- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #397.641
O dişle seni düşündüm bir anEn güzelini yapmışsın gömüldüğü yerle alakalı mesleği olur derler hastaneye gömersen doktor hemşire okula gömersen öğretmen gibi böyle bir batıl inanış
Açıklamamızı yapalım gurbetçi arkadaşımıza sahip çıkalım
Yok ablacim biraz hersey ust uste geldi gergin bir haftasonu geçirdim açıkçası.Ne yaptin dinlenebildinmi tatlişim
Tabiki haklisin cnmYok ablacim biraz hersey ust uste geldi gergin bir haftasonu geçirdim açıkçası.
Diyetisyenimle de gorusme problemi yasiyoruz kucuk bebegi var seviyorum iyi bir bayan ama gorusmeler hep erteleniyor alttan al al nereye kadar
ben de ucret ödüyorum sonucta bir amac icin gorusuyorun bir de yakin takip ama haftalik gorusmeler bile 2-3 gun sarkiyor. Canim sikkin genel olarak ablacim
Allah rahmet eylesin canım3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
vala bilmiyorum cerrah yapmıyor mu üroloji ye gidiliyor herhalde önce ama bklm nasip araştırıriz artıkAmin inşallah. Kan şekerimi düzenleyebilirsem biraz daha rahatlayacağım inşallah.
Sünnet konusunda çoğu tanıdığım bir kaç aylık yaptırıp sonra iki üç yaşına gelince sünnet yemeği veriyorlardı. Gerçi küçük bebeği sünnet etmeyi çok iyi bilmiyorlar Türkiye’de, tavsiyem mutlaka ürologa yaptırın.
bizim de tam tersi aşırı kalabalıktıpark dun cok tenhaydi bizim. Gonullerince oynadilar
ne yazacaktım acabaSabah 10da cikmistik eve yeni geldik biz.
Cok yorulmusum baya dolandik disarda.
Minnosunun ustunu basini degistirdim onu uyutuyorum simdi. Buyuklerde namaz kilip uyuyacagiz biz de diyorlardi sanirim bende uyuyacagim. Esimin gelmesi gece 11 falan bulurmus heral baya balikla gelecen o saatte geldigine gore dedim kis kis guluyordu
Yani yemek derdi de yok ne bulursak yiyecegiz kizlarla.
Bende fazla inşaat var sanırım ya kesinlikle kolay kolay adım atmam ama üzüldüğümü belli ederimAy kizlarya bunu sorup kacicam siz olsaydiniz ne yapardınız diyim
Eşimle birbirimiz bu sıra iyi kırdık konuşuyoruz ordan burdan ama el gibiyiz ☹
Sorun yokken sorun çıkarmasi ve bencilligi beni incitti tartışma anindada benim söylediğim sözler de onu
Aman ben çok mutsuzum adama resmen yeniden aşık oldumNormal mevzular konuşuyoruz mesala bakışları ile eriyorum
Velhasıl kelam Aklım mantığım onun adım atması gerektiğini söylerken. kalbim yemişim hakliyi haksizi git saril sevdiğine diyor
Afiyet olsun canım. Dikkat et benimde çok oluyor ya acele yiyorum ondan sanırım04.10.2020
13:00
cennet hurması (bogazımda kaldı bırsure sadece sıvı tukettım ustune)
16:30
5 kasık pılav
5 kasık et kavurma
5 kasık yogurt
su 2lt
spor yarım saat yuruyus yaparım iş bitimi 60 puan @Pnrrr-20
65 kilo olunca bende kahve yanına çikolata yicemMENUM:
9:45 kahve yanına 1 parca cikolata
12:00 2 dilim cavdar, 1 dilim suzme peynir, 1 dilim kaşar, domates, 1 hasl. Yumurta, 7 zeytin, 2 badem
14:30 10tane kadar siyah üzüm
15:30 latte dışarda
18:30 7yk ıspanak yemegi, 3 köfte, 5yk yogurt
2. 5 lt Su
Spor evde hareket ve yuruyus 30dk 60p
Afiyet olsun canım çok beğendim menünüKahvaltı 11.30
Maydonoz salatasi
1 dilim peynir
5 zeytin
2 haşlanmış yumurta
2 tane patates kızartması
Arada sütlü neskafe
Akşam 19.00
1 tabak kıymalı Karnıbahar yemeği
1 kase cacık
1 kase domates ezmesi.
Bol su kızı uyutuncada yarım saat eliptik yapicam
Ayet olsun canım akşamı kapatmışsın4 Ekim
9.30
1 salatalık
13.30
1 kk kaşar peyniri
4 zeytin
3 dilim pastırma
1 tane peynirli yumurta
1 yk kırmızı biber turşusu
Domates salatalık
16.00
1 avuç çiğ ceviz
1 avuç kabak çekirdeği
1 kaşık dövme dondurma
2 yk şakşuka
Suyu 2 lt ye tamamlamaya çalışıcam
Spor inş yapabilirim
Afiyet olsun canım4 Ekim pazar
13.00
1 yeşil elma
1 dlm peynir
1 tb ekmeği
16.00
2 top dondurma
19.00
1 tabak fırında tavuklu sebze
1 bardak ayran
1 salatalık
20.00
1 minik salatalık
Bir patça lahana(turşu yapıyordum dayanamadım)
su: inşallah 2 lt olur
Benim rakibemmmmm nettin sen yaaaa hiç bişey yemeseydin bildiğin PaArtesi vurgun yapacak yaaa olmaz ki böyle4 ekim menüm
Uyanınca limonlu su
11:30 sahanda bi yumurta bi dilim peynir 5zeytin 3çeri domates bi dilim tm buğday ekmeği
18:00
Bi porsiyon lahana dolması (bulgurla sarılmış)
4Kasık yoğurt 4kil biber turşusu
Su 4lt
Spor 40dk leslie
120pn @Pnrrr-20
Soyledim abla siz de yogunsunuz ben de diyeti oturtturdum sayilir gunu belli olsa ben de tedirgin olmam dedim.Tabiki haklisin cnm
Vakti yoksa ona göre müşteri alacak
Rahatsizligini uygun bi dille söyle bence
Teşekkür ederim canım size layık olmaya çalışıyorumAfiyet olsun canım. Dikkat et benimde çok oluyor ya acele yiyorum ondan sanırım
65 kilo olunca bende kahve yanına çikolata yicemafiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım çok beğendim menünü
Ayet olsun canım akşamı kapatmışsın
Afiyet olsun canımsalatalık bişey yapmaz ki canım
Benim rakibemmmmm nettin sen yaaaa hiç bişey yemeseydin bildiğin PaArtesi vurgun yapacak yaaa olmaz ki böyle
piknikte biraz kaçırdıminanmammmm
Yok kız gerçek diye biliyorum ben üniversiteyken çıkmıştı bu videoAma üzüldüm Ben bu kadina kurgu Herhalde
Aynı benO dişle seni düşündüm bir an
Canım benim o zaman konuş yeni biriyle mi başlasanYok ablacim biraz hersey ust uste geldi gergin bir haftasonu geçirdim açıkçası.
Diyetisyenimle de gorusme problemi yasiyoruz kucuk bebegi var seviyorum iyi bir bayan ama gorusmeler hep erteleniyor alttan al al nereye kadar
ben de ucret ödüyorum sonucta bir amac icin gorusuyorun bir de yakin takip ama haftalik gorusmeler bile 2-3 gun sarkiyor. Canim sikkin genel olarak ablacim
Menü normal, niye öyle dedinkiBenim rakibemmmmm nettin sen yaaaa hiç bişey yemeseydin bildiğin PaArtesi vurgun yapacak yaaa olmaz ki böyle
Bizde okadar aynıyız ki beyimlen kolay kolay küsmeyiz tartışmayız yıl geçer üstünden amma ilişkimizle ilgili sorunumuz olursa saatlerce tartışırız uzlasamayiz ve ikimizde inat ederiz ilk adımı atmaktaAllah rahmet eylesin canım
vala bilmiyorum cerrah yapmıyor mu üroloji ye gidiliyor herhalde önce ama bklm nasip araştırıriz artık
bizim de tam tersi aşırı kalabalıktı
ne yazacaktım acaba
Bende fazla inşaat var sanırım ya kesinlikle kolay kolay adım atmam ama üzüldüğümü belli ederimgenelde özür dileyen taraf eşim olur kendisi ya bağırır ya başka bişey haklıyken haksız duruma düşer saolsun S uzatmamakta fayda var canım önemli bişey değilse
Olabilir canim düşünüyorum ben deCanım benim o zaman konuş yeni biriyle mi başlasan
Yüzde bı milyon haklıyım hemdeHaklıysan kuyruğu dik tut erime hemen
Tekrar söyle cnmSoyledim abla siz de yogunsunuz ben de diyeti oturtturdum sayilir gunu belli olsa ben de tedirgin olmam dedim.
Cok haklisiniz kusurabakmayin vs dedi ama degisen bisey yok maalesef
Aynen abla bu tarz bir konusma var benim aklimda da donus yapinca dile getiricem insallahTekrar söyle cnm
Konusmustuk ama ayni durum devam ediyor benim motivasyonum da olumsuz etkileniyor rahatsiz oluyorum vs. gibi
Devam edersede birakirsin
Zaten ne yapman gerektigini biliyorsun
İhtiyaç duyarsan baskasina basvurursun
Bencede arkadaşım para ödüyorsun sonuçtaOlabilir canim düşünüyorum ben de
Muhabir resmen dalga geciyorYok kız gerçek diye biliyorum ben üniversiteyken çıkmıştı bu video
Bı gün daha bekliyim olmazsa yarına Allah kerimburdada dügün olcaken mantiklisi en yakin aile bireylerin olmasi bu zamanda
bi yerde iyi olmus böyle olmasi canimEvde kahvalti edip, Ara ögünleri iste yapmis olacaksin, isten dönüncede aksam yemegi.. güzel kilo gider böyle
hatasini anlamis canim ne azindan bidaha yaparsa aglama canina oku
ah ah 2 cocukla disarda olunurmu hepsi ayri Telden
Cok mühim bisey degilse git saril askinaAma Ben yapmazdim beklerdim
Bencede 6 ayi olmadan yaptirsaniz iyi olur cnmvala bilmiyorum cerrah yapmıyor mu üroloji ye gidiliyor herhalde önce ama bklm nasip araştırıriz artık
Benim inancım yok öyle şeylere acikcasiBu göbek bagi takildi simdi aklimabiz Hic gömmedik mecburimi gömmek? Resim albümlerine yapistirdim, isimlikleriyle falan
Bu tarz seylerde resmiyeti elden birakmamak lazim Yoksa böyle yüz bulunup malesef gevseklik oluyorAynen abla bu tarz bir konusma var benim aklimda da donus yapinca dile getiricem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?