- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.141
aynı şeyleri ben de yaşadım abla insanlar çok ilginç seni tanımadan yargıda bulunuyorlar boşver onları senönce şişmanlığım ve baş örtülü olmamdan dolayı çok önyargılı davrananlar oldu , gerçi ben ciddi ciddi benden hoşlanmadığını belli edeni de severim , çünkü iki yüzlü değil dürüstler :)
Aynen abla :) paspası çamaşırı yarın yapıcam. Planıda gece hazırlarım. Miniğim uyumuşkn canm kore dizisi izlemek istiyo :) Because This Is My First Life başlasam mı bilemedim sen izlemişindir kesin :) nasıl dizi?gücünün yettiğini yap gülüm hatta gücünü boş ver canın ne kadarını yapmak isterse o kadarını yap ,yemeği garantile sonrasına duruma göre bak bence :)
Yemesene be ne biçim rakipsin ben rakibin dişlisini severimSeni benle kerttiler @UcanSupurge de var benim ısrarım da vardı tabigerçi şu an tırsıyorum sabah çok pis artı geldim
yüzüne gülüp içinden nefret eden arkandan konuşacağına dürüstçe belli etsin derim hep ben dürüst olmalarını maske takmamalarını seviyorum , beni sevmemelerine de saygı duyarım kimse kimseyi sevmek zorun da değil ama saygılı olmak zorun da
Sevme onları önyargılı insan sevilmez yorar çünkü
Ayyy seninkide mi yoksaSenin kocadami iş yapanlardan
Lusi bu süreçte bebeklerinizi sütten kesmeyin diyorlar ya bi daha mi düşünsenYemesene be ne biçim rakipsin ben rakibin dişlisini severim
Sagol cnm demekki buldm aksama yukliycem insallah resimleriGörünmüyor canım
Hikayen varmış bilmiyorduk bak paylaşır mısın bizle ben dinlemeyi çok isterimboşandım ablacım öyle ağzım yandı o yüzden şimdi üflüyorum yoğurdu
Cuma’ya 6 gün var bebem seni ilk yenen 2 ayaklı olarak bak salmak istiyorumYemesene be ne biçim rakipsin ben rakibin dişlisini severim
Bende Allah kahretmesin derimbazen ediyorum valla en bilindik küfürüm hay senin ebeni diyip orada bırakmak mesela kafamı dolap kapağına gömdüğüm de ya da ayağımı çarpıp canım çok acıdığın da çıkıveriyor ağzımdan
Bu yuzden cok fazla arkadaşım yoktur benim. Öyle sen bir kere aradon ben iki kere aradim hesabi yapan. Destek olmaktan değilde dedikodudan ısrarla evinin sorunlarını bilmek isteyenler hiç samimiyet kuramiyorumyüzüne gülüp içinden nefret eden arkandan konuşacağına dürüstçe belli etsin derim hep ben dürüst olmalarını maske takmamalarını seviyorum , beni sevmemelerine de saygı duyarım kimse kimseyi sevmek zorun da değil ama saygılı olmak zorun da
hah iyi gülüm vallaha yatak çok önemli iyi yapmışsın rahat rahat uyursun inşallahtam ortopedik ama çok sert değil abla evdeki cok sertti az yumuşağı bu orta sertmiş inşallah iyi gelir sırtıma çok sağol
Covid den dolayı mı diyorsun canım ? Ben de düşündüm ama bu denli bozuk uyku da bağışıklığını düşürecektir. Zaman ilerledikçe daha da zor olur disiplin oturtmak , memeden vazgeçirmek diye düşünüp ya bismillah dedim.Lusi bu süreçte bebeklerinizi sütten kesmeyin diyorlar ya bi daha mi düşünsen
kız yaşı küçükler var başka da küfür biliyorum da pek kullanmıyorum yazıp millete kötü örnek olmayayımYa öyle küfür mü olur minnoşsun sen ya yerim
Zuhal ablamş eşi hergün erken kalkar kahvaltıyı hazırlar çamaşır işini halledip işe gider gelince akşam yemeğini yapıp süpürme işine girer hiçte sesi çıkmazAyyy seninkide mi yoksabi biz bulamadikk
Emmeyi bi biraksa en azindan uyku duzeni yola girer cnmMefkurem abloşum benim zalım prenses dünyaya anasına işkenceye gelmiş ben deyim sen anla
Geçen annem bile diyor biz birbirimizden helallik alalım sen evlenene kadar çok beterdin az beddua etmedim şu meseleye halledelim bu kız bubyüzden böyle yapıyor diye. Yazık kadın bile vicdan azabı çekiyor kendine pay biçiyor şu halimden
Arada Zuhal ablaya iş der Zuhal abla da küfür etseydin daha iyiydi derAyyy seninkide mi yoksabi biz bulamadikk
2 ayak ne bacımCuma’ya 6 gün var bebem seni ilk yenen 2 ayaklı olarak bak salmak istiyorum
Aynen abloşum inşallahEmmeyi bi biraksa en azindan uyku duzeni yola girer cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?