Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kullanıyorum canım, dün yıkanmış bile olsa dolap silinince kirlidir
Mükemmelliyetçii takıntısı
yaa emegine vaktine yazik canim ya. Benim ust tarafts sik kullanmadiklarim var bende yikarim ama surekli kullandigimi yikamam ya. Kiz torpule kendini bu sefer yikamadan yap su temizligi degisim insan icin
Aboooo kız canına yazık. Bende mi sorun bar acaba hayatta dün yıkanmış şeyi yerinden oynatamam
valla eger sorunsa bendede var sorun bende yikamam canim
bu akşam iki ayrı komşum bişeyler yapmış getirdi tadına baktım hepsinin karıstı gitti valla akşam yemeği :/
Sifa olsun canim insallah. Ay ne guzel komsularin var senin

Ben bide hayatım boyunca çalıştım ve ev işlerinde en pratik be varsa ben oradayım

Afiyet olsun canım güzel menü
Spor çok iyi ya afiyet olsun canım

Bomba gibi geliyorum bekle

Allah daim etsin canım ne oldu ?

Harika değişim gerçekten gri tişörtlü halin en fit halin galiba bayıldım
Sagol cnm
Aynen orda daha yeni 65dim sporunda etkisiyle demekki baya fitmisim. 65 yazdiklarm belki bikaci 66 67 civarida olabillr iste hep o aralar gidip geliyordm zaten

Cok sevindim cnm ya inşallah sever oda guzel seyler ogrenir
Pnrrr-12 canim degisimler super.
Harikasin masallah

Sagol kuzumm
amin hepimizin insallah
Evet canim o sekilde, kres görünümlü Hem oynuyorlar, boyuyorlar, Hem dini egitim görüyorlar

Cok guzelmis gercekten
Pnrrr-12 mükemmel değişim olmuş, gözlerim ışıl ışıl oldu
İtiraf etmek gerekirse kilolu hâlini de çok beğendim
Sagol canımm
Kilolu halini derken 70 olan heralde 91dekini begenmis olamazsn

Aboww kolay gelsin bence biter ama yorma kendini okadar 3 gunde bitsin nolmuş sanki

65 kg süpersin canim hicte 65 gibi durmuyor masallah, ideal kilon bence 65
Cok sagol canimm
65 altına hic inemedim. Ama 65de gercekten kendmi cok iyi hissediyordm insallah gene 65 duseyimde ona gore karar vercem bakalm

Kolay gelsin canım benim de çayım olmak üzere biz de çay içeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…