- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.201
Ne yaptın da yoruldunHerkese iyi aksamlaryoruldum ama degdi sayfalarda dolmus
Iyisinizdir insallah Ben bugun Cok mutluyum
Simdi bak cnmben goremiyorum.1 tane medya var diyo ama
Süper değişim valla bir an önce 65 olman lazımKızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
Bomba gibi geliyorum bekleSen hayırdır daha 6 gün var
Allah daim etsin canım ne oldu ?Herkese iyi aksamlaryoruldum ama degdi sayfalarda dolmus
Harika değişim gerçekten gri tişörtlü halin en fit halin galiba bayıldımKızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
tamam itiraf ediyorum , dış görüntümden dolayı ön yargılı olmayan herkes beni tanıyınca hatta tam tanımadan çok seviyor , acayip bir çekimim var
Sağol canım hiç unutmuyorsun
Maalesef çok sıkıntılı ve stresli geçiyor. O yüzden de gelip takıma iki kelam edemedim. Özetle kilolar başıma fena dert oldu. Hele de gurbette saçma sapan sağlık sistemleri içinde doğru dürüst tıbbi bir destek alamamak çok kötü.
12 hafta bitti ancak doktor görebildim. Ondan önce ne tiroid ilacımın dozunu ayarladılar, ne gebelik şekerim var imdat dediysem dikkate alıp dinlediler. Haftalardır aşırı susuzluk ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Sabaha kadar hiç uyuyamıyorum bu yüzde. Kendim ölçtüm sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor, belki cihaz yanlıştır filan diye teselli olmaya çalıştım. Kendimce diyetler filan yaptım ama fayda sağlamadı.
Geçen perşembe doktora gidince bir hafta evde şeker ölçüm için cihaz verdiler, TR’den farklı birim kullanıyorlarmış, benim dediğim rakamları dikkate almadılar. Dün gece internetten baktım idrarda keton çıkmış. En kritik ilk on iki hafta vahim geçti yani çok üzgünüm. İnşallah bebeğime olumsuz bir etkisi olmamıştır.
Bir hafta sonra ölçtüğüm değerlere göre artık nasıl bir şey önerecekler bilmiyorum. Şimdilik ölçümler iyi gitmiyor bakalım. Sadece sabah bir dilim tb ekmek yiyordum artık onu da yemeyeceğim. Daha ne kadar az yiyebilirim bilmiyorum. Her öğün sonrası 10 dk yürüyüş tavsiye ettiler, hava çok yağmurlu diye Leslie yapıyorum. Bol su içiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. İki haftadır baya başım ağrıyor. Paracetemol içiyorum ama fayda etmiyor artık ağrıdan oturup ağlıyorum. Kilom da 92, çok aman aman zayıflamadım.
Durumum bu yani. Dualarınızı beklerim. Rabbim inşallah bebek de ben de sağlıklı olacak şekilde hayırlısı ile bu hamileliği tamamlamayı nasip etsin.
Iyi aksamlar cnm, nedne mutlusun Allah daim etsin inşallahHerkese iyi aksamlaryoruldum ama degdi sayfalarda dolmus
SagolSüper değişim valla bir an önce 65 olman lazım
Beni unuttun öylemi sana daha Foto yokKızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
A.selam canimSelam hanımlar hayırlı akşamlar
Dün gece kız çok yordu bizi saatlerce ağladı durdu derdi memeydi emzirmeme rağmen dalamadıkça istedi durdu. Kucakta gezmeyi kabul etmedi ayakta sallanmayı kabul etmedi eşim de ben de ne yapacağımızı şaşırdık. Bir de meme ısırmaya huyu var ki sormayın gitsin.
Ay takvimine göre meme kesme tarihleri oluyor her ay güncelleniyor. Ona baktım tam bugün uygun bir tarih varmış. Öğlen niyet cümlelerimi kurdum bi kaç kez tekrar ettim ya bismillah dedim. Öğlen uykusuna memesiz yatırdım ama kısa uyudu ve feryat figan ağlıyordu uyandığında tepindi kudurdu kucağa da gelmedi sinirli stresli hareketler.
Şimdi de memesiz uyuttum. Zor oldu apartmanı yıktı geçirdi daldı biraz.
Bana şans dileyin dua edin lütfen kolaylıkla atlatalım şu süreci ve kızım deliksiz uykulara geçsin. 4 yıldır deliksiz uyku bilmiyorum delikli olup da az delikli bile değil delik deşik aşırı çok delikli. Allahım büyüksün
masallah istediktwn Sonra yapilamicak bisey yokKızlar 4 yıl önce yaşadığımız şehirden bi arkadaşım vardı beraber yürüyüş yapardık. Troidleri çalışmamasına rağmen 38 kilo verdi. Bugünde 54 bedenden 38 bedene kıyafeti paylaştı çok duygulandım yaa azıcıkta kıskandım tabi
takma söyle insanlari, sen nasil mutluysan öyle olben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
gecmis olsun canim insallah hafif sekilde atlatirsinAyy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart olduçok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
ne güzel laf demissin Ben diyemezdim sanirimAllah korusun yaaane fesatlar benim iş yerinde çok var canım doğum yaptım bir hafta sonra gördüler aaaaa hiç kilo vermemişsin dediler. Bende altında kalırmıyım. Çok normal sizin üstünüze ikinciyi doğurdum hala aynı kilodayız dedim birazcık bozuldular sonra normal işte süt felan diye konuyu değiştiriciler
sen yediginden seviyorsundur görüntüsünü sofradaGünaydın kızlar❤❤❤
Dün 1 kilo fazladan erik almıştım reçel yapıyorum ..aslında pek yiyen yok sinir oluyorum evdekilere ama ben sofrada görüntüsünü seviyorum copede gitmesin diyr ben yiyveriyorum
bi yerde güzel canimAyy kokusuz tatsiz bir yaşam mi olur yaaa... gözünü kapatıp ağzına bir şey koysalar kesinlikle ne olduğunu anlamazsin. Aslında hep böyle olsaymış canin zaten tatli pasta falan da istemez miş
cok zormusSağol canım hiç unutmuyorsun
Maalesef çok sıkıntılı ve stresli geçiyor. O yüzden de gelip takıma iki kelam edemedim. Özetle kilolar başıma fena dert oldu. Hele de gurbette saçma sapan sağlık sistemleri içinde doğru dürüst tıbbi bir destek alamamak çok kötü.
12 hafta bitti ancak doktor görebildim. Ondan önce ne tiroid ilacımın dozunu ayarladılar, ne gebelik şekerim var imdat dediysem dikkate alıp dinlediler. Haftalardır aşırı susuzluk ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Sabaha kadar hiç uyuyamıyorum bu yüzde. Kendim ölçtüm sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor, belki cihaz yanlıştır filan diye teselli olmaya çalıştım. Kendimce diyetler filan yaptım ama fayda sağlamadı.
Geçen perşembe doktora gidince bir hafta evde şeker ölçüm için cihaz verdiler, TR’den farklı birim kullanıyorlarmış, benim dediğim rakamları dikkate almadılar. Dün gece internetten baktım idrarda keton çıkmış. En kritik ilk on iki hafta vahim geçti yani çok üzgünüm. İnşallah bebeğime olumsuz bir etkisi olmamıştır.
Bir hafta sonra ölçtüğüm değerlere göre artık nasıl bir şey önerecekler bilmiyorum. Şimdilik ölçümler iyi gitmiyor bakalım. Sadece sabah bir dilim tb ekmek yiyordum artık onu da yemeyeceğim. Daha ne kadar az yiyebilirim bilmiyorum. Her öğün sonrası 10 dk yürüyüş tavsiye ettiler, hava çok yağmurlu diye Leslie yapıyorum. Bol su içiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. İki haftadır baya başım ağrıyor. Paracetemol içiyorum ama fayda etmiyor artık ağrıdan oturup ağlıyorum. Kilom da 92, çok aman aman zayıflamadım.
Durumum bu yani. Dualarınızı beklerim. Rabbim inşallah bebek de ben de sağlıklı olacak şekilde hayırlısı ile bu hamileliği tamamlamayı nasip etsin.
ev isleri canim saymim simdiNe yaptın da yoruldun
Allah mutluluğunu artırsın
Sondan başa gidiyorum
Allah daim etsin canım ne oldu ?
Amin insallah hepimiz mutlu olalim hepIyi aksamlar cnm, nedne mutlusun Allah daim etsin inşallah
kolau gelsin diyecektim ama dikmissindir bile.Günaydın kızlar❣
Eşime uyandım o kahvaltı ediyor ama ben uyuycam sanırım biraz daha hazır bebeler de uyurken bugün dikiş var bklm oğlum durursa
insanlar cok dengesiz abla. Basortusu yuzunden hala onyargili olanlara ben insan diyemiyorum malesef farkli bir varlik onlar.önce şişmanlığım ve baş örtülü olmamdan dolayı çok önyargılı davrananlar oldu , gerçi ben ciddi ciddi benden hoşlanmadığını belli edeni de severim , çünkü iki yüzlü değil dürüstler :)
demi ya rabbim bizi ne guzel ne harika yaratmis herseyin bi sebebi var.Ayy kokusuz tatsiz bir yaşam mi olur yaaa... gözünü kapatıp ağzına bir şey koysalar kesinlikle ne olduğunu anlamazsin. Aslında hep böyle olsaymış canin zaten tatli pasta falan da istemez miş
gecmis olsun canim benim. Bebeginde sende cook iyi olirsunuz ins. Saglikla kucagina almayi nasip etsin allahimSağol canım hiç unutmuyorsun
Rabbim mutlulugunu daim etsin canim.Herkese iyi aksamlaryoruldum ama degdi sayfalarda dolmus
amin hepimizin insallahRabbim mutlulugunu daim etsin canim.
Camide kres gibi egitimmi veriyorlar burda oyle camiler var. Hem dini egitim hemde anasifi gibi
Ne güzel yapmissiniz, Bizde daha o durumlar olmaz havalar bozdu artikEsim evdeydi bugun 2 gibi ciktik az uzakta bi park vardi oraya gittik oturduk biseyler yedik cocuklar cimlerde falan oynadilar 6 gibi eve donduk. Araya yuruyus sikistirdim bide. Ama yorulmusum kucugun pesinde.
Camasir var durulup kaldirilacak giiyimde islerimi yapiyim gezip tozdugum yeter
Hayırlı olsun canımamin hepimizin insallah
Evet canim o sekilde, kres görünümlü Hem oynuyorlar, boyuyorlar, Hem dini egitim görüyorlar
Amin insallah canimHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?