Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ya perşembe çok az yedim tartı var diye. Vücut kendini kitledi mi naptı anlamadım

Seni dün kerttilerdi biriyle kız unuttum kim olduğunu listeden kilonuzun yakın olduğu biriydi

La havleeee kendi irademizle yarışma da yapamayacağız illa bi dış mihrahlar el atacak olaya arka planda illa bi ABD nin ideolojik planları Avrupa'nın sömürgeleştirme çabası

Son düzenleme:
yok canım orta halli aldım ne cok pahalı ne uyduruk :) evlilik düşünerek eşya almıyorum benim rahatım daha önemli
memnunsan ne güzel canım benim eskisi de yağmur du şimdi üretilmiyor ama sağlam cıktı 10 sene kullandım

Ben de kendime mis gibi ev kurmuştum valla. Ama başka şehre gelince dağıttım herkese Evlilik düşünerek almak bence de kendine saygısızlık. Evlenmeden senin bi kimliğin yok mu Toplumsal yanlış normlar. Bu arada ben evlendiysem herkes evlenir bence çünkü evliliğe karşıydım. Ama eşime o kadar aşık oldum ki bi baktım pılımı pırtımı toplayıp bambaşka bi yere gelmişim peşinden
Şu sözü çok severim: hayat sen planlar yaparken başına gelen şeydir

aynen canım tüm dediklerine katılıyorum :))
ben de karşı değilim ama sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum :)

Dileklen rakibiz bu hafta ama haftaya senle olabillirz

Cumaya ozeldi canim bugun aksam makarnasiz sebze tavuk olcak insallah

Cuma gunleri nedense sapitiyorm bugun dha hafif olcak. Ekmek kalmamis aslinda o yuzden beyaz yedm

Hic sanmiyorumm ablaa severm bence ama degisikmis kendi kendine konusman hosuma gider daha cok bende özumde cok neşeli deli doluyumdur
[/QUOTE]
tamam itiraf ediyorum , dış görüntümden dolayı ön yargılı olmayan herkes beni tanıyınca hatta tam tanımadan çok seviyor , acayip bir çekimim var

Güya dinlenecektimoğlum kalktı evi süpürecem ben diyetemizliği bitirip anneannesini davet edecekmişla bebe bi otur yerine bugün dinlenme günü diyemedim. Kalktık eşim süpürüyor ben siliyorum. Odasını süpürmüşmüş babası bir daha süpürünce kıyameti kopardı. Onun süpürdüğü yeri neden bir daha süpürmüyormuşuz

vavvv şart çok iyi önce listeye giren kazanacak .. bence de sen önce girersin gülüm

kahvaltını yaptın mı canoom ben 20 dk önce yaptım :)))

Selam kızlar
Bugün kendimi pek bir uyuşuk hissediyorum.
Akşama da ne yemek yapacağım bilmiyorum.
ben de uyuşuktum ama eşim sağ olsun dün pazardan ıspanak da almıştı onu börek yap diyince ıspanak ayıklayıp yıkadım şimdide soğan kavuruyorum daha hamuru yoğrulup açılacak pişecek uyuşukluğa izin yok bizde

Senin kocadami iş yapanlardan

Biraz önce yaptim tatlim simdi cay keyfi, sofrada

Senin dış gorunusunde ne varmiski, onyargili olunsun
önce şişmanlığım ve baş örtülü olmamdan dolayı çok önyargılı davrananlar oldu , gerçi ben ciddi ciddi benden hoşlanmadığını belli edeni de severim , çünkü iki yüzlü değil dürüstler :)

Çok geçmiş olsun canım ya görünmez kaza diyelim iki çocuk sevindir derler bizim orda
sizin geceniz nasil gecti cnm kiz uyudumu
senin cocuklar sana çekmemiş demekki
Mefkusum sultanım sende kendine tatil ilan et ozaman hatta benim yerimede keyif yap
pazartesi iş var cnm bugün camasir ütüyü halletmem lazim
Zuhal abla bir hafta alıyor bir hafya veriyor. Bu hafya alma haftası yenmem lazım sende katıl bize
Cuma gorusecez, aliyorummu bakalim

La havleeee kendi irademizle yarışma da yapamayacağız illa bi dış mihrahlar el atacak olaya arka planda illa bi ABD nin ideolojik planları Avrupa'nın sömürgeleştirme çabası
Seni benle kerttiler U UcanSupurge de var benim ısrarım da vardı tabi gerçi şu an tırsıyorum sabah çok pis artı geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…