- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.181
Ben göremedim canım iyi gizlemişsinKızlar medya bi kedi resmi yukledm gorebiliyormusun biri bakip soylermi bide gizlemeyi ogrenirsem. After before yapicam ama gizlenmiyorsa basıma iş almiyim diye deneme yapiyorm suanda
Malesef ablacım kadınlara dinlenme yok. Kolay gelsin sana daben de uyuşuktum ama eşim sağ olsun dün pazardan ıspanak da almıştı onu börek yap diyince ıspanak ayıklayıp yıkadım şimdide soğan kavuruyorum daha hamuru yoğrulup açılacak pişecek uyuşukluğa izin yok bizde
Abla evlendiğimde az yapıyordu sonra yaptırmaya yaptırmaya suyunu bile ister oldu. Geçen sene kolum çok ağrıyordu . Doktor iş yapıp zorlamaktan kasın yırtılmak üzere sakın iş yapma dedi. Dolaptan tabak bardak bile almamı yasakladı. O zamandan birtek evi eşim süpürür. O da canıSenin kocadami iş yapanlardan
Canım çekti yicem de. Hep onların istediği mi olacakbizde de ekmek alın dersem bazen bakıp yeter ya nasıl olsa sen yemiyorsun diyorlar , bazen kahvaltıda ekmek seviyorum halbuki , öyle derlerse iyi madem diyip yemiyorum
Ay severimbenimki de dün kahvaltılıkları koymuş masaya 10 kere anne şaşırıp sarılsana gene diye kikir kikir peşimdeydi ☺
Kolay gelsin sana canım. İnşallah çabucak alışırsınız. Zor bir süreç kolay geçsin inşallahCovid den dolayı mı diyorsun canım ? Ben de düşündüm ama bu denli bozuk uyku da bağışıklığını düşürecektir. Zaman ilerledikçe daha da zor olur disiplin oturtmak , memeden vazgeçirmek diye düşünüp ya bismillah dedim.
O neymis ya ne aliyoruz sanki cok pahaliGeçen bende yatak baktım wellvet diye birşey yanlış hatırlamıyorsam kişiye özel filan bana 14.5 teklif verdi sadece yatak yaniinşallah seninki sana iyi gelir canım
32 canimKaç yaşındasın ki canım
Ben yapsın istemem . Çok mükemmelliyetçiyim ve kimsenin işini beğenmem. Anneme çekmişim sağ olsun. Hele erkeklerin yaptıkları sanki hep yarım kalıyor.Burdakilerin cogunun kocasi iş yapiyor :))
Ama benimki degil
Kiz sen niye alistirmadin zamaninda
Hadi benim yaşım küçüktü, cahildim bilemedim
Zuhal ablamş eşi hergün erken kalkar kahvaltıyı hazırlar çamaşır işini halledip işe gider gelince akşam yemeğini yapıp süpürme işine girer hiçte sesi çıkmaz
Bende yemem canım yeyince devamı geliyor daha çok istiyorum sonraAh ne güzel eşim de öyle tek lokma bile olsa doyduysa yemez kahvaltı yaptık oturuyorum hala doydum ama sucuklu yumurtadan biraz kaldı onu bitirsem mi diye bakıyorum yemeyeceğim onu
Erzurumlu olma yolunda ilerliyorum
Benim eşim hemen payladım der benim patlama noktam 3 ekmek galiba her zaman midemde bi boşluk bulabilirim mide küçülmesi olayı yok bende
Masterchefteki Mehmet şefe sormuşlardı biberli mi olur soğanlı mı diye asıl Menemen biberli olur fakat şimdiki biber ve domatesin lezzeti kalmadığı için Lezzetli olsun diye soğanlı olur demişti ben her ikisini de koyuyorum
Tarih seni yazacak Cuma günü
Seni dün kerttilerdi biriyle kız unuttum kim olduğunulisteden kilonuzun yakın olduğu biriydi
Görmesini istediğin kişilere göre de ayarlanabiliyordu sanki
Sağol canım hiç unutmuyorsunBirden aklima hamişler geldi
Edibe12 tatlim ne yaptin, nasil gidiyor hamilelik
@GastrikAsit nazlim ne zamandir ortalikta yoksun, insallah bi sikinti yoktur
Rakibem istersen bir kilo ye cidden sıkıntı yokMerhaba kızlar açlıktan yere yapisabilirim
Aksama disari cikcaz mangal yakacagiz
Et kofte salata olur menüm ❤
Evet, sağol. Yaş ve kilo yüzünden çok zorlu geçiyor malesef. Senin yavrular nasıl?Amin amin hepimize
cuma yediklerimi gördün dimi :/
aaEdibe12 hamile mi hayırlı olsun
benim kaçamak işi dün bitti
merak ettim şimdi
kimi ki
hain planlar söz konusu
boşver canım sen onları
geçmiş olsun canım inşallah hafif atlatirsinniz
dikiş deyince aklıma ne geldi sünnet yaptırdın mi küçükken yaptır ben 3 aylıkken yatırdım inan çok daha kolay temiz biryerde kaptir malum koronadan korkuyoruz ama kuccuken olması avantaj 1 yaştan 7 yasa kadar piskolojik açıdan onermiyorlar sağlık sorunu yoksa devlet yapmıyor bile özeli bilmem
bende konuşurum ama ben herşeyle konuşurum halıyla filanda temizlik yaparken herşeyle
Hahahaa bende sana yazdım aynısını
Bi ağız tadıyla yarışamadık olsun biz gizliden gizliye yarışırız senle yüzdesi iyi olan kazanırLa havleeee kendi irademizle yarışma da yapamayacağız illa bi dış mihrahlar el atacak olaya arka planda illa bi ABD nin ideolojik planları Avrupa'nın sömürgeleştirme çabası
Tamam seni kaybettik sonra Ayşe’yi sonra da Lusiyi yenerimSeni benle kerttiler U UcanSupurge de var benim ısrarım da vardı tabigerçi şu an tırsıyorum sabah çok pis artı geldim
Bardağın dolu tarafından bak eloş aman ağrın sızın olmasın da hepsi düzelir inşallahAyy kokusuz tatsiz bir yaşam mi olur yaaa... gözünü kapatıp ağzına bir şey koysalar kesinlikle ne olduğunu anlamazsin. Aslında hep böyle olsaymış canin zaten tatli pasta falan da istemez miş
Ben varım sabah bi zipor yapmışım hey yavrum heyyyYemesene be ne biçim rakipsin ben rakibin dişlisini severim
Küf Yeşilİ Balyaj yaptırmıştı saçına yanlış hatırlamıyorsam belki de ondan öyle düşündünBen seni hep açık düşünmüşüm nedense
Yaşıtız canım32 canim
Allah Yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına aldırsın inşallahSağol canım hiç unutmuyorsun
Maalesef çok sıkıntılı ve stresli geçiyor. O yüzden de gelip takıma iki kelam edemedim. Özetle kilolar başıma fena dert oldu. Hele de gurbette saçma sapan sağlık sistemleri içinde doğru dürüst tıbbi bir destek alamamak çok kötü.
12 hafta bitti ancak doktor görebildim. Ondan önce ne tiroid ilacımın dozunu ayarladılar, ne gebelik şekerim var imdat dediysem dikkate alıp dinlediler. Haftalardır aşırı susuzluk ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Sabaha kadar hiç uyuyamıyorum bu yüzde. Kendim ölçtüm sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor, belki cihaz yanlıştır filan diye teselli olmaya çalıştım. Kendimce diyetler filan yaptım ama fayda sağlamadı.
Geçen perşembe doktora gidince bir hafta evde şeker ölçüm için cihaz verdiler, TR’den farklı birim kullanıyorlarmış, benim dediğim rakamları dikkate almadılar. Dün gece internetten baktım idrarda keton çıkmış. En kritik ilk on iki hafta vahim geçti yani çok üzgünüm. İnşallah bebeğime olumsuz bir etkisi olmamıştır.
Bir hafta sonra ölçtüğüm değerlere göre artık nasıl bir şey önerecekler bilmiyorum. Şimdilik ölçümler iyi gitmiyor bakalım. Sadece sabah bir dilim tb ekmek yiyordum artık onu da yemeyeceğim. Daha ne kadar az yiyebilirim bilmiyorum. Her öğün sonrası 10 dk yürüyüş tavsiye ettiler, hava çok yağmurlu diye Leslie yapıyorum. Bol su içiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. İki haftadır baya başım ağrıyor. Paracetemol içiyorum ama fayda etmiyor artık ağrıdan oturup ağlıyorum. Kilom da 92, çok aman aman zayıflamadım.
Durumum bu yani. Dualarınızı beklerim. Rabbim inşallah bebek de ben de sağlıklı olacak şekilde hayırlısı ile bu hamileliği tamamlamayı nasip etsin.
Rakibem istersen bir kilo ye cidden sıkıntı yok
Rakipler kızışmışHahahaa bende sana yazdım aynısını
Sen tarafını bekli ettin canımcımmmmRakipler kızışmış
Bakalım kim kazanacak
Yanlış seçim mi yaptın diyorsunSen tarafını bekli ettin canımcımmmm
Ben bişey demiyorum cuma günü görüşücezzzzYanlış seçim mi yaptın diyorsun
Yok kaptanım doğru secim yaptinYanlış seçim mi yaptın diyorsun
Görüşelim tatlımBen bişey demiyorum cuma günü görüşücezzzz
Amanında amanın kim gelmişYok kaptanım doğru secim yaptin
Görüşelim tatlım
Sen hayırdır daha 6 gün varTamam seni kaybettik sonra Ayşe’yi sonra da Lusiyi yenerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?