Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yav yapma kardeşim ben yapamadım bugğn daha . Bı haftasonu beyime uydum gidiyorum bakalım
Yaptım hemide 40dk lesli
Oylamanın sonucuna göre hareket edicem sarıl 1
Ama Watsapp dan önce ona yüzkere öküz yazmak istiyorum
Bencede git sarıl
Masallah evi turşu doldurmuşun saglikla yiyin inşallah cnm
Tşk ederim abla 14 yillik evliyim ilk defa bu kadar turşu yaptim hep bu koranadan
Tşk ederim canım ❤

Şiir severlere gelsin

Hey gidi günler bir zamanlar radyocu bi sevgilim vardı. Şiirler okurdu radyodan ben de kafamda kalpçiklerle dinlerdim aptal aşık olarak 20 yaşın saflığı ve temizliği
Biz büyüdük ve kirlendi dünya

Ay evet canım ya töbe ettirdiler resmen

Şöyle diyim ben olsam benm icin önemli birşeyse ilk adımı karşıdan beklerdim birazda inadım vardır malesef
Ama sen beni dinleme git sarıl küslük hic güzel birşey degil

Haklıysan kuyruğu dik tut erime hemen

Hey gidi günler bir zamanlar radyocu bi sevgilim vardı. Şiirler okurdu radyodan ben de kafamda kalpçiklerle dinlerdim aptal aşık olarak 20 yaşın saflığı ve temizliği
Biz büyüdük ve kirlendi dünya
Ne güzel
O günleri yaşamişsin

Bu göbek bagi takildi simdi aklima biz Hic gömmedik mecburimi gömmek? Resim albümlerine yapistirdim, isimlikleriyle falan
En güzelini yapmışsın gömüldüğü yerle alakalı mesleği olur derler hastaneye gömersen doktor hemşire okula gömersen öğretmen gibi böyle bir batıl inanış
Açıklamamızı yapalım gurbetçi arkadaşımıza sahip çıkalım

Ama üzüldüm Ben bu kadina kurgu Herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…