Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kız arkadaşı şimdi nasıl bende kolayı çok severim ama eve almamaya dikkat ediyorum benim büyük kızım alır bazen

dünkü menüm
2 b su 1 bitki çayı,8 zeytin, 1 h yumurta ,1 parça peynir,2 d ç ekmegi,bol yeşillikler
ara türk kahvesi ,1 armut,1 çay b yogurt
ögle 2 b su 1 k çorba 5 k sebze yemegi ,4 k şakşuka,salata,2 d ç ekmegi
ara bitki çayı 1 nar 1 b yogurt
akşam 2 b su 3 k yogurt 1 parça tavuk haşlama,salata,2 d ç ekmegi
ara 1 armut ,1 b ayran
1 bitki çay
toplam 3 lt su

kız arkadaşı şimdi nasıl bende kolayı çok severim ama eve almamaya dikkat ediyorum benim büyük kızım alır bazen

o gün hastanelik olup serumu yemiş... ondan sonra bir daha içmiyomuş... bende dikkat ediyorum midemde şişkinlik yapıyor bir garip yapıyor midemi.... rahatsızlık veriyo vermese iççemde :))

2. mesajımda da sporumu yazmış oliim

dün akşam 40 mekik ve 40 sağ bacak 40 sol bacak geriye atma, 20 ayakta sağa sola bacak esnetme..... az oldu ama inşallah toparlıcaz....

Gunadinn, birsey soyliyecegim ama kızma Ltf. Menünden sabah ve aksamın cok cok az. Halsiz kalırsın ve kas eritebilirsin. Form câya dikkat, fazlası bağırsak tembelliği yapabilir.

Kalorisi ve besin degeri cok az geldi.

Sabah
Zeytin 3 tane, peynir, salatalık ve domates yedim

Öğlen
Bir dilim yagsiz ızgara somon ve yeşil salata yiyeceğim.

Bol suyumu iciyorum. Ve yeşil çayımı içiyorum simdi.

betul derkı ben arkadasları davet ettım ama begenıp gelmedıler :)))
kaptanlar davet edıyor ya hanı benı ısteyen olmadı :)
ben de sonradan katılayım barı dedım. bır de 18 ınde sınavım var o zamandan sonra baslayayım en ıyısı sımdılık soyle bır gozlemleyım sızı. gene de menulerımı paylasayım mı? arada yazayım mı uzakta kalmak ıstemıyorum...:26:

nerde bu millet bu devlet :26:

ben burdayım ablacım bu ara kitap okumaya sardım deligibi okuyorum yanlız şuan elimdeki kitap resmen vurdu ben şiddetle tavsiye edilir Ayşe KULİN GİZLİ ANLARIN YOLCUSU

o gün hastanelik olup serumu yemiş... ondan sonra bir daha içmiyomuş... bende dikkat ediyorum midemde şişkinlik yapıyor bir garip yapıyor midemi.... rahatsızlık veriyo vermese iççemde :))

Ayyy biri kolamı dedi benimde zaafım ((

bugünki menüm

sabah 1 kase kfleks
öğlende mecburen 1 pide
akşama yemem artık

yeni işyerim şehrin dışında o sebepten böyle oldu yarından itibaren ya yemekhaneden yicem ki ordada hep pilav vs çıkıyo yada evden çeşit çeşit salata getiricem

uzakta kalma tabi ama durumunu kaptana bildir ki oda listeleri yaparken notunu alsın sınavında başarılar

Son düzenleme:
Gunadinn, birsey soyliyecegim ama kızma Ltf. Menünden sabah ve aksamın cok cok az. Halsiz kalırsın ve kas eritebilirsin. Form câya dikkat, fazlası bağırsak tembelliği yapabilir.

Kalorisi ve besin degeri cok az geldi.

canım çok çok haklısın geçen hafta döküldüm resmen yerlerde süründüm halsizlikten... ama şimdi vitamin hapı kullanıyorum... ve ceviz kuvvetli et var patates var... bunlarda bu günlük var yarın sadece 1 haşlama yumurtam 1 parça peynirim olcak o kadar... bu gün çok enerjik hissediyorum.... vitmine bağlıyorum ben... ilk defa dün içtim çünkü....

hoş geldin beybiii.... biz seni kattık bile o zaman... bol paylaşım ilgi alaka sevgi bekleriz biz :)))

merhabalar
sabahki menüm:
2 dilim ekmek malesef beyaz evde ekmek yok başka
peynir
bir bardak süt

ara:
1 bardak naneli yeşil çay

öğle yemeğini okulda yiyeceğim bakalım ne çıkarsa bahtıma:)

spor:
kahvaltıdan sonra Leslie Sansone ablamızla 40 dk evde yürüdüm

herkese güzel bir gün dilerim

bende de leslıe var. ama arada soyle muzıklı danslı hareket yapabılecegım vıdeolar nerede bulurum? step aeorobık yapsam fena olmaz.. bu arada evde yapılmıs kekten yıyebılıyor muyuz bacılar;?

bende de leslıe var. ama arada soyle muzıklı danslı hareket yapabılecegım vıdeolar nerede bulurum? step aeorobık yapsam fena olmaz.. bu arada evde yapılmıs kekten yıyebılıyor muyuz bacılar;?

katı yağla yapılmışsa yeme derim tavsiyem... hatta nacizane önerim evdekilere katı yağı kullandırtma... ben öyle yapıyordum gerçi artık yalnızım bahtsızım ama halada evime katı yağ giremez...

ZUMBA DENE DERİM DAHA EĞLENCELİ :)
VE KEK BÖREK ÇÖREK VEDALAŞSAK İYİ OLUR EN MASUMU BİLE BİZİM İÇİN RİSK :))

yime diyommmmmmmmm katı sıvı heççç birini :)

ZUMBA DENE DERİM DAHA EĞLENCELİ :)
VE KEK BÖREK ÇÖREK VEDALAŞSAK İYİ OLUR EN MASUMU BİLE BİZİM İÇİN RİSK :))

yime diyommmmmmmmm katı sıvı heççç birini :)

öliim o zaman been... yimedende olmaz zeytin yağı sağlıklı.... yimezsen baarsakların kurur bi keree....

Canlarım nasıl sinir oldum anlatamam 3 gündür bir türlü mesaj yazamadım. Ya misafir geliyor ya net acılmıyor ya site açılmıyor :/ şimdi soru cozuyorum şunlar bitsin gelecem ve telafi edeceğim ... Öpüldünüz

Selam arkadaşlar okuldan yeni geldim..
sabah bir bardak sıcak süt içtim..
ara: 3 tane çizi
öğlen: dürüm ayran(öğretmen arkadaşlardan birisi dükkan açtı okadar kişinin içinde rejimdeyim diyemedim)
ara yok
akşam ton balıklı yağsız salata

şimdiye kadarda 1.5 litre su içtim..
Oğlumu almaya gidiyorum park bahçe gezelim biraz öpüyorum canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…