Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende olmadi canim bogaz agrisi
Ama genzim tikandi grip gibi sesim degisti.
Esimde bogaz agrisi hafif oksuruk oldu.

Her kiside farkli belli ediyor kendini.

Testen oncede esim ise gitmedi riske atamadi yani karantina suresiylede uzun oldu aslinda 14 gun verdiler karantinayi

Evet ya benim de ses gitti geniz bogaz kapalı

Sende neler vardi başka. Off cocuklar hasta olmasin. Bende senin gibi atltirim insallah
Degisik bir bas agrisi, bacak agrisi vardi. Bide tat koku yoktu hic.

Canim cocuklrinin kronik bir rahatsizligi yoktu bildigim kadariyla. Coxuklarin hafif gecirdigini tum doktorlar ,eve gelen ekipeler soyledi bize.
Hastalansalarda hafid geciriler ins .

Hem belki sende bile yok dur bakalim. Normal bir grip belki bosuna konusuyoruz bunlari

Aynen olmaz inşallah onlarda bir şey. Bende ki ağrılar grip ağrısı değil canim belirken eklem ağrısı oluyor. Parmaklar bilekler. Bide gezen bi ağrı şu an bacaklarimin arkasın a vuruyor ağrı. Biraz geçiyor omuzim bir ağrı giriyor. Ses gitti zaten

Aynenn değişik bi ağrı olduğunu anlıyor insan.

Ela_2019 canim iyi geceler.

Sabaha sapasaglam uynirsin ins. Normal gripmis yahu der geceriz.

Ama bende hic korkmamistim bu sefer alismistik heralde birazda. Onceki supheyle hastahneye yattogimd cok korkmustum

Sanirim birazda insan kendi kendini korkutuyor. Bir nevi grip turvi birsey buda iste gelcekse gelecek gecirip rahatlylim dedik hep esimle ve cok gecmedi yakalandik nasil dua ettiysek

Benim agrilar sabit bacaklardi cok gezinmedi.

Bu aradâ dayin evdemi gecirdi o nasil.

Çok şükür doğru dua etmissiniz ki kolay atltmissiniz. Aynen gecip gidecek inşallah herkeste farkli farkli belirti ler oluyor zaten . Dayimla eşi evde ilaç kullaniyor onlar. Iyiler cok şükür. Dediğin gibi galuba alıştık biraz

Video daha işlevsel ya ondan söyledim canım. PowerPoint biraz daha eskilerde kaldı aslında.çok güzel videolu anlatımlar var artık. Bence biraz esnersen rahat edersin tabi yine nasıl rahat edersen öyle yap☺
Videoları zaten kullanıyorum ama yazdırmamak için PowerPoint sunusu hazırlamak zorundayım, öğrenciler ekran as alıp daha sonra deftere yazıyorlar, yazdırma zorunluluğu getirildi.

Yemin ederim senin mesajı görmeden denizbenimadim denizbenimadim a O ne mükemmeliyetçidir beğenmez o yazacaktım
Bu kendimi törpülemiş halim, daha doğrusu eşinin beni törpülemiş hali
Adamın bana karşı en çok kullandığı "bırak bu da eksik kalsın, bu da böyle olsun" cümleleri sayesinde yavaş yavaş aydınlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…