- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.381
Ben mi yok bacım ben kendimde o mahareti görmüyorum yarım dönem müdür yardımcılığı yaptım müdürün her ısrarında aman hocam ben her işi yaparım adım müdür yardımcısı olmasın diyordum adamaYok nöbetçi değil senden süper kaptan olur
Hadi iyi uykular Allah rahatlık versinBen uyku moduna geçeyim artık ,bebemin hiç merhameti yok, 5 'te kaldırır beni
Müdür yardımcılığı angarya işBen mi yok bacım ben kendimde o mahareti görmüyorum yarım dönem müdür yardımcılığı yaptım müdürün her ısrarında aman hocam ben her işi yaparım adım müdür yardımcısı olmasın diyordum adama
Yok canim ac karna icemem kahve zaten. 2 arayi de Suriye'de denedim o da zor oluyor az bile yesem ana öğün yapacagim bilincaltim ismiyle bile doyuyorBir ara daha eklesen olabilir aslında
Yada kahve açlığı ötelediği güne kahve içerek başlayabilirsin
İlk defa duydumKolay gelsin tatlim
Sen de eti sabunla yikiyonmu
Çalışırken zor olur ki zaten canım, belki haftasonu yapabilirsin, tabi yine senin kararınYok canim ac karna icemem kahve zaten. 2 arayi de Suriye'de denedim o da zor oluyor az bile yesem ana öğün yapacagim bilincaltim ismiyle bile doyuyor
soyle oldu canim evde incir olmadigi icin pestil yedim arada incir vardi almayi unutmuşum. Bana az geldi hatta gece gece acıktım bi daha yok zaten ogle yerine ara ogun falan haftasonuBörülcesi salatasına bayılırım tazesi ise karbonhidrat miktarın tam dengede olurmuş gibi bi de pestil muskası gözüme çarptı fazla mı olmuş o ara öğün ?
Afiyet olsn cnm menu ve spor guzel3 ekim menüm
Uyanınca limonlu su
12:00
Sahanda 1yumurta 5zeytin 4ceri domates bi salatalık bi dilim tm buğday ekmeği
19:00 avuç içi kadar ızgara pirzola et,3kofte bi közlenmiş kırmızı biber 1aci biber bol salata
Su 4lt
Spor 39dk orta tempo yürüyüş
78pnPnrrr-12
Hadi bakalimmm gene iyisinn bende yarn yapciiiimAklıma gelmedi değil lakin içimdeki hırslı dilek şu pınar karısına pabuçmu bırakacan yakisirmi sana nerde kaldı senin azimli sıçanligin diyince Banada mantıklı geldi yaptım gitti sporu
Hadi nerde foto bende gorucem banane
Seni eklemisim ztn cnm gorebiliyor olman gerek ama tekrar cikarip ekledm bidha bak istersenHayır olsun inşallah. Noldu ☺
Ben göremiyorum canım
Gel bebekim gel
YooBizim takimin vampirleri nerdee
Erkenmi yattiniz yoksa
Bidaha bak cnm. Kisileri ozel ekledm ya illaki unuttuklarm cikiyrYa ben göremiyorum nasıl bakacam
yumurtali kiymayi tk yazmisim3 ekim cumartesi
14.00
4 5 yk yumurtali menemen
15 badem
yesillik
5 6 kucuk aci biber tursusu
20.30 biraz gec oldu
4 5 tk yumurtali kiyma
domates
1tk yogurt
spor 1saat 180 puanPnrrr-12
dondurucuya konulacak herseyi yapiyozSen gerçekten odaklandigin zaman yaparsin tatlicim
Senin kv ailesi ne kadar cok yemek yapmayi seviyolar
bosuna heveslenmissinYeme içme de vardır şimdi
Bu mesajı görünce ne ka sevinmiştim oysa gömmüştür şimdi diye
Bildim bildim maalesef
Ben de dostum hiç merak etme
bende burdayimda yatiyom artik:)Gececiler toplaşalım nerdesiniz?
baktim gelen yok bi youtube yaptim :))Gececiler toplaşalım nerdesiniz?
sabah kahvaltini erken yaptigindaBundan sonra hafta sonu iki ara bir aga öğün yapmayacagim diyetisyenimle konusuyum cok acikiyorun maalesef ve biseyler atistirdim kalorili seyler degil ama bu saatte peynir ceviz findik vs yedim.
sende baya geçe kalmisin cnmYoo
Evrak işleriyle uğraşıyordum çocuklar geç yatınca yeni bitti
Uyku tulumu tek çözüm cnmBende bi tur uyudum uyandma dalamadm tekrar bakiniyorm, oglanda cok kaynasiyor hic ortunmek istemiyor hep sicakliyor ama havalar serin artk napcam bilmiyorm kalkip oturuyor ortup durdukca
O zaman bi safiye degilsinİlk defa duydum
Et tavuk balığın çiğ haline elimi sürmem, tiksinirim
gördüm canım cuma menüsü olmuş tamcuma yediklerimi gördün dimi :/
yok canım yaptırmadım henüz ama 1 yaştan önce yaptırmayı düşünüyorum bana kalsa hemen yaptıralım diyorum Ama eşim azıcık daha bekleyelim diyor neymiş sünnet olunca aileler falan gelir yemek falan hazırlık lazımms bence hiç gerek yok ama işte takıntılı taktı bı kez düğün mü yapıyoruz gören hayırlı olsun der geçer diyorum ama işte ona bıraktım bir yaştan önce yaptır da ne zmn yatırırsan diye dönmeye başlamadan yaptırsak daha iyi olur sankidikiş deyince aklıma ne geldi sünnet yaptırdın mi küçükken yaptır ben 3 aylıkken yatırdım inan çok daha kolay temiz biryerde kaptir malum koronadan korkuyoruz ama kuccuken olması avantaj 1 yaştan 7 yasa kadar piskolojik açıdan onermiyorlar sağlık sorunu yoksa devlet yapmıyor bile özeli bilmem
çok geçmiş olsun kız ağrıların geçti mi de temizliğe giriştin senTırnağımda dirseğimde, dizimde ve belimde ağrı var canım, acıtıyor ama öldürmüyor :))
Bu kadarına şükürler olsun
sağol canımGüzel canım afiyet
alıntım zaman aşımına uğradı yineSelamn kızlar. Kızımla babasını bahçeye yolladm ensemden düşmediler zor yolladm beni de götürüp bik bik başımın etini yiyeceklerdi
Bende temizliğe giriştim işlerden 2-3 gündür süpüremedim evi Allahım ne kadar şey birikmiş sanki 15 kişi yaşıyo evde. Yatak odaları ve paspas işi kaldı ha bi de yemek işi sonrası rahatım ohh balkonları unutmuşum miniğim saksının birini devirmişti. Ekim ayı planlarını da hazırlamam lazım huniyi takıp otursam mı kenara işler dursa mı bilemedim
güle güle kullan canım insAllah rahattrMerhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
Rabbim sağlık versin de az yemeyi öğrenelim insAllah ya aç yiyelim tadına vararak yiyelim insAllahAyy kokusuz tatsiz bir yaşam mi olur yaaa... gözünü kapatıp ağzına bir şey koysalar kesinlikle ne olduğunu anlamazsin. Aslında hep böyle olsaymış canin zaten tatli pasta falan da istemez miş
çok üzüldüm canım insAllah bundan sonraki süreci daha rahat atlatırsın Allah yardımcın olsun çok zor cidden hamilelik zaten bı de üstüne farklı sıkıntılar eklendimi daha zor Rabbim kolaylaştırsn sağlıkla kucağına alırsın insAllahSağol canım hiç unutmuyorsun
Maalesef çok sıkıntılı ve stresli geçiyor. O yüzden de gelip takıma iki kelam edemedim. Özetle kilolar başıma fena dert oldu. Hele de gurbette saçma sapan sağlık sistemleri içinde doğru dürüst tıbbi bir destek alamamak çok kötü.
12 hafta bitti ancak doktor görebildim. Ondan önce ne tiroid ilacımın dozunu ayarladılar, ne gebelik şekerim var imdat dediysem dikkate alıp dinlediler. Haftalardır aşırı susuzluk ve ağız kuruluğu yaşıyorum. Sabaha kadar hiç uyuyamıyorum bu yüzde. Kendim ölçtüm sabah açlık şekerim çok yüksek çıkıyor, belki cihaz yanlıştır filan diye teselli olmaya çalıştım. Kendimce diyetler filan yaptım ama fayda sağlamadı.
Geçen perşembe doktora gidince bir hafta evde şeker ölçüm için cihaz verdiler, TR’den farklı birim kullanıyorlarmış, benim dediğim rakamları dikkate almadılar. Dün gece internetten baktım idrarda keton çıkmış. En kritik ilk on iki hafta vahim geçti yani çok üzgünüm. İnşallah bebeğime olumsuz bir etkisi olmamıştır.
Bir hafta sonra ölçtüğüm değerlere göre artık nasıl bir şey önerecekler bilmiyorum. Şimdilik ölçümler iyi gitmiyor bakalım. Sadece sabah bir dilim tb ekmek yiyordum artık onu da yemeyeceğim. Daha ne kadar az yiyebilirim bilmiyorum. Her öğün sonrası 10 dk yürüyüş tavsiye ettiler, hava çok yağmurlu diye Leslie yapıyorum. Bol su içiyorum. Bulantılarım hala devam ediyor. İki haftadır baya başım ağrıyor. Paracetemol içiyorum ama fayda etmiyor artık ağrıdan oturup ağlıyorum. Kilom da 92, çok aman aman zayıflamadım.
Durumum bu yani. Dualarınızı beklerim. Rabbim inşallah bebek de ben de sağlıklı olacak şekilde hayırlısı ile bu hamileliği tamamlamayı nasip etsin.
MaşAllah canım baya fark var darısı başımıza insAllahKızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
oh çok iyi olmuş canım çocuklar istiyor yürüyüşe çıkıyoruz bizde ama park kalabalık olduğundan ben her zmn cesaret edemiyorum işte oynamasınaEsim evdeydi bugun 2 gibi ciktik az uzakta bi park vardi oraya gittik oturduk biseyler yedik cocuklar cimlerde falan oynadilar 6 gibi eve donduk. Araya yuruyus sikistirdim bide. Ama yorulmusum kucugun pesinde.
Camasir var durulup kaldirilacak giiyimde islerimi yapiyim gezip tozdugum yeter
Kolay gelsin canım ilk yarı bitmiş ben geçen 4-5 gün temizlik yaptım vala en zor bölüm mutfak boşalt yoksa doldur ama ben günlük kullandıklarımi yıkamam kavanozlar üst dolaptakileri yıkarımKızlar herifi anasına gönderdim.
Hazır o evde yokken mutfağa başlayayım diyorum.
2 buzdolabı ve mutfak dolapları temizlenecek.
Dolaplarda ki herşey bulaşık makinasında yıkanacak
Birazdan başlasam yarın akşama biter mi sizce
afiyet olsun canım güzel menüMENUM:
19:30 kahve yanına 1 parca cikolata
12:00 2 dilim cavdar, 1 dilim suzme peynir, 1 dilim kaşar, 3 dilim sucuk, 1ck salca, domates, 1 yagda yumurta
15:30 sütlü kahve
17:30 1 dolu tabak sebzeli tavuk sote, 1 bardak Ayran
2. 5 lt Su
Spor 10dk leslie devami aksam olabillr 30p
5dk hareket karin icin
30dk yuruyus 60p =90p
Afiyet olsun canım gayet güzel3 Ekim Cumartesi
10:30
tarçınlı Türk kahvesi
13:30
4 kaşık kadar sucuklu yumurta
3 yeşil zeytin
5 çatal örgü peynir
1 salatalık
1 domates
17:00
Menengiç kahvesi (1 tatlı kaşığı menengiç ezmesi ve yarım fincan süt ile yaptım diğer yarısı su yaklaşık 50 kalori)
19:00
1 tabak zeytinyağlı taze fasülye
su:2 buçuk litre
Spor: 35 dakika Leslie 105 puan
20 dakika yürüyüş 40 puan
500 ip atlama 100 puan
Toplam:245 puanPnrrr-12
azıcık ayar kaçmış ama dengelersin sen afiyet olsun canım3 Ekim menü
Kahvaltı 11.30
4 çatal sucuklu yumurta
1 dilim ekmek
1 tk bal
Yeşillik
1 Kk peynir
Ara öğün 15.00
Küçük dilim pizza
3 parça ev çiğköftesi
Yarım kase fırında sütlaç
Akşam yemeği 19.00
Bir kepçe yarma çorbası
3 kaşık salata
su:2 litre
Spor : yok
ahiret olsun canım aç ve öz olmuş3 Ekim cumartesi
11.00
Yarım yumurta
5 ince dilim sucuk
1 dlm peynir
1 dlm kaşar
2 köz biber
Yarım domates
1 tk çikolata
1 dlm tb ekmeği
18.30
5 kaşık bulgur pilavı
2 parça kemikli et
Soğan
Domates
1 bardak ayran
Su:2 lt
afiyet olsun güzel menü bence3 Ekim
9.50
1 haslanmis yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
1dilim beyaz peynir
Domates salatalik yesillik
5 zeytin
14.00
10 findik
1 fincan sütlü turk kahvesi
2 adet pestil muskasi
18.00
5 yk borulce salatasii
1 kase yoğurt
2 yk mercimekli yemek (komsudan gelen)
19.00
2 minik balik
Su 2 lt
Spor yok
akşam hep sebzeden gitmişsin aşırı olsun canım güzelKahvalti 11.00
1 dilim ekmek
1kase menemen.
1 dilim beyaz peynir
Maydonoz salatasi
5 zeytin.
1 üçgen peynir
1 tk tahin pekmez
Bir banmalikta reçel
Ara 5 fındık erik mandalina
Akşam 19.00
1 tabak keraviz salatası
1 tabak kıymalı semizotu yemeği
1 kase domates ezmesi
3 kaşık kremalı makarna (kızdan kalmisti çöpe gitmesin günah diye yedim)
2,5 lt su 1 bardak ödem çayı
afiyet olsun canım gayet güzel bu menü olmuş3 ekim menüm
Uyanınca limonlu su
12:00
Sahanda 1yumurta 5zeytin 4ceri domates bi salatalık bi dilim tm buğday ekmeği
19:00 avuç içi kadar ızgara pirzola et,3kofte bi közlenmiş kırmızı biber 1aci biber bol salata
Su 4lt
Spor 39dk orta tempo yürüyüş
78pnPnrrr-12
afiyet olsun canım güzel menü3 Ekim ctesi
Sabah(9:00)
2 kk peynir domates salatalık 1/2 açma (bitti şükür )
Öğle(14:00)
1 kase çorba
Akşam(19:00)
1 kase çorba
6 YK karalahana yemeği
2 YK makarna salatası
Su:2 lt
akşamı biraz abartmışsn canım sana afiyet olsun telafi edersin3 Ekim
11.00
2 dilim ekmekle tost
1 yumurta
Domates salatalık
16.00
1 muz
1 parça kek
19.00
1 kase yoğurt çorbası
5 yk kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
1 kabak mücver
Salata
1 kk dan biraz büyük un helvası
2 lt su
Spor yapıcam inş
az olmuş sanki canım ama afiyet olsun3 ekim cumartesi
14.00
4 5 yk yumurtali menemen
15 badem
yesillik
5 6 kucuk aci biber tursusu
20.30 biraz gec oldu
4 5 tk yumurtali kiyma
domates
1tk yogurt
spor 1saat 180 puanPnrrr-12
Allah im gözlerim neler giriyor 3 öğün yapmışsın tabi yine bana göre öğün değil ama aşırı olsun canım3 Ekim Cumartesi
09:00=== 3 yk yağda yumurta
1 kase salata
12:30=== 1 çikolatalı gofret
Limonata
15:30=== 5 yk bulgur pilavı
1 kase salata
Su=== 2 lt
Miktarlar az ama dengesiz geldi bana canım afiyet olsun3 Ekim menüsü
Saat 11
2 yumurtadan cılbır
Domates
8 zeytin
Saat 15
Türk kahvesi
1 kare bitter
Saat 17
Bir kaç tane ruffles ( 70 kcal )
Çiğ badem+ çiğ fındık ( 6şar adet)
1 yağsız köfte (kızın yemeğinden kalan)
Saat 19.30
Yeşil salata (çökelek 2 kaşık + 2 çubuk turşusu+ 5 zeytin )
1 kaşık ton balığı
Turşu suyu
{Toplamda1300-1400 kcal civarı }
6 bin adım
2 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?