Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok nöbetçi değil senden süper kaptan olur
Ben mi yok bacım ben kendimde o mahareti görmüyorum yarım dönem müdür yardımcılığı yaptım müdürün her ısrarında aman hocam ben her işi yaparım adım müdür yardımcısı olmasın diyordum adama

Müdür yardımcılığı angarya iş

Bugün okula gittim, müdür yardımcısı okulun önüne sandalye atmış oturuyordu

Bir ara daha eklesen olabilir aslında

Yada kahve açlığı ötelediği güne kahve içerek başlayabilirsin
Yok canim ac karna icemem kahve zaten. 2 arayi de Suriye'de denedim o da zor oluyor az bile yesem ana öğün yapacagim bilincaltim ismiyle bile doyuyor

Yok canim ac karna icemem kahve zaten. 2 arayi de Suriye'de denedim o da zor oluyor az bile yesem ana öğün yapacagim bilincaltim ismiyle bile doyuyor
Çalışırken zor olur ki zaten canım, belki haftasonu yapabilirsin, tabi yine senin kararın

Börülcesi salatasına bayılırım tazesi ise karbonhidrat miktarın tam dengede olurmuş gibi bi de pestil muskası gözüme çarptı fazla mı olmuş o ara öğün ?
soyle oldu canim evde incir olmadigi icin pestil yedim arada incir vardi almayi unutmuşum. Bana az geldi hatta gece gece acıktım bi daha yok zaten ogle yerine ara ogun falan haftasonu

Afiyet olsn cnm menu ve spor guzel

Aklıma gelmedi değil lakin içimdeki hırslı dilek şu pınar karısına pabuçmu bırakacan yakisirmi sana nerde kaldı senin azimli sıçanligin diyince Banada mantıklı geldi yaptım gitti sporu
Hadi bakalimmm gene iyisinn bende yarn yapciiiim
Hadi nerde foto bende gorucem banane

Şindii bakk
Hayır olsun inşallah. Noldu ☺

Ben göremiyorum canım

Gel bebekim gel
Seni eklemisim ztn cnm gorebiliyor olman gerek ama tekrar cikarip ekledm bidha bak istersen

3 ekim cumartesi

14.00
4 5 yk yumurtali menemen
15 badem
yesillik
5 6 kucuk aci biber tursusu

20.30 biraz gec oldu

4 5 tk yumurtali kiyma
domates
1tk yogurt

spor 1saat 180 puan Pnrrr-12
yumurtali kiymayi tk yazmisim
yanlislikla
yk yazcaktim
Sen gerçekten odaklandigin zaman yaparsin tatlicim

Senin kv ailesi ne kadar cok yemek yapmayi seviyolar
dondurucuya konulacak herseyi yapiyoz
Yeme içme de vardır şimdi
Bu mesajı görünce ne ka sevinmiştim oysa gömmüştür şimdi diye

Bildim bildim maalesef

Ben de dostum hiç merak etme
bosuna heveslenmissin
Gececiler toplaşalım nerdesiniz?
bende burdayimda yatiyom artik:)

Gececiler toplaşalım nerdesiniz?
baktim gelen yok bi youtube yaptim :))
Bundan sonra hafta sonu iki ara bir aga öğün yapmayacagim diyetisyenimle konusuyum cok acikiyorun maalesef ve biseyler atistirdim kalorili seyler degil ama bu saatte peynir ceviz findik vs yedim.
sabah kahvaltini erken yaptiginda
Öğlen ana öğün yapabilirsin cnm

Aksam sonrwsi ara öğün veriyormu diyetisyen
Yoo
Evrak işleriyle uğraşıyordum çocuklar geç yatınca yeni bitti
sende baya geçe kalmisin cnm
Gerci seninkiler gec kalkiyor heralde
Bende bi tur uyudum uyandma dalamadm tekrar bakiniyorm, oglanda cok kaynasiyor hic ortunmek istemiyor hep sicakliyor ama havalar serin artk napcam bilmiyorm kalkip oturuyor ortup durdukca
Uyku tulumu tek çözüm cnm

Günaydın kızlar oyyyy ne konuşmuşsunz yeminle gece okudum birazını ama cevaplamaya gücüm yetmedi benim minik akşam çok huysuzdu hep beni istiyor hiç durmadı kucakta duracakmis yatakta da beni emiyor baya bırakmıyor rehindim yani
Bugün ablama gidicez köydeki yine çok aktif olamam litfin çok konuşmayın

cuma yediklerimi gördün dimi :/
gördüm canım cuma menüsü olmuş tam
yok canım yaptırmadım henüz ama 1 yaştan önce yaptırmayı düşünüyorum bana kalsa hemen yaptıralım diyorum Ama eşim azıcık daha bekleyelim diyor neymiş sünnet olunca aileler falan gelir yemek falan hazırlık lazımms bence hiç gerek yok ama işte takıntılı taktı bı kez düğün mü yapıyoruz gören hayırlı olsun der geçer diyorum ama işte ona bıraktım bir yaştan önce yaptır da ne zmn yatırırsan diye dönmeye başlamadan yaptırsak daha iyi olur sanki
Tırnağımda dirseğimde, dizimde ve belimde ağrı var canım, acıtıyor ama öldürmüyor :))
Bu kadarına şükürler olsun
çok geçmiş olsun kız ağrıların geçti mi de temizliğe giriştin sen
Güzel canım afiyet
sağol canım
alıntım zaman aşımına uğradı yine
Merhaba arkadaslar bugün yatak bakmaya gittik valideyle, yatagim 10 yillik artik beni degistir diye gozumun icine bakiyordu
Orta halli bisey beğendim bakalim insallah iyi gelir sirtima
güle güle kullan canım insAllah rahattr
Ayy kokusuz tatsiz bir yaşam mi olur yaaa... gözünü kapatıp ağzına bir şey koysalar kesinlikle ne olduğunu anlamazsin. Aslında hep böyle olsaymış canin zaten tatli pasta falan da istemez miş
Rabbim sağlık versin de az yemeyi öğrenelim insAllah ya aç yiyelim tadına vararak yiyelim insAllah
çok üzüldüm canım insAllah bundan sonraki süreci daha rahat atlatırsın Allah yardımcın olsun çok zor cidden hamilelik zaten bı de üstüne farklı sıkıntılar eklendimi daha zor Rabbim kolaylaştırsn sağlıkla kucağına alırsın insAllah
Kızlar resimleri yukledm smdi 90 kg 70 kg ve 65kg hallerm var. Nickleri girdim unuttugm bakmak isteyen varsa soylesn onuda ekliym
MaşAllah canım baya fark var darısı başımıza insAllah
oh çok iyi olmuş canım çocuklar istiyor yürüyüşe çıkıyoruz bizde ama park kalabalık olduğundan ben her zmn cesaret edemiyorum işte oynamasına
Kolay gelsin canım ilk yarı bitmiş ben geçen 4-5 gün temizlik yaptım vala en zor bölüm mutfak boşalt yoksa doldur ama ben günlük kullandıklarımi yıkamam kavanozlar üst dolaptakileri yıkarım

afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım gayet güzel
azıcık ayar kaçmış ama dengelersin sen afiyet olsun canım
ahiret olsun canım aç ve öz olmuş
afiyet olsun güzel menü bence
akşam hep sebzeden gitmişsin aşırı olsun canım güzel
afiyet olsun canım gayet güzel bu menü olmuş
3 Ekim ctesi
Sabah(9:00)
2 kk peynir domates salatalık 1/2 açma (bitti şükür )

Öğle(14:00)
1 kase çorba

Akşam(19:00)
1 kase çorba
6 YK karalahana yemeği
2 YK makarna salatası

Su:2 lt
afiyet olsun canım güzel menü
akşamı biraz abartmışsn canım sana afiyet olsun telafi edersin
3 ekim cumartesi

14.00
4 5 yk yumurtali menemen
15 badem
yesillik
5 6 kucuk aci biber tursusu

20.30 biraz gec oldu

4 5 tk yumurtali kiyma
domates
1tk yogurt

spor 1saat 180 puan Pnrrr-12
az olmuş sanki canım ama afiyet olsun
3 Ekim Cumartesi

09:00=== 3 yk yağda yumurta
1 kase salata

12:30=== 1 çikolatalı gofret
Limonata

15:30=== 5 yk bulgur pilavı
1 kase salata

Su=== 2 lt
Allah im gözlerim neler giriyor 3 öğün yapmışsın tabi yine bana göre öğün değil ama aşırı olsun canım
Miktarlar az ama dengesiz geldi bana canım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…