- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.121
heç :))Aklın yolu bir işte
Evlenip napıcaksın
Nasil yandi ağzınaynen canım tüm dediklerine katılıyorum :))
ben de karşı değilim ama sütten ağzım yandığı için yoğurdu üfleyerek yiyorum :)
bazen ediyorum valla en bilindik küfürüm hay senin ebeni diyip orada bırakmak mesela kafamı dolap kapağına gömdüğüm de ya da ayağımı çarpıp canım çok acıdığın da çıkıveriyor ağzımdanKüfür mü ediyon abloş çok severim
Lusi
Bu hafta zehrayla olan yarisiniz ayri,
Listedendenizbenimadim la da rakipsiniz ona göre canisi
Sevme onları önyargılı insan sevilmez yorar çünküönce şişmanlığım ve baş örtülü olmamdan dolayı çok önyargılı davrananlar oldu , gerçi ben ciddi ciddi benden hoşlanmadığını belli edeni de severim , çünkü iki yüzlü değil dürüstler :)
boşandım ablacım öyle ağzım yandı o yüzden şimdi üflüyorum yoğurduNasil yandi ağzın
Alintilarda senin menünü gormedim, yazmadinmiSeni benle kerttiler @UcanSupurge de var benim ısrarım da vardı tabigerçi şu an tırsıyorum sabah çok pis artı geldim
Ay severimGüya dinlenecektimoğlum kalktı evi süpürecem ben diye temizliği bitirip anneannesini davet edecekmiş la bebe bi otur yerine bugün dinlenme günü diyemedim. Kalktık eşim süpürüyor ben siliyorum. Odasını süpürmüşmüş babası bir daha süpürünce kıyameti kopardı. Onun süpürdüğü yeri neden bir daha süpürmüyormuşuz
gücünün yettiğini yap gülüm hatta gücünü boş ver canın ne kadarını yapmak isterse o kadarını yap ,yemeği garantile sonrasına duruma göre bak bence :)Selamn kızlar. Kızımla babasını bahçeye yolladm ensemden düşmediler zor yolladm beni de götürüp bik bik başımın etini yiyeceklerdi
Bende temizliğe giriştim işlerden 2-3 gündür süpüremedim evi Allahım ne kadar şey birikmiş sanki 15 kişi yaşıyo evde. Yatak odaları ve paspas işi kaldı ha bi de yemek işi sonrası rahatım ohh balkonları unutmuşum miniğim saksının birini devirmişti. Ekim ayı planlarını da hazırlamam lazım huniyi takıp otursam mı kenara işler dursa mı bilemedim
Dün yazmadım çünküm börek ve kek yedimAlintilarda senin menünü gormedim, yazmadinmi
İşe yaramamış ki atmişin cnm :)) senin kiymetini bilecek birisi ciksin karsina insallahboşandım ablacım öyle ağzım yandı o yüzden şimdi üflüyorum yoğurdu
yarım ortapedik mi tam ortapedik mi aldın gülüm tam olanlar fazla sert , güle güle sağlıkla kullan gülümMerhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
aynen ablacım amin inşallah :)İşe yaramamış ki atmişin cnm :)) senin kiymetini bilecek birisi ciksin karsina insallah
Ya öyle küfür mü olur minnoşsun sen ya yerimbazen ediyorum valla en bilindik küfürüm hay senin ebeni diyip orada bırakmak mesela kafamı dolap kapağına gömdüğüm de ya da ayağımı çarpıp canım çok acıdığın da çıkıveriyor ağzımdan
Boşanmak büyük hayal kırıklığı canım. Ama en azından dünya yıkılmıyor onu anlıyorsunboşandım ablacım öyle ağzım yandı o yüzden şimdi üflüyorum yoğurdu
İşini yap, için rahat olsunBi sürü işim var. Bebemi şimdi banyo yaptırıp zor bela uyuttum. Bi yanım devir poponu yat diyor öbür yanım b.k yeme kalk işini yap diyor
tam ortopedik ama çok sert değil abla evdeki cok sertti az yumuşağı bu orta sertmiş inşallah iyi gelir sırtıma çok sağolyarım ortapedik mi tam ortapedik mi aldın gülüm tam olanlar fazla sert , güle güle sağlıkla kullan gülüm
Hahhhhh haaa nokta atışı yapıyorsun yaaa... Ayy aramizdaki bağı duymayan kaldı mi kizElo sen iyileş senle de rakip oluruz ama beni bırakıp Ayşe’yi tutarsan
Sagol canimmm insallahhhAmin amin hepimize
cuma yediklerimi gördün dimi :/
aa @Edibe12 hamile mi hayırlı olsun
benim kaçamak işi dün bitti
merak ettim şimdi
kimi ki
hain planlar söz konusu
boşver canım sen onları
geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatirsinniz
dikiş deyince aklıma ne geldi sünnet yaptırdın mi küçükken yaptır ben 3 aylıkken yatırdım inan çok daha kolay temiz biryerde kaptir malum koronadan korkuyoruz ama kuccuken olması avantaj 1 yaştan 7 yasa kadar piskolojik açıdan onermiyorlar sağlık sorunu yoksa devlet yapmıyor bile özeli bilmem
bende konuşurum ama ben herşeyle konuşurum halıyla filanda temizlik yaparken herşeyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?