- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.061
Ewet canım dün öyle oldu ama canım bişey istemediCanim muffin balli findik ezmesi beyaz ekmek makarna cok karbonhidrat olmus senin normal menulerine göre
Hafif menu canim ama yesillik sebze protein gormeyince sagliksiz geliyor bana
Miktarlar az ama karbonhidrat cok canim
Protein günün kutlu olsun canim
Hafif olmus canim bi salata sebze olaymis ne guzel olurmus
Çok geçmiş olsun canım ya görünmez kaza diyelim iki çocuk sevindir derler bizim ordaTırnağımda dirseğimde, dizimde ve belimde ağrı var canım, acıtıyor ama öldürmüyor :))
Bu kadarına şükürler olsun
Alem kızsin nerden aklına geliyorElo sen iyileş senle de rakip oluruz ama beni bırakıp Ayşe’yi tutarsan
Doğru diyosunda cikalatam diyetin devamlılığı için bı guncuk esneklik iyi oluyor sanki şu garip Nefislere sankimArkadaslar dünkü menulere baktim da muhtesem yuzdeler gelmis gibi karbonhidrat show yapmis cogu arkadas
Yapmayin etmeyin 1 kilo vermek icin ne cabalara giriyoruz emegimize yazik valla
Benim de çok aloe veram var. Ben de koparamıyorum canımkolay gelsin canim.
benimde aloveralarim var kokunden yenileri cikiyo hep onlari dikmek icin benimde saksi almam lazim.sozde maske felan yapmak icin buyutuyorum ama dalindan koparmaya kiyamiyorum:)
Aynen valla. Ama ben gece bişeyler yapmayı daha çok seviyorumgündüzler neye girdimi denirdi
Evet öyle olduKahvaltıyla akşam öğünü yer değiştirmiş gibi göze batan bir şey yok afiyet olsun canım
Seni sevmiyen ölsün applllammbir gün tanırsın belki gülüm :) bir tek tipimi bilmiyorsun yoksa konuştuğumun aynısı gibi yazıyorum , o kadar iyi kalpli değilim gülüm çok sinirlenince küfür bile ediyorum etrafta kimse yoksayemek yaparken sebzeyle soğanla konuşuyorum hah iyi yanmadan kavrulun v.s. gibi değişiğim biraz belki direk tanısan sevmezsin :))
Bugün kendine tatil ilan et akşamda pratik şeyler yap menemen gibi olmamıSelam kızlar
Bugün kendimi pek bir uyuşuk hissediyorum.
Akşama da ne yemek yapacağım bilmiyorum.
Yaptım cnm buzlugada erik attım ama ben kahvaltı ogununu çok seviyorum sofrada içimi açsın çeşit çeşit olsun onu seviyorumKız geçen gün meyve suyu yaptım ondan bizimkiler bayıla bayıla içiyor meyve suyu yap içsinler sana kalmasın reçel filan bak rengine
Güzel canım afiyet olsun2 Ekim menüm
Kahvaltı 10:30
5 kaşık kuru biber kavurması
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates
Salatalık
1 ceviz
2 kaşık yoğurt
Öğle 15:00
5 kaşık kısır
1 bardak ayran
Ara 16:30
2 erik
Akşam 19:00
3 kepçe etli kuru fasulye
3 kaşık bulgur pirinç karışık pilav
1 bardak ayran
2 servis kaşığı salata
Soğan
Su 3 lt olur
Spor
77 dk tempolu yürüyüş 231 puan @Pnrrr-20
Fena değil canım cuma olduğu içinMENUM:
19:30 kahve yanına 1 kucuk muffin
12:00 2 dilim beyaz ekmek, 1,5 dilim suzme peynir, 1ck salca, domates, 1 hasl yumurta, 1tk ballı fındık ezmesi
15:30 sütlü kahve, 1 kare cikolata
18:00 1 dolu tabak sebzeli, makarnalı tavuk sote, 1 bardak Ayran
2. 5 lt Su
Spor yok
Bir defalık olduğu için bişey demiyorum canım afiyet olsunDikkat aşırı karbonhidrat içerir gözlerinizi kanatabilir
Sabah(9:00)
1.5 tane tereyağında alabalık
Domates salatalık
3 zeytin
2kk peynir
Akşam(16:00)
4yk karalahana ezmesi
1 açma
2 elmalı kurabiye
3 YK makarna salatası
Sınırsız çay
Su:2 lt havalar soğuttu burda su icemiyorum
Gün içinde bişey yemediğinden poğaçayı tolere etmişsindir canım2 Ekim Cuma
13:00
1 zeytinli poğaça
18:00
2 kepçe etli kuru fasülye
3 kıl biber turşusu
su:3 litre
Spor:30 dakika yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
Ne güzel olur valla..Bugün kendine tatil ilan et akşamda pratik şeyler yap menemen gibi olmamı
Ayy çok güldüm.Yaptım cnm buzlugada erik attım ama ben kahvaltı ogununu çok seviyorum sofrada içimi açsın çeşit çeşit olsun onu seviyorumEv halkida kahvaltıda mıy mıy yerler iştahın varsa iştahını bile kapatırlar Diyet yapmazken 4 kişi 1 ekmeği anca yerken karşılarında 1 ekmeği sadece ben yerdim Ay şimdi düşündüm de bende öküz gibi yiyormuşum
Mefkusum sultanım sende kendine tatil ilan et ozaman hatta benim yerimede keyif yapGunaydinnnn
9.takimin 3.olmus kizlari
Bugün bizde degisik olarak hava kapali, yagmurlu
Ustalarin dün işi bitmedi, bugün devam edeceklerdi
Ama bugün tatil günüymüş burda
Ses yapmak yasak
Anca carsambaya gelebileceklermis onlarda
Benim kiz kalkti, o erken yapiyor kahvaltisini
Ben kahve iciyom
Adamla oglanda yatiyor :)
Bibersiz soganlads yaptığım oluyor benim çünkü bence menemenin asıl kahramanı soğanNe güzel olur valla..Benim de aklıma menemen geldi.Ama biberim bitmiş
Geçmiş olsun arkadaşım Rabbim beterinden korusunKırık çıkık yok, şişlik ve morluk var
Sen öyle sana bikerem benim tuttuğum kişinin kazanmadigi daha tarihte görülmüş şey değilAslında Lusiyle meydan okumuştuk birbirimize onu başkasına kerttiler dediler sen ve @medine66 rakip olun ikiniz de listeye girmek istiyorsunuz önce listeye giren kazansın ve tabi ki ben kazanacağım 2 kilo kadar kalmış en geç iki haftaya listedeyim
Küfür mü ediyon abloş çok severimbir gün tanırsın belki gülüm :) bir tek tipimi bilmiyorsun yoksa konuştuğumun aynısı gibi yazıyorum , o kadar iyi kalpli değilim gülüm çok sinirlenince küfür bile ediyorum etrafta kimse yoksayemek yaparken sebzeyle soğanla konuşuyorum hah iyi yanmadan kavrulun v.s. gibi değişiğim biraz belki direk tanısan sevmezsin :))
Noluyor len kimi kime kertmişler çıkartmayın içimdeki deli kediyi topunuzu tırmalarım allaaaamaaAslında Lusiyle meydan okumuştuk birbirimize onu başkasına kerttiler dediler sen ve @medine66 rakip olun ikiniz de listeye girmek istiyorsunuz önce listeye giren kazansın ve tabi ki ben kazanacağım 2 kilo kadar kalmış en geç iki haftaya listedeyim
Zuhal abla bir hafta alıyor bir hafya veriyor. Bu hafya alma haftası yenmem lazım sende katıl bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?