- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.221
Gec oldu Zaten Niye yoruyorsun kendini, yarin baslasan daha iyi olmazmiKızlar herifi anasına gönderdim.
Hazır o evde yokken mutfağa başlayayım diyorum.
2 buzdolabı ve mutfak dolapları temizlenecek.
Dolaplarda ki herşey bulaşık makinasında yıkanacak
Birazdan başlasam yarın akşama biter mi sizce
Gündüz bebekle çok yavaş ilerlerGec oldu Zaten Niye yoruyorsun kendini, yarin baslasan daha iyi olmazmi
Kolay gelsin canım mutfak en zoru gerçekten hele çocukla bi kat daha zorKızlar herifi anasına gönderdim.
Haklisin cocuklada zor oluyorGündüz bebekle çok yavaş ilerler
Bitiremezsem canım sıkılır.
Bebeğim uyursa birazını kolaylaştırsam iyi olur
cok sağol canım :)) oh ne güzel valla bende öyle yatak istiyorum inşallah aldığım öyle olur pazartesi gelecekNamaria yatağın hayırlı olsun canım, güle güle kullan
Bende İstikbalin yatağını kullanıyorum, ametist taşı etkili, o kadar rahat ki, sabah yataktan kalkasım gelmiyor
Doğru diyor anneannenHaklisin cocuklada zor oluyorBenim Anneannemde hep der gecw daha bereketliymis is yapmada, Sabah baslanilan gece gibi Hemen bitmezmis
İnşaallah rahattır, rahat rahat uyur dinlenirsincok sağol canım :)) oh ne güzel valla bende öyle yatak istiyorum inşallah aldığım öyle olur pazartesi gelecek
Uykum gelene kadar makinanınn 1 saatlik programında yıkar yıkar bir kenara koyarım, gerisi kolay zaten, sil yerleştir.Kolay gelsin canım mutfak en zoru gerçekten hele çocukla bi kat daha zor
Yolculuk nereye canımYoldayiz kizlar 19;00 dan önce yemiş olurum yemeğimi inş
ne guzel canim cimcimede sever ins.amin hepimizin insallah
Evet canim o sekilde, kres görünümlü Hem oynuyorlar, boyuyorlar, Hem dini egitim görüyorlar
burasida bozar bir iki haftaya bizde degerlendiriyoruz. Ama ben kisi da ozlemisim hafif serin hosuma gittiNe güzel yapmissiniz, Bizde daha o durumlar olmaz havalar bozdu artik
kolay gelsin canim.Kızlar herifi anasına gönderdim.
Hadi kolay gelsin cabucak bitsinAn itibariyle minnoş uyudu, bende mutfağa koşayım
Kullanıyorum canım, dün yıkanmış bile olsa dolap silinince kirlidirMutfak dolabindaki herseyi yani tabagi canagi kullanmiyormusun canim hepsini tek tek yikiyorsun.
Ben en çok gece iş yapmayı seviyorum bi bakmışım bir iş oluyorGündüz bebekle çok yavaş ilerler
Bitiremezsem canım sıkılır.
Bebeğim uyursa birazını kolaylaştırsam iyi olur
Aboooo kız canına yazık. Bende mi sorun bar acaba hayatta dün yıkanmış şeyi yerinden oynatamamKullanıyorum canım, dün yıkanmış bile olsa dolap silinince kirlidir
Mükemmelliyetçii takıntısı
Sahile geldik canım mangal yapmayaYolculuk nereye canım
Bende öyleyim ya hayat çok acimasizKullanıyorum canım, dün yıkanmış bile olsa dolap silinince kirlidir
kolay gelsin insallahAn itibariyle minnoş uyudu, bende mutfağa koşayım
sevdim Diyor Ama bakalim ilerleyen zamanlarda ne olurne guzel canim cimcimede sever ins.
bende kisi severim normalde yaz insaniydim yas ilerledikce kis ci oldumburasida bozar bir iki haftaya bizde degerlendiriyoruz. Ama ben kisi da ozlemisim hafif serin hosuma gitti
Safiye geldi aklimaKullanıyorum canım, dün yıkanmış bile olsa dolap silinince kirlidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?