Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sen hayırdır daha 6 gün var
Bomba gibi geliyorum bekle
Herkese iyi aksamlar yoruldum ama degdi sayfalarda dolmus
Iyisinizdir insallah Ben bugun Cok mutluyum
Allah daim etsin canım ne oldu ?
Kızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
Harika değişim gerçekten gri tişörtlü halin en fit halin galiba bayıldım

tamam itiraf ediyorum , dış görüntümden dolayı ön yargılı olmayan herkes beni tanıyınca hatta tam tanımadan çok seviyor , acayip bir çekimim var
bunu tahmin edebiliyorum abla burdan bile bukadar sevebiliyorsak :)

Allah sana ve bebegine saglık versn cnm saglikla al kucagına insallah bundan sonrasi guzel gecer

Iyi aksamlar cnm, nedne mutlusun Allah daim etsin inşallah

Pnrrr-12 albümünü gördüm canım değişim harika maşallah sana ne güzel gitmiş kilolar

Sagolasin evet gercekten cok fark var ya smdi gene 65 gormeliyim inşallah :)

Süper değişim valla bir an önce 65 olman lazım
Sagol Inşallah poni bende cok istiyorm

A.selam canim
Kolaylikla atlatin insallah, uykusuda düzene girer
masallah istediktwn Sonra yapilamicak bisey yok
ben zayiflayinca kimse kiskanmiyo beni
sadece aciyorlar
herkes hastaliktan yada uzuntuden zayifmadigimi soyluyorlar
takma söyle insanlari, sen nasil mutluysan öyle ol
Ayy alıntı yapayim derken cevapla yaptim e cevap vermek şart oldu çok hastayım uyanir uyanmaz balli süt ictim bakmadim tartiya. Galiba corona oldum
gecmis olsun canim insallah hafif sekilde atlatirsin
ne güzel laf demissin Ben diyemezdim sanirim
sen yediginden seviyorsundur görüntüsünü sofrada
Ayy kokusuz tatsiz bir yaşam mi olur yaaa... gözünü kapatıp ağzına bir şey koysalar kesinlikle ne olduğunu anlamazsin. Aslında hep böyle olsaymış canin zaten tatli pasta falan da istemez miş
bi yerde güzel canim gözünü kapa cikolata yiyormussun diye Hasso edip Ceviz bise ye
cok zormus sag saglim hayirlisiyla kucagina al insallah
Ne yaptın da yoruldun
Allah mutluluğunu artırsın

Sondan başa gidiyorum
ev isleri canim saymim simdi bitmiyor Benim bu ev isleri yada Ben abartiyorum
Allah daim etsin canım ne oldu ?
Iyi aksamlar cnm, nedne mutlusun Allah daim etsin inşallah
Amin insallah hepimiz mutlu olalim hep
Uzun zamandir büyük kizcem icin camiiden Haber bekliyordum, sükür dün aradilar alinmis bugun ilk gündü

Günaydın kızlar
Eşime uyandım o kahvaltı ediyor ama ben uyuycam sanırım biraz daha hazır bebeler de uyurken bugün dikiş var bklm oğlum durursa
kolau gelsin diyecektim ama dikmissindir bile.
insanlar cok dengesiz abla. Basortusu yuzunden hala onyargili olanlara ben insan diyemiyorum malesef farkli bir varlik onlar.
Ayy kokusuz tatsiz bir yaşam mi olur yaaa... gözünü kapatıp ağzına bir şey koysalar kesinlikle ne olduğunu anlamazsin. Aslında hep böyle olsaymış canin zaten tatli pasta falan da istemez miş
demi ya rabbim bizi ne guzel ne harika yaratmis herseyin bi sebebi var.
gecmis olsun canim benim. Bebeginde sende cook iyi olirsunuz ins. Saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim
Rabbim mutlulugunu daim etsin canim.

Camide kres gibi egitimmi veriyorlar burda oyle camiler var. Hem dini egitim hemde anasifi gibi

Esim evdeydi bugun 2 gibi ciktik az uzakta bi park vardi oraya gittik oturduk biseyler yedik cocuklar cimlerde falan oynadilar 6 gibi eve donduk. Araya yuruyus sikistirdim bide. Ama yorulmusum kucugun pesinde.

Camasir var durulup kaldirilacak giiyimde islerimi yapiyim gezip tozdugum yeter

Rabbim mutlulugunu daim etsin canim.

Camide kres gibi egitimmi veriyorlar burda oyle camiler var. Hem dini egitim hemde anasifi gibi
amin hepimizin insallah
Evet canim o sekilde, kres görünümlü Hem oynuyorlar, boyuyorlar, Hem dini egitim görüyorlar

Ne güzel yapmissiniz, Bizde daha o durumlar olmaz havalar bozdu artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…