- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.341
Üstte 4 kapak kaldı, biraz daha ara vereyim dedim.Sağol canım benim
Yariladinmi mutfagi,kolay gelsin❤
Guzel canim afiyet olsunMENUM:
19:30 kahve yanına 1 parca cikolata
12:00 2 dilim cavdar, 1 dilim suzme peynir, 1 dilim kaşar, 3 dilim sucuk, 1ck salca, domates, 1 yagda yumurta
15:30 sütlü kahve
17:30 1 dolu tabak sebzeli tavuk sote, 1 bardak Ayran
2. 5 lt Su
Spor 10dk leslie devami aksam olabillr 30p
5dk hareket karin icin
30dk yuruyus 60p =90p
Guzel canim gyaet3 Ekim Cumartesi
10:30
tarçınlı Türk kahvesi
13:30
4 kaşık kadar sucuklu yumurta
3 yeşil zeytin
5 çatal örgü peynir
1 salatalık
1 domates
17:00
Menengiç kahvesi (1 tatlı kaşığı menengiç ezmesi ve yarım fincan süt ile yaptım diğer yarısı su yaklaşık 50 kalori)
19:00
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
su:2 buçuk litre
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan
20 dakika yürüyüş 40 puan
500 ip atlama 100 puan
Toplam:245 puanPnrrr-12
Afiyet olsun canim guzel3 Ekim cumartesi
11.00
Yarım yumurta
5 ince dilim sucuk
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
2 köz biber
Yarım domates
1 tk çikolata
1 dlm tb ekmeği
18.30
5 kaşık bulgur pilavı
2 parça kemikli et
Soğan
Domates
1 bardak ayran
Su:2 lt
Gene iki gunluk kahvalti yapilmisKahvalti 11.00
1 dilim ekmek
1kase menemen.
1 dilim beyaz peynir
Maydonoz salatasi
5 zeytin.
1 üçgen peynir
1 tk tahin pekmez
Bir banmalikta reçel
Ara 5 fındık erik mandalina
Akşam 19.00
1 tabak keraviz salatası
1 tabak kıymalı semizotu yemeği
1 kase domates ezmesi
3 kaşık kremalı makarna (kızdan kalmisti çöpe gitmesin günah diye yedim)
2,5 lt su 1 bardak ödem çayı
Afiyet olsun canim guzel3 ekim menüm
Uyanınca limonlu su
12:00
Sahanda 1yumurta 5zeytin 4ceri domates bi salatalık bi dilim tm buğday ekmeği
19:00 avuç içi kadar ızgara pirzola et,3kofte bi közlenmiş kırmızı biber 1aci biber bol salata
Su 4lt
Spor 39dk orta tempo yürüyüş
78pnPnrrr-12
Guzel canim gayet3 Ekim ctesi
Sabah(9:00)
2 kk peynir domates salatalık 1/2 açma (bitti şükür )
Öğle(14:00)
1 kase çorba
Akşam(19:00)
1 kase çorba
6 YK karalahana yemeği
2 YK makarna salatası
Su:2 lt
bende soganli cok severim.bi ara boyle bi tartisma vardiBibersiz soganlads yaptığım oluyor benim çünkü bence menemenin asıl kahramanı soğan
aynenn szn bana guven gerisini merak etmeSen öyle sana bikerem benim tuttuğum kişinin kazanmadigi daha tarihte görülmüş şey değil
demek U UcanSupurge yi tutuyosun ablavavvv şart çok iyi önce listeye giren kazanacak .. bence de sen önce girersin gülüm
rabbim sifani versin canim.bebeginide sag salim kucagina almayi nasip etsin.insallah rahat hamilelik gecirirsin❤Sağol canım hiç unutmuyorsun
Maalesef çok sıkıntılı ve stresli geçiyor. O yüzden de gelip takıma iki kelam edemedim. Özetle kilolar başıma fena dert oldu. Hele de gurbette saçma sapan sağlık sistemleri içinde doğru dürüst tıbbi bir destek alamamak çok kötü.
12 hafta bitti ancak doktor görebildim. Ondan önce ne tiroid ilacımın dozunu ayarladılar, ne gebelik şekerim var imdat dediysem dikkate alıp dinlediler. Haftalardır aşırı susuzluk ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Sabaha kadar hiç uyuyamıyorum bu yüzde. Kendim ölçtüm sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor, belki cihaz yanlıştır filan diye teselli olmaya çalıştım. Kendimce diyetler filan yaptım ama fayda sağlamadı.
Geçen perşembe doktora gidince bir hafta evde şeker ölçüm için cihaz verdiler, TR’den farklı birim kullanıyorlarmış, benim dediğim rakamları dikkate almadılar. Dün gece internetten baktım idrarda keton çıkmış. En kritik ilk on iki hafta vahim geçti yani çok üzgünüm. İnşallah bebeğime olumsuz bir etkisi olmamıştır.
Bir hafta sonra ölçtüğüm değerlere göre artık nasıl bir şey önerecekler bilmiyorum. Şimdilik ölçümler iyi gitmiyor bakalım. Sadece sabah bir dilim tb ekmek yiyordum artık onu da yemeyeceğim. Daha ne kadar az yiyebilirim bilmiyorum. Her öğün sonrası 10 dk yürüyüş tavsiye ettiler, hava çok yağmurlu diye Leslie yapıyorum. Bol su içiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. İki haftadır baya başım ağrıyor. Paracetemol içiyorum ama fayda etmiyor artık ağrıdan oturup ağlıyorum. Kilom da 92, çok aman aman zayıflamadım.
Durumum bu yani. Dualarınızı beklerim. Rabbim inşallah bebek de ben de sağlıklı olacak şekilde hayırlısı ile bu hamileliği tamamlamayı nasip etsin.
ben bugun nelere hayir dedim bilmiyosunnn.Tamam seni kaybettik sonra Ayşe’yi sonra da Lusiyi yenerim
ben 1 seyans yaptirdim ama tam anlamiyla beyaz olmadiydi galiba 1 kere daha yaptirmam gerekiyodu ama yapmadimKızlar dişlerimi beyazlatmak istiyorum yaptıran var mı ?
gozun aydin ozaman canimHerkese iyi aksamlaryoruldum ama degdi sayfalarda dolmus
Iyisinizdir insallah Ben bugun Cok mutluyum
gordum 65 sana cok yakismis ozelliklede kirmizi penyeyke olan resmini daha cok begendimSimdi bak cnm
kolay gelsin ablaKızlar herifi anasına gönderdim.
Hazır o evde yokken mutfağa başlayayım diyorum.
2 buzdolabı ve mutfak dolapları temizlenecek.
Dolaplarda ki herşey bulaşık makinasında yıkanacak
Birazdan başlasam yarın akşama biter mi sizce
ayy cok tatlii ...seni nasilda dusunuyooAnnem gibi konustun canim bugün alisverise gittik ev eksikleri vardi ben biseyler bakarken cokonat almis kendine gizlieve geldik posetleri bosaltirken gordum oh anne hayat sana guzel diyorum ay annem sen gormeden aliyim dedim aman zaten yararli bise degil diyo
sagol canim:)Afiyetle yiyin insallah canim
Ya ben göremiyorum nasıl bakacamKızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
CiddimisinBu törpülemiş halim
Yaaa beyim evde bugün kaç gündür söyleniyor bişey yemiyorsun bizle diye. Bende bugün birazcık uydum ama az önce deli gibi spor yaptımCok guzel menu ve spor cnm afiyet olsn
Öglen miktarlar az ama olmamis sen bozmazdin noldu rehavetemi kapiliyorsn yoksa. Aksam ve kahvalti super afiyet olsun
Evet ya bizimki farkliydi cok :) artik hersey cok dha modern. Normal alman okuluna devam edicek dmi
Hahahhayy hadi yap baklm o yediklerni anca yakarsn
Ohhh sefan olsun tahinpekmez recel aksamda makarna ye kuzum ye
Hahhah ayy sagol kaptanım
Hehhh uyuzz senin tahinpekmezin yerine salca daha masum bikerem
Amin. Hamilelik hem güzel hem zahmetli. Bugünüme de şükür. Yine de azıcık olsun kilo vermeden hamile kaldığım için kendime çok kızıyorum.Rabbim emeğini boşa çıkarmasın canım. Hayırla kucağına almayı nasip etsin
Doğru söylüyorsun, insanoğlu neler neler yaşıyoruz. Bana da ders olsun, nasip olursa doğumdan sonra 70 kilo olana kadar sıkı bir diyet yapacağım inşallah, emzirme filan bahane olmayacak. Allah yardımcısı olsun şeker hastalarının, çok zor gerçekten.benim dayım her haffta sonu temizliği kendi yapar hatta yerleri vileda ile silmez temiz olmuyir diye eliyle siler ,ütü vs sabahtan kalkıp sporunu yapar gelir ev işine girisir yengemde beni uyutmuyor diye şikayet eder
Yeniden neden olmasın her insan aynı değildir nasıl bir süreçti bilmem ama Allah gönlüne ömrüne göre versin canım
9lsun canım geçer bu günler sen içini ferah tut malesef yurt dışında Türkiye de olduğu gibi ayda iki kere kontrol ayrıntı vs yok ama Rabbim yardim eder sağlıkla kolaylıkla al kucağına inşallah
çok tatlis ya annen yazık canin çekmesin diye
Amin, teşekkür ederim canım.Bu süreci atlatip bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza alırsınız inş
Rabbim şifa versin
Amin inşallah canım. Artık rahatlığı geçtim, bebeğe bir zarar vermeden dünyaya getireyim inşallahbende soganli cok severim.bi ara boyle bi tartisma vardi
menemen soganlimi sogansizmi olur diye
aynenn szn bana guven gerisini merak etme
demek U UcanSupurge yi tutuyosun abla
rabbim sifani versin canim.bebeginide sag salim kucagina almayi nasip etsin.insallah rahat hamilelik gecirirsin❤
ben bugun nelere hayir dedim bilmiyosunnn.
ben 1 seyans yaptirdim ama tam anlamiyla beyaz olmadiydi galiba 1 kere daha yaptirmam gerekiyodu ama yapmadim
gozun aydin ozaman canim
gordum 65 sana cok yakismis ozelliklede kirmizi penyeyke olan resmini daha cok begendim
kolay gelsin abla
bitmedi galiba daha
ayy cok tatlii ...seni nasilda dusunuyoo
Hosgeldin ablaSlm kizlar
Ogkeden sonra cocuklar geldi
Bi ara gorumcemde 2 torunuyla geldi
Bünyem 4 cocugu kaldirmiyor
Başım nasil agridi
Ev bosalinca kendimi koltuga attim :))
Aylar sonra bi tv bakayim dedim bisey bulamadim :))
Biraz uyumuşum
Kalkinca yine tatli kriziyle uyandim, 2 bar su icince gecti
bende benim evimde baskasi iş yapsin istemem mesela eve kadin falan alamam :)) ama eşim yapsa iyi olurduBen yapsın istemem . Çok mükemmelliyetçiyim ve kimsenin işini beğenmem. Anneme çekmişim sağ olsun. Hele erkeklerin yaptıkları sanki hep yarım kalıyor.
Ben hamileyken ayağa kalkmam yasaktı. Kız kardeşlerim temizliğimi yapıyorlardı. Nadiren de eşim yapıyordu. Bulaşık deterjanıyla wc temizliyordu. Deterjanların ,çamaşır suyunun kokusundan rahatsız oluyor diye.
kuzumm Allah yardimcin olsun okuyunca cok üzüldümSağol canım hiç unutmuyorsun
Maalesef çok sıkıntılı ve stresli geçiyor. O yüzden de gelip takıma iki kelam edemedim. Özetle kilolar başıma fena dert oldu. Hele de gurbette saçma sapan sağlık sistemleri içinde doğru dürüst tıbbi bir destek alamamak çok kötü.
12 hafta bitti ancak doktor görebildim. Ondan önce ne tiroid ilacımın dozunu ayarladılar, ne gebelik şekerim var imdat dediysem dikkate alıp dinlediler. Haftalardır aşırı susuzluk ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Sabaha kadar hiç uyuyamıyorum bu yüzde. Kendim ölçtüm sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor, belki cihaz yanlıştır filan diye teselli olmaya çalıştım. Kendimce diyetler filan yaptım ama fayda sağlamadı.
Geçen perşembe doktora gidince bir hafta evde şeker ölçüm için cihaz verdiler, TR’den farklı birim kullanıyorlarmış, benim dediğim rakamları dikkate almadılar. Dün gece internetten baktım idrarda keton çıkmış. En kritik ilk on iki hafta vahim geçti yani çok üzgünüm. İnşallah bebeğime olumsuz bir etkisi olmamıştır.
Bir hafta sonra ölçtüğüm değerlere göre artık nasıl bir şey önerecekler bilmiyorum. Şimdilik ölçümler iyi gitmiyor bakalım. Sadece sabah bir dilim tb ekmek yiyordum artık onu da yemeyeceğim. Daha ne kadar az yiyebilirim bilmiyorum. Her öğün sonrası 10 dk yürüyüş tavsiye ettiler, hava çok yağmurlu diye Leslie yapıyorum. Bol su içiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. İki haftadır baya başım ağrıyor. Paracetemol içiyorum ama fayda etmiyor artık ağrıdan oturup ağlıyorum. Kilom da 92, çok aman aman zayıflamadım.
Durumum bu yani. Dualarınızı beklerim. Rabbim inşallah bebek de ben de sağlıklı olacak şekilde hayırlısı ile bu hamileliği tamamlamayı nasip etsin.
diş beyazlatma diş minelerine zarar veriyormus cnmKızlar dişlerimi beyazlatmak istiyorum yaptıran var mı ?
gözün aydin cnmamin hepimizin insallah
Evet canim o sekilde, kres görünümlü Hem oynuyorlar, boyuyorlar, Hem dini egitim görüyorlar
ayyy yazikkkAnnem gibi konustun canim bugün alisverise gittik ev eksikleri vardi ben biseyler bakarken cokonat almis kendine gizlieve geldik posetleri bosaltirken gordum oh anne hayat sana guzel diyorum ay annem sen gormeden aliyim dedim aman zaten yararli bise degil diyo
aynen banadaCok yapmacik geliyor bana bu Kadin
Allahim ucundan kiyisindan banada verseydiyabenim dayım her haffta sonu temizliği kendi yapar hatta yerleri vileda ile silmez temiz olmuyir diye eliyle siler ,ütü vs sabahtan kalkıp sporunu yapar gelir ev işine girisir yengemde beni uyutmuyor diye şikayet eder
O zamana bunlar büyürHosgeldin ablatorunlar cogalinca ne yapcan
Sen gerçekten odaklandigin zaman yaparsin tatlicimU UcanSupurge icli kofte vardi menude yemedim
ic kiymasina 1 yumurta kirdim onu yedim
eve geldim esim pastanede cesit cesit pasta almis onlarida gozum gormedi
cok hirs yaptimm
bana guvenenlerin guvenini bosa cikarmiycam
Kolay gelsin tatlimÜstte 4 kapak kaldı, biraz daha ara vereyim dedim.
Altlar yarına kalacak galiba
Oy masallah yavruya allah nazardan saklasingözün aydin cnm
Bizim kizda gidiyor camiye
Elif b, subhaneke, yemek duasi ogrendi
O gecen sene baslamisti ama bu sene daha biseyler ogretmeye basladilarOy masallah yavruya allah nazardan saklasinbenim yavrumda ögrensin insallah
Istekleri olsunda dahada ögrenirlerO gecen sene baslamisti ama bu sene daha biseyler ogretmeye basladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?