Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bana yokmuu rakip
Ayy ben mi olsam
U UcanSupurge canım sende en iyisi I Ilyusa ile rakip ol.
İkinizinde listeye girmesi için 2-3 kilo vermeniz lazım hem.
Bakalım kim önce girebilecek listeye
aslında burayada uyuyorum
Bence senin kesinlikle dengesiz beslenmenden kaynaklı. Takıma girdiğimden beri sürdürülebilir bir beslenme tarzın olmadi, yani bana göre öyle dışardan gözlemleyince öyle görünüyor. Ya tek öğün yaptin ya hiç yemedin ya cok yedin . Bence düzeni oturtmadan kilo verme konusunda cok zorlanirsin. Ben ne zaman ki normal beslenmemi bozup if vs olayina girdim benim kilo vermem de orda koptu. Bence 1 ay boyunca kendine uygun bir beslenme listesi ayarla ama en az 2 ogün olandan ve 1 aylık durumunu gözlemle bence sonuç alacaksin ayrica düşmüşsun cok geçmiş olsun.
[QOTE="Furha63, post: 65378300, member: 703231"]
Farkindayim
[/QUOTE] Furhancim evet bencede herşeyin farkindasin ama şunu söylemek istiyorum. Allah im herkese uzun ömürler versin tabiki ama kimin ne zaman öleceği hiç belli olmuyor bu dünyada bence O yüzden yaşadığımız her anın kiymetini bilsek daha iyi olmaz mi.
Yaa buna cokkk guluyorummm zehroş

Ayy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart oldu çok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
Elooo Allah şifa versin canım çabucak çocuklara bulaştırmadan atlatırsınız bu sene çocukların hastalığı yeterince yordu seni balkona çık güneşlen bol bol d vitamini bağışıklığın temeli imiş

Ayyy sorma 2020 bizi de vurdu. Çocuklar şimdilik iyi bir şey olmaz insallah. Bende hafif atlatırım inşallah. Evet ya d vitamini iyi gelecek.

Kız geçen gün meyve suyu yaptım ondan bizimkiler bayıla bayıla içiyor meyve suyu yap içsinler sana kalmasın reçel filan bak rengine

Eklentiler

• 8237B32F-34F5-4DE8-8F66-6239F1486A76.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 17
Videoları zaten kullanıyorum ama yazdırmamak için PowerPoint sunusu hazırlamak zorundayım, öğrenciler ekran as alıp daha sonra deftere yazıyorlar, yazdırma zorunluluğu getirildi.
Özeti PDF te ya da word de ya da elde hazırlayıp whats up ya da eba üzerinden de atabilirsin canım

2 Ekim Cuma

13:00
1 zeytinli poğaça

18:00
2 kepçe etli kuru fasülye
3 kıl biber turşusu

su:3 litre
Spor:30 dakika yürüyüş 60 puan Pnrrr-12
Afiyet olsun canım çok az olmuş bana göre sabah poğaça yerine güzel bı kahvaltı yapsaydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…