- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.301
Annem gibi konustun canim bugün alisverise gittik ev eksikleri vardi ben biseyler bakarken cokonat almis kendine gizliCekmesin yemiyorum pis bisey o
Bu kadar çalışma yeter aslında al çayını gel çay içelimBen işlerime geri döneyim
Bu kadar mola yeter
Düzenli olacak herşey vaktinde yapılacak olacaksa en iyisi olacak çok yoruyor bu durum beni ama yapacak birşey yokSeni kendime benzetiyorum biraz
Herkesin kendi hedefini belirlediği listeyi benim gibi aynı ayar yapınca "ahhhaa benden bir tane daha" dedim
Zamanında kocasını aldattigi söylentilerine karşılık demistibu Kadin Neden bana bisey olmaz diyorki
Wuu maşallah
Amin inşallah. Teşekkür ederim canımBi ağız tadıyla yarışamadık olsun biz gizliden gizliye yarışırız senle yüzdesi iyi olan kazanır
Tamam seni kaybettik sonra Ayşe’yi sonra da Lusiyi yenerim
Bardağın dolu tarafından bak eloş aman ağrın sızın olmasın da hepsi düzelir inşallah
Ben varım sabah bi zipor yapmışım hey yavrum heyyy
Küf Yeşilİ Balyaj yaptırmıştı saçına yanlış hatırlamıyorsam belki de ondan öyle düşündün
Yaşıtız canım
Allah Yardımcın olsun canım sağ Salim kucağına aldırsın inşallah
bunu tahmin edebiliyorum abla burdan bile bukadar sevebiliyorsak :)
Allah sana ve bebegine saglık versn cnm saglikla al kucagına insallah bundan sonrasi guzel gecer
Iyi aksamlar cnm, nedne mutlusun Allah daim etsin inşallah
Sagolasinevet gercekten cok fark var ya smdi gene 65 gormeliyim inşallah :)
SagolInşallah poni bende cok istiyorm
İnşallah canım. Daha baştayım ama zaman bir an evvel geçsin ve doğsun istiyorum, hayırlısıyla ve sağlıkla inşallahA.selam canim
Kolaylikla atlatin insallah, uykusuda düzene girer
masallah istediktwn Sonra yapilamicak bisey yok
takma söyle insanlari, sen nasil mutluysan öyle ol
gecmis olsun canim insallah hafif sekilde atlatirsin
ne güzel laf demissin Ben diyemezdim sanirim
sen yediginden seviyorsundur görüntüsünü sofrada
bi yerde güzel canimgözünü kapa cikolata yiyormussun diye Hasso edip Ceviz bise ye
cok zormussag saglim hayirlisiyla kucagina al insallah
ev isleri canim saymim simdibitmiyor Benim bu ev isleri yada Ben abartiyorum
Amin insallah hepimiz mutlu olalim hep
Uzun zamandir büyük kizcem icin camiiden Haber bekliyordum, sükür dün aradilar alinmis bugun ilk gündü
Amin canım çok sağol.kolau gelsin diyecektim ama dikmissindir bile.
insanlar cok dengesiz abla. Basortusu yuzunden hala onyargili olanlara ben insan diyemiyorum malesef farkli bir varlik onlar.
demi ya rabbim bizi ne guzel ne harika yaratmis herseyin bi sebebi var.
gecmis olsun canim benim. Bebeginde sende cook iyi olirsunuz ins. Saglikla kucagina almayi nasip etsin allahim
Rabbim mutlulugunu daim etsin canim.
Camide kres gibi egitimmi veriyorlar burda oyle camiler var. Hem dini egitim hemde anasifi gibi
Aklıma gelmedi değil lakin içimdeki hırslı dilek şu pınar karısına pabuçmu bırakacan yakisirmi sana nerde kaldı senin azimli sıçanligin diyince Banada mantıklı geldi yaptım gitti sporuKaytar bencede bosver git uzan kızın yanına
Hadi nerde foto bende gorucem bananeActım simdiiikusura kalmaa
Biz bunu bebeler küçükken diyoruz ama demekki ilerdede işe yarıyor aklımda olsunAnnem gibi konustun canim bugün alisverise gittik ev eksikleri vardi ben biseyler bakarken cokonat almis kendine gizlieve geldik posetleri bosaltirken gordum oh anne hayat sana guzel diyorum ay annem sen gormeden aliyim dedim aman zaten yararli bise degil diyo
senle rakip olmak istemezdim masallahAklıma gelmedi değil lakin içimdeki hırslı dilek şu pınar karısına pabuçmu bırakacan yakisirmi sana nerde kaldı senin azimli sıçanligin diyince Banada mantıklı geldi yaptım gitti sporu
Cok yapmacik geliyor bana bu KadinZamanında kocasını aldattigi söylentilerine karşılık demisti
Boyle atıp tutup cumaya fost çıkmasam barisenle rakip olmak istemezdim masallah
Hayır olsun inşallah. NolduHerkese iyi aksamlaryoruldum ama degdi sayfalarda dolmus
Iyisinizdir insallah Ben bugun Cok mutluyum
Ben göremiyorum canımKızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
Gel bebekim gelBomba gibi geliyorum bekle
Aman hangisi dogalkiCok yapmacik geliyor bana bu Kadin
Allah razı olsun Dilekciğim. İnşallah dediğin gibi bebeğim iyidir. Annem yardıma geldi sağolsun. Eşim de çok destek oluyor. Hatta 11 yaşındaki oğlum bile etrafımda pervane. Aslında bu beni iyice hareketsiz yaptı galiba. Dün diyetisyen resmen kahvaltını yapıp ya yürü ya bütün evi süpür dediEdibe12 Canım benim Rabbim şifa versin feraha çıkarsın Çok üzüldüm okuyunca zaten hamilelik basli başına zor birde böyle stresli gecirmen dahada zorlamış .Allah'ın izniyle hiç birşey olmamıştır bebise sağ salim kucağına alırsın bugünleride unutur gidersin
Yanında sana destek olan aile eş dost varmı yükünü alan cnm
bu azimle feth edebilirsin buralariBoyle atıp tutup cumaya fost çıkmasam bari
Büyük yavrim camii ye alindi ona Cok sevindim canimHayır olsun inşallah. Noldu ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?