- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.101
Ya perşembe çok az yedim tartı var diye. Vücut kendini kitledi mi naptı anlamadımBen doğum sonrası olmuştum tuvalete gitme hissi yoktu hiç fazla ıkınmaktan bağırsak tembelliği olmuş birkaç defa evde lavman yaptım hattabi müddet de şurup kullanmıştım geçmişti senin niye oldu acaba ?
Seni dün kerttilerdi biriyle kız unuttum kim olduğunulisteden kilonuzun yakın olduğu biriydi
yok canım orta halli aldım ne cok pahalı ne uyduruk :) evlilik düşünerek eşya almıyorum benim rahatım daha önemliYok evlenince kullanılmıyor diye çoğu kişi daha az kaliteli alıyor ya ondan dedim. Ama yatak önemli cidden. Hayırlı olsun canım. Biz de Bambiyi 2 sene önce aldık ama daha önce yatakta yatmamışım dedim vallaama kelebek de iyidir
Görünmüyor canımHala gorunuyormu acaba88prenses22 bakabillitmsn cnm
Ben de kendime mis gibi ev kurmuştum valla. Ama başka şehre gelince dağıttım herkeseyok canım orta halli aldım ne cok pahalı ne uyduruk :) evlilik düşünerek eşya almıyorum benim rahatım daha önemli
memnunsan ne güzel canım benim eskisi de yağmur du şimdi üretilmiyor ama sağlam cıktı 10 sene kullandım
Aynı eşimle bizBenim eşim hemen payladım der benim patlama noktam 3 ekmek galiba her zaman midemde bi boşluk bulabilirim mide küçülmesi olayı yok bende
Kolay gelsin canımHadi ben işe koyuluyorum
aynen canım tüm dediklerine katılıyorum :))Ben de kendime mis gibi ev kurmuştum valla. Ama başka şehre gelince dağıttım herkeseEvlilik düşünerek almak bence de kendine saygısızlık. Evlenmeden senin bi kimliğin yok mu Toplumsal yanlış normlar. Bu arada ben evlendiysem herkes evlenir bence çünkü evliliğe karşıydım. Ama eşime o kadar aşık oldum ki bi baktım pılımı pırtımı toplayıp bambaşka bi yere gelmişim peşinden
Şu sözü çok severim: hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydir
Guzel aksam cok hafif olmus
Guzel cnm afyt olsun
Aksam olmamis ama farkındasn zaten
Aminnn inşllah kolayca olur biter gider deliksiz uykular gelirr
Guzel cnm afyt olsn
Guzel cnm afyt olsun, sisleri anlamadm. 5 tane sis yemis olamicgn gore 5parca et miydi acaba
Canimm insallah kolayca atlatir dayin ve sizde yoktur umarm varsada insallah hafif gecirirsniz
kiziyormusun arada ama insan bi seyden sonra alisiyor dmi
Furhancim evet bencede herşeyin farkindasin ama şunu söylemek istiyorum. Allah im herkese uzun ömürler versin tabiki ama kimin ne zaman öleceği hiç belli olmuyor bu dünyada bence O yüzden yaşadığımız her anın kiymetini bilsek daha iyi olmaz mi.
Yaa buna cokkk guluyorummm zehroş
vavvv şart çok iyi önce listeye giren kazanacak .. bence de sen önce girersin gülümAslında Lusiyle meydan okumuştuk birbirimize onu başkasına kerttiler dediler sen ve @medine66 rakip olun ikiniz de listeye girmek istiyorsunuz önce listeye giren kazansın ve tabi ki ben kazanacağım 2 kilo kadar kalmış en geç iki haftaya listedeyim
kahvaltını yaptın mı canoom ben 20 dk önce yaptım :)))Gunaydinnnn
9.takimin 3.olmus kizlari
Bugün bizde degisik olarak hava kapali, yagmurlu
Ustalarin dün işi bitmedi, bugün devam edeceklerdi
Ama bugün tatil günüymüş burda
Ses yapmak yasak
Anca carsambaya gelebileceklermis onlarda
Benim kiz kalkti, o erken yapiyor kahvaltisini
Ben kahve iciyom
Adamla oglanda yatiyor :)
ben de uyuşuktum ama eşim sağ olsun dün pazardan ıspanak da almıştı onu börek yap diyince ıspanak ayıklayıp yıkadım şimdide soğan kavuruyorum daha hamuru yoğrulup açılacak pişecek uyuşukluğa izin yok bizdeSelam kızlar
Bugün kendimi pek bir uyuşuk hissediyorum.
Akşama da ne yemek yapacağım bilmiyorum.
yok kız ölmesin yazık ,, beni sevmeyenin hayatına hep kendi gibiler girsinSeni sevmiyen ölsün applllamm
Biraz önce yaptim tatlimkahvaltını yaptın mı canoom ben 20 dk önce yaptım :)))
Senin kocadami iş yapanlardanGüya dinlenecektimoğlum kalktı evi süpürecem ben diye temizliği bitirip anneannesini davet edecekmiş la bebe bi otur yerine bugün dinlenme günü diyemedim. Kalktık eşim süpürüyor ben siliyorum. Odasını süpürmüşmüş babası bir daha süpürünce kıyameti kopardı. Onun süpürdüğü yeri neden bir daha süpürmüyormuşuz
bizde de ekmek alın dersem bazen bakıp yeter ya nasıl olsa sen yemiyorsun diyorlar , bazen kahvaltıda ekmek seviyorum halbuki , öyle derlerse iyi madem diyip yemiyorumAyy çok güldüm.Ben de diyet yapalı evdeki ekmekler bitmiyor
Aklın yolu bir iştecanım seçtim artık kelebek diye bir markanın :) tek kişilik kullanamıyorum canım zaten çift kişilikte rahat ediyorum evlenme planım yok ama olursa adam yenisini alsın bi zahmet
önce şişmanlığım ve baş örtülü olmamdan dolayı çok önyargılı davrananlar oldu , gerçi ben ciddi ciddi benden hoşlanmadığını belli edeni de severim , çünkü iki yüzlü değil dürüstler :)Biraz önce yaptim tatlimsimdi cay keyfi, sofrada
Senin dış gorunusunde ne varmiski, onyargili olunsun
sizin geceniz nasil gecti cnm kiz uyudumuÇok geçmiş olsun canım ya görünmez kaza diyelim iki çocuk sevindir derler bizim orda
senin cocuklar sana çekmemiş demekkiYaptım cnm buzlugada erik attım ama ben kahvaltı ogununu çok seviyorum sofrada içimi açsın çeşit çeşit olsun onu seviyorumEv halkida kahvaltıda mıy mıy yerler iştahın varsa iştahını bile kapatırlar Diyet yapmazken 4 kişi 1 ekmeği anca yerken karşılarında 1 ekmeği sadece ben yerdim Ay şimdi düşündüm de bende öküz gibi yiyormuşum
pazartesi iş var cnmMefkusum sultanım sende kendine tatil ilan et ozaman hatta benim yerimede keyif yap
Cuma gorusecez, aliyorummu bakalimZuhal abla bir hafta alıyor bir hafya veriyor. Bu hafya alma haftası yenmem lazım sende katıl bize
Seni benle kerttiler U UcanSupurge de var benim ısrarım da vardı tabiLa havleeee kendi irademizle yarışma da yapamayacağız illa bi dış mihrahlar el atacak olaya arka planda illa bi ABD nin ideolojik planları Avrupa'nın sömürgeleştirme çabası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?