Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hayırlı geceler hanımlar

Bugün çocukların dersi yoktu diye annelmlere geçtim. Bugün biraz akraba ziyareti yaptık iyi geldi.
Dün yazdıklarınız için teşekkür ederim bana çok iyi geldi. Düşündum üzerine hafif de olsa ferahladim sıkıntılardan . Allah razı olsun sizlerden. ❤

Rabbim emeğini boşa çıkarmasın canım. Hayırla kucağına almayı nasip etsin

Ya hepsi olmasada çamaşır halledip yemek yapan banyo tuvalet ovan arkadaş eşi var . Nasil inanmiyim. Üstelik eşi ev hanimi
benim dayım her haffta sonu temizliği kendi yapar hatta yerleri vileda ile silmez temiz olmuyir diye eliyle siler ,ütü vs sabahtan kalkıp sporunu yapar gelir ev işine girisir yengemde beni uyutmuyor diye şikayet eder
O neymis ya ne aliyoruz sanki cok pahali insallah canim

32 canim
Yeniden neden olmasın her insan aynı değildir nasıl bir süreçti bilmem ama Allah gönlüne ömrüne göre versin canım
Evet, sağol. Yaş ve kilo yüzünden çok zorlu geçiyor malesef. Senin yavrular nasıl?
9lsun canım geçer bu günler sen içini ferah tut malesef yurt dışında Türkiye de olduğu gibi ayda iki kere kontrol ayrıntı vs yok ama Rabbim yardim eder sağlıkla kolaylıkla al kucağına inşallah
çok tatlis ya annen yazık canin çekmesin diye

Dahada ferahlasin icin insallah canim ama bi caresine bak ne azindan kendin icin senden degerlisi yok unutma

benim dayım her haffta sonu temizliği kendi yapar hatta yerleri vileda ile silmez temiz olmuyir diye eliyle siler ,ütü vs sabahtan kalkıp sporunu yapar gelir ev işine girisir yengemde beni uyutmuyor diye şikayet eder
Masallah dayina

Kızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
Evrime kafa atmissin 65kiloda gayet fit görünüyorsun ❤
Afiyet şifa olsun canım
Sağol canım benim
Yariladinmi mutfagi,kolay gelsin❤
Masumlar apartmanindaki safiye herseyi 4 defa yikiyor
Bacım o neydi öyle ilk bölümüne biraz bakayim dedim netten beyaz sabunla yikiyor sebzeyi
Mutfagin terliği ayri odaların ayri buhran geçirecektim nerdeyse...
Rabbim öyle takıntısı olanlarin yardımcısı olsun

Bu süreci atlatip bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş
Rabbim şifa versin

Yok artık

Ne oldu anlamadım

İyi geldi valla
camii ye alindi haftsonlari ona sevindim canim, dini Ders icin
Gözün aydın canım. Maşallah ne güzel Rabbim daim etsin
saüol canim Amin insallah
Sağol canim benim. Amin Rabbim kimseyi darda bırakmasın.
İnşallah canım En kisa surede inşallah.
amin
Sorma agzim acik izlemis olabilirim Cok üzücü aslinda hepsinin ayri bi piskolojik sorunu var cocukluktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…