- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.281
Edicek canim, Kindergarten Hafta ici.. camii haftasonuEvet ya bizimki farkliydi cok :) artik hersey cok dha modern. Normal alman okuluna devam edicek dmi
Anladim cnm. Cok guzelmis evde sıkılmaz hemEdicek canim, Kindergarten Hafta ici.. camii haftasonu
Hee tatli krizimi geldiydi sevindim gecmesineegecti yemicem
Evet her yönden iyiAnladim cnm. Cok guzelmis evde sıkılmaz hem
Benim metom mikkemel bikere ona hiç bişey olmazCok guzel menu ve spor cnm afiyet olsn
Öglen miktarlar az ama olmamis sen bozmazdin noldu rehavetemi kapiliyorsn yoksa. Aksam ve kahvalti super afiyet olsun
Evet ya bizimki farkliydi cok :) artik hersey cok dha modern. Normal alman okuluna devam edicek dmi
Hahahhayy hadi yap baklm o yediklerni anca yakarsn
Ohhh sefan olsun tahinpekmez recel aksamda makarna ye kuzum ye
Hahhah ayy sagol kaptanım
Hehhh uyuzz senin tahinpekmezin yerine salca daha masum bikerem
Guzel cnm afiyet olsun3 Ekim cumartesi
11.00
Yarım yumurta
5 ince dilim sucuk
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
2 köz biber
Yarım domates
1 tk çikolata
1 dlm tb ekmeği
18.30
5 kaşık bulgur pilavı
2 parça kemikli et
Soğan
Domates
1 bardak ayran
Su:2 lt
Afiyet olsun cnm bence cokta bozmamizsin balik bisey yapmaz zaten yemektende birsey olmaz bende sandim Kısır pogaca falan yedn oyle yazinca3 Ekim
9.50
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1dilim beyaz peynir
Domates salatalik yesillik
5 zeytin
14.00
10 findik
1 fincan sütlü turk kahvesi
2 adet pestil muskasi
18.00
5 yk borulce salatasii
1 kase yoğurt
2 yk mercimekli yemek (komsudan gelen)
19.00
2 minik balik
Su 2 lt
Spor yok
Gorucez cuma gunu mikemmeliBenim metom mikkemel bikere ona hiç bişey olmaz
Bak ya zorla adam 3,4 kilo verdirecekGorucez cuma gunu mikemmeli
Kaytar bencede bosver git uzan kızın yanınaAra verince spora başlamak ne zor geliyor eliptigin üstüne çıktım ama kız uyansada kaytarsam diye bakıyorum
Hee tatli krizimi geldiydi sevindim gecmesinee
bu Kadin Neden bana bisey olmaz diyorkiBenim metom mikkemel bikere ona hiç bişey olmaz
Ben tabi kiHadi bakalım senmi yaman medinecigimmi yaman goricez
Zaten ince detay işe gelmiyor kimse ki zaten senin gibi de kimse yapmazCanım eşim ve çocuklar destek oluyor.
Misal bugün gitmeden evi yıkadı gitti, bende mutfak dolaplarını tek başıma yapayım dedim.
Birde ince detay işleri yabancıya yaptıramam, helede bu salgın dönemi eve kimseyi almak istemiyorum
Kalkimde bi kutu cikolata yiyeyim
Sagol canim valla moralim bozulmustu cesit fazla diye ama yakarimAfiyet olsun cnm bence cokta bozmamizsin balik bisey yapmaz zaten yemektende birsey olmaz bende sandim Kısır pogaca falan yedn oyle yazincaafiyet olsun
3-4 kilo vericek potansiyeli goremedim ama verde görekkBak ya zorla adam 3,4 kilo verdirecekpinarcigim yapma benim duygularımla oynama ben çabuk gaza gelirim etme eyleme
Bencede cnm bosuna bozma moralini cıss bisey yememissin sonucta :)Sagol canim valla moralim bozulmustu cesit fazla diye ama yakarim
Iyi olan kazansin ne diyelim3-4 kilo vericek potansiyeli goremedim ama verde görekkdimi kızlarrr görek de inanak yani oyle lafla olmazki
Kolay gelsin canim dizlerini cok yormaBen işlerime geri döneyim
Bu kadar mola yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?