- 23 Şubat 2017
- 9.401
- 41.890
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.081
Ben bibersiz sevmem kiBibersiz soganlads yaptığım oluyor benim çünkü bence menemenin asıl kahramanı soğan
Kolay gelsin canım. Valla ben de bilemedim. Bir yandan işler bitince çok iyi oluyor. Bir yandan da yap kahveni otur dinlen diyesim geliyorSelamn kızlar. Kızımla babasını bahçeye yolladm ensemden düşmediler zor yolladm beni de götürüp bik bik başımın etini yiyeceklerdi
Bende temizliğe giriştim işlerden 2-3 gündür süpüremedim evi Allahım ne kadar şey birikmiş sanki 15 kişi yaşıyo evde. Yatak odaları ve paspas işi kaldı ha bi de yemek işi sonrası rahatım ohh balkonları unutmuşum miniğim saksının birini devirmişti. Ekim ayı planlarını da hazırlamam lazım huniyi takıp otursam mı kenara işler dursa mı bilemedim
Aha aynı benAyy çok güldüm.Ben de diyet yapalı evdeki ekmekler bitmiyor
Görüyorum canımKızlar medya bi kedi resmi yukledm gorebiliyormusun biri bakip soylermi bide gizlemeyi ogrenirsem. After before yapicam ama gizlenmiyorsa basıma iş almiyim diye deneme yapiyorm suanda
Nasıl geçti bebitonla gecenNoluyor len kimi kime kertmişler çıkartmayın içimdeki deli kediyi topunuzu tırmalarım allaaaamaa
Peki canim oyle olsunduDoğru diyosunda cikalatam diyetin devamlılığı için bı guncuk esneklik iyi oluyor sanki şu garip Nefislere sankim
Sagol cnmGörüyorum canım
hahah süpürürken zibil gelmezse hah kal orda gelme v.s. diyorsun değil mi aynı bennnAmin amin hepimize
cuma yediklerimi gördün dimi :/
aa @Edibe12 hamile mi hayırlı olsun
benim kaçamak işi dün bitti
merak ettim şimdi
kimi ki
hain planlar söz konusu
boşver canım sen onları
geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatirsinniz
dikiş deyince aklıma ne geldi sünnet yaptırdın mi küçükken yaptır ben 3 aylıkken yatırdım inan çok daha kolay temiz biryerde kaptir malum koronadan korkuyoruz ama kuccuken olması avantaj 1 yaştan 7 yasa kadar piskolojik açıdan onermiyorlar sağlık sorunu yoksa devlet yapmıyor bile özeli bilmem
bende konuşurum ama ben herşeyle konuşurum halıyla filanda temizlik yaparken herşeyle
Ah ne güzel eşim de öyle tek lokma bile olsa doyduysa yemez kahvaltı yaptık oturuyorum hala doydum ama sucuklu yumurtadan biraz kaldı onu bitirsem mi diye bakıyorum yemeyeceğim onuKuzum mide alışıyor istesemde yiyemiyorum. Midem bulanmaya başlıyor. Eskisen beri öyleyim ben
Erzurumlu olma yolunda ilerliyorumAlem kızsin nerden aklına geliyor
Benim eşim hemen payladım der benim patlama noktam 3 ekmek galiba her zaman midemde bi boşluk bulabilirim mide küçülmesi olayı yok bendeYaptım cnm buzlugada erik attım ama ben kahvaltı ogununu çok seviyorum sofrada içimi açsın çeşit çeşit olsun onu seviyorumEv halkida kahvaltıda mıy mıy yerler iştahın varsa iştahını bile kapatırlar Diyet yapmazken 4 kişi 1 ekmeği anca yerken karşılarında 1 ekmeği sadece ben yerdim Ay şimdi düşündüm de bende öküz gibi yiyormuşum
Masterchefteki Mehmet şefe sormuşlardı biberli mi olur soğanlı mı diye asıl Menemen biberli olur fakat şimdiki biber ve domatesin lezzeti kalmadığı için Lezzetli olsun diye soğanlı olur demişti ben her ikisini de koyuyorumBibersiz soganlads yaptığım oluyor benim çünkü bence menemenin asıl kahramanı soğan
Tarih seni yazacak Cuma günüSen öyle sana bikerem benim tuttuğum kişinin kazanmadigi daha tarihte görülmüş şey değil
Seni dün kerttilerdi biriyle kız unuttum kim olduğunuNoluyor len kimi kime kertmişler çıkartmayın içimdeki deli kediyi topunuzu tırmalarım allaaaamaa
Selamn kızlar. Kızımla babasını bahçeye yolladm ensemden düşmediler zor yolladm beni de götürüp bik bik başımın etini yiyeceklerdi
Bende temizliğe giriştim işlerden 2-3 gündür süpüremedim evi Allahım ne kadar şey birikmiş sanki 15 kişi yaşıyo evde. Yatak odaları ve paspas işi kaldı ha bi de yemek işi sonrası rahatım ohh balkonları unutmuşum miniğim saksının birini devirmişti. Ekim ayı planlarını da hazırlamam lazım huniyi takıp otursam mı kenara işler dursa mı bilemedim
Görmesini istediğin kişilere göre de ayarlanabiliyordu sankiKızlar medya bi kedi resmi yukledm gorebiliyormusun biri bakip soylermi bide gizlemeyi ogrenirsem. After before yapicam ama gizlenmiyorsa basıma iş almiyim diye deneme yapiyorm suanda
Güle güle yatMerhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
Canım bambi yi kesinlikle tavsiye ederim. Bence çift kişilik iyi bir şey al. Evlenince de kullanırsınMerhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
canım seçtim artık kelebek diye bir markanın :) tek kişilik kullanamıyorum canım zaten çift kişilikte rahat ediyorum evlenme planım yok ama olursa adam yenisini alsın bi zahmetCanım bambi yi kesinlikle tavsiye ederim. Bence çift kişilik iyi bir şey al. Evlenince de kullanırsın
Ben doğum sonrası olmuştum tuvalete gitme hissi yoktu hiç fazla ıkınmaktan bağırsak tembelliği olmuş birkaç defa evde lavman yaptım hattaKızlar nerdeyse 1/5 yıldır ilk defa 3 gündür tuvalete çıkamıyorumkarın ağrım falan da yok ama anlamadım
çörekotu yagı iyi geliyor canım ablama almıştık faydası olduKızlar nerdeyse 1/5 yıldır ilk defa 3 gündür tuvalete çıkamıyorumkarın ağrım falan da yok ama anlamadım
Yok evlenince kullanılmıyor diye çoğu kişi daha az kaliteli alıyor ya ondan dedim. Ama yatak önemli cidden. Hayırlı olsun canım. Biz de Bambiyi 2 sene önce aldık ama daha önce yatakta yatmamışım dedim vallacanım seçtim artık kelebek diye bir markanın :) tek kişilik kullanamıyorum canım zaten çift kişilikte rahat ediyorum evlenme planım yok ama olursa adam yenisini alsın bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?