Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kolay gelsin canim:)
saol cnm
Çok çok çeşit var canım ama en göze batanı 3 kepçe kuru fasülye fazla bence yanında Ayranı salatası bulguru da var üstelik
haklsn cnm ayarı kaçtı onun ve kuru fasulyeyi kolay kolay yapmam eşim sevmeyince ondan yedigimde abartiyorum snrm
Dün erkenden okula gittim öğlene dönerim diye kahvaltı etmedim müdürüm sağolsun baktı aç bilaç çalışıyoruz çay poğaça ısmarladı bize eve geç dönecektim mecbur yedim canım
anladm cnm o zmn yapacak bişey yok

bir gün tanırsın belki gülüm :) bir tek tipimi bilmiyorsun yoksa konuştuğumun aynısı gibi yazıyorum , o kadar iyi kalpli değilim gülüm çok sinirlenince küfür bile ediyorum etrafta kimse yoksa yemek yaparken sebzeyle soğanla konuşuyorum hah iyi yanmadan kavrulun v.s. gibi değişiğim biraz belki direk tanısan sevmezsin :))

18 aylık canım. Uykusuzluk çok zor Allah sana da kolaylıklar versin
Amin amin hepimize
cuma yediklerimi gördün dimi :/
Birden aklima hamişler geldi

Edibe12 tatlim ne yaptin, nasil gidiyor hamilelik

@GastrikAsit nazlim ne zamandir ortalikta yoksun, insallah bi sikinti yoktur
aa Edibe12 hamile mi hayırlı olsun
Kizlar bugünden haftasonu menunuzu kafanizda planlayin
Kaçak göcek olmasinki haftaya artilarla baslamayalim

Haftaya 1.lik icin seferberlik ilan ediyorum
Herkes elinden geleni yapsin
benim kaçamak işi dün bitti
2 senede verdi canm. Kız ben zaten motiveyim bi sebep var söylemem ama
merak ettim şimdi
Birini çatlatmam lazım zayıflayıp. Hiç çekemiyor beni
kimi ki
Yok önce kilo verip çatlatınca gelip anlatıcam özelden yüz ifadesini de atarım kızıma foto çektirirsem
hain planlar söz konusu
ben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
boşver canım sen onları
Kaç gündür tereddutludum sürekli nane kokluyodum. Ama maaalesef bugün tat ve koku tamamen gitti. Temasliydim zaten ama geç gösterdi
geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatirsinniz
Günaydın kızlar
Eşime uyandım o kahvaltı ediyor ama ben uyuycam sanırım biraz daha hazır bebeler de uyurken bugün dikiş var bklm oğlum durursa
dikiş deyince aklıma ne geldi sünnet yaptırdın mi küçükken yaptır ben 3 aylıkken yatırdım inan çok daha kolay temiz biryerde kaptir malum koronadan korkuyoruz ama kuccuken olması avantaj 1 yaştan 7 yasa kadar piskolojik açıdan onermiyorlar sağlık sorunu yoksa devlet yapmıyor bile özeli bilmem
bende konuşurum ama ben herşeyle konuşurum halıyla filanda temizlik yaparken herşeyle

niranım bu gün nasılsın dün düşmüşsün gülüm bacağın ayağın morardı mı tırnak ne oldu ayy içim gitti çok pis sızlayarak acır şimdi
Tırnağımda dirseğimde, dizimde ve belimde ağrı var canım, acıtıyor ama öldürmüyor :))
Bu kadarına şükürler olsun

Gunaydinnnn

9.takimin 3.olmus kizlari

Bugün bizde degisik olarak hava kapali, yagmurlu

Ustalarin dün işi bitmedi, bugün devam edeceklerdi
Ama bugün tatil günüymüş burda
Ses yapmak yasak
Anca carsambaya gelebileceklermis onlarda

Benim kiz kalkti, o erken yapiyor kahvaltisini
Ben kahve iciyom
Adamla oglanda yatiyor :)

İkimizde sabit kaldık

Sen Mefkurem boşver, bana rakip ol, haftaya kim yüzde 2 yaparsa o kazansın
Aaaa ne dimek boşver lütfen rakibimden uzak dur

Kız geçen gün meyve suyu yaptım ondan bizimkiler bayıla bayıla içiyor meyve suyu yap içsinler sana kalmasın reçel filan bak rengine
nasil yaptin cnm
evde test yapmisti, hamileyim dediydi
bende konuşurum ama ben herşeyle konuşurum halıyla filanda temizlik yaparken herşeyle
bazen kuzeyin tuhaf fantazilerine şaşirmamak lazim o zaman kimden aldigi belli oldu
Kırık çıkık yok, şişlik ve morluk var
Bidaha bastigin yere dikkat et :))) gerçekten Allah korumus cnm

Elo sen iyileş senle de rakip oluruz ama beni bırakıp Ayşe’yi tutarsan
nerden aklina gelipte buluyon boyle videolari cok guldum yaa
bu hafta kimle rakip oluyorsun gülüm tekrar dene ile mi geçmişi atlaya hoplaya yapınca karıştırmayayım :))
benimle
kardesimde oglunu 40.i cikmadan yaptirsi hemde anestesi yapmadan.sadece anestesi kremi surdu
bi kac saat mizmizlandi ama aksama kalmadan toparlanmaya basladi

Guzel aksam cok hafif olmus

Guzel cnm afyt olsun

Aksam olmamis ama farkındasn zaten

Aminnn inşllah kolayca olur biter gider deliksiz uykular gelirr

02.10.2020

11:00
Peynır
5 zeytın
2dılım cavdar ekmegı

18:30
4 yk pilav
7 yk et sote

Su 2lt
Spor yarım saat yuruyus 60 puan Pnrrr-12
Guzel cnm afyt olsn

Guzel cnm afyt olsun, sisleri anlamadm. 5 tane sis yemis olamicgn gore 5parca et miydi acaba

Dayımın testi pozitif çıkınca zaten çıkmadık biz. Dayimda hemen belirti oldu o hemen test yaptirdi

Canimm insallah kolayca atlatir dayin ve sizde yoktur umarm varsada insallah hafif gecirirsniz

Yine oyun oynuyoruz bu saatte çok şükür
kiziyormusun arada ama insan bi seyden sonra alisiyor dmi

Furhancim evet bencede herşeyin farkindasin ama şunu söylemek istiyorum. Allah im herkese uzun ömürler versin tabiki ama kimin ne zaman öleceği hiç belli olmuyor bu dünyada bence O yüzden yaşadığımız her anın kiymetini bilsek daha iyi olmaz mi.

Yaa buna cokkk guluyorummm zehroş
[/QUOTE]

Dileklen rakibiz bu hafta ama haftaya senle olabillirz

Cumaya ozeldi canim bugun aksam makarnasiz sebze tavuk olcak insallah

Cuma gunleri nedense sapitiyorm bugun dha hafif olcak. Ekmek kalmamis aslinda o yuzden beyaz yedm

Hic sanmiyorumm ablaa severm bence ama degisikmis kendi kendine konusman hosuma gider daha cok bende özumde cok neşeli deli doluyumdur

bu hafta kimle rakip oluyorsun gülüm tekrar dene ile mi geçmişi atlaya hoplaya yapınca karıştırmayayım :))
Aslında Lusiyle meydan okumuştuk birbirimize onu başkasına kerttiler dediler sen ve I Ilyusa rakip olun ikiniz de listeye girmek istiyorsunuz önce listeye giren kazansın ve tabi ki ben kazanacağım 2 kilo kadar kalmış en geç iki haftaya listedeyim

Kuzum mide alışıyor istesemde yiyemiyorum. Midem bulanmaya başlıyor. Eskisen beri öyleyim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…