- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.581
Buraya gömüldüAbla yurt dışında mı yaşıyorsunuz siz. Oraya gönmeseydiniz ya memlekette olaymış
Yok canım dışarı daha kötü üşütecek diye korkuyorumsizin orada vaka sayisi cok artmis cnm aman dikkat edin
neyseki en azindan özür dilemeyi biliyor cnm :))
küçük cocukla sadece dolasmaya diye cikarsin cnm
Alışveriş işi zor :))
Sanki bunlara kendi bakiyor dimi
65 dedim ama 60 kadar düşmek istiyorum kolu bacagi incecek bı kadın olmak istiyorumAnladim cnm cok sagol bende bir bakayım
Tessekurler canımm
Cok zor oluyor oyle ya deliksizse gene biraz idare eder seni
Evet bir bakicam bende cnm sagolasin
Sagol kuzummm, amin inşallah darısı sana canım istersek yapamiycagmiz hicbirsey yok
Basin sagolsn cnm ya cok uzuldm genc olmasi dha cok uzuyor Ailesine Allah sabır versim
Okadar haklisinki inşallah el birligiyle vericez kilolari izin mizin yokkkhedefin kacti dilek
Ohh kolay gelsn bende yaptim bu sene nasl yiycez bakalm
Bizde 4 aylik yaptk 1 haftada iyilesti gercktn kucukken yaptirmak cok mantikli hatta dogumla bile yapiyorlarmis bidha erkek cocugm olursaa onu bile dusunebilrm bi avazda kurtulur ne guzel
Ohh miss kiz kiza takilin bugun :)
Buyuk kizlarn kac yasinda masallah namaz kiliyorlar Allah daim etsin huzurunuzu cnm.
Ayy ne acayip insanlar var ya bende karşı komşum ve olan olaylardan sonra artık temkinli yaklasiyorm fazla samimiyet gercekten iyi degl hic de gerek yok bundam sonra. Bi komsum var oglu benim oglandan 3 hafta buyuk genelde onla takiliyorz ama oda oglanlar yasit gibi beraber oynuyrlar felan diye gerci kadında iyi sagolsn ama gerisiyle merhaba merhaba diye dusunuyorm
Bende bende65 dedim ama 60 kadar düşmek istiyorum kolu bacagi incecek bı kadın olmak istiyorum
Gülme ağzına kürekle vurBenimki bazen dorduncuyu dokunduruyor bende gulup geciyorum
Benim oglaninki evdeydi bezin içinde parça parça olmuş bende çöpe attım şimdi ne olacakAbla yurt dışında mı yaşıyorsunuz siz. Oraya gönmeseydiniz ya memlekette olaymış
Bugün aynı düzende gidiyoruz senleYemekti tursuydu yeni oturdum sporumu yapacağım birazdan
Duşumu alıp menümü yazarım
3kiloluk şişeye lahana kurdumBugün aynı düzende gidiyoruz senlekaç kilodan kurdun turşuyu
Ben ilk defs tane karabiber de attım bakalım nasıl olucak
Baya bereketli olmuş tursularin3kiloluk şişeye lahana kurdum
Kıl biber vardı yarım kilo onuda kurdum
Domates ezmesi küçük bi kavonoz çıktı
Daha önce yaptiklarim
Karişik salatalık kıl biber havuç 3kiloluk sisede hazir
Acı kıl biber tursumda 3kiloluk sisede onu açtım yiyoruz çok güzel olmuş
Okadar aman aman ozlenicek bişey değil aslındaSpor yapmayı özledim yaa
Turşu çok faydalı turşu sevilmezmi helede kisirve hamur işleri yerkenYaa herkes turşu yapiyor. Ben hiç sevmediğim için yspmadim ama sizi görünce yapasım geldi. Turşusu diri kalan biri tarif atsa keşke
Onunda metosu iyiki bu yaptıklarıyla 2,5 kilo veremez herkesSara haftanın birincisinin yazısı
Merhaba herkese bu haftanın birincisi ben oldum bundan dolayıda çok mutluyum birincilik sırrı öncelikle azim kendine güvenmek ve inanmak sonrada öğün arasında abur cuburu kesmek yemeklerde bol bol yeşil salata tüketmek kefir içmek günde en az bir buçuk iki litre su içmek ve en önemlisi hareket etmek günde hiç değilse beşbin adımın altına düşmemek bunları yaparak bu hafta 2.5 kilo vermeyi başardım. Ayrıca iyiki 10.takımdayım ve kaptanımla beraberim benim kilo vermem konusunda kaptanımın ve takım arkadaşlarımın emeğini yadsıyamam.
Hayırlısı olsun o zaman ablaBuraya gömüldüama nereye hatirlamiyorum :))
Yav yapma kardeşim ben yapamadım bugğn dahaSpor beni bekler
Bu arkadaş kaç kilo vermişSara haftanın birincisinin yazısı
Merhaba herkese bu haftanın birincisi ben oldum bundan dolayıda çok mutluyum birincilik sırrı öncelikle azim kendine güvenmek ve inanmak sonrada öğün arasında abur cuburu kesmek yemeklerde bol bol yeşil salata tüketmek kefir içmek günde en az bir buçuk iki litre su içmek ve en önemlisi hareket etmek günde hiç değilse beşbin adımın altına düşmemek bunları yaparak bu hafta 2.5 kilo vermeyi başardım. Ayrıca iyiki 10.takımdayım ve kaptanımla beraberim benim kilo vermem konusunda kaptanımın ve takım arkadaşlarımın emeğini yadsıyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?