- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.701
bende günde 1,5 - 2 lt içiyodumpasta değil ama envai çeşit çaklıtı löpletiyodum.... bu bünyem iyi dayanmış... 5 lt içenede şaşırmam... ablamın bi arkadaşı bi gün 32 lt içmiş sonra hastanelik olmuş.... su içilmez laa o kadar :)
kız arkadaşı şimdi nasıl bende kolayı çok severim ama eve almamaya dikkat ediyorum benim büyük kızım alır bazen
2. mesajımda da sporumu yazmış oliim
dün akşam 40 mekik ve 40 sağ bacak 40 sol bacak geriye atma, 20 ayakta sağa sola bacak esnetme..... az oldu ama inşallah toparlıcaz....
nerde bu millet bu devlet :26:
o gün hastanelik olup serumu yemiş... ondan sonra bir daha içmiyomuş... bende dikkat ediyorum midemde şişkinlik yapıyor bir garip yapıyor midemi.... rahatsızlık veriyo vermese iççemde :))
betul derkı ben arkadasları davet ettım ama begenıp gelmedıler :)))
kaptanlar davet edıyor ya hanı benı ısteyen olmadı :)
ben de sonradan katılayım barı dedım. bır de 18 ınde sınavım var o zamandan sonra baslayayım en ıyısı sımdılık soyle bır gozlemleyım sızı. gene de menulerımı paylasayım mı? arada yazayım mı uzakta kalmak ıstemıyorum...:26:
Gunadinn, birsey soyliyecegim ama kızma Ltf. Menünden sabah ve aksamın cok cok az. Halsiz kalırsın ve kas eritebilirsin. Form câya dikkat, fazlası bağırsak tembelliği yapabilir.
Kalorisi ve besin degeri cok az geldi.
Ayyy biri kolamı dedi benimde zaafım((
betul derkı ben arkadasları davet ettım ama begenıp gelmedıler :)))
kaptanlar davet edıyor ya hanı benı ısteyen olmadı :)
ben de sonradan katılayım barı dedım. bır de 18 ınde sınavım var o zamandan sonra baslayayım en ıyısı sımdılık soyle bır gozlemleyım sızı. gene de menulerımı paylasayım mı? arada yazayım mı uzakta kalmak ıstemıyorum...:26:
bende de leslıe var. ama arada soyle muzıklı danslı hareket yapabılecegım vıdeolar nerede bulurum? step aeorobık yapsam fena olmaz.. bu arada evde yapılmıs kekten yıyebılıyor muyuz bacılar;?
bende de leslıe var. ama arada soyle muzıklı danslı hareket yapabılecegım vıdeolar nerede bulurum? step aeorobık yapsam fena olmaz.. bu arada evde yapılmıs kekten yıyebılıyor muyuz bacılar;?
katı yağla yapılmışsa yeme derim tavsiyem... hatta nacizane önerim evdekilere katı yağı kullandırtma... ben öyle yapıyordum gerçi artık yalnızım bahtsızım ama halada evime katı yağ giremez...
ZUMBA DENE DERİM DAHA EĞLENCELİ :)
VE KEK BÖREK ÇÖREK VEDALAŞSAK İYİ OLUR EN MASUMU BİLE BİZİM İÇİN RİSK :))
yime diyommmmmmmmm katı sıvı heççç birini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?