Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ewet canım dün öyle oldu ama canım bişey istemedi

Arkadaslar dünkü menulere baktim da muhtesem yuzdeler gelmis gibi karbonhidrat show yapmis cogu arkadas
Yapmayin etmeyin 1 kilo vermek icin ne cabalara giriyoruz emegimize yazik valla
Doğru diyosunda cikalatam diyetin devamlılığı için bı guncuk esneklik iyi oluyor sanki şu garip Nefislere sankim

kolay gelsin canim.
benimde aloveralarim var kokunden yenileri cikiyo hep onlari dikmek icin benimde saksi almam lazim.sozde maske felan yapmak icin buyutuyorum ama dalindan koparmaya kiyamiyorum:)
Benim de çok aloe veram var. Ben de koparamıyorum canım
gündüzler neye girdimi denirdi
Aynen valla. Ama ben gece bişeyler yapmayı daha çok seviyorum
Kahvaltıyla akşam öğünü yer değiştirmiş gibi göze batan bir şey yok afiyet olsun canım
Evet öyle olduSağ ol canım

Seni sevmiyen ölsün applllamm

Kız geçen gün meyve suyu yaptım ondan bizimkiler bayıla bayıla içiyor meyve suyu yap içsinler sana kalmasın reçel filan bak rengine
Yaptım cnm buzlugada erik attım ama ben kahvaltı ogununu çok seviyorum sofrada içimi açsın çeşit çeşit olsun onu seviyorum Ev halkida kahvaltıda mıy mıy yerler iştahın varsa iştahını bile kapatırlar Diyet yapmazken 4 kişi 1 ekmeği anca yerken karşılarında 1 ekmeği sadece ben yerdim Ay şimdi düşündüm de bende öküz gibi yiyormuşum

Güzel canım afiyet olsun
Fena değil canım cuma olduğu için Bir defalık olduğu için bişey demiyorum canım afiyet olsun
2 Ekim Cuma

13:00
1 zeytinli poğaça

18:00
2 kepçe etli kuru fasülye
3 kıl biber turşusu

su:3 litre
Spor:30 dakika yürüyüş 60 puan @Pnrrr-20
Gün içinde bişey yemediğinden poğaçayı tolere etmişsindir canım

Ayy çok güldüm. Ben de diyet yapalı evdeki ekmekler bitmiyor

Mefkusum sultanım sende kendine tatil ilan et ozaman hatta benim yerimede keyif yap

Sen öyle sana bikerem benim tuttuğum kişinin kazanmadigi daha tarihte görülmüş şey değil

Küfür mü ediyon abloş çok severim

Noluyor len kimi kime kertmişler çıkartmayın içimdeki deli kediyi topunuzu tırmalarım allaaaamaa

Selamn kızlar. Kızımla babasını bahçeye yolladm ensemden düşmediler zor yolladm beni de götürüp bik bik başımın etini yiyeceklerdi

Bende temizliğe giriştim işlerden 2-3 gündür süpüremedim evi Allahım ne kadar şey birikmiş sanki 15 kişi yaşıyo evde. Yatak odaları ve paspas işi kaldı ha bi de yemek işi sonrası rahatım ohh balkonları unutmuşum miniğim saksının birini devirmişti. Ekim ayı planlarını da hazırlamam lazım huniyi takıp otursam mı kenara işler dursa mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…