- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.161
Eved canim covid.. 1 yaş altı çocuklar biraz riskliymis ama yinede küçük seninki de.. anne sütünün koruyuculugu cok fazla. ben kademe kademe kestim hic farkinda bile olmadıCovid den dolayı mı diyorsun canım ? Ben de düşündüm ama bu denli bozuk uyku da bağışıklığını düşürecektir. Zaman ilerledikçe daha da zor olur disiplin oturtmak , memeden vazgeçirmek diye düşünüp ya bismillah dedim.
Ah ne güzel eşim de öyle tek lokma bile olsa doyduysa yemez kahvaltı yaptık oturuyorum hala doydum ama sucuklu yumurtadan biraz kaldı onu bitirsem mi diye bakıyorum yemeyeceğim onu
Erzurumlu olma yolunda ilerliyorum
Benim eşim hemen payladım der benim patlama noktam 3 ekmek galiba her zaman midemde bi boşluk bulabilirim mide küçülmesi olayı yok bende
Masterchefteki Mehmet şefe sormuşlardı biberli mi olur soğanlı mı diye asıl Menemen biberli olur fakat şimdiki biber ve domatesin lezzeti kalmadığı için Lezzetli olsun diye soğanlı olur demişti ben her ikisini de koyuyorum
Tarih seni yazacak Cuma günü
Seni dün kerttilerdi biriyle kız unuttum kim olduğunulisteden kilonuzun yakın olduğu biriydi
Görmesini istediğin kişilere göre de ayarlanabiliyordu sanki
Kolay gelsn cnmHadi ben işe koyuluyorum
Kızlar nerdeyse 1/5 yıldır ilk defa 3 gündür tuvalete çıkamıyorumkarın ağrım falan da yok ama anlamadım
Ben seni hep açık düşünmüşüm nedenseönce şişmanlığım ve baş örtülü olmamdan dolayı çok önyargılı davrananlar oldu , gerçi ben ciddi ciddi benden hoşlanmadığını belli edeni de severim , çünkü iki yüzlü değil dürüstler :)
Kiz ciddi mi diyonZuhal ablamş eşi hergün erken kalkar kahvaltıyı hazırlar çamaşır işini halledip işe gider gelince akşam yemeğini yapıp süpürme işine girer hiçte sesi çıkmaz
Haklısın canım aslında ama doğru ya da yanlış bi karar aldım rabbim bebellerimizi çocuklarımızı korusun kollasınEved canim covid.. 1 yaş altı çocuklar biraz riskliymis ama yinede küçük seninki de.. anne sütünün koruyuculugu cok fazla. ben kademe kademe kestim hic farkinda bile olmadı
Kız var mı böyle koca nasıl inanırsınKiz ciddi mi diyon
Sen kedisin hep dört ayağının üstüne düşüyon ya2 ayak ne bacım
Çok konsantre olmam lazım benim de sen gevşersen ben de gevşerim gevşetme bizi
Gizli espritüel ehuheheSen kedisin hep dört ayağının üstüne düşüyon ya
amin amin canim. O zaman Allah ikinize de kolaylaştirsinn inşallahHaklısın canım aslında ama doğru ya da yanlış bi karar aldım rabbim bebellerimizi çocuklarımızı korusun kollasın
Ya hepsi olmasada çamaşır halledip yemek yapan banyo tuvalet ovan arkadaş eşi var . Nasil inanmiyim. Üstelik eşi ev hanimiKız var mı böyle koca nasıl inanırsın
bizim turkiyemiz boyleleri yüzünden ilerlemiyor işteönce şişmanlığım ve baş örtülü olmamdan dolayı çok önyargılı davrananlar oldu , gerçi ben ciddi ciddi benden hoşlanmadığını belli edeni de severim , çünkü iki yüzlü değil dürüstler :)
kiz hani borek aldiydin, kek nerden ciktiDün yazmadım çünküm börek ve kek yedim
heee hee cnm elimi soguk sudan sıcağa dokundurmazAyyy seninkide mi yoksabi biz bulamadikk
Zuhal ablamş eşi hergün erken kalkar kahvaltıyı hazırlar çamaşır işini halledip işe gider gelince akşam yemeğini yapıp süpürme işine girer hiçte sesi çıkmaz
canım anlatacak pek bişey yok anlaşamadık ayrıldık bitti gitti bu kadar :) yeni değil zaten 9 sene olduHikayen varmış bilmiyorduk bak paylaşır mısın bizle ben dinlemeyi çok isterim
Hangisini yapican cnmKızlsr smdi kahve iciyorm sonrasi oglani parka goturcem ordand markete bahanesiyle. Yuruyus yaparm az da olsa. Az once leslie yapiyodm uyaninca yarm kaldi olmadi aksam devam edrm insallah
abla bi ara çok takıldım herkes bi şekilde dengini buluyor bi ben mi böyle kalıcam vs diye dua gruplarımız vardı falan cok dua ettik :) artık evlilikle ilgili dua etmek içimden gelmiyor olacagı varsa zaten olacak bişey için dua etmek istemiyorum daha önemli şeyler için ediyorum ablacım :))hah iyi gülüm vallaha yatak çok önemli iyi yapmışsın rahat rahat uyursun inşallah
gülüm sütten ağzın yanmış olabilir , yaşandı geçti gitti illa herkes , her adam öyle olacak diye bir şey yok , bekarsın karşına doğru biri çıkabilir o yüzden sen en ince ayrıntısına kadar iyi yönlerini düşünüp rabbimin karşına öyle birini çıkarmasını dile bence ne düşünürsek onu çekeriz :))
Burdakilerin cogunun kocasi iş yapiyor :))Ya hepsi olmasada çamaşır halledip yemek yapan banyo tuvalet ovan arkadaş eşi var . Nasil inanmiyim. Üstelik eşi ev hanimi
Geçen bende yatak baktım wellvet diye birşey yanlış hatırlamıyorsam kişiye özel filan bana 14.5 teklif verdi sadece yatak yaniMerhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
Kaç yaşındasın ki canımabla bi ara çok takıldım herkes bi şekilde dengini buluyor bi ben mi böyle kalıcam vs diye dua gruplarımız vardı falan cok dua ettik :) artık evlilikle ilgili dua etmek içimden gelmiyor olacagı varsa zaten olacak bişey için dua etmek istemiyorum daha önemli şeyler için ediyorum ablacım :))
ben goremiyorum.1 tane medya var diyo amaKızlar medya bi kedi resmi yukledm gorebiliyormusun biri bakip soylermi bide gizlemeyi ogrenirsem. After before yapicam ama gizlenmiyorsa basıma iş almiyim diye deneme yapiyorm suanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?