- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.721
şşşşş kamber 2(betüş) kamber 1 olarak yine topikte bir sen birde ben varız kuzu
şşşşş kamber 2(betüş) kamber 1 olarak yine topikte bir sen birde ben varız kuzu
ben burdayım ablacım bu ara kitap okumaya sardım deligibi okuyorum yanlız şuan elimdeki kitap resmen vurdu ben şiddetle tavsiye edilir Ayşe KULİN GİZLİ ANLARIN YOLCUSU
Ayyy biri kolamı dedi benimde zaafım((
örnek alsalar bizi iyi olcek :))
üstüme alındım ben bugün bebek görmeye gittim 4 şekersiz çay 1 bardak altı kadar kısır 1 k kase patates salatası yedim ,arada gezmeye gidince ucundan yemem lazım hepten listeye bagımlı duramam .ya rahmetli şaban gibi sefer tası taşıcam yada yicem
Bır de ben :) zumba nedır,,? lınk verebılecek olan var mı?
Daha aksam yemeği yiyemedim hala isteyim ://
Ve sanırım saat 22:30 gibi evde olucagim
Yarın dershane de soru çözümüne kalacağım. Eğer nette sorun çıkmazsa gündüz ara ara gelirim akşam kimsecikler kalmıyor. Tabi pes etmeyeceğim buradayım
Ne için dersaneye gidiyorsun cnm?
Benim bazen saatlerim belli olmuyor. Kampanya hazırlıyoruz ve geç saatlere kadar kalıyoruz, yeni yedim sdc bir çorba ictim bir tane de muz yiyeceğim çünkü cok hareketli birgundu :/
canım ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ...
kolay gelsin canım..
canım ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ...
kolay gelsin canım..
saol canım.. Şu aralar moralimi toparlayamıyorum. Sanki ben birşeyler yapmaya çalıştıkça herşey ters tepiyor gibi :/hımmmm geçmiş olsun bakalım.... ihmal etme ilgilen kendinle...
şu yarışma işi umarım işe yarar.. menüne gelince canım öğle ve aralar iyi de akşam niye böyle yaptın anlayamadım :/mesaj saymaya başlamışız iyi olmuş.... yukardaki birinci mesajım bu da ikiii ... umarım herkez katılır da takım amacına ulaşır... niye burdayız demii paylaşım için....
sabahtana beri sil süpür ellerim bazırdadı vallaa yaaa banada yazıık amaa.... ama misss gibi kokuyor her bir yer.... ben hariç.... her yer temizlenince ben pisleniyorum öööfff...
neyse
bu günkü menüm....
09:00 sabah
3 parça kare bitter
1 şekersiz tadelle -- diyabetikler için çıkmış deneme amaçlı aldım ravak gibi tadı var... diyabetikleri şeker komasına sokmak için herhalde
1 b form çayı
ara yok
13:00 öğlen
3 parça minik haşlama tavuk baget
1 b yeşil çay....
15:00 ara
1 elma
1 b yeşil çay
17:00 ara
1 avuç ceviz içi
1 b yeşil çay
19:00 akşam
1 elma
1 b yeşil çay
finişşş...
hmm beğendim bunu..Ben de menümü yazayım..
Sabah:
Yarım haşlanmış yumurta (oğlumla paylaştık)
Yarım kk beyaz peynir
2 yeşil zeytin
Yarım salatalık
1 dilim kepek ekmeği
1 fincan rezene çayı
Ara: 1 fincan az şekerli Türk kahvesi
1 kare parça çikolata
Öğlen 3 yemek kaşığı kabak yemeği ve 2 kaşık yoğurt
Ara yok
Akşam:
Fırında ızgara köfte
3 kaşık makarna ve yağsız salata olacak..
Valla onlar bizi affetmiyor, yağları aşılıyorlar bize.. bizde affetmeyelim :)çuku demeyelim aaa alınır bak bitter o...
canım öncelikli kural aktiflik..merhaba kızlar,
ben yeni aldım davetimi. sabırsızlanıyorum kilo vermek için artık yeter!
yalnız tam olarak ne yapmam gerekiyor biri açıklayabilir mi? anladığım kadarıyla yenilenme süreci geçiriyor dokuzuncu takım. kurallar nelerdir?
öpüyorum sizi :)
hoşgeldin canım ne öğrencisisin :)merhaba kızlar bnide aranıza aldığınız için teşekkür ederim umarım beraber güzel güzel kilo veririz
bn 110 kiloyum 170 boyundayım öğrenciyim
canım aktif olursan zaten yavaş yavaş kaynaşırız..aynen :) ben de aranıza yeni katıldım. kuralları ve ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim. umarım güzel güzel zayıflarız :))
tarçınlı süt mesela.. sen yeterki abur cubur yiyorsun diye diyeti bozdum diye yarıda kalma diyeti bozduğunu hiç düşünme devam et.. zamanla onuda başarırsın inşben bugünkü menümü paylaşamayacağım. malum günlerdeyim ve inanılmaz tatlı yedim. bir insanın isteyemeyeceği kadar canım tatlı istiyor ve yiyemeyeceği kadar çok yiyorum. tatlı isteğini azaltan bir nebze olsun engelleyen bir şey biliyor musunuz? çay, sebze meyve ne olursa? rejimimin önündeki en önemli engel de bu çok tatlı abur cubur yiyorum. verecek 17 kilom var o yüzden kalıcı bir çözüm bulmam lazım.
şu fırında lor peynirli yağsız kabağı merak ettimBenim menüm gun icinde değişmekte maalesef çünkü oglenleri ve bazı aksam yemeklerini dışarıda yemek zorunda kalıyorum :/
Ama sabahım aynı
Biraz beyaz peynir, roka, maydonoz ve zeytin, sekersiz çayla birlikte
Öğlen
İki gündür salata, yagsiz kereviz yemeği ve ızgara tavuk
Aksam
Çorba, fırında lor peynirli yagsiz kabak.
10 gibi de 1 Amasya elması
Bügünde. Benzer menuydu ancak cok yogun spor yaptıgım için 1 muz daha ekledim listeme
canım onun şimdilik çöüzmümnü buldum aşağıda yazacağımşimdiiiiii bu msja kızdım ve burdan yola çıkarak herkese yazıyorum
takıma yeni gelen yada takımdaki arkadaşlar 9.takım şuanda yeniden küllerinden toparlanmaya çalışan bir takım geçen hafta yarım hafta olarak ilkti bu hadta ikinci hafta bize biraz zaman lazım bu birrrrrrrr
2.si topiğin önünü sonunu okumadan direk yorumda bulunmakta neyin nesi kaptan geçen hafta hastaydı ara ara girip durumu bildirdi çok şükür kaptanda var bizlerde varız
bu güzel olmuş sengcim haftasonuna bir çare bulalım çünkü kendimden yola çıkarsam haftasonu ve akşamları giremiyorum evde bir paşa var benden öte benden ziyadeee ütü falan filan ee bide gezmekler eklenince tadından yenmiyo
evet arkadaşlar şimdi (son 2 gün yazamadımya ondan yazacaklarım çok )
takımda herkesin yüksek katılımı ve herkesin (başta ben) en üst düzeyde boğazına sahip çıkması lazım,
topiği boş bırakmıyoruzzzzzzzzzz
düzenli besleniyoruzzzzzz
mümkünse spor yapıyoruzzzzzzz yada iş-okul dönüşü eve 1-2 durak kala inip yürüyoruzzzzzzzzzzzzzzz
bol su içiyoruzzzzzzzzzzzzz
sengcim ben kendime deneme süresi koydum balım geçen seferki gibi takımda 2-3 kişi çalıp söylerse motive olmazsa paylaşım olmazsa takımdan ayrılırım bunuda baştan söleyeyim efemmm bu sefer 2 ileri 5 geri gitmek istemiyorummmmmmm
betülcüğüm menünün içeriği hafif ama çok az değil mi..günaydın beybiler,
hafta sonu kaçamaksız olmaz bitterleri lüplettim.... kararlıyım her pazar bitter yicem.... ama hafta içi asla çaklıt yok...
neyse kendimi şikayet ettim şimdik gönül rahatlığıyla menüme geçebilirim...
sabah
1 elma
1b form çayı
ara
1 avuç ceviz
1 b yeşil çay
öğlen
fırınlanmış et el kadar
yanına fırında patates yaklaşık bir orta boy patates kadar...
ara
3 kayısı
1 b yeşil çay
akşam
1 elma
1 b yeşil çay
yatarken 1 b form çayı
işte büülee....
inş. canım... insan çok mutlu oluyor böyle durumlarda..günaydın kızlar bu sabah 1 saat yürüyüşümü yapıp geldim galiba ben kilo veriyorum
2 gündür liste dışına çıkmıyorum cumaya süpriz bir rakam bekliyorum
abooovvv olmaması anormal olurdu ki :18::18::18: bende de şu aralar kola tutkusu başladı..kanal d bir bayan günlük 5 lt kola içiyormuş 1 yaş pasta yiyormuş 110 kilo olmuş
annneeeeee.. canına mı susamış gı obende günde 1,5 - 2 lt içiyodumpasta değil ama envai çeşit çaklıtı löpletiyodum.... bu bünyem iyi dayanmış... 5 lt içenede şaşırmam... ablamın bi arkadaşı bi gün 32 lt içmiş sonra hastanelik olmuş.... su içilmez laa o kadar :)
vaaay beğendim canım menüyü..dünkü menüm
2 b su 1 bitki çayı,8 zeytin, 1 h yumurta ,1 parça peynir,2 d ç ekmegi,bol yeşillikler
ara türk kahvesi ,1 armut,1 çay b yogurt
ögle 2 b su 1 k çorba 5 k sebze yemegi ,4 k şakşuka,salata,2 d ç ekmegi
ara bitki çayı 1 nar 1 b yogurt
akşam 2 b su 3 k yogurt 1 parça tavuk haşlama,salata,2 d ç ekmegi
ara 1 armut ,1 b ayran
1 bitki çay
toplam 3 lt su
her şerde bir hayır vardır :)o gün hastanelik olup serumu yemiş... ondan sonra bir daha içmiyomuş... bende dikkat ediyorum midemde şişkinlik yapıyor bir garip yapıyor midemi.... rahatsızlık veriyo vermese iççemde :))
sabah ekmek hiç mi yemiyorsun :/Sabah
Zeytin 3 tane, peynir, salatalık ve domates yedim
Öğlen
Bir dilim yagsiz ızgara somon ve yeşil salata yiyeceğim.
Bol suyumu iciyorum. Ve yeşil çayımı içiyorum simdi.
paylaş tabi ki... hoşgeldin :)betul derkı ben arkadasları davet ettım ama begenıp gelmedıler :)))
kaptanlar davet edıyor ya hanı benı ısteyen olmadı :)
ben de sonradan katılayım barı dedım. bır de 18 ınde sınavım var o zamandan sonra baslayayım en ıyısı sımdılık soyle bır gozlemleyım sızı. gene de menulerımı paylasayım mı? arada yazayım mı uzakta kalmak ıstemıyorum...:26:
bugünki menüm
sabah 1 kase kfleks
öğlende mecburen 1 pide
akşama yemem artık
yeni işyerim şehrin dışında o sebepten böyle oldu yarından itibaren ya yemekhaneden yicem ki ordada hep pilav vs çıkıyo yada evden çeşit çeşit salata getiricem
sooorrrmaher yerimiz zaaf olmuş şekerim napçaz biiz böyle.... almama yolunu deniyorum artık.... alırsam hayatta affetmem.... hatta başkasının evinde bile olsam affetmem yani :)))
o leslie bacı iyi bişey yaa :) bende yapıyorum arada videoları var bilgisayarımdamerhabalar
sabahki menüm:
2 dilim ekmek malesef beyaz evde ekmek yok başka
peynir
bir bardak süt
ara:
1 bardak naneli yeşil çay
öğle yemeğini okulda yiyeceğim bakalım ne çıkarsa bahtıma:)
spor:
kahvaltıdan sonra Leslie Sansone ablamızla 40 dk evde yürüdüm
herkese güzel bir gün dilerim
zumbanın da var bende :) istersen özelden link atayımbende de leslıe var. ama arada soyle muzıklı danslı hareket yapabılecegım vıdeolar nerede bulurum? step aeorobık yapsam fena olmaz.. bu arada evde yapılmıs kekten yıyebılıyor muyuz bacılar;?
Selam arkadaşlar okuldan yeni geldim..
sabah bir bardak sıcak süt içtim..
ara: 3 tane çizi
öğlen: dürüm ayran(öğretmen arkadaşlardan birisi dükkan açtı okadar kişinin içinde rejimdeyim diyemedim)
ara yok
akşam ton balıklı yağsız salata
şimdiye kadarda 1.5 litre su içtim..
Oğlumu almaya gidiyorum park bahçe gezelim biraz öpüyorum canlar
Bır de ben :) zumba nedır,,? lınk verebılecek olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?