- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.041
niranım bu gün nasılsın dün düşmüşsün gülüm bacağın ayağın morardı mı tırnak ne oldu ayy içim gitti çok pis sızlayarak acır şimdiGünaydın canım
Günaydın abla
saol cnmkolay gelsin canim:)
haklsn cnm ayarı kaçtı onun ve kuru fasulyeyi kolay kolay yapmam eşim sevmeyince ondan yedigimde abartiyorum snrmÇok çok çeşit var canım ama en göze batanı 3 kepçe kuru fasülye fazla bence yanında Ayranı salatası bulguru da var üstelik
anladm cnm o zmn yapacak bişey yokDün erkenden okula gittim öğlene dönerim diye kahvaltı etmedim müdürüm sağolsun baktı aç bilaç çalışıyoruz çay poğaça ısmarladı bize eve geç dönecektim mecbur yedim canım
bir gün tanırsın belki gülüm :) bir tek tipimi bilmiyorsun yoksa konuştuğumun aynısı gibi yazıyorum , o kadar iyi kalpli değilim gülüm çok sinirlenince küfür bile ediyorum etrafta kimse yoksaYol odem yapmisdir cnm ona ragmen eksidesin tbrkler
Insallah cnm :)
Insallah canimm sagolasin
Aynen abla okadar haklisinki söylediklerine tamamen katiliyorum. Allahım bizi iyi kullarıyla karsilastirsin inşallah
Cok iyi kalplisin seni gercekte tanımayi cok isterdimm
Yuruyusu cok guzl cnm simdiden kolay gelsn
Ayy kimi tutsam bilemedimm az daha duauneyimmm
Merhaba cnm bugn aksam 71.1 cikmissin demekki yarn guzel bi eksi gelicek kırdin şeytanın bacagni :)
Eline emegine saglık cnm
Haftaya ustlerde olmak dilegiyle
Cok gecmis olsun canim valla hala guluyirsan iyi barii
Günaydın abla
Amin amin hepimize18 aylık canım. Uykusuzluk çok zor Allah sana da kolaylıklar versin
cuma yediklerimi gördün dimi :/yaaa çok geçmiş olsun canım önemli bişey yoktur insAllah
sağol canım
☺off baharın menüleri de süper çok dikkat etmem lazım çok
sağol canım
yok canım bence gerek yok şu dönemlerde daha
sağol canım
normalde ana öğünde 4 kaşık öneriyorlar bildiğim ben bı kaşık fazla yemişim o da normal bence sağol canım ☺
hadi bklm sen ye Bahar güçten düşmeyelim lütfen
Kolaylıkla atlatırsnz insAllah cnm
aaBirden aklima hamişler geldi
Edibe12 tatlim ne yaptin, nasil gidiyor hamilelik
@GastrikAsit nazlim ne zamandir ortalikta yoksun, insallah bi sikinti yoktur
benim kaçamak işi dün bittiKizlar bugünden haftasonu menunuzu kafanizda planlayin
Kaçak göcek olmasinki haftaya artilarla baslamayalim
Haftaya 1.lik icin seferberlik ilan ediyorum
Herkes elinden geleni yapsin
merak ettim şimdi2 senede verdi canm. Kız ben zaten motiveyim bi sebep var söylemem ama
kimi kiBirini çatlatmam lazım zayıflayıp. Hiç çekemiyor beni
hain planlar söz konusuYok önce kilo verip çatlatınca gelip anlatıcam özelden yüz ifadesini de atarım kızıma foto çektirirsem
boşver canım sen onlarıben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatirsinnizKaç gündür tereddutludum sürekli nane kokluyodum. Ama maaalesef bugün tat ve koku tamamen gitti. Temasliydim zaten ama geç gösterdi
dikiş deyince aklıma ne geldi sünnet yaptırdın mi küçükken yaptır ben 3 aylıkken yatırdım inan çok daha kolay temiz biryerde kaptir malum koronadan korkuyoruz ama kuccuken olması avantaj 1 yaştan 7 yasa kadar piskolojik açıdan onermiyorlar sağlık sorunu yoksa devlet yapmıyor bile özeli bilmemGünaydın kızlar❣
Eşime uyandım o kahvaltı ediyor ama ben uyuycam sanırım biraz daha hazır bebeler de uyurken bugün dikiş var bklm oğlum durursa
bende konuşurum ama ben herşeyle konuşurum halıyla filanda temizlik yaparken herşeylebir gün tanırsın belki gülüm :) bir tek tipimi bilmiyorsun yoksa konuştuğumun aynısı gibi yazıyorum , o kadar iyi kalpli değilim gülüm çok sinirlenince küfür bile ediyorum etrafta kimse yoksayemek yaparken sebzeyle soğanla konuşuyorum hah iyi yanmadan kavrulun v.s. gibi değişiğim biraz belki direk tanısan sevmezsin :))
Tırnağımda dirseğimde, dizimde ve belimde ağrı var canım, acıtıyor ama öldürmüyor :))niranım bu gün nasılsın dün düşmüşsün gülüm bacağın ayağın morardı mı tırnak ne oldu ayy içim gitti çok pis sızlayarak acır şimdi
Kırık çıkık yok, şişlik ve morluk varHandandandan geçmiş olsun kırık çıkık yok dimi
Okula sayılır canım, yol uzun, büyük kızımı da yanıma alacağımOkula mı gideceksin canım iyi yolculuklar yolun uzun
Aaaa ne dimek boşver
nasil yaptin cnmKız geçen gün meyve suyu yaptım ondan bizimkiler bayıla bayıla içiyor meyve suyu yap içsinler sana kalmasın reçel filan bak rengine
evde test yapmisti, hamileyim dediydi
bazen kuzeyin tuhaf fantazilerine şaşirmamak lazim o zamanbende konuşurum ama ben herşeyle konuşurum halıyla filanda temizlik yaparken herşeyle
Bidaha bastigin yere dikkat et :))) gerçekten Allah korumus cnmKırık çıkık yok, şişlik ve morluk var
Elo sen iyileş senle de rakip oluruz ama beni bırakıp Ayşe’yi tutarsan
benimlebu hafta kimle rakip oluyorsun gülüm tekrar dene ile mi geçmişi atlaya hoplaya yapınca karıştırmayayım :))
kardesimde oglunu 40.i cikmadan yaptirsi hemde anestesi yapmadan.sadece anestesi kremi surdudikiş deyince aklıma ne geldi sünnet yaptırdın mi küçükken yaptır ben 3 aylıkken yatırdım inan çok daha kolay temiz biryerde kaptir malum koronadan korkuyoruz ama kuccuken olması avantaj 1 yaştan 7 yasa kadar piskolojik açıdan onermiyorlar sağlık sorunu yoksa devlet yapmıyor bile özeli bilmem
Guzel aksam cok hafif olmus2 ekim menü
Kahvaltı 12.30
Bir dilim ekmek
1 Kk peynir
1 tk bal
1 tk kuşburnu
Ara öğün 15.00
3 çatal waffel (uzun zamandır kaçamağım yok.beyim çok ısrar etti kıyamadım )
akşam :18.00
Karnım hiç acıkmadı Nestle nesfit ile yoğurt yedim biraz hala acıkmadım
su :2.5 litre
Spor :daha yapmadım
2 Ekim
7.40
2 yk cokelek
2 ceviz
Domates salatalik yesillik
1 dilim tam buğday ekmeği
12.30
6 yk mercimekli salata
1 bardak kefir
15.30
1 bardak ayran
2 grissini
1 avuc beyaz leblebi
18.00
6 yk sebzeli tavuk sote
Domates salatalik söğüş
1 dilim tam buğday ekmeği
2 lt su
75 dk tempolu yürüyüş 225 puanPnrrr-12
Dikkat aşırı karbonhidrat içerir gözlerinizi kanatabilir
Sabah(9:00)
1.5 tane tereyağında alabalık
Domates salatalık
3 zeytin
2kk peynir
Akşam(16:00)
4yk karalahana ezmesi
1 açma
2 elmalı kurabiye
3 YK makarna salatası
Sınırsız çay
Su:2 lt havalar soğuttu burda su icemiyorum
Selam hanımlar hayırlı akşamlar
Dün gece kız çok yordu bizi saatlerce ağladı durdu derdi memeydi emzirmeme rağmen dalamadıkça istedi durdu. Kucakta gezmeyi kabul etmedi ayakta sallanmayı kabul etmedi eşim de ben de ne yapacağımızı şaşırdık. Bir de meme ısırmaya huyu var ki sormayın gitsin.
Ay takvimine göre meme kesme tarihleri oluyor her ay güncelleniyor. Ona baktım tam bugün uygun bir tarih varmış. Öğlen niyet cümlelerimi kurdum bi kaç kez tekrar ettim ya bismillah dedim. Öğlen uykusuna memesiz yatırdım ama kısa uyudu ve feryat figan ağlıyordu uyandığında tepindi kudurdu kucağa da gelmedi sinirli stresli hareketler.
Şimdi de memesiz uyuttum. Zor oldu apartmanı yıktı geçirdi daldı biraz.
Bana şans dileyin dua edin lütfen kolaylıkla atlatalım şu süreci ve kızım deliksiz uykulara geçsin. 4 yıldır deliksiz uyku bilmiyorum delikli olup da az delikli bile değil delik deşik aşırı çok delikli. Allahım büyüksün
Guzel cnm afyt olsn02.10.2020
11:00
Peynır
5 zeytın
2dılım cavdar ekmegı
18:30
4 yk pilav
7 yk et sote
Su 2lt
Spor yarım saat yuruyus 60 puanPnrrr-12
2 Ekim menüsü
Saat 10
Sebzeli Detoks suyu (40 kcal)
Saat 13
Krep (2 yum.+ Yarım fincan süt+ 1 kaşık nohut unu)
Domates+ çökelek+ 10 siyah zeytinden salata
5 yağsız dana köfte
Çay
Saat 16
Türk kahvesi
3 kare bitter (%85)
Saat 18.3
3 parça kuzu şiş+ 2 parça tavuk şiş
Közde 1 domates+ 2 biber
Soğan
2+ lt su
9 bin adım
Dayımın testi pozitif çıkınca zaten çıkmadık biz. Dayimda hemen belirti oldu o hemen test yaptirdi
Yine oyun oynuyoruz bu saatte çok şükür
Furhancim evet bencede herşeyin farkindasin ama şunu söylemek istiyorum. Allah im herkese uzun ömürler versin tabiki ama kimin ne zaman öleceği hiç belli olmuyor bu dünyada bence O yüzden yaşadığımız her anın kiymetini bilsek daha iyi olmaz mi.Ayy ben mi olsam
aslında burayada uyuyorum
Bence senin kesinlikle dengesiz beslenmenden kaynaklı. Takıma girdiğimden beri sürdürülebilir bir beslenme tarzın olmadi, yani bana göre öyle dışardan gözlemleyince öyle görünüyor. Ya tek öğün yaptin ya hiç yemedin ya cok yedin . Bence düzeni oturtmadan kilo verme konusunda cok zorlanirsin. Ben ne zaman ki normal beslenmemi bozup if vs olayina girdim benim kilo vermem de orda koptu. Bence 1 ay boyunca kendine uygun bir beslenme listesi ayarla ama en az 2 ogün olandan ve 1 aylık durumunu gözlemle bence sonuç alacaksinayrica düşmüşsun cok geçmiş olsun.
[QOTE="Furha63, post: 65378300, member: 703231"]
Farkindayim
Cumaya ozeldi canim bugun aksam makarnasiz sebze tavuk olcak insallahKahvaltıyla akşam öğünü yer değiştirmiş gibi göze batan bir şey yok afiyet olsun canım
Çok çok çeşit var canım ama en göze batanı 3 kepçe kuru fasülye fazla bence yanında Ayranı salatası bulguru da var üstelik
Bu menü en iyi ihtimalle seni sabit bırakır Cuma ödülün olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun az aslında da senin metabolizmana fazla bile gelmiş olabilir
Pınar umarım Cuma’ya özeldir akşam çok olmuş gibi
Sana çok bize az gelen menü sevdiğiniz şeyleri nasıl az yiyorsunuz keşke ben de başarabilsem ben şimdi bütün waffle gömmüştüm
Güzel canım afiyet olsun
Güzel bence canım
Bol proteinli afiyet olsun
Cuma gunleri nedense sapitiyormCanim muffin balli findik ezmesi beyaz ekmek makarna cok karbonhidrat olmus senin normal menulerine göre
Hafif menu canim ama yesillik sebze protein gormeyince sagliksiz geliyor bana
Miktarlar az ama karbonhidrat cok canim
Protein günün kutlu olsun canim
Hafif olmus canim bi salata sebze olaymis ne guzel olurmus
Hic sanmiyorumm ablaa severm bence ama degisikmis kendi kendine konusmanbir gün tanırsın belki gülüm :) bir tek tipimi bilmiyorsun yoksa konuştuğumun aynısı gibi yazıyorum , o kadar iyi kalpli değilim gülüm çok sinirlenince küfür bile ediyorum etrafta kimse yoksayemek yaparken sebzeyle soğanla konuşuyorum hah iyi yanmadan kavrulun v.s. gibi değişiğim biraz belki direk tanısan sevmezsin :))
ahh ahhh niranım çok geçmiş olsun , çatlak falan olmadığına eminsin değil miTırnağımda dirseğimde, dizimde ve belimde ağrı var canım, acıtıyor ama öldürmüyor :))
Bu kadarına şükürler olsun
Aslında Lusiyle meydan okumuştuk birbirimize onu başkasına kerttiler dediler sen ve I Ilyusa rakip olun ikiniz de listeye girmek istiyorsunuz önce listeye giren kazansın ve tabi ki ben kazanacağım 2 kilo kadar kalmış en geç iki haftaya listedeyim
bu hafta kimle rakip oluyorsun gülüm tekrar dene ile mi geçmişi atlaya hoplaya yapınca karıştırmayayım :))
Mürdüm eriklerini birkaç parçaya bölüp üstüne su tarçın karanfil ekleyip kaynattım biraz sonra blenderden geçtim şeker ekledim biraz Ve ince tel süzgeçten geçirdim posalı kalmasın diye dolaba koydum soğuk soğuk içiyorlar ablanasil yaptin cnm
Kuzum mide alışıyor istesemde yiyemiyorum. Midem bulanmaya başlıyor. Eskisen beri öyleyim benKahvaltıyla akşam öğünü yer değiştirmiş gibi göze batan bir şey yok afiyet olsun canım
Çok çok çeşit var canım ama en göze batanı 3 kepçe kuru fasülye fazla bence yanında Ayranı salatası bulguru da var üstelik
Bu menü en iyi ihtimalle seni sabit bırakır Cuma ödülün olmuş afiyet olsun canım
Afiyet olsun az aslında da senin metabolizmana fazla bile gelmiş olabilir
Pınar umarım Cuma’ya özeldir akşam çok olmuş gibi
Sana çok bize az gelen menü sevdiğiniz şeyleri nasıl az yiyorsunuz keşke ben de başarabilsem ben şimdi bütün waffle gömmüştüm
Güzel canım afiyet olsun
Güzel bence canım
Bol proteinli afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?