Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bibersiz soganlads yaptığım oluyor benim çünkü bence menemenin asıl kahramanı soğan
Ben bibersiz sevmem kihatta soğansızı daha çok severim
Kolay gelsin canım. Valla ben de bilemedim. Bir yandan işler bitince çok iyi oluyor. Bir yandan da yap kahveni otur dinlen diyesim geliyor

hahah süpürürken zibil gelmezse hah kal orda gelme v.s. diyorsun değil mi aynı bennn

Kuzum mide alışıyor istesemde yiyemiyorum. Midem bulanmaya başlıyor. Eskisen beri öyleyim ben
Ah ne güzel eşim de öyle tek lokma bile olsa doyduysa yemez kahvaltı yaptık oturuyorum hala doydum ama sucuklu yumurtadan biraz kaldı onu bitirsem mi diye bakıyorum yemeyeceğim onu
Alem kızsin nerden aklına geliyor
Erzurumlu olma yolunda ilerliyorum
Benim eşim hemen payladım der benim patlama noktam 3 ekmek galiba her zaman midemde bi boşluk bulabilirim mide küçülmesi olayı yok bende
Bibersiz soganlads yaptığım oluyor benim çünkü bence menemenin asıl kahramanı soğan
Masterchefteki Mehmet şefe sormuşlardı biberli mi olur soğanlı mı diye asıl Menemen biberli olur fakat şimdiki biber ve domatesin lezzeti kalmadığı için Lezzetli olsun diye soğanlı olur demişti ben her ikisini de koyuyorum
Sen öyle sana bikerem benim tuttuğum kişinin kazanmadigi daha tarihte görülmüş şey değil
Tarih seni yazacak Cuma günü
Noluyor len kimi kime kertmişler çıkartmayın içimdeki deli kediyi topunuzu tırmalarım allaaaamaa
Seni dün kerttilerdi biriyle kız unuttum kim olduğunu listeden kilonuzun yakın olduğu biriydi

Kızlar medya bi kedi resmi yukledm gorebiliyormusun biri bakip soylermi bide gizlemeyi ogrenirsem. After before yapicam ama gizlenmiyorsa basıma iş almiyim diye deneme yapiyorm suanda
Görmesini istediğin kişilere göre de ayarlanabiliyordu sanki

Merhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
Canım bambi yi kesinlikle tavsiye ederim. Bence çift kişilik iyi bir şey al. Evlenince de kullanırsın

Canım bambi yi kesinlikle tavsiye ederim. Bence çift kişilik iyi bir şey al. Evlenince de kullanırsın
canım seçtim artık kelebek diye bir markanın :) tek kişilik kullanamıyorum canım zaten çift kişilikte rahat ediyorum evlenme planım yok ama olursa adam yenisini alsın bi zahmet

Kızlar nerdeyse 1/5 yıldır ilk defa 3 gündür tuvalete çıkamıyorum karın ağrım falan da yok ama anlamadım
Ben doğum sonrası olmuştum tuvalete gitme hissi yoktu hiç fazla ıkınmaktan bağırsak tembelliği olmuş birkaç defa evde lavman yaptım hatta bi müddet de şurup kullanmıştım geçmişti senin niye oldu acaba ?

canım seçtim artık kelebek diye bir markanın :) tek kişilik kullanamıyorum canım zaten çift kişilikte rahat ediyorum evlenme planım yok ama olursa adam yenisini alsın bi zahmet
Yok evlenince kullanılmıyor diye çoğu kişi daha az kaliteli alıyor ya ondan dedim. Ama yatak önemli cidden. Hayırlı olsun canım. Biz de Bambiyi 2 sene önce aldık ama daha önce yatakta yatmamışım dedim valla ama kelebek de iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…