Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bizim kitaplıgı kaldırdım yeni yaptırcaktım duvara monte olandan halen eşim yaptırmadı bizim 1 çekyat agzına kadar kitap dolu sadece b kızımın bende 1 sayfa okuyunca uykum gelir alışmam lazım kitap okumaya

alın alın :))) hamır işi yemediğin sürece azcuk izin var hadiii... bi yerin şişmesin diye o da....

Bende geldim yemek işini sonlandırdım saat 19:00 da..(Geç oldu ama eşimi bekledim)
Yanlız kızlar geceler uzadı ya saat aynı saat ama psikolojikmidir nedir akşam atıştırmalık istiyor insan zor duruyorum valla

menümün devamını yazayım
öğlen:
2 kepçe mercimek çorbası.okula öğle yemeğine gitmiştim yemek kalmamış:)
ara yok
akşam:
yarım porsiyon karnıbahar
yarım porsiyon sebzeli tavuk
200 gr light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği

dışarda yediğim için porsiyon usulü yazdım pek anlamam porsiyonlardan.

9 gibi de 1 elmayla naneli yeşil çayımı içeceğim.

1 lt falan su içtim bugün biliyorum çok önemli ama hep unutuyorum(

O kadar alıntıladım , cevapladım yorum yaptım net sorun çıkardı neyseki bir kısmı duruyor , ama babam birşey araştırıyor :/ bilgisayarın başına geçince onlarıda paylaşırım.. Ee canlar azcık sohbet edelim kimler var ki

Yarın dershane de soru çözümüne kalacağım. Eğer nette sorun çıkmazsa gündüz ara ara gelirim akşam kimsecikler kalmıyor. Tabi pes etmeyeceğim buradayım

Yarın dershane de soru çözümüne kalacağım. Eğer nette sorun çıkmazsa gündüz ara ara gelirim akşam kimsecikler kalmıyor. Tabi pes etmeyeceğim buradayım

Ne için dersaneye gidiyorsun cnm?

Benim bazen saatlerim belli olmuyor. Kampanya hazırlıyoruz ve geç saatlere kadar kalıyoruz, yeni yedim sdc bir çorba ictim bir tane de muz yiyeceğim çünkü cok hareketli birgundu :/

Ne için dersaneye gidiyorsun cnm?

Benim bazen saatlerim belli olmuyor. Kampanya hazırlıyoruz ve geç saatlere kadar kalıyoruz, yeni yedim sdc bir çorba ictim bir tane de muz yiyeceğim çünkü cok hareketli birgundu :/

canım ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ...
kolay gelsin canım..

hımmmm geçmiş olsun bakalım.... ihmal etme ilgilen kendinle...
saol canım.. Şu aralar moralimi toparlayamıyorum. Sanki ben birşeyler yapmaya çalıştıkça herşey ters tepiyor gibi :/
şu yarışma işi umarım işe yarar.. menüne gelince canım öğle ve aralar iyi de akşam niye böyle yaptın anlayamadım :/

hmm beğendim bunu..
çuku demeyelim aaa alınır bak bitter o...
Valla onlar bizi affetmiyor, yağları aşılıyorlar bize.. bizde affetmeyelim :)
canım öncelikli kural aktiflik..
merhaba kızlar bnide aranıza aldığınız için teşekkür ederim umarım beraber güzel güzel kilo veririz
bn 110 kiloyum 170 boyundayım öğrenciyim
hoşgeldin canım ne öğrencisisin :)
aynen :) ben de aranıza yeni katıldım. kuralları ve ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim. umarım güzel güzel zayıflarız :))
canım aktif olursan zaten yavaş yavaş kaynaşırız..
tarçınlı süt mesela.. sen yeterki abur cubur yiyorsun diye diyeti bozdum diye yarıda kalma diyeti bozduğunu hiç düşünme devam et.. zamanla onuda başarırsın inş hatta şunu söyliyim bu diyet değl yeni yaşam tarzın olsun öyle düşünürsen daha iyi olur.
şu fırında lor peynirli yağsız kabağı merak ettim canım sabah ekmek yemedinmi..
canım onun şimdilik çöüzmümnü buldum aşağıda yazacağım daha iyi bir şey bulursak güzel olur

canım bunun olmaması için elimizden geleni yapacağız.Pes etmeyi düşünmüyorum

betülcüğüm menünün içeriği hafif ama çok az değil mi..

günaydın kızlar bu sabah 1 saat yürüyüşümü yapıp geldim galiba ben kilo veriyorum
2 gündür liste dışına çıkmıyorum cumaya süpriz bir rakam bekliyorum
inş. canım... insan çok mutlu oluyor böyle durumlarda..
kanal d bir bayan günlük 5 lt kola içiyormuş 1 yaş pasta yiyormuş 110 kilo olmuş
abooovvv olmaması anormal olurdu ki :18::18::18: bende de şu aralar kola tutkusu başladı..
annneeeeee.. canına mı susamış gı o
vaaay beğendim canım menüyü..
o gün hastanelik olup serumu yemiş... ondan sonra bir daha içmiyomuş... bende dikkat ediyorum midemde şişkinlik yapıyor bir garip yapıyor midemi.... rahatsızlık veriyo vermese iççemde :))
her şerde bir hayır vardır :)
Sabah
Zeytin 3 tane, peynir, salatalık ve domates yedim

Öğlen
Bir dilim yagsiz ızgara somon ve yeşil salata yiyeceğim.

Bol suyumu iciyorum. Ve yeşil çayımı içiyorum simdi.
sabah ekmek hiç mi yemiyorsun :/
paylaş tabi ki... hoşgeldin :)
canım allah yardımcın olsun..
her yerimiz zaaf olmuş şekerim napçaz biiz böyle.... almama yolunu deniyorum artık.... alırsam hayatta affetmem.... hatta başkasının evinde bile olsam affetmem yani :)))
sooorrrma
o leslie bacı iyi bişey yaa :) bende yapıyorum arada videoları var bilgisayarımda
bende de leslıe var. ama arada soyle muzıklı danslı hareket yapabılecegım vıdeolar nerede bulurum? step aeorobık yapsam fena olmaz.. bu arada evde yapılmıs kekten yıyebılıyor muyuz bacılar;?
zumbanın da var bende :) istersen özelden link atayım
hani tam boğazımızı tutmamız gerektiği zamanlarda birşeyler çıkıyor ya sinir oluyorm..
Bır de ben :) zumba nedır,,? lınk verebılecek olan var mı?

canım bende var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…