- 8 Mart 2020
- 5.811
- 28.121
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.621
Yaptım hemide 40dk lesliYav yapma kardeşim ben yapamadım bugğn daha. Bı haftasonu beyime uydum gidiyorum bakalım
Bencede git sarılOylamanın sonucuna göre hareket edicem sarıl 1
Ama Watsapp dan önce ona yüzkere öküz yazmak istiyorum
Tşk ederim abla 14 yillik evliyim ilk defa bu kadar turşu yaptim hep bu koranadanMasallah evi turşu doldurmuşunsaglikla yiyin inşallah cnm
Tşk ederim canım ❤amin abla bencede
o gulme oyle bir gulme ki kurekten daha etkili. Sovsem daha iyi yani
Esim oyle diyor nasil guluyorsam adama
hay masallah agiz tadiyla yiyin canim
sagil canim
Ay mutfak evdeki en nankor yer zaten
Bizde ilk adimi atan genele benimdir.
Ama gecenki tartismada ben atmadim ve o barismak icin cabaladi . ve bu benim cok hisuma gitti.
Hatasini anladiysa bence saril gitsin buyuk bisey de degilse
Hey gidi günler bir zamanlar radyocu bi sevgilim vardı. Şiirler okurdu radyodan ben de kafamda kalpçiklerle dinlerdim aptal aşık olarakŞiir severlere gelsin
Kiziminkide çekmecemde duruyo bende gommedimBu göbek bagi takildi simdi aklimabiz Hic gömmedik mecburimi gömmek? Resim albümlerine yapistirdim, isimlikleriyle falan
Bilen biri aydinlatir insallah biziKiziminkide çekmecemde duruyo bende gommedim
Ay evet canım ya töbe ettirdiler resmenburdada dügün olcaken mantiklisi en yakin aile bireylerin olmasi bu zamanda
bi yerde iyi olmus böyle olmasi canimEvde kahvalti edip, Ara ögünleri iste yapmis olacaksin, isten dönüncede aksam yemegi.. güzel kilo gider böyle
hatasini anlamis canim ne azindan bidaha yaparsa aglama canina oku
ah ah 2 cocukla disarda olunurmu hepsi ayri Telden
Cok mühim bisey degilse git saril askinaAma Ben yapmazdim beklerdim
Seninkinde başka bi boyut onu da hiç duymadımBu göbek bagi takildi simdi aklimabiz Hic gömmedik mecburimi gömmek? Resim albümlerine yapistirdim, isimlikleriyle falan
Bebeleri uyutayım bende jillian yapıcam hıhhhhYaptım hemide 40dk lesli
Bencede git sarıl
Tşk ederim abla 14 yillik evliyim ilk defa bu kadar turşu yaptim hep bu koranadan
Tşk ederim canım ❤
Şöyle diyim ben olsam benm icin önemli birşeyse ilk adımı karşıdan beklerdim birazda inadım vardır malesefAy kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
Eşimle birbirimiz bu sıra iyi kırdık konuşuyoruz ordan burdan ama el gibiyiz ☹
Sorun yokken sorun çıkarmasi ve bencilligi beni incitti tartışma anindada benim söylediğim sözler de onu
Aman ben çok mutsuzum adama resmen yeniden aşık oldumNormal mevzular konuşuyoruz mesala bakışları ile eriyorum
Velhasıl kelam Aklım mantığım onun adım atması gerektiğini söylerken. kalbim yemişim hakliyi haksizi git saril sevdiğine diyor
Batıl inanc özunde canım ama biz gömdük b3nce gömmesende birsey olmaz yaniBu göbek bagi takildi simdi aklimabiz Hic gömmedik mecburimi gömmek? Resim albümlerine yapistirdim, isimlikleriyle falan
Ozaman dursunlar olduklari yerdeBatıl inanc özunde canım ama biz gömdük b3nce gömmesende birsey olmaz yani
Haklıysan kuyruğu dik tut erime hemenAy kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
Eşimle birbirimiz bu sıra iyi kırdık konuşuyoruz ordan burdan ama el gibiyiz ☹
Sorun yokken sorun çıkarmasi ve bencilligi beni incitti tartışma anindada benim söylediğim sözler de onu
Aman ben çok mutsuzum adama resmen yeniden aşık oldumNormal mevzular konuşuyoruz mesala bakışları ile eriyorum
Velhasıl kelam Aklım mantığım onun adım atması gerektiğini söylerken. kalbim yemişim hakliyi haksizi git saril sevdiğine diyor
Vayy ablama bakÖnce mesajla duygu sömürüsü yap biraz :))
Bu kadar kalbimi kirmamis olsan sana sikica sarilmak isterdim... Gibi
Bu aksamda giyin süslen, zaten o yumusamis olur
onun için ilk 2 hafta yeni üyeler giremiyor listeyeOnu kaçırmışım abla keşke ilk hafta girseymişim listeye ödemi atınca 4.1 gitmişti
Eskiler öyle söyler cnm ama bilimsel bi aciklamasi yokBilen biri aydinlatir insallah bizi
Ne güzelHey gidi günler bir zamanlar radyocu bi sevgilim vardı. Şiirler okurdu radyodan ben de kafamda kalpçiklerle dinlerdim aptal aşık olarak20 yaşın saflığı ve temizliği
Biz büyüdük ve kirlendi dünya
En güzelini yapmışsın gömüldüğü yerle alakalı mesleği olur derler hastaneye gömersen doktor hemşire okula gömersen öğretmen gibi böyle bir batıl inanışBu göbek bagi takildi simdi aklimabiz Hic gömmedik mecburimi gömmek? Resim albümlerine yapistirdim, isimlikleriyle falan
Ne yaptin dinlenebildinmi tatlişimİyi aksamlar arkadaşlar cok gelemedim bugün menumu yazayim
inanmammmm
Ama üzüldüm Ben bu kadina kurgu HerhaldeEn güzelini yapmışsın gömüldüğü yerle alakalı mesleği olur derler hastaneye gömersen doktor hemşire okula gömersen öğretmen gibi böyle bir batıl inanış
Açıklamamızı yapalım gurbetçi arkadaşımıza sahip çıkalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?