- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #396.981
Bende olmadi canim bogaz agrisiCok şükür canim. Baya uzun sürmüş sizin. Hiç dinlenemiyorum sürekli koltuk tepesinde olan iki bebem var. Bogaz ağrısı falan oldu mu benim şimdi oldu sanki boğaz yutkunurken bi zorlaniyorum şu an. Sürekli yeni bir şey çıkıyor
Sende neler vardi başka. Off cocuklar hasta olmasin. Bende senin gibi atltirim insallahRabbim korur canim.
Benimki 23 aylik emmiyordu ama yanimda yatti o ara oda huysuzdu .
Bazisinda hemen belli oliyor bazisi bay gec cikiyor.Dayımın testi pozitif çıkınca zaten çıkmadık biz. Dayimda hemen belirti oldu o hemen test yaptirdi
Evet ya benim de ses gitti geniz bogaz kapalıBende olmadi canim bogaz agrisi
Ama genzim tikandi grip gibi sesim degisti.
Esimde bogaz agrisi hafif oksuruk oldu.
Her kiside farkli belli ediyor kendini.
Testen oncede esim ise gitmedi riske atamadi yani karantina suresiylede uzun oldu aslinda 14 gun verdiler karantinayi
Aynenn öyle oluyorrr.Bazisinda hemen belli oliyor bazisi bay gec cikiyor.
Belki bazilarimizda belirtisiz atlatiyoruz
Degisik bir bas agrisi, bacak agrisi vardi. Bide tat koku yoktu hic.Sende neler vardi başka. Off cocuklar hasta olmasin. Bende senin gibi atltirim insallah
Aynen olmaz inşallah onlarda bir şey. Bende ki ağrılar grip ağrısı değil canim belirken eklem ağrısı oluyor. Parmaklar bilekler. Bide gezen bi ağrı şu an bacaklarimin arkasın a vuruyor ağrı. Biraz geçiyor omuzim bir ağrı giriyor. Ses gitti zatenDegisik bir bas agrisi, bacak agrisi vardi. Bide tat koku yoktu hic.
Canim cocuklrinin kronik bir rahatsizligi yoktu bildigim kadariyla. Coxuklarin hafif gecirdigini tum doktorlar ,eve gelen ekipeler soyledi bize.
Hastalansalarda hafid geciriler ins .
Hem belki sende bile yok dur bakalim. Normal bir grip belki bosuna konusuyoruz bunlari
Aynenn değişik bi ağrı olduğunu anlıyor insan.Degisik bir bas agrisi, bacak agrisi vardi. Bide tat koku yoktu hic.
Canim cocuklrinin kronik bir rahatsizligi yoktu bildigim kadariyla. Coxuklarin hafif gecirdigini tum doktorlar ,eve gelen ekipeler soyledi bize.
Hastalansalarda hafid geciriler ins .
Hem belki sende bile yok dur bakalim. Normal bir grip belki bosuna konusuyoruz bunlari
Benim agrilar sabit bacaklardi cok gezinmedi.Aynen olmaz inşallah onlarda bir şey. Bende ki ağrılar grip ağrısı değil canim belirken eklem ağrısı oluyor. Parmaklar bilekler. Bide gezen bi ağrı şu an bacaklarimin arkasın a vuruyor ağrı. Biraz geçiyor omuzim bir ağrı giriyor. Ses gitti zaten
Çok şükür doğru dua etmissiniz ki kolay atltmissiniz. Aynen gecip gidecek inşallah herkeste farkli farkli belirti ler oluyor zaten . Dayimla eşi evde ilaç kullaniyor onlar. Iyiler cok şükür. Dediğin gibi galuba alıştık birazEla_2019 canim iyi geceler.
Sabaha sapasaglam uynirsin ins. Normal gripmis yahu der geceriz.
Ama bende hic korkmamistim bu sefer alismistik heralde birazda. Onceki supheyle hastahneye yattogimd cok korkmustum
Sanirim birazda insan kendi kendini korkutuyor. Bir nevi grip turvi birsey buda iste gelcekse gelecek gecirip rahatlylim dedik hep esimle ve cok gecmedi yakalandik nasil dua ettiysek
Iyi geceler canim. Allah rahatlik versinBenim agrilar sabit bacaklardi cok gezinmedi.
Bu aradâ dayin evdemi gecirdi o nasil.
Videoları zaten kullanıyorum ama yazdırmamak için PowerPoint sunusu hazırlamak zorundayım, öğrenciler ekran as alıp daha sonra deftere yazıyorlar, yazdırma zorunluluğu getirildi.Video daha işlevsel ya ondan söyledim canım. PowerPoint biraz daha eskilerde kaldı aslında.çok güzel videolu anlatımlar var artık. Bence biraz esnersen rahat edersintabi yine nasıl rahat edersen öyle yap☺
Şükürler olsun daha iyiyim canımcok gecmis olsun canim. Simdi nasilsin
Bu kendimi törpülemiş halim, daha doğrusu eşinin beni törpülemiş haliYemin ederim senin mesajı görmedendenizbenimadim denizbenimadim a O ne mükemmeliyetçidir beğenmez o yazacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?