- Konu Sahibi Handandandan
-
- #39.761
Bende geldim yemek işini sonlandırdım saat 19:00 da..(Geç oldu ama eşimi bekledim)
Yanlız kızlar geceler uzadı ya saat aynı saat ama psikolojikmidir nedir akşam atıştırmalık istiyor insan zor duruyorum valla
KURALLAR
1-Günde en az 7 mesaj yazılacak.
2-Haftasonu giremeyen arkadaşlar özel olarak not aldıracak ve haftasonu yazması gereken mesaj sayısını hafta içine devredeceğiz.
3-Bu hafta paylaşım için katkısı büyük olan arkadaşlara bir ödül bulmalıyız
4-Günlük raporlar unutulmayacak.
5-Haftanın en az paylaşım yapan üyeleri bir sonraki hafta raporları ve mesaj sayıları listesini yapma cezası alacak.Bu kural paylaşıma katkıda bulunmak içindir.Uymayanlar için paylaşımsızlık nedeniyle diskalifiye uygulanacaktır.
6-Paylaşımı yüksek olan arkadaşlar paylaşımı az olan arkadaşlar için ceza, uygulama önerilerinde bulunacaktır.Diskalifiye edilmesi için oylama başlatabilirler örneğin...
7-Paylaşım için yahut başka bir öneri geliştirmenizi rica ediyorum arkadaşlar.
şimdilik bu kadar CıK :/
bir şey sormak istiyorum. bu aralar hasta olucam galiba halsizlik boğaz ağrısı falan. kendime kış çayı yaptım boğazıma iyi gelsin diye de içine 2 3 kaşık bal koydum. gecenin bu saatinde o kadar bal tüketmek yanlış mı acaba? yediğim içtiğim her şeyi sorgular oldum yahu:)
Herkese günaydın arkadaşlar dün gece oğlum rahatsızlandı bütün akşam kustu neyse ki gece sakinleştide uyudu kuzum..
Kahvaltımı yaptım okula gidiyorum ama aklım onda kalacak akşamüstü doktora götüreceğiz olmazsa müdürden izin alacağım..
Bügün fazla gelemezsem kusuruma bakmayın lütfen akşam günlük raporumu yazarım.. Zaten en fazla 4 mesaj yazabiliyorum günde..
Kendinize iyi bakın..
günaydın kızlarrrr
hemen dünki raporlamamı yapayım tabi şunuda baştan söyleyeyim halen diyet moduna giremedim bu sefer zorluyo beni hiç diyet yapmak istemiyorum dürtün benialın size saçma sapan bir menü
sabah
1 kase kfleks
öğle
1 pide 1 bardak kola
akşam
2 tane baklava
3 lokma ekmek+beyaz peynir(tatlı içimi baydıda )
Herkese günaydın arkadaşlar dün gece oğlum rahatsızlandı bütün akşam kustu neyse ki gece sakinleştide uyudu kuzum..
Kahvaltımı yaptım okula gidiyorum ama aklım onda kalacak akşamüstü doktora götüreceğiz olmazsa müdürden izin alacağım..
Bügün fazla gelemezsem kusuruma bakmayın lütfen akşam günlük raporumu yazarım.. Zaten en fazla 4 mesaj yazabiliyorum günde..
Kendinize iyi bakın..
Sabah cok erken kahvaltı yapıyorum; dolayısıyla ekmegi cnm hiç istemiyor :/
Ancak öğlen çorbanın yanında doygun un bir dilim ekmegini yemeğe bakıyorum. Çünkü diyette 2-3 dilim ekmek yağ yakarken çakmak gorevi görmekte:)
Kola konusu olmuş; allahtan nefret ettigim birsey, en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum :)
Kendinize iyi bakın..
günaydın nagiş bak şu sigara işi olmadı hiç güzel degil hani kahve yada bitki çayı içmeye gidiyorum desen alkışlıcaktım ama cık cık olmadı
bu nasıl bir menü kız baklavalar kolalar pideler bu seferde menün olmamış artık yanında ekmek arası ufak şeyler götür
Günaydın beybiler,
bu günkü menüm
sabah
1 elma
1 parça peynir
3 közlenmiş biber
2 parça közlenmiş patlıcan
1 b form çayı
ara
3 kayısı
1 avuç ceviz içi veya bademm --- gidip almam lazıım kararsızım
1 b yeşil çay
öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çay
Ara
1 kivi
1 b yeşil öay
Akşam
1 elma
1 b yeşil çay
anacım dün beni sabote ettiler... öğlen küçük bir kase çorba içtim birde içli köfte yedim.... masa da dahaa neleer neleer vardı da elimi sürmedim.... ama çok acı bir durum yaaa her şey var yiyemiyorum.... Allah tan abartılı bişi yemedim de tartıda ++ ları görmedim....
günaydın nagiş bak şu sigara işi olmadı hiç güzel degil hani kahve yada bitki çayı içmeye gidiyorum desen alkışlıcaktım ama cık cık olmadı
bu nasıl bir menü kız baklavalar kolalar pideler bu seferde menün olmamış artık yanında ekmek arası ufak şeyler götür
Günaydın beybiler,
bu günkü menüm
sabah
1 elma
1 parça peynir
3 közlenmiş biber
1 b form çayı
ara
3 kayısı
1 b yeşil çay
öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çay
Ara
1 kivi
1 b yeşil öay
Akşam
1 elma
1 b yeşil çay
anacım dün beni sabote ettiler... öğlen küçük bir kase çorba içtim birde içli köfte yedim.... masa da dahaa neleer neleer vardı da elimi sürmedim.... ama çok acı bir durum yaaa her şey var yiyemiyorum.... Allah tan abartılı bişi yemedim de tartıda ++ ları görmedim....
sende sade kahveyle gel ablacım ne yaparsın kötü alışkanlık iştegünaydın nagiş bak şu sigara işi olmadı hiç güzel degil hani kahve yada bitki çayı içmeye gidiyorum desen alkışlıcaktım ama cık cık olmadı
Günaydın beybiler,
bu günkü menüm
sabah
1 elma
1 parça peynir
3 közlenmiş biber
1 b form çayı
ara
3 kayısı
1 b yeşil çay
öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çay
Ara
1 kivi
1 b yeşil öay
Akşam
1 elma
1 b yeşil çay
sende sade kahveyle gel ablacım ne yaparsın kötü alışkanlık iştegünaydın nagiş bak şu sigara işi olmadı hiç güzel degil hani kahve yada bitki çayı içmeye gidiyorum desen alkışlıcaktım ama cık cık olmadı
Günaydın beybiler,
bu günkü menüm
sabah
1 elma
1 parça peynir
3 közlenmiş biber
1 b form çayı
ara
3 kayısı
1 b yeşil çay
öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çay
Ara
1 kivi
1 b yeşil öay
Akşam
1 elma
1 b yeşil çay
ne sabotesi sen buna sabotemi diyosun zaten bişey yemiyosun bu liste çok az en azından seni tutacak bişey yok hepsi acıktırıcı tokluk hissi vermicek şeyler yaww ben ölürüm acımdan bu listeyle sen kararlısın anlaşılan bu hafta birinci olucan
4
çok mutsuzum nagiş çook öyle böyle değil.... aynaya bakınca ağlayasım geliyo vallaa.... fenayım yani.... ne biliiim bir de bunu deniyeyim dedim... ilk günler zor oluyordu başım teyyare gibi dönüyordu gözüm kararıyordu ama şimdi alıştım gibi... bozmam inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?