Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynı şeyleri ben de yaşadım abla insanlar çok ilginç seni tanımadan yargıda bulunuyorlar boşver onları sen

gücünün yettiğini yap gülüm hatta gücünü boş ver canın ne kadarını yapmak isterse o kadarını yap ,yemeği garantile sonrasına duruma göre bak bence :)
Aynen abla :) paspası çamaşırı yarın yapıcam. Planıda gece hazırlarım. Miniğim uyumuşkn canm kore dizisi izlemek istiyo :) Because This Is My First Life başlasam mı bilemedim sen izlemişindir kesin :) nasıl dizi?

Sevme onları önyargılı insan sevilmez yorar çünkü
yüzüne gülüp içinden nefret eden arkandan konuşacağına dürüstçe belli etsin derim hep ben dürüst olmalarını maske takmamalarını seviyorum , beni sevmemelerine de saygı duyarım kimse kimseyi sevmek zorun da değil ama saygılı olmak zorun da

Bende Allah kahretmesin derim
Ama cocuklar kucukken essek sipasi da demistim

Bu yuzden cok fazla arkadaşım yoktur benim. Öyle sen bir kere aradon ben iki kere aradim hesabi yapan. Destek olmaktan değilde dedikodudan ısrarla evinin sorunlarını bilmek isteyenler hiç samimiyet kuramiyorum

tam ortopedik ama çok sert değil abla evdeki cok sertti az yumuşağı bu orta sertmiş inşallah iyi gelir sırtıma çok sağol
hah iyi gülüm vallaha yatak çok önemli iyi yapmışsın rahat rahat uyursun inşallah
gülüm sütten ağzın yanmış olabilir , yaşandı geçti gitti illa herkes , her adam öyle olacak diye bir şey yok , bekarsın karşına doğru biri çıkabilir o yüzden sen en ince ayrıntısına kadar iyi yönlerini düşünüp rabbimin karşına öyle birini çıkarmasını dile bence ne düşünürsek onu çekeriz :))

Lusi bu süreçte bebeklerinizi sütten kesmeyin diyorlar ya bi daha mi düşünsen
Covid den dolayı mı diyorsun canım ? Ben de düşündüm ama bu denli bozuk uyku da bağışıklığını düşürecektir. Zaman ilerledikçe daha da zor olur disiplin oturtmak , memeden vazgeçirmek diye düşünüp ya bismillah dedim.

Emmeyi bi biraksa en azindan uyku duzeni yola girer cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…