- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.741
Hangi Bölüm ?( eğitimciyim o yüzden mesleki deformasyon, o yüzden soruyorum)
çok güzel:) ben de okuyorum tercih döneminde yardımcı olabilirim sana:)
canım eşit ağırlıktan hazırlanıyorum ama sözelden de girsem fena olsam...
Aslında uzun uzun anlatmayı çok isterim :/ sonuçta dertlerimden biri de bu.. Ama şimdilik planım şöyle: psikolojik danışmanlık+ çift anadal yapmayı düşünüyorum.. sonrada içimden tiyatro okumak geliyor.
Şu tercih konusunda da yardım etme isteğiniz bile memnun etti beni..
hmm doyuyorsan o da iyidir canım ..Sabah cok erken kahvaltı yapıyorum; dolayısıyla ekmegi cnm hiç istemiyor :/
Ancak öğlen çorbanın yanında doygun un bir dilim ekmegini yemeğe bakıyorum. Çünkü diyette 2-3 dilim ekmek yağ yakarken çakmak gorevi görmekte:)
Kola konusu olmuş; allahtan nefret ettigim birsey, en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum :)
hm.. aslında hala daha kafam çok karışık :/ tavsiye için teşekkür ederim..Yüksek lisansımı psikoloji üzerine yaptım :) tavsiye ederim
İstanbuldaysan bende bizim danışmanları yonlendirebilirim
Üniversitelerde egitim koçları vardır. Bizim unı nin bünyesinde de var. Belirli testler yaparak eğilim belirlenir.
Biliyoruz ki egitim sisteminden dolayı bircok ogrenci girdikleri bölümlerde ya okurken Yada mezun olduktan sonra aldıkları egitimden mutsuz oluyorlar.
Danışmanlar ilk olarak buna göre hedefinizi belirlemede yardımcı oluyorlar daha sonraki aşamada da aldığınız puana göre secim yapmanızı saglamaktalar.
İlgilendiğiniz bölümlerin ders iceriklerini, is bulma imkanları vb. gibi konularda danışmanlık yapıyorlar.
canım bu çoook iyi olur.. Ne yapmam gerekli bunun için.
Hangi ilcedesin
Ben artık bilgisayarı kapatıyorum hatunlar telefondan idare edeceğim... malum yarın deshane var :)
10 dk da bir mesaj atılıyormuş :)
Cevabı buradan yazicagim mecbur :)
Üniversite de görüşmen lazım danismanlarla
Seninle yuzyuze görüşerek testler yapicaklar; interaktif olması gerekli konuşmalarınızın ki fayda sağlayabilirsiniz.
Faydalı olduğunu düşünüyorum.
bir şey sormak istiyorum. bu aralar hasta olucam galiba halsizlik boğaz ağrısı falan. kendime kış çayı yaptım boğazıma iyi gelsin diye de içine 2 3 kaşık bal koydum. gecenin bu saatinde o kadar bal tüketmek yanlış mı acaba? yediğim içtiğim her şeyi sorgular oldum yahu:)
Günaydındünkü menümü yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın ...
7de limonlu ballı su
10da 1 domates, yr. Kk peynir, 3 zeytin, 1 salatalık, 1 elma , yr. Ince dilim salam. 2 br şekersiz çay.
13te yr kase peynirli patates (haslama), 1 br yeşilçay. 1 mandalina.
15te 8 badem 1 armut
19da1 kase çorba, 1 tane biber dolması. Dolmayı salatayla karışık yedim 1 kase etti :)
2 yeşilçay, 1 saat dans, 1 lt şu. Dün benim pazar günüm sayılırdı ondan spor olarak sadece o kadar oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?