Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cekmesin yemiyorum pis bisey o
Annem gibi konustun canim bugün alisverise gittik ev eksikleri vardi ben biseyler bakarken cokonat almis kendine gizli eve geldik posetleri bosaltirken gordum oh anne hayat sana guzel diyorum ay annem sen gormeden aliyim dedim aman zaten yararli bise degil diyo

Seni kendime benzetiyorum biraz
Herkesin kendi hedefini belirlediği listeyi benim gibi aynı ayar yapınca "ahhhaa benden bir tane daha" dedim
Düzenli olacak herşey vaktinde yapılacak olacaksa en iyisi olacak çok yoruyor bu durum beni ama yapacak birşey yok

Amin inşallah. Teşekkür ederim canım

Ah evet ben de öyle umuyorum. Her yemek sonrası 10 dk Leslie yapmak baya fayda etti gibi. Bir de ekmeği tamamen keseceğim.
İnşallah canım. Daha baştayım ama zaman bir an evvel geçsin ve doğsun istiyorum, hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah
Amin canım çok sağol.

Kaytar bencede bosver git uzan kızın yanına
Aklıma gelmedi değil lakin içimdeki hırslı dilek şu pınar karısına pabuçmu bırakacan yakisirmi sana nerde kaldı senin azimli sıçanligin diyince Banada mantıklı geldi yaptım gitti sporu

Biz bunu bebeler küçükken diyoruz ama demekki ilerdede işe yarıyor aklımda olsun

Aklıma gelmedi değil lakin içimdeki hırslı dilek şu pınar karısına pabuçmu bırakacan yakisirmi sana nerde kaldı senin azimli sıçanligin diyince Banada mantıklı geldi yaptım gitti sporu
senle rakip olmak istemezdim masallah

Edibe12 Canım benim Rabbim şifa versin feraha çıkarsın Çok üzüldüm okuyunca zaten hamilelik basli başına zor birde böyle stresli gecirmen dahada zorlamış .Allah'ın izniyle hiç birşey olmamıştır bebise sağ salim kucağına alırsın bugünleride unutur gidersin
Yanında sana destek olan aile eş dost varmı yükünü alan cnm

Allah razı olsun Dilekciğim. İnşallah dediğin gibi bebeğim iyidir. Annem yardıma geldi sağolsun. Eşim de çok destek oluyor. Hatta 11 yaşındaki oğlum bile etrafımda pervane. Aslında bu beni iyice hareketsiz yaptı galiba. Dün diyetisyen resmen kahvaltını yapıp ya yürü ya bütün evi süpür dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…