- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.321
iyi gelmistir kalabalikSelam kızlar
Kv deydim. Toplandık hepimiz eltiler çoluk çocuk. Yeni geldik
Bende Severim ikisini, sezen aksu ayridir AmaAman hangisi dogalkiBinnur kaya sezen aksu pek tatlı bana göre
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın canım. Hayırla kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun Dilekciğim. İnşallah dediğin gibi bebeğim iyidir. Annem yardıma geldi sağolsun. Eşim de çok destek oluyor. Hatta 11 yaşındaki oğlum bile etrafımda pervane. Aslında bu beni iyice hareketsiz yaptı galiba. Dün diyetisyen resmen kahvaltını yapıp ya yürü ya bütün evi süpür dedi
benim dayım her haffta sonu temizliği kendi yapar hatta yerleri vileda ile silmez temiz olmuyir diye eliyle siler ,ütü vs sabahtan kalkıp sporunu yapar gelir ev işine girisir yengemde beni uyutmuyor diye şikayet ederYa hepsi olmasada çamaşır halledip yemek yapan banyo tuvalet ovan arkadaş eşi var . Nasil inanmiyim. Üstelik eşi ev hanimi
Yeniden neden olmasın her insan aynı değildir nasıl bir süreçti bilmem ama Allah gönlüne ömrüne göre versin canımO neymis ya ne aliyoruz sanki cok pahaliinsallah canim
32 canim
9lsun canım geçer bu günler sen içini ferah tut malesef yurt dışında Türkiye de olduğu gibi ayda iki kere kontrol ayrıntı vs yok ama Rabbim yardim eder sağlıkla kolaylıkla al kucağına inşallahEvet, sağol. Yaş ve kilo yüzünden çok zorlu geçiyor malesef. Senin yavrular nasıl?
çok tatlis ya annen yazık canin çekmesin diyeAnnem gibi konustun canim bugün alisverise gittik ev eksikleri vardi ben biseyler bakarken cokonat almis kendine gizlieve geldik posetleri bosaltirken gordum oh anne hayat sana guzel diyorum ay annem sen gormeden aliyim dedim aman zaten yararli bise degil diyo
Dahada ferahlasin icin insallah canimHayırlı geceler hanımlar
Bugün çocukların dersi yoktu diye annelmlere geçtim. Bugün biraz akraba ziyareti yaptık iyi geldi.
Dün yazdıklarınız için teşekkür ederim bana çok iyi geldi. Düşündum üzerine hafif de olsa ferahladim sıkıntılardan . Allah razı olsun sizlerden. ❤
Ne oldu anlamadımBüyük yavrim camii ye alindi ona Cok sevindim canim
İyi geldi vallaiyi gelmistir kalabalik
Gözün aydın canım. Maşallah ne güzel Rabbim daim etsinBüyük yavrim camii ye alindi ona Cok sevindim canim
Masallah dayinabenim dayım her haffta sonu temizliği kendi yapar hatta yerleri vileda ile silmez temiz olmuyir diye eliyle siler ,ütü vs sabahtan kalkıp sporunu yapar gelir ev işine girisir yengemde beni uyutmuyor diye şikayet eder
Sağol canim benim. Amin Rabbim kimseyi darda bırakmasın.Dahada ferahlasin icin insallah canimama bi caresine bak ne azindan kendin icin senden degerlisi yok unutma
Evrime kafa atmissinKızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
Sağol canım benimAfiyet şifa olsun canım
Bacım o neydi öyle ilk bölümüne biraz bakayim dedim netten beyaz sabunla yikiyor sebzeyiMasumlar apartmanindaki safiyeherseyi 4 defa yikiyor
Kolay gelsin canimİyi geceler herkese kizim iki gündür daha da mutlu yani bu kadar mutlu olma diyorum ama dinleyen yok yorgunluktan oluyorumyaaa
Gidip menü yazayım sabshta sizinkileri yorumlarım
Bu süreci atlatip bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşAllah razı olsun Dilekciğim. İnşallah dediğin gibi bebeğim iyidir. Annem yardıma geldi sağolsun. Eşim de çok destek oluyor. Hatta 11 yaşındaki oğlum bile etrafımda pervane. Aslında bu beni iyice hareketsiz yaptı galiba. Dün diyetisyen resmen kahvaltını yapıp ya yürü ya bütün evi süpür dedi
Yok artıkbenim dayım her haffta sonu temizliği kendi yapar hatta yerleri vileda ile silmez temiz olmuyir diye eliyle siler ,ütü vs sabahtan kalkıp sporunu yapar gelir ev işine girisir yengemde beni uyutmuyor diye şikayet eder
camii ye alindi haftsonlari ona sevindim canim, dini Ders icinNe oldu anlamadım
İyi geldi valla
saüol canim Amin insallahGözün aydın canım. Maşallah ne güzel Rabbim daim etsin
aminSağol canim benim. Amin Rabbim kimseyi darda bırakmasın.
İnşallah canım En kisa surede inşallah.
Sorma agzim acik izlemis olabilirimBacım o neydi öyle ilk bölümüne biraz bakayim dedim netten beyaz sabunla yikiyor sebzeyi
Mutfagin terliği ayri odaların ayri buhran geçirecektim nerdeyse...
Rabbim öyle takıntısı olanlarin yardımcısı olsun
Ha sen yurt dışındaydın di mi. Ondan sevindin baya. Buralarda çok kolay ya o yüzden anlamadım baştacamii ye alindi haftsonlari ona sevindim canim, dini Ders icin
Aylardir bekliyordum canim yer yoktuya, uctum birazHa sen yurt dışındaydın di mi. Ondan sevindin baya. Buralarda çok kolay ya o yüzden anlamadım başta
Afiyetle yiyin insallah canimiyi aksamlar kizlar
gorumcemdeydim ogleden sonra
yuvarlama kofte,kizartmalik kofte ve icli kofte yaptik.telefonu elime alamadim
gecmisi yaptim alintilara geceyim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?