Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Küfür mü ediyon abloş çok severim
bazen ediyorum valla en bilindik küfürüm hay senin ebeni diyip orada bırakmak mesela kafamı dolap kapağına gömdüğüm de ya da ayağımı çarpıp canım çok acıdığın da çıkıveriyor ağzımdan

Ay severim benimki de dün kahvaltılıkları koymuş masaya 10 kere anne şaşırıp sarılsana gene diye kikir kikir peşimdeydi ☺

gücünün yettiğini yap gülüm hatta gücünü boş ver canın ne kadarını yapmak isterse o kadarını yap ,yemeği garantile sonrasına duruma göre bak bence :)

Merhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
yarım ortapedik mi tam ortapedik mi aldın gülüm tam olanlar fazla sert , güle güle sağlıkla kullan gülüm

Ya öyle küfür mü olur minnoşsun sen ya yerim

Elo sen iyileş senle de rakip oluruz ama beni bırakıp Ayşe’yi tutarsan
Hahhhhh haaa nokta atışı yapıyorsun yaaa... Ayy aramizdaki bağı duymayan kaldı mi kiz tabiki sennnn
Sagol canimmm insallahhh

Mefkurem abloşum benim zalım prenses dünyaya anasına işkenceye gelmiş ben deyim sen anla
Geçen annem bile diyor biz birbirimizden helallik alalım sen evlenene kadar çok beterdin az beddua etmedim şu meseleye halledelim bu kız bubyüzden böyle yapıyor diye. Yazık kadın bile vicdan azabı çekiyor kendine pay biçiyor şu halimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…