Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

O dişle seni düşündüm bir an

Ne yaptin dinlenebildinmi tatlişim
Yok ablacim biraz hersey ust uste geldi gergin bir haftasonu geçirdim açıkçası.
Diyetisyenimle de gorusme problemi yasiyoruz kucuk bebegi var seviyorum iyi bir bayan ama gorusmeler hep erteleniyor alttan al al nereye kadar
ben de ucret ödüyorum sonucta bir amac icin gorusuyorun bir de yakin takip ama haftalik gorusmeler bile 2-3 gun sarkiyor. Canim sikkin genel olarak ablacim

Tabiki haklisin cnm
Vakti yoksa ona göre müşteri alacak

Rahatsizligini uygun bi dille söyle bence

3 gun once arkadasımı coronadan kaybettım çok mutsuzum telefonu elıme alasım gelmıyor
Allah rahmet eylesin canım
vala bilmiyorum cerrah yapmıyor mu üroloji ye gidiliyor herhalde önce ama bklm nasip araştırıriz artık
park dun cok tenhaydi bizim. Gonullerince oynadilar
bizim de tam tersi aşırı kalabalıktı
ne yazacaktım acaba
Bende fazla inşaat var sanırım ya kesinlikle kolay kolay adım atmam ama üzüldüğümü belli ederim genelde özür dileyen taraf eşim olur kendisi ya bağırır ya başka bişey haklıyken haksız duruma düşer saolsun S uzatmamakta fayda var canım önemli bişey değilse

Afiyet olsun canım. Dikkat et benimde çok oluyor ya acele yiyorum ondan sanırım
65 kilo olunca bende kahve yanına çikolata yicem afiyet olsun canım güzel menü
Afiyet olsun canım çok beğendim menünü
Ayet olsun canım akşamı kapatmışsın
Afiyet olsun canım salatalık bişey yapmaz ki canım
Benim rakibemmmmm nettin sen yaaaa hiç bişey yemeseydin bildiğin PaArtesi vurgun yapacak yaaa olmaz ki böyle

Tabiki haklisin cnm
Vakti yoksa ona göre müşteri alacak

Rahatsizligini uygun bi dille söyle bence
Soyledim abla siz de yogunsunuz ben de diyeti oturtturdum sayilir gunu belli olsa ben de tedirgin olmam dedim.
Cok haklisiniz kusurabakmayin vs dedi ama degisen bisey yok maalesef

Teşekkür ederim canım size layık olmaya çalışıyorum

piknikte biraz kaçırdım
Ama üzüldüm Ben bu kadina kurgu Herhalde
Yok kız gerçek diye biliyorum ben üniversiteyken çıkmıştı bu video
O dişle seni düşündüm bir an

Aynı ben hatta profil edeyim
Canım benim o zaman konuş yeni biriyle mi başlasan

Benim rakibemmmmm nettin sen yaaaa hiç bişey yemeseydin bildiğin PaArtesi vurgun yapacak yaaa olmaz ki böyle
Menü normal, niye öyle dedinki

Bende 1 porsiyon sarma ne kadardi onu merak ettim :))
Bizi aydinlatirmisin tatlim
Pembe Lotus

Bizde okadar aynıyız ki beyimlen kolay kolay küsmeyiz tartışmayız yıl geçer üstünden amma ilişkimizle ilgili sorunumuz olursa saatlerce tartışırız uzlasamayiz ve ikimizde inat ederiz ilk adımı atmakta
En sonki tartışmada hangimiz adım attı hatırlasam ona göre davranacamda hatırlamıyorum

Soyledim abla siz de yogunsunuz ben de diyeti oturtturdum sayilir gunu belli olsa ben de tedirgin olmam dedim.
Cok haklisiniz kusurabakmayin vs dedi ama degisen bisey yok maalesef
Tekrar söyle cnm
Konusmustuk ama ayni durum devam ediyor benim motivasyonum da olumsuz etkileniyor rahatsiz oluyorum vs. gibi

Devam edersede birakirsin
Zaten ne yapman gerektigini biliyorsun
İhtiyaç duyarsan baskasina basvurursun

Tekrar söyle cnm
Konusmustuk ama ayni durum devam ediyor benim motivasyonum da olumsuz etkileniyor rahatsiz oluyorum vs. gibi

Devam edersede birakirsin
Zaten ne yapman gerektigini biliyorsun
İhtiyaç duyarsan baskasina basvurursun
Aynen abla bu tarz bir konusma var benim aklimda da donus yapinca dile getiricem insallah

Bı gün daha bekliyim olmazsa yarına Allah kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…