Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Eved canim covid.. 1 yaş altı çocuklar biraz riskliymis ama yinede küçük seninki de.. anne sütünün koruyuculugu cok fazla. ben kademe kademe kestim hic farkinda bile olmadı

Aynen oluyor olmadi oyle yaparm dha mantikli

Hadi ben işe koyuluyorum
Kolay gelsn cnm

Kızlar nerdeyse 1/5 yıldır ilk defa 3 gündür tuvalete çıkamıyorum karın ağrım falan da yok ama anlamadım

3gunr kadr normal deniyor cnm ama tabi hergun duzenli olan birine garip geliyor insallah uzamazda normale doner

Ben seni hep açık düşünmüşüm nedense

Zuhal ablamş eşi hergün erken kalkar kahvaltıyı hazırlar çamaşır işini halledip işe gider gelince akşam yemeğini yapıp süpürme işine girer hiçte sesi çıkmaz
Kiz ciddi mi diyon

Eved canim covid.. 1 yaş altı çocuklar biraz riskliymis ama yinede küçük seninki de.. anne sütünün koruyuculugu cok fazla. ben kademe kademe kestim hic farkinda bile olmadı
Haklısın canım aslında ama doğru ya da yanlış bi karar aldım rabbim bebellerimizi çocuklarımızı korusun kollasın

Haklısın canım aslında ama doğru ya da yanlış bi karar aldım rabbim bebellerimizi çocuklarımızı korusun kollasın
amin amin canim. O zaman Allah ikinize de kolaylaştirsinn inşallah

Kız var mı böyle koca nasıl inanırsın
Ya hepsi olmasada çamaşır halledip yemek yapan banyo tuvalet ovan arkadaş eşi var . Nasil inanmiyim. Üstelik eşi ev hanimi

bizim turkiyemiz boyleleri yüzünden ilerlemiyor işte
Dün yazmadım çünküm börek ve kek yedim
kiz hani borek aldiydin, kek nerden cikti
Ayyy seninkide mi yoksa bi biz bulamadikk
heee hee cnm elimi soguk sudan sıcağa dokundurmaz
Zuhal ablamş eşi hergün erken kalkar kahvaltıyı hazırlar çamaşır işini halledip işe gider gelince akşam yemeğini yapıp süpürme işine girer hiçte sesi çıkmaz

Ruyamda bile böyle olmaz heralde

abla bi ara çok takıldım herkes bi şekilde dengini buluyor bi ben mi böyle kalıcam vs diye dua gruplarımız vardı falan cok dua ettik :) artık evlilikle ilgili dua etmek içimden gelmiyor olacagı varsa zaten olacak bişey için dua etmek istemiyorum daha önemli şeyler için ediyorum ablacım :))

Ya hepsi olmasada çamaşır halledip yemek yapan banyo tuvalet ovan arkadaş eşi var . Nasil inanmiyim. Üstelik eşi ev hanimi
Burdakilerin cogunun kocasi iş yapiyor :))
Ama benimki degil

Kiz sen niye alistirmadin zamaninda
Hadi benim yaşım küçüktü, cahildim bilemedim

Merhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
Geçen bende yatak baktım wellvet diye birşey yanlış hatırlamıyorsam kişiye özel filan bana 14.5 teklif verdi sadece yatak yani inşallah seninki sana iyi gelir canım

Kaç yaşındasın ki canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…