Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hangi Bölüm ?( eğitimciyim o yüzden mesleki deformasyon, o yüzden soruyorum)

çok güzel:) ben de okuyorum tercih döneminde yardımcı olabilirim sana:)

canım eşit ağırlıktan hazırlanıyorum ama sözelden de girsem fena olsam...
Aslında uzun uzun anlatmayı çok isterim :/ sonuçta dertlerimden biri de bu.. Ama şimdilik planım şöyle: psikolojik danışmanlık+ çift anadal yapmayı düşünüyorum.. sonrada içimden tiyatro okumak geliyor.
Şu tercih konusunda da yardım etme isteğiniz bile memnun etti beni..

Sabah cok erken kahvaltı yapıyorum; dolayısıyla ekmegi cnm hiç istemiyor :/
Ancak öğlen çorbanın yanında doygun un bir dilim ekmegini yemeğe bakıyorum. Çünkü diyette 2-3 dilim ekmek yağ yakarken çakmak gorevi görmekte:)

Kola konusu olmuş; allahtan nefret ettigim birsey, en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum :)

Yüksek lisansımı psikoloji üzerine yaptım :) tavsiye ederim

hmm doyuyorsan o da iyidir canım ..
Yüksek lisansımı psikoloji üzerine yaptım :) tavsiye ederim
hm.. aslında hala daha kafam çok karışık :/ tavsiye için teşekkür ederim..
İstanbuldaysan bende bizim danışmanları yonlendirebilirim

istanbuldayım canım.Da danışmandan kasıt nedir :/

Üniversitelerde egitim koçları vardır. Bizim unı nin bünyesinde de var. Belirli testler yaparak eğilim belirlenir.

Biliyoruz ki egitim sisteminden dolayı bircok ogrenci girdikleri bölümlerde ya okurken Yada mezun olduktan sonra aldıkları egitimden mutsuz oluyorlar.
Danışmanlar ilk olarak buna göre hedefinizi belirlemede yardımcı oluyorlar daha sonraki aşamada da aldığınız puana göre secim yapmanızı saglamaktalar.

İlgilendiğiniz bölümlerin ders iceriklerini, is bulma imkanları vb. gibi konularda danışmanlık yapıyorlar.

KURALLAR

1-Günde en az 7 mesaj yazılacak.
2-Haftasonu giremeyen arkadaşlar özel olarak not aldıracak ve haftasonu yazması gereken mesaj sayısını hafta içine devredeceğiz.
3-Bu hafta paylaşım için katkısı büyük olan arkadaşlara bir ödül bulmalıyız
4-Günlük raporlar unutulmayacak.
5-Haftanın en az paylaşım yapan üyeleri bir sonraki hafta raporları ve mesaj sayıları listesini yapma cezası alacak.Bu kural paylaşıma katkıda bulunmak içindir.Uymayanlar için paylaşımsızlık nedeniyle diskalifiye uygulanacaktır.
6-Paylaşımı yüksek olan arkadaşlar paylaşımı az olan arkadaşlar için ceza, uygulama önerilerinde bulunacaktır.Diskalifiye edilmesi için oylama başlatabilirler örneğin...
7-Paylaşım için yahut başka bir öneri geliştirmenizi rica ediyorum arkadaşlar.

şimdilik bu kadar CıK :/

Son düzenleme:

canım bu çoook iyi olur.. Ne yapmam gerekli bunun için.

Ben artık bilgisayarı kapatıyorum hatunlar telefondan idare edeceğim... malum yarın deshane var :)

Ben artık bilgisayarı kapatıyorum hatunlar telefondan idare edeceğim... malum yarın deshane var :)

10 dk da bir mesaj atılıyormuş :)
Cevabı buradan yazicagim mecbur :)

Üniversite de görüşmen lazım danismanlarla
Seninle yuzyuze görüşerek testler yapicaklar; interaktif olması gerekli konuşmalarınızın ki fayda sağlayabilirsiniz.
Faydalı olduğunu düşünüyorum.

evet canım 10 dk.
Hmm öyle daha iyi olur zaten :)

bir şey sormak istiyorum. bu aralar hasta olucam galiba halsizlik boğaz ağrısı falan. kendime kış çayı yaptım boğazıma iyi gelsin diye de içine 2 3 kaşık bal koydum. gecenin bu saatinde o kadar bal tüketmek yanlış mı acaba? yediğim içtiğim her şeyi sorgular oldum yahu:)

hmm bilemedim ki şimdi tartışılır bir konu :/

Günaydın dünkü menümü yazmayı unutmuşum. Kusura bakmayın ...

7de limonlu ballı su
10da 1 domates, yr. Kk peynir, 3 zeytin, 1 salatalık, 1 elma , yr. Ince dilim salam . 2 br şekersiz çay.

13te yr kase peynirli patates (haslama), 1 br yeşilçay. 1 mandalina.

15te 8 badem 1 armut

19da 1 kase çorba, 1 tane biber dolması. Dolmayı salatayla karışık yedim 1 kase etti :)

2 yeşilçay, 1 saat dans, 1 lt şu. Dün benim pazar günüm sayılırdı ondan spor olarak sadece o kadar oldu..

Günaydın canım afiyet olsun..Menün güzel bende geçmişi okudum ancak yazabiliyorum..
Geçmişi okudum ama alıntı yapamadım kusura bakma..

Herkese günaydın arkadaşlar dün gece oğlum rahatsızlandı bütün akşam kustu neyse ki gece sakinleştide uyudu kuzum..
Kahvaltımı yaptım okula gidiyorum ama aklım onda kalacak akşamüstü doktora götüreceğiz olmazsa müdürden izin alacağım..
Bügün fazla gelemezsem kusuruma bakmayın lütfen akşam günlük raporumu yazarım.. Zaten en fazla 4 mesaj yazabiliyorum günde..
Kendinize iyi bakın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…