Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Gec oldu Zaten Niye yoruyorsun kendini, yarin baslasan daha iyi olmazmi

Kolay gelsin canım mutfak en zoru gerçekten hele çocukla bi kat daha zor

Gündüz bebekle çok yavaş ilerler
Bitiremezsem canım sıkılır.
Bebeğim uyursa birazını kolaylaştırsam iyi olur
Haklisin cocuklada zor oluyor Benim Anneannemde hep der gecw daha bereketliymis is yapmada, Sabah baslanilan gece gibi Hemen bitmezmis

Namaria yatağın hayırlı olsun canım, güle güle kullan
Bende İstikbalin yatağını kullanıyorum, ametist taşı etkili, o kadar rahat ki, sabah yataktan kalkasım gelmiyor
cok sağol canım :)) oh ne güzel valla bende öyle yatak istiyorum inşallah aldığım öyle olur pazartesi gelecek

Haklisin cocuklada zor oluyor Benim Anneannemde hep der gecw daha bereketliymis is yapmada, Sabah baslanilan gece gibi Hemen bitmezmis
Doğru diyor anneannen
Gece yemek, bulaşık, hizmet işi yok, başladığın iş bölünmeden hızlı ilerler
Başlayamaya niyet ettim.
Mutfağı bitirmezsem kış temizliği başlamaz bende.

cok sağol canım :)) oh ne güzel valla bende öyle yatak istiyorum inşallah aldığım öyle olur pazartesi gelecek
İnşaallah rahattır, rahat rahat uyur dinlenirsin

Kullandıktan sonra iade hakkı var mı canım.

Ben bu yatağı bulana kadar 3-4 yatak iade ettim

Kolay gelsin canım mutfak en zoru gerçekten hele çocukla bi kat daha zor
Uykum gelene kadar makinanınn 1 saatlik programında yıkar yıkar bir kenara koyarım, gerisi kolay zaten, sil yerleştir.
Buzdolapları zorlar biraz

amin hepimizin insallah
Evet canim o sekilde, kres görünümlü Hem oynuyorlar, boyuyorlar, Hem dini egitim görüyorlar
ne guzel canim cimcimede sever ins.
Ne güzel yapmissiniz, Bizde daha o durumlar olmaz havalar bozdu artik
burasida bozar bir iki haftaya bizde degerlendiriyoruz. Ama ben kisi da ozlemisim hafif serin hosuma gitti
kolay gelsin canim.
Mutfak dolabindaki herseyi yani tabagi canagi kullanmiyormusun canim hepsini tek tek yikiyorsun.

An itibariyle minnoş uyudu, bende mutfağa koşayım
kolay gelsin insallah
ne guzel canim cimcimede sever ins.
sevdim Diyor Ama bakalim ilerleyen zamanlarda ne olur
burasida bozar bir iki haftaya bizde degerlendiriyoruz. Ama ben kisi da ozlemisim hafif serin hosuma gitti
bende kisi severim normalde yaz insaniydim yas ilerledikce kis ci oldum Ama cocuklar icin zor oluyor disari zor cikiliyor
Kullanıyorum canım, dün yıkanmış bile olsa dolap silinince kirlidir
Mükemmelliyetçii takıntısı
Safiye geldi aklima

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…