor yarım saat yuruyus 60 puan @Pnrrr-20
Afiyet olsun canım hafif güzel bi menü olmuş2 Ekim menüsü
Saat 10
Sebzeli Detoks suyu (40 kcal)
Saat 13
Krep (2 yum.+ Yarım fincan süt+ 1 kaşık nohut unu)
Domates+ çökelek+ 10 siyah zeytinden salata
5 yağsız dana köfte
Çay
Saat 16
Türk kahvesi
3 kare bitter (%85)
Saat 18.3
3 parça kuzu şiş+ 2 parça tavuk şiş
Közde 1 domates+ 2 biber
Soğan
2+ lt su
9 bin adım
Biz gecirdik canim. Dedigin gibi koku tat yoktu. Eklem agrisi ama benim sadece baaklarimdaydi.Grupta covid li yok demi
Ya gerçekten mi. Siz test yaptirdiniz mi. Ayy iyi cok şükür hafif geçmiş. evet ilaçlar a bende biraz ön yargılayım. Çok başım ağrırsa parol aliyorum. Kekik az önce içtim. Kahve hergün iciyorum normaldede. Benim omuz kol ve bakaclar hem eklem hem kas baya kötü oluyor.Biz gecirdik canim. Dedigin gibi koku tat yoktu. Eklem agrisi ama benim sadece baaklarimdaydi.
Esiminse sadece bel ve sirt bolgesinde.
Esimde hafif oksurum ve 2 gun ates oldu.
Cokkkm sukur hafid atlattik. Sende oyle olacaksin ins.
Meyve ye bol bol. Kekik ictil biz genelde .
Turk kahvesini doktor onermisti sade toksin atici diye.
İlac emzirdigin icin zaten sana vermeyebilirler. Ha biz kullandik ama cogu faydali gormedigi icin kullanmadan atlatanda oldu cevremde. Bakis acisi yani
Benim ki uyandı şimdi. Maskemi taktim emziriyom. Aşırı temasliyiz bebemle ama nefesimi kapmasin diyorumBu saatte niye ayaktayiz biz.
Ozellikle gec bebesi memeye uyananlar. Yurekmi yedinizde oturuyonuz hala
Sende ateş olmusmuydu cnmBiz gecirdik canim. Dedigin gibi koku tat yoktu. Eklem agrisi ama benim sadece baaklarimdaydi.
Esiminse sadece bel ve sirt bolgesinde.
Esimde hafif oksurum ve 2 gun ates oldu.
Cokkkm sukur hafid atlattik. Sende oyle olacaksin ins.
Meyve ye bol bol. Kekik ictil biz genelde .
Turk kahvesini doktor onermisti sade toksin atici diye.
İlac emzirdigin icin zaten sana vermeyebilirler. Ha biz kullandik ama cogu faydali gormedigi icin kullanmadan atlatanda oldu cevremde. Bakis acisi yani
Esim ise gidip ditmemekte kararsiz kalinca mecbur yaptirdik biz canim.Ya gerçekten mi. Siz test yaptirdiniz mi. Ayy iyi cok şükür hafif geçmiş. evet ilaçlar a bende biraz ön yargılayım. Çok başım ağrırsa parol aliyorum. Kekik az önce içtim. Kahve hergün iciyorum normaldede. Benim omuz kol ve bakaclar hem eklem hem kas baya kötü oluyor.
Bende bir gun oldu abla oda en fazla 38 dereceSende ateş olmusmuydu cnm
Cok şükür canim. Baya uzun sürmüş sizin. Hiç dinlenemiyorum sürekli koltuk tepesinde olan iki bebem var. Bogaz ağrısı falan oldu mu benim şimdi oldu sanki boğaz yutkunurken bi zorlaniyorum şu an. Sürekli yeni bir şey çıkıyorEsim ise gidip ditmemekte kararsiz kalinca mecbur yaptirdik biz canim.
İlaclari kullandik ama parol agrilari dindirmedi pek arveles ictim bir kac gun.
Dinlenmek onemli birazcik sende iki kucuk bebe var . bende de 3 tane bebe bide es derken sukur ayakta atlattik
Yedik ictik dagittik evi 18 gun .
Benim ki uyandı şimdi. Maskemi taktim emziriyom. Aşırı temasliyiz bebemle ama nefesimi kapmasin diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?