- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.601
Bende bende bende65 dedim ama 60 kadar düşmek istiyorum kolu bacagi incecek bı kadın olmak istiyorum
Hahaha böylesini ilk defa duydum yaşayıp görücez şekerimBenim oglaninki evdeydi bezin içinde parça parça olmuş bende çöpe attım şimdi ne olacak
Eşin mi yapıyor o yemekleriİlk defa duydum
Et tavuk balığın çiğ haline elimi sürmem, tiksinirim
Hatırlı olsun canımGunaydinlar
Bugun kucugun bilsem sinavi var esim goturecekti guya ama adam satti beni.
Abisi aradi aksam baliga gittiler sabahin kor karanliginda hic akil varmi acep
Bizde sinava girip cikacak kuzum carsida gezdiricem onlari musait oldugumda buralarda olurum canlar
Bu kadar üzüleceğin bi şey yok bence canım. Erkekler fotoğraf çekmeyi de çektirmeyi de sevmez. Hepsinin tepkisi aynıKızlar oglenleyn buyuk parka gittik cocuk gezsin hava alalim diye pisman oldm. Hadi resim cek dedim esime oda hic sevmez resim cekmeyi cekilmeyi (klasik erkek sorunları sanirm cogu böyle) neyse bana uff seninde resmine dedi bende kirildm tutamadm kendmi agladm ya ne var sanki 1 resim icin kiricak insanı anlamiyorm, ben zaten daha cok tavrına kızdim. Sonrada basım agridi zatn eve geldm hap ictim, tabi koca geldi ozur diledi yok o sicaktan bunalms zaten bide ben resm demisim, bende dedm bidha boyle yaparsan uzzn bi sure konusmicam senle tamam tamma dedi mevzu kapandi olan bana oldu bas agrim gecse bari hemen.
2 çocukla alışveriş hem de biri 2 aylık cesaretine hayranım2 çocukla dışarı çıkmak be kadar zormuş yavallaha hazırlanırken yoruldum. Sözde hava alacaktım 2 aylık bebekle neyimeyse bi mağazaya girdim koşa koşa alacağımı aldım ve çıktım. Büyük bi taraftan onu bunu ister küçük bi taraftan ağlar. Sonuç evdeyim
Benimki sabah akşam dışarı çıkmak istiyor. Ama bizim göbek de evdeKız bana batıl geliyor hiç inanmıyorum hatırası kalsın diye saklıyorum
Dün temizlik yaptım. Ama buna şu an mutfağı gören kimse inanmazEv işinin bittigi nerde görülmüş cnmfirsat buldukca gelmeye calis
Insan takimdan uzak kaldikca hem motivasyonu düşüyor hemde kim ne yapmış bihaber oluyor
Ben nohut atıyorum dibine tuzlu sıcak su döküyorum bazen de biraz limon tuzu ekliyorum eridiğini hiç bilmemYaa herkes turşu yapiyor. Ben hiç sevmediğim için yspmadim ama sizi görünce yapasım geldi. Turşusu diri kalan biri tarif atsa keşke
Git sarıl kız hayat çok kısa sonra sakin sakin konuşursunuzAy kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
Eşimle birbirimiz bu sıra iyi kırdık konuşuyoruz ordan burdan ama el gibiyiz ☹
Sorun yokken sorun çıkarmasi ve bencilligi beni incitti tartışma anindada benim söylediğim sözler de onu
Aman ben çok mutsuzum adama resmen yeniden aşık oldumNormal mevzular konuşuyoruz mesala bakışları ile eriyorum
Velhasıl kelam Aklım mantığım onun adım atması gerektiğini söylerken. kalbim yemişim hakliyi haksizi git saril sevdiğine diyor
Oylamanın sonucuna göre hareket edicem sarıl 1Git sarıl kız hayat çok kısa sonra sakin sakin konuşursunuz
Bizde ben küs duramam genelde ben konuşuyorum çok kırıkmadıysamAy kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
Sorun yokken sorun çıkarmasi ve bencilligi beni incitti tartışma anindada benim söylediğim sözler de onu
Aman ben çok mutsuzum adama resmen yeniden aşık oldumNormal mevzular konuşuyoruz mesala bakışları ile eriyorum
Velhasıl kelam Aklım mantığım onun adım atması gerektiğini söylerken. kalbim yemişim hakliyi haksizi git saril sevdiğine diyor
Önce mesajla duygu sömürüsü yap biraz :))Oylamanın sonucuna göre hareket edicem sarıl 1
Ama Watsapp dan önce ona yüzkere öküz yazmak istiyorum
Mesajda yaziyor ya cnm :)) bu hafta 2.5 kilo vermişBu arkadaş kaç kilo vermişyarışmada haftalık belli oluyor birinci dimi
Masallah evi turşu doldurmuşun3kiloluk şişeye lahana kurdum
Kıl biber vardı yarım kilo onuda kurdum
Domates ezmesi küçük bi kavonoz çıktı
Daha önce yaptiklarim
Karişik salatalık kıl biber havuç 3kiloluk sisede hazir
Acı kıl biber tursumda 3kiloluk sisede onu açtım yiyoruz çok güzel olmuş
amin abla bencedeBu zamanda 3 cocuk neyinize yetmiyor cnm
Allah onlara saglik ömür versin, vatana size hayirli evlat olsunlar yeter :)
o gulme oyle bir gulme ki kurekten daha etkili. Sovsem daha iyi yaniGülme ağzına kürekle vur
hay masallah agiz tadiyla yiyin canim3kiloluk şişeye lahana kurdum
Kıl biber vardı yarım kilo onuda kurdum
Domates ezmesi küçük bi kavonoz çıktı
Daha önce yaptiklarim
Karişik salatalık kıl biber havuç 3kiloluk sisede hazir
Acı kıl biber tursumda 3kiloluk sisede onu açtım yiyoruz çok güzel olmuş
sagil canimEşin mi yapıyor o yemekleri
Hatırlı olsun canım
Bu kadar üzüleceğin bi şey yok bence canım. Erkekler fotoğraf çekmeyi de çektirmeyi de sevmez. Hepsinin tepkisi aynı
2 çocukla alışveriş hem de biri 2 aylık cesaretine hayranım
Benimki sabah akşam dışarı çıkmak istiyor. Ama bizim göbek de evde
Dün temizlik yaptım. Ama buna şu an mutfağı gören kimse inanmaz
Bizde ilk adimi atan genele benimdir.Ay kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
Ben de öyle umut ediyorum. Eksiyle bitirip diyete de sıkı bir şekilde devam edeceğim inşallah. Doktor zaten bu kadar erken haftalarda gebelik şekeri çıkanlar aslında normalde de diyabet olup fark edilmeyenler oluyor dedi. Kilo vermekten başka çare yok.aslinda iyi gidiyor cnm ama abartili bisey yemedigim halde artiydim bugün
Vücut 100 den düşmemek icin direniyor :))
niye böyle çabalara girip kendini yoruyorsunki cnm
Aksama guzel bi içli kofte yapip 5-10 tane ye gitsin, boşverrrrr
Bidahami gelecez dunyaya
bu durum belki senin kırılma noktan olur cnm
Kilon fazla oldugu icin, eksiyle bile bitirebilirsin hamileligi
Ben başarı dileyene kadar cikmişiniz bile
Insallah iyi sonuclar alir cnm
Ne güzel söylemişsin canım, Allah tazı olsun. Biraz daha tevekküllü olmalıyım.ayy çok üzüldüm gülüm durum böyle olunca sen de daha stres yapıyorsun tabi , allahın izniyle bebeğine bir şey olmaz sağlıklı bir şekilde doğurup kucağına alırsın , hiç doktor yüzü görmeden kronik hastalığı olanların bile sağlıklı bebekleri oluyor gülüm bunu sık sık hatırlamaya çalış can veren de koruyan da var
Evet bir aylıkkende tatile gittimEşin mi yapıyor o yemekleri
Hatırlı olsun canım
Bu kadar üzüleceğin bi şey yok bence canım. Erkekler fotoğraf çekmeyi de çektirmeyi de sevmez. Hepsinin tepkisi aynı
Aman git sarıl haaa gurur var diyorsan ben kendim saçma sağan gülerek sataşırım onun gelmesini sağlarımAy kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
Onu kaçırmışım abla keşke ilk hafta girseymişim listeye ödemi atınca 4.1 gitmiştiMesajda yaziyor ya cnm :)) bu hafta 2.5 kilo vermiş
Dereceler yuzdeye göre belirlenir
Bende aslında istememesine uzulmedm ki hep söylenir genelde ama bu defa tavrı cok daha sertii kırıldım ama oda sıcak bastıgından dolayı oyle tepki vermiş neyseki buyutmedik olay kapandı ozur dileyinceEşin mi yapıyor o yemekleri
Hatırlı olsun canım
burdada dügün olcakSagol cnm
Tarihi degistirmedik, 17 sinde olacak
Burda hergün kurallar degisiyor
O güne durum ne olacak bilmiyorum
Vaka sayisi daha yukselirse, ev toplantilarinada limit getirebilirler
Benim 1 kayin, 3 görümce var. Kv, kp
Bizim cekirdek aile
Baya kalabalik oluyor
Onlarda 20 kişi falan varmis
Nasil olacak bilmiyorum
bi yerde iyi olmus böyle olmasi canim9.takımın tatlı hatunlarıııı güzel bir pazar günü olsun inş
İşe başladım artık herşey programlıya döndü hamlamışım birazama an itibariyle temizlik tamam, haftalık yemek programı da yaptım çünkü 7 gibi evde oluyorum akşam pişirme şansı yok, hazırlıklarını yapıp sabah çıkmadan pişireceğim inş. 6 da kalkıp eşimi işe yolluyorum , ortalığı toparlayıp yemek pişirip saat 8 de evden çıkıyorum. Temizliği de bugün yaptım, dün mutfağı elden geçirdim böyle böyle oturtacağım inş. Terazi 80 kiloda sabit hala ama bu saatten sonra veririm gibi geliyor iş yerinin öğlen yemekleri felaket , evden götürmemde mümkün değil mutfağı yemeklerdende beter. Atıştırmalık yoğurt ya da kuruyemişle idare etmeyi düşünüyorum, sizde nasıl gidiyor, herkes iyi mi
hatasini anlamis canim ne azindan bidaha yaparsa aglama canina okuKızlar oglenleyn buyuk parka gittik cocuk gezsin hava alalim diye pisman oldm. Hadi resim cek dedim esime oda hic sevmez resim cekmeyi cekilmeyi (klasik erkek sorunları sanirm cogu böyle) neyse bana uff seninde resmine dedi bende kirildm tutamadm kendmi agladm ya ne var sanki 1 resim icin kiricak insanı anlamiyorm, ben zaten daha cok tavrına kızdim. Sonrada basım agridi zatn eve geldm hap ictim, tabi koca geldi ozur diledi yok o sicaktan bunalms zaten bide ben resm demisim, bende dedm bidha boyle yaparsan uzzn bi sure konusmicam senle tamam tamma dedi mevzu kapandi olan bana oldu bas agrim gecse bari hemen.
ah ah 2 cocukla disarda olunurmu hepsi ayri Telden2 çocukla dışarı çıkmak be kadar zormuş yavallaha hazırlanırken yoruldum. Sözde hava alacaktım 2 aylık bebekle neyimeyse bi mağazaya girdim koşa koşa alacağımı aldım ve çıktım. Büyük bi taraftan onu bunu ister küçük bi taraftan ağlar. Sonuç evdeyim
Cok mühim bisey degilse git saril askinaAy kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?