Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Malesef ablacım kadınlara dinlenme yok. Kolay gelsin sana da
Senin kocadami iş yapanlardan
Abla evlendiğimde az yapıyordu sonra yaptırmaya yaptırmaya suyunu bile ister oldu. Geçen sene kolum çok ağrıyordu . Doktor iş yapıp zorlamaktan kasın yırtılmak üzere sakın iş yapma dedi. Dolaptan tabak bardak bile almamı yasakladı. O zamandan birtek evi eşim süpürür. O da canı
bizde de ekmek alın dersem bazen bakıp yeter ya nasıl olsa sen yemiyorsun diyorlar , bazen kahvaltıda ekmek seviyorum halbuki , öyle derlerse iyi madem diyip yemiyorum
Canım çekti yicem de. Hep onların istediği mi olacak
Ay severim benimki de dün kahvaltılıkları koymuş masaya 10 kere anne şaşırıp sarılsana gene diye kikir kikir peşimdeydi ☺
çocuklar çok masumlar.
Kolay gelsin sana canım. İnşallah çabucak alışırsınız. Zor bir süreç kolay geçsin inşallah

Burdakilerin cogunun kocasi iş yapiyor :))
Ama benimki degil

Kiz sen niye alistirmadin zamaninda
Hadi benim yaşım küçüktü, cahildim bilemedim
Ben yapsın istemem . Çok mükemmelliyetçiyim ve kimsenin işini beğenmem. Anneme çekmişim sağ olsun. Hele erkeklerin yaptıkları sanki hep yarım kalıyor.
Ben hamileyken ayağa kalkmam yasaktı. Kız kardeşlerim temizliğimi yapıyorlardı. Nadiren de eşim yapıyordu. Bulaşık deterjanıyla wc temizliyordu. Deterjanların ,çamaşır suyunun kokusundan rahatsız oluyor diye.

Bende yemem canım yeyince devamı geliyor daha çok istiyorum sonra

Birden aklima hamişler geldi

Edibe12 tatlim ne yaptin, nasil gidiyor hamilelik

@GastrikAsit nazlim ne zamandir ortalikta yoksun, insallah bi sikinti yoktur
Sağol canım hiç unutmuyorsun
Maalesef çok sıkıntılı ve stresli geçiyor. O yüzden de gelip takıma iki kelam edemedim. Özetle kilolar başıma fena dert oldu. Hele de gurbette saçma sapan sağlık sistemleri içinde doğru dürüst tıbbi bir destek alamamak çok kötü.
12 hafta bitti ancak doktor görebildim. Ondan önce ne tiroid ilacımın dozunu ayarladılar, ne gebelik şekerim var imdat dediysem dikkate alıp dinlediler. Haftalardır aşırı susuzluk ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Sabaha kadar hiç uyuyamıyorum bu yüzde. Kendim ölçtüm sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor, belki cihaz yanlıştır filan diye teselli olmaya çalıştım. Kendimce diyetler filan yaptım ama fayda sağlamadı.
Geçen perşembe doktora gidince bir hafta evde şeker ölçüm için cihaz verdiler, TR’den farklı birim kullanıyorlarmış, benim dediğim rakamları dikkate almadılar. Dün gece internetten baktım idrarda keton çıkmış. En kritik ilk on iki hafta vahim geçti yani çok üzgünüm. İnşallah bebeğime olumsuz bir etkisi olmamıştır.
Bir hafta sonra ölçtüğüm değerlere göre artık nasıl bir şey önerecekler bilmiyorum. Şimdilik ölçümler iyi gitmiyor bakalım. Sadece sabah bir dilim tb ekmek yiyordum artık onu da yemeyeceğim. Daha ne kadar az yiyebilirim bilmiyorum. Her öğün sonrası 10 dk yürüyüş tavsiye ettiler, hava çok yağmurlu diye Leslie yapıyorum. Bol su içiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. İki haftadır baya başım ağrıyor. Paracetemol içiyorum ama fayda etmiyor artık ağrıdan oturup ağlıyorum. Kilom da 92, çok aman aman zayıflamadım.
Durumum bu yani. Dualarınızı beklerim. Rabbim inşallah bebek de ben de sağlıklı olacak şekilde hayırlısı ile bu hamileliği tamamlamayı nasip etsin.

Evet, sağol. Yaş ve kilo yüzünden çok zorlu geçiyor malesef. Senin yavrular nasıl?

La havleeee kendi irademizle yarışma da yapamayacağız illa bi dış mihrahlar el atacak olaya arka planda illa bi ABD nin ideolojik planları Avrupa'nın sömürgeleştirme çabası
Bi ağız tadıyla yarışamadık olsun biz gizliden gizliye yarışırız senle yüzdesi iyi olan kazanır
Seni benle kerttiler U UcanSupurge de var benim ısrarım da vardı tabi gerçi şu an tırsıyorum sabah çok pis artı geldim
Tamam seni kaybettik sonra Ayşe’yi sonra da Lusiyi yenerim
Ayy kokusuz tatsiz bir yaşam mi olur yaaa... gözünü kapatıp ağzına bir şey koysalar kesinlikle ne olduğunu anlamazsin. Aslında hep böyle olsaymış canin zaten tatli pasta falan da istemez miş
Bardağın dolu tarafından bak eloş aman ağrın sızın olmasın da hepsi düzelir inşallah
Yemesene be ne biçim rakipsin ben rakibin dişlisini severim
Ben varım sabah bi zipor yapmışım hey yavrum heyyy
Ben seni hep açık düşünmüşüm nedense
Küf Yeşilİ Balyaj yaptırmıştı saçına yanlış hatırlamıyorsam belki de ondan öyle düşündün
Yaşıtız canım
Allah Yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına aldırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…