Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende geldim yemek işini sonlandırdım saat 19:00 da..(Geç oldu ama eşimi bekledim)
Yanlız kızlar geceler uzadı ya saat aynı saat ama psikolojikmidir nedir akşam atıştırmalık istiyor insan zor duruyorum valla

al bendende o kadar akşamlar uzun insan aranıyo :)))

wowwwwwwwwwwww çok sert

aslında hiç koymasan daha iyi tabi ama illaki koyacaksan 1 kaşıkla yetinsen iyi edersin balım

geçmiş olsun iyi bak paşaya emi tabi kendinede

günaydın kızlarrrr
hemen dünki raporlamamı yapayım tabi şunuda baştan söyleyeyim halen diyet moduna giremedim bu sefer zorluyo beni hiç diyet yapmak istemiyorum dürtün beni alın size saçma sapan bir menü

sabah
1 kase kfleks

öğle
1 pide 1 bardak kola

akşam
2 tane baklava
3 lokma ekmek+beyaz peynir(tatlı içimi baydıda )

bugünde sabah oğluşun etkisiyle 2 baklava yedim mecburen kahvaltı etmiyorum
kimsecikler yok gideyim bir kahve yapayım kendime yanınada bir cigara ben gelene kadar topik dolmuş olsun ona göre

günaydın nagiş bak şu sigara işi olmadı hiç güzel degil hani kahve yada bitki çayı içmeye gidiyorum desen alkışlıcaktım ama cık cık olmadı

bu nasıl bir menü kız baklavalar kolalar pideler bu seferde menün olmamış artık yanında ekmek arası ufak şeyler götür

canım ogluşuna çok geçmiş olsun dikkat et terleyince teri sogumasın hemen hasta oluyorlar .

bence ekmegi 1 dilim tüket dr bana günlük tam 6 dilim çavdar ekmegi verdi
ben halk ekmegi satılan büfelerden alıp dondurucuya atıyorum günlük kaç dilim tüketiceksem sabahtan çıkarıyorum,gerçekten ekmek tüketmeden hemen acıkıyordum ama şimdi 2.5 saat bişe yemeden duruyorum

geçmiş olsuun....

Günaydın beybiler,

bu günkü menüm

sabah
1 elma
1 parça peynir
3 közlenmiş biber
2 parça közlenmiş patlıcan
1 b form çayı

ara
3 kayısı
1 avuç ceviz içi veya bademm --- gidip almam lazıım kararsızım
1 b yeşil çay

öğlen
1 elma
1 kase yoğurt
1 b yeşil çay

Ara
1 kivi
1 b yeşil öay

Akşam
1 elma
1 b yeşil çay

anacım dün beni sabote ettiler... öğlen küçük bir kase çorba içtim birde içli köfte yedim.... masa da dahaa neleer neleer vardı da elimi sürmedim.... ama çok acı bir durum yaaa her şey var yiyemiyorum.... Allah tan abartılı bişi yemedim de tartıda ++ ları görmedim....

dün spor yapmadım... yürüyüş yaptım.... Allah tan köpüşüm var sayesinde çıkıp siteler arası tur atıyorum iyi geliyor.... o olmadan önce napıyomuşum bilmiyorum :)

oooff offfffffff nasıl gitçek bu kilolar bilmiyorum.... şimdi öğle menümü yiyiyorum....

günaydın nagiş bak şu sigara işi olmadı hiç güzel degil hani kahve yada bitki çayı içmeye gidiyorum desen alkışlıcaktım ama cık cık olmadı

sen sadece kahvenle gel :)) ne yaparsın kötü alışkanlık işte

bu nasıl bir menü kız baklavalar kolalar pideler bu seferde menün olmamış artık yanında ekmek arası ufak şeyler götür

valla diyorum ya diyet beniterk etti:)

bence sabote değil kuzum sende vur deyince öldürmüşsün nasıl duruyosun bu menüyle akşama kadar ben açlıktan ölürüm bak sonra saldırması kötü olmasın

sen sadece kahvenle gel :)) ne yaparsın kötü alışkanlık işte

valla diyorum ya diyet beniterk etti:)

bence sabote değil kuzum sende vur deyince öldürmüşsün nasıl duruyosun bu menüyle akşama kadar ben açlıktan ölürüm bak sonra saldırması kötü olmasın

sende sade kahveyle gel ablacım ne yaparsın kötü alışkanlık işte

diyorum ya diyet modunu bulamıyorum

ne sabotesi sen buna sabotemi diyosun zaten bişey yemiyosun bu liste çok az en azından seni tutacak bişey yok hepsi acıktırıcı tokluk hissi vermicek şeyler yaww ben ölürüm acımdan bu listeyle sen kararlısın anlaşılan bu hafta birinci olucan

sende sade kahveyle gel ablacım ne yaparsın kötü alışkanlık işte

diyorum ya diyet modunu bulamıyorum

ne sabotesi sen buna sabotemi diyosun zaten bişey yemiyosun bu liste çok az en azından seni tutacak bişey yok hepsi acıktırıcı tokluk hissi vermicek şeyler yaww ben ölürüm acımdan bu listeyle sen kararlısın anlaşılan bu hafta birinci olucan

4

çok mutsuzum nagiş çook öyle böyle değil.... aynaya bakınca ağlayasım geliyo vallaa.... fenayım yani.... ne biliiim bir de bunu deniyeyim dedim... ilk günler zor oluyordu başım teyyare gibi dönüyordu gözüm kararıyordu ama şimdi alıştım gibi... bozmam inşallah....

Son düzenleme:
İyi gunlerr;
Bu sabah : sade nescafe
Bir dilim kızarmış ekmek
Domates
İnce bir dilim beyaz peynir ile yaptım

Arada 2 tane kuru kayısı yedim

Öğle yemeğim 14:00 de olacak suanda bir paneldeyim, sıkıldım ve diyet menümü düşünüyorum :)))
Neorofeedback theory ve montesorri egitimi konu bu konu bitmez :))

slm güzeller...

ben özelden kımseye mesaj atamıyorum. o yuzden her türlü spor/diyet/makale/lınk paylasımlarınız özelımden ıtınayla kabul olunur.

Bugün ben bozmaya meyilliyim:/ hava bozuk, cnm sıkıldı, is çok bgn (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…